Peli
|
Ja Peli je začela delat, pa včasih komej sama sebe lovi . Mamo kr pestro moža sm imela v bolniški, krompir smo pobiral, še clo 2 dni dopusta sm imela, itak za brezveze - nism imela varstva, pa sm takoj izkoristla, smo španciral..., drug tedn mam z Urbanom posvetovalnico, pa sama pulmologa, tko da gre spet 2 dni dopusta nekam... Urban je en tak lump, karnaprej ga je treba lovit, nič ne uboga, ko pa kakšno ušpiči pa se tako lepo zasmeje, da mu že kej dost ne morš. Zdej se že kar lepo sprehajava, tko da gre tudon peš, sicer se porabi po 3x tolk časa kot navadno, ampak gre, moj mož pa ne trpi sprehoda z njim brez voza. Aljaž je kr priden, z izjemami ko ga napade trma, ma pa spet eno obdobje ko bi samo risal in sestavljal. Plenice so zdej čist pozabljene. Se mi je pa ravno prejle ornk zasmilil, ko je šel lulat pa mu je deska od WCja padla dol - je revež tolk jokal . Maledva sta si drugače precej različna, pri taki starosti je Aljaž že kr razločno kej povedal, Urban pa razen hvala in amam, ne govori nič. Po drugi strani pa Urban že naredi preval in sonožno poskoči, kar Aljaž ni počel do 3.leta. Pikapolona, tud mi smo tvojga prejšn tedn opazil v drugem avtu - ful dobr!!! Brina pa je tud tolk fletkana s tistimi kravželjčki! Barba - pridna k tolk šivaš, sm gledala slikce, prav dobr ti gre! Sta pa maladva tud tolk fletna, se mi zdi Tine tolk velik. Nč, uživajte!
|