Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 13:33:55
|
|
|
|
tanci29
|
čao mlea-čestitke za izpit...pridna punca pa bravo za vsa kosila ki ste jih popapcali, nam se zdele kuha ;) mihailo-upam da bo rita čimprej zaceljena od tvojega moža....pa naj test pokaže kar si želite vse ostale en lep pozdravček od mene in mojih sončkov....ena trenutno spančka, ta drugi pa tudi upam(v vrtcu)....trenutno imamo nenormalne napade jeze trme ihte in še česa...meni se že počasi meša od dretja... uz je bil kao ok, je reku dohtar "nč posebnga" in to je blo to...sploh pa k govorijo kakšno gužvo majo...prvo začnejo delat ob devetih pol k sem ven pršla pa ni nobeden drug čakal za pregled, mislm in na to čakaš tri mesce banda.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 13:37:18
|
|
|
|
tanci29
|
AYVY IN BRKN ŽELIM VAMA VSENAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, LEPO SE IMEJTA IN LEPO PRAZNUJTA...SKRATKA PREČUDOVIT DAN VAMA ŽELIM PA ŠE VEČ TAKIH
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 13:38:09
|
|
|
|
birdy
|
Tanchy, mi mamo iste probleme z trmo pri Neli Odpel se mi bo en dan, ratala je prov zoprna, čim ji kej ni všeč, jok, ihta,trma, metanje stvari ob tla
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 13:51:59
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea AJVY IN BRKN ŽELIM VAMA VSEEEEEE NAJBOLJŠE, VELIKO ZDRAVJA IN SREČE TER ŠE VEČ LEPIH TRENUTKOV S SVOJIMI SONČKI Tudi od nas čestitike
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 13:56:27
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Tanchy, mi mamo iste probleme z trmo pri Neli Odpel se mi bo en dan, ratala je prov zoprna, čim ji kej ni všeč, jok, ihta,trma, metanje stvari ob tla ojoj sotrpinka te čist štekam...učer sem hotla kar ven it pa sam vrata zaklent pa nej se dereta po mili volji, ker pr nas se pol še hana začne jokat če se erik preveč dere.......možgane na off zdele mam 5 min tišine kaj paše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 13:58:07
|
|
|
|
tanci29
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:01:46
|
|
|
|
birdy
|
Tanchy, pr nas je tko... Če ma Kristi glih dobre momente pol se k ma Neli izpade smeji. Zgleda k da ji prvošči Če pa nima dobrega dneva pa začne še ona tult ja, takrat mamo pa pol cel cirkus Tud jst sem že razmišljala ja, da bi kr šla za kako uro ven, pa kva k ne morem Tko da je pol običajno tko da vse skup celo arijo pojemo, Neli tul, Kristi tul, in jst tulim...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:03:44
|
|
|
|
birdy
|
Tanchy, a si kej popravljala, prej je v drugem postu neki pisal, ni biv sam smajli Tud jst mam zdele pet minut miru k glih obe spita, komi čakam da gre Neli spet v vrtec da bo cel dopoldne kok tok mir
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:29:17
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke. Kolumbo js sem vas vse poklikala za frende..a moram še kej v svojem profilu narest? patricija dopoldne jedla banano in breskvo,za kosilo pa šinačko s krompirjevim pirejem v katerem je bil še korenček +malo masla....sedaj pa po dolgem tečkanjem zaspala na rokah..js pa sem paf...mojega ni doma,danes ne selirajo je šel v gozd. Zdele pa hitro pralni stroj zalaufam in se spravim nad kopalnico,kot ti simona potem pa si operem glavo,mogoče mi uspe še noge v lavorju namočt in polakirat nohte..potem se Patricija zbudi in pičiva na sprehod..upam da bo uspel celotan plan Simona a boste kej na sejmu od 2.do 4.? Mi bomo prav gotovo tam. Evo še ena sveža fotka od danes dopoldan Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:32:45
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Tanchy, a si kej popravljala, prej je v drugem postu neki pisal, ni biv sam smajli Tud jst mam zdele pet minut miru k glih obe spita, komi čakam da gre Neli spet v vrtec da bo cel dopoldne kok tok mir ja ker mi najprej prvega ni poslalo pa sem še enkrat pisala pol je pa še taprvi post pršou ...tko da ne bo 2x isto ja tud hana se včasih eriku smeji in se mi zdi da se ji prav dobro zdi ko se joče, velikokrat pa tudi sama začne svojo kitico pet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:35:09
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 AYVY IN BRKN ŽELIM VAMA VSENAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, LEPO SE IMEJTA IN LEPO PRAZNUJTA...SKRATKA PREČUDOVIT DAN VAMA ŽELIM PA ŠE VEČ TAKIH Enako tudi od nas za vaju ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:35:12
|
|
|
|
tanci29
|
surf huda fotka birdy-še to sem ti hotla napisat, da naša hana tudi še ne sedi pa plazi tudi ne, se samo kotali po stanvanju gore dole....erik je sedel sam šele pri 9 mesecih tko da te nima kej skrbet eni so bolj počasni kaj češ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:38:18
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Helov, a že vse spite? Nekam zgodnje ste ratale Najprej vas lepo prosm da jutr držite pesti za mojo mami k ma operacijo srca Me je kr mal strah jutr, sicer je menda kar rutinska operacija, ampak vseen, kar je okol srca je men že mal preveč Drgač pa rabm eno da me v rit brcne Čedalje bolj paničarim zarad razvoja tamale... Ne vem kva mi je, ampak skrbi me ker tamala še ne plazi, se ne postavlja na vse štiri, kobaca itak da ne, še sedi ne. In men se to ne zdi glih najbolj prov Ah ja, še dobr da mamo drug zteden verjetno posvetovalnico pa da tam tamalo mal pogledajo... Birdy - da te malo potolažim. Če bo v razvoju ta mala prepočasna, bo pediatrinja presodila in vama dala napotnico za fizioterapijo. Do tretjega leta starosti se da vse nadoknadit , tako da ni panike. Vid se še zmeraj kotali po dnevni sobi in pač na takšen način pride do stvari, ki ga zanimajo in ko sva bila na fizioterapiji so rekli, da je za ostale stvari še zmeraj čas. Do šestega meseca se dojenčki namreč zelo podobno razvijajo, po šestem pa je ritem v razvoju lahko zelo različen. Nekateri dojenčki se sploh nikoli ne plazijo, nekateri najprej sedijo pa se potem plazijo, nekateri pa se plazijo hitro po tistem ko se začnejo kotalit. Pazi le, da če Kristi posedaš, da ima popolnoma vzravnano hrbtenico (da ni slučajno sključena)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2009 14:38:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2009 14:44:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:44:23
|
|
|
|
Onasiss
|
sURF-LEPA SLIKA... tanci--lepo, da je vse ok na uz... kar se tiče začetka dela, imajo kao 1 uro čas za pripravo, med to se šteje samo izobraževanje in prebiranje mailov ter podobno, potem pa imajo še pol ure za kavo.... pol se pa pejt JAZ MAM PA NOVO BARVO LAS....................
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:45:08
|
|
|
|
Jutta
|
MIHAILO - ti zamuja? Kaj si pa želiš, da bi test pokazal? A dojiš? Če bo pozitiven, boš junijka 2010, a ne?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:46:23
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 AYVY IN BRKN ŽELIM VAMA VSENAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, LEPO SE IMEJTA IN LEPO PRAZNUJTA...SKRATKA PREČUDOVIT DAN VAMA ŽELIM PA ŠE VEČ TAKIH Tudi mi se pridružujemo tem lepim željam! Vse naj naj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2009 14:46:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:47:58
|
|
|
|
Jutta
|
Tanci - super za ultrazvok, da je vse vredu Salt - prava jesenska fotka. Za na koledar
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2009 14:49:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:49:50
|
|
|
|
Jutta
|
Dobili smo vrtec!!!! Ravnokar so me klicali naj pridem jutri podpisat, če želim Vid gre 15. januarja v vrtec Jupi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:49:51
|
|
|
|
simonakr
|
Surf hud fotka! Evo kopalnica se šajna pa kuhno sem mal pospravla, zdej pa mal noge gor pa relax, pol morm pa od Larise omaro pospravt - ta male cotke vn pa nove not pa ... Eno vprašanje: KATERE AVTOSEDEŽE IMATE TISTE KI JIH ŽE IMATE, A SO OK, A STE ZADOVOLNE? Mal gledam katalog od BC pa me zanima, ker so tisti k so mi všeč tko dragi!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:50:49
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea JAZ MAM PA NOVO BARVO LAS.................... SLIKO TAKOJ- vsaj na mejl nene kar tukile da jo vsi vidimo....če ne pa nam vsaj zaupaj kaka barva je naša kokica pa še kar spi...ponavadi greva takle čas že po erika zdej pa mora še jest pa previt...omg bo mislu da sva ga pozabile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 24.9.2009 14:52:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Dobili smo vrtec!!!! Ravnokar so me klicali naj pridem jutri podpisat, če želim Vid gre 15. januarja v vrtec Jupi uau se pravi še je upanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?