|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
24.9.2009 14:52:28   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Surf hud fotka!

Evo kopalnica se šajna pa kuhno sem mal pospravla, zdej pa mal noge gor pa relax, pol morm pa od Larise omaro pospravt - ta male cotke vn pa nove not pa ...

user posted image user posted image Eno vprašanje: KATERE AVTOSEDEŽE IMATE TISTE KI JIH ŽE IMATE, A SO OK, A STE ZADOVOLNE? Mal gledam katalog od BC pa me zanima, ker so tisti k so mi všeč tko dragi! user posted image user posted image user posted image

Simonakr
- trojni moji prijatelji imajo Maxi Cosi Tobi in so zadovoljni, tako da bomo verjetno tudi mi kupili tega. Je bil tudi pri AMZS dobro ocenjen. Sorodniki imajo Concord in ga ne priporočajo.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
24.9.2009 14:53:35   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Dobili smo vrtec!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ravnokar so me klicali naj pridem jutri podpisat, če želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vid gre 15. januarja v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image Jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej blagor.... full dobr. Na katermu mestu ste pa bli??

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
24.9.2009 14:54:01   
tanci29
mi imamo recaro in smo ful zadovoljni

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
24.9.2009 14:54:08   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JUTTA uno štorklo iz naše strehe že kar nekaj časa pošiljamo med februarčice, je šla najprej u DOmžale, pa se je Majči premislila, pol smo jo poslal na Štajersko, pa se je tudi Katjuša premislila....tko d leta po celi sloveniji....jst jo pokličem za obletnico poroke 28. januarja drugo leto, da neredi en kroguser posted image , zdele pa mislm d je letela nekam proti Zasavju, a ne Mihailouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Mihailo, a bo držalo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
24.9.2009 14:55:53   
Onasiss
No u bistvu sem še vedno blond... user posted image user posted image user posted image user posted image  sem bolj sivo blond....user posted image user posted image user posted image  In vmes sem si naredila za štih probo par vijoličnih pramenov... In mi je všeč tako, da naslednjič jih bom še naredila.....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 14:56:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4131
24.9.2009 14:56:29   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dobili smo vrtec!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ravnokar so me klicali naj pridem jutri podpisat, če želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vid gre 15. januarja v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image Jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej blagor.... full dobr. Na katermu mestu ste pa bli??

Sem šla pogledat na odločbo... Na 75.user posted image user posted image user posted image Bom vprašala jutri, če jih je res toliko odpovedalo al v čem je fora...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
24.9.2009 14:56:53   
simonakr

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
24.9.2009 14:58:18   
Jutta

glede štorkle je blo lansko leto ful zanimivo.....bilo je ravno tale čas.....jst noseča 4 mesece....silirali so koruzo...moj Šime in njegov brat....zraven pa en kup vaških starih bab....v tistem na silos prileti en štorkla...babe takoj u luft: Kdo bo spet očkauser posted image .....pa njegov brat reče...mislm d kar obauser posted image user posted image user posted image ( je bla tut svakinja nosečauser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4134
24.9.2009 14:59:01   
Onasiss
AVTOSEDEŽI-mi imamo za Vita MAXI COSI TOBI, Evita bo pa kmalu šla v brevijevega.. Zaenkrat sem z obema zadovoljna....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 14:59:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4136
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 15:00:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4137
24.9.2009 15:01:00   
simonakr

glede štorkle je blo lansko leto ful zanimivo.....bilo je ravno tale čas.....jst noseča 4 mesece....silirali so koruzo...moj Šime in njegov brat....zraven pa en kup vaških starih bab....v tistem na silos prileti en štorkla...babe takoj u luft: Kdo bo spet očkauser posted image .....pa njegov brat reče...mislm d kar obauser posted image user posted image user posted image ( je bla tut svakinja nosečauser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
24.9.2009 15:01:54   
Onasiss
Kolumbo-imaš mail...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
24.9.2009 15:03:43   
Onasiss
Vrtec-mi smo na 6. mestu... pa še vedno čakamo, da bo kaj, pa dvomim da bouser posted image user posted image user posted image user posted image   AMPAK ŠE VEDNO PA SI SRČNO ŽELIM.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
24.9.2009 15:04:01   
s3aya a<y,>.   u nml,..čm bnb   ,knww>A<><¸><YS4x 3ykk¸y

to so pozdravčki od naše Liiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4141
24.9.2009 15:07:50   
simonakr
Sm pozabla katera mi je že napisala ampak vseen - JA definitivno bom tud na sejmu, čeprov ne v nedeljo ker je takrat absolutno preveč folka!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 15:11:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 15:12:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4144
24.9.2009 15:15:19   
simonakr

AVTOSEDEŽI...glih je pršča reklama od BC...Romer 9-18 bo 2. oktobra v akciji- je pa v modri barvi.....jst sm zanč zamudilauser posted image , je bil znižan Romer iso fix 15-36, ker mi bomo za Majkla kupil unga od 15-36, Rokso gre pa u Romerja King duo plus-iso fix

Kolumbo a ni 1.10 v akciji?

Čeprov mene pa mika Romer 9-36 kg, da enga kupiš pa maš pol za nekej časa mir. Je pa res da bova rabila najbrž 2 ker imava 2 avta.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194031
Evo ga!

RDEČI NOSKI

Neposredna povezava do sporočila: 4145
24.9.2009 15:16:30   
simonakr

SURF-SALT pride na sejemuser posted image ....a še kera, kaj zdej, tiste k mate mulce bi loh mele naravoslovni dan....bo traktorjev pa ostale mehanizacije do fulauser posted image

Ja samo res! user posted image user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

Neposredna povezava do sporočila: 4146
24.9.2009 15:30:08   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

AVTOSEDEŽI...glih je pršča reklama od BC...Romer 9-18 bo 2. oktobra v akciji- je pa v modri barvi.....jst sm zanč zamudilauser posted image , je bil znižan Romer iso fix 15-36, ker mi bomo za Majkla kupil unga od 15-36, Rokso gre pa u Romerja King duo plus-iso fix

Kolumbo a ni 1.10 v akciji?

Čeprov mene pa mika Romer 9-36 kg, da enga kupiš pa maš pol za nekej časa mir. Je pa res da bova rabila najbrž 2 ker imava 2 avta.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194031
Evo ga!

eN nasvet... ko je otrok velik čez 1 mester, to je običajno pri starosti 3,5-4 let se v tem stolu počuti  precej utesnjenega, ne vidi dobro ven.... Ne vem, ampak naš Vito strašno uživa v Maxijevemu, ker se počuti odraslega, pa še tist del za glavo je nastavljiv, poleg tega se tudi nagnje, če zaspi v avtu.....

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
24.9.2009 15:32:12   
Katjusa
mi imamo avtosedež od nania al neki tekega pa je čist OK

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
24.9.2009 15:32:36   
Onasiss
Aja, pa še to... ko je že tok velik mu tudi ne paše več, da ga pripenjaš z naramnicami... ampak kar z varnostnim pasoč požez...Pri tem avtosedžu ni videti, če se da potem pri skupini 3, to kaj drugače namestit.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
24.9.2009 15:35:49   
Čebel@
kolumbo,simona,salt.......ker sejem to?a je v Komendi?
jutta......čestitke za vrtecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?