Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:52:28
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Surf hud fotka! Evo kopalnica se šajna pa kuhno sem mal pospravla, zdej pa mal noge gor pa relax, pol morm pa od Larise omaro pospravt - ta male cotke vn pa nove not pa ... Eno vprašanje: KATERE AVTOSEDEŽE IMATE TISTE KI JIH ŽE IMATE, A SO OK, A STE ZADOVOLNE? Mal gledam katalog od BC pa me zanima, ker so tisti k so mi všeč tko dragi! Simonakr - trojni moji prijatelji imajo Maxi Cosi Tobi in so zadovoljni, tako da bomo verjetno tudi mi kupili tega. Je bil tudi pri AMZS dobro ocenjen. Sorodniki imajo Concord in ga ne priporočajo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:53:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Dobili smo vrtec!!!! Ravnokar so me klicali naj pridem jutri podpisat, če želim Vid gre 15. januarja v vrtec Jupi Ej blagor.... full dobr. Na katermu mestu ste pa bli??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:54:01
|
|
|
|
tanci29
|
mi imamo recaro in smo ful zadovoljni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:54:08
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JUTTA uno štorklo iz naše strehe že kar nekaj časa pošiljamo med februarčice, je šla najprej u DOmžale, pa se je Majči premislila, pol smo jo poslal na Štajersko, pa se je tudi Katjuša premislila....tko d leta po celi sloveniji....jst jo pokličem za obletnico poroke 28. januarja drugo leto, da neredi en krog , zdele pa mislm d je letela nekam proti Zasavju, a ne Mihailo Mihailo, a bo držalo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:55:53
|
|
|
|
Onasiss
|
No u bistvu sem še vedno blond... sem bolj sivo blond.... In vmes sem si naredila za štih probo par vijoličnih pramenov... In mi je všeč tako, da naslednjič jih bom še naredila.....
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2009 14:56:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:56:29
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Dobili smo vrtec!!!! Ravnokar so me klicali naj pridem jutri podpisat, če želim Vid gre 15. januarja v vrtec Jupi Ej blagor.... full dobr. Na katermu mestu ste pa bli?? Sem šla pogledat na odločbo... Na 75. Bom vprašala jutri, če jih je res toliko odpovedalo al v čem je fora...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:56:53
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Dobili smo vrtec!!!! Ravnokar so me klicali naj pridem jutri podpisat, če želim Vid gre 15. januarja v vrtec Jupi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:58:18
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo glede štorkle je blo lansko leto ful zanimivo.....bilo je ravno tale čas.....jst noseča 4 mesece....silirali so koruzo...moj Šime in njegov brat....zraven pa en kup vaških starih bab....v tistem na silos prileti en štorkla...babe takoj u luft: Kdo bo spet očka .....pa njegov brat reče...mislm d kar oba ( je bla tut svakinja noseča )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:59:01
|
|
|
|
Onasiss
|
AVTOSEDEŽI-mi imamo za Vita MAXI COSI TOBI, Evita bo pa kmalu šla v brevijevega.. Zaenkrat sem z obema zadovoljna....
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2009 14:59:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2009 15:00:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 15:01:00
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo glede štorkle je blo lansko leto ful zanimivo.....bilo je ravno tale čas.....jst noseča 4 mesece....silirali so koruzo...moj Šime in njegov brat....zraven pa en kup vaških starih bab....v tistem na silos prileti en štorkla...babe takoj u luft: Kdo bo spet očka .....pa njegov brat reče...mislm d kar oba ( je bla tut svakinja noseča )
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 15:01:54
|
|
|
|
Onasiss
|
Kolumbo-imaš mail...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 15:03:43
|
|
|
|
Onasiss
|
Vrtec-mi smo na 6. mestu... pa še vedno čakamo, da bo kaj, pa dvomim da bo AMPAK ŠE VEDNO PA SI SRČNO ŽELIM.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 15:04:01
|
|
|
|
|
s3aya a<y,>. u nml,..čm bnb ,knww>A<><¸><YS4x 3ykk¸y to so pozdravčki od naše Lii
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 15:07:50
|
|
|
|
simonakr
|
Sm pozabla katera mi je že napisala ampak vseen - JA definitivno bom tud na sejmu, čeprov ne v nedeljo ker je takrat absolutno preveč folka!
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2009 15:11:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2009 15:12:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 15:15:19
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo AVTOSEDEŽI...glih je pršča reklama od BC...Romer 9-18 bo 2. oktobra v akciji- je pa v modri barvi.....jst sm zanč zamudila , je bil znižan Romer iso fix 15-36, ker mi bomo za Majkla kupil unga od 15-36, Rokso gre pa u Romerja King duo plus-iso fix Kolumbo a ni 1.10 v akciji? Čeprov mene pa mika Romer 9-36 kg, da enga kupiš pa maš pol za nekej časa mir. Je pa res da bova rabila najbrž 2 ker imava 2 avta. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194031 Evo ga!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 15:16:30
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SURF-SALT pride na sejem ....a še kera, kaj zdej, tiste k mate mulce bi loh mele naravoslovni dan....bo traktorjev pa ostale mehanizacije do fula Ja samo res!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 15:30:08
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo AVTOSEDEŽI...glih je pršča reklama od BC...Romer 9-18 bo 2. oktobra v akciji- je pa v modri barvi.....jst sm zanč zamudila , je bil znižan Romer iso fix 15-36, ker mi bomo za Majkla kupil unga od 15-36, Rokso gre pa u Romerja King duo plus-iso fix Kolumbo a ni 1.10 v akciji? Čeprov mene pa mika Romer 9-36 kg, da enga kupiš pa maš pol za nekej časa mir. Je pa res da bova rabila najbrž 2 ker imava 2 avta. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194031 Evo ga! eN nasvet... ko je otrok velik čez 1 mester, to je običajno pri starosti 3,5-4 let se v tem stolu počuti precej utesnjenega, ne vidi dobro ven.... Ne vem, ampak naš Vito strašno uživa v Maxijevemu, ker se počuti odraslega, pa še tist del za glavo je nastavljiv, poleg tega se tudi nagnje, če zaspi v avtu.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 15:32:12
|
|
|
|
Katjusa
|
mi imamo avtosedež od nania al neki tekega pa je čist OK
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 15:32:36
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja, pa še to... ko je že tok velik mu tudi ne paše več, da ga pripenjaš z naramnicami... ampak kar z varnostnim pasoč požez...Pri tem avtosedžu ni videti, če se da potem pri skupini 3, to kaj drugače namestit.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 15:35:49
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo,simona,salt.......ker sejem to?a je v Komendi? jutta......čestitke za vrtec
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?