|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
24.9.2009 13:33:55   
tanci29
čao

mlea-čestitke za izpit...pridna punca

pa bravo za vsa kosila ki ste jih popapcali, nam se zdele kuha ;)

mihailo-upam da bo rita čimprej zaceljena od tvojega moža....pa naj test pokaže kar si želiteuser posted image user posted image user posted image

vse ostale en lep pozdravček od mene in mojih sončkov....ena trenutno spančka, ta drugi pa tudi upam(v vrtcu)....trenutno imamo nenormalne napade jeze trme ihte in še česa...meni se že počasi meša od dretja...
uz je bil kao ok, je reku dohtar "nč posebnga"user posted image  in to je blo to...sploh pa k govorijo kakšno gužvo majo...prvo začnejo delat ob devetih pol k sem ven pršla pa ni nobeden drug čakal za pregled, mislm in na to čakaš tri mesce banda.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
24.9.2009 13:37:18   
tanci29
AYVY IN BRKN ŽELIM VAMA VSENAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, LEPO SE IMEJTA IN LEPO PRAZNUJTA...SKRATKA PREČUDOVIT DAN VAMA ŽELIM PA ŠE VEČ TAKIH

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
24.9.2009 13:38:09   
birdy
Tanchy, mi mamo iste probleme z trmo pri Neliuser posted image  Odpel se mi bo en dan, ratala je prov zoprna, čim ji kej ni všeč, jok, ihta,trma, metanje stvari ob tlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
24.9.2009 13:51:59   
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

AJVY IN BRKN ŽELIM VAMA VSEEEEEE NAJBOLJŠE, VELIKO ZDRAVJA IN SREČE TER ŠE VEČ LEPIH TRENUTKOV S SVOJIMI SONČKI

user posted image

Tudi od nas čestitikeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
24.9.2009 13:56:27   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Tanchy, mi mamo iste probleme z trmo pri Neliuser posted image  Odpel se mi bo en dan, ratala je prov zoprna, čim ji kej ni všeč, jok, ihta,trma, metanje stvari ob tlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojoj sotrpinka te čist štekam...učer sem hotla kar ven it pa sam vrata zaklent pa nej se dereta po mili volji, ker pr nas se pol še hana začne jokat če se erik preveč dere.......možgane na off zdele mam 5 min tišine kaj paše

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
24.9.2009 13:58:07   
tanci29
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
24.9.2009 14:01:46   
birdy
Tanchy, pr nas je tko... Če ma Kristi glih dobre momente pol se k ma Neli izpade smeji. Zgleda k da ji prvoščiuser posted image  Če pa nima dobrega dneva pa začne še ona tult ja, takrat mamo pa pol cel cirkususer posted image
Tud jst sem že razmišljala ja, da bi kr šla za kako uro ven, pa kva k ne moremuser posted image  Tko da je pol običajno tko da vse skup celo arijo pojemo, Neli tul, Kristi tul, in jst tulim...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
24.9.2009 14:03:44   
birdy
Tanchy, a si kej popravljala, prej je v drugem postu neki pisal, ni biv sam smajliuser posted image
Tud jst mam zdele pet minut miru k glih obe spita, komi čakam da gre Neli spet v vrtec da bo cel dopoldne kok tok miruser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
24.9.2009 14:29:17   
SURF
Pozdravčke.
Kolumbo js sem vas vse poklikala za frende..a moram še kej v svojem profilu narest?user posted image

patricija dopoldne jedla banano in breskvo,za kosilo pa šinačko s krompirjevim pirejem v katerem je bil še korenček +malo masla....sedaj pa po dolgem tečkanjem zaspala na rokah..js pa sem paf...mojega ni doma,danes ne selirajo je šel v gozd.
Zdele pa hitro pralni stroj zalaufam in se spravim nad kopalnico,kot ti simonauser posted image potem pa si operem glavo,mogoče mi uspe še noge v lavorju namočt in polakirat nohte..potem se Patricija zbudi in pičiva na sprehod..upam da bo uspel celotan planuser posted image
Simona a boste kej na sejmu od 2.do 4.?user posted image Mi bomo prav gotovo tam.

Evo še ena sveža fotka od danes dopoldanuser posted image
user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
24.9.2009 14:32:45   
tanci29

Tanchy, a si kej popravljala, prej je v drugem postu neki pisal, ni biv sam smajliuser posted image
Tud jst mam zdele pet minut miru k glih obe spita, komi čakam da gre Neli spet v vrtec da bo cel dopoldne kok tok miruser posted image

ja ker mi najprej prvega ni poslalo pa sem še enkrat pisala pol je pa še taprvi post pršouuser posted image ...tko da ne bo 2x isto
ja tud hana se včasih eriku smeji in se mi zdi da se ji prav dobro zdi ko se joče, velikokrat pa tudi sama začne svojo kitico pet

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
24.9.2009 14:35:09   
SURF
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

AYVY IN BRKN ŽELIM VAMA VSENAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, LEPO SE IMEJTA IN LEPO PRAZNUJTA...SKRATKA PREČUDOVIT DAN VAMA ŽELIM PA ŠE VEČ TAKIH

Enako tudi od nas za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
24.9.2009 14:35:12   
tanci29
surf huda fotka

birdy-še to sem ti hotla napisat, da naša hana tudi še ne sedi pa plazi tudi ne, se samo kotali po stanvanju gore dole....erik je sedel sam šele pri 9 mesecih tko da te nima kej skrbet eni so bolj počasni kaj češ

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
24.9.2009 14:38:18   
Jutta

Helov, a že vse spite? Nekam zgodnje ste rataleuser posted image user posted image user posted image
Najprej vas lepo prosm da jutr držite pesti za mojo mami k ma operacijo srcauser posted image  Me je kr mal strah jutr, sicer je menda kar rutinska operacija, ampak vseen, kar je okol srca je men že mal prevečuser posted image
Drgač pa rabm eno da me v rit brcneuser posted image  Čedalje bolj paničarim zarad razvoja tamale... Ne vem kva mi je, ampak skrbi me ker tamala še ne plazi, se ne postavlja na vse štiri, kobaca itak da ne, še sedi ne. In men se to ne zdi glih najbolj provuser posted image  Ah ja, še dobr da mamo drug zteden verjetno posvetovalnico pa da tam tamalo mal pogledajo...

Birdy - da te malo potolažim. Če bo v razvoju ta mala prepočasna, bo pediatrinja presodila in vama dala napotnico za fizioterapijo. Do tretjega leta starosti se da vse nadoknadituser posted image , tako da ni panike. Vid se še zmeraj kotali  po dnevni sobi in pač na takšen način pride do stvari, ki ga zanimajo in ko sva bila na fizioterapiji so rekli, da je za ostale stvari še zmeraj čas. Do šestega meseca se dojenčki namreč zelo podobno razvijajo, po šestem pa je ritem v razvoju lahko zelo različen. Nekateri dojenčki se sploh nikoli ne plazijo, nekateri najprej sedijo pa se potem plazijo, nekateri pa se plazijo hitro po tistem ko se začnejo kotalit. Pazi le, da če Kristi posedaš, da ima popolnoma vzravnano hrbtenico (da ni slučajno sključena)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 14:38:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SURF)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 14:44:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4115
24.9.2009 14:44:23   
Onasiss
sURF-LEPA SLIKA...

tanci--lepo, da je vse ok na uz... kar se tiče začetka dela, imajo kao 1 uro čas za pripravo, med to se šteje samo izobraževanje in prebiranje mailov ter podobno, potem pa imajo še pol ure za kavo....user posted image  pol se pa pejt user posted image

JAZ MAM PA NOVO BARVO LAS....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4116
24.9.2009 14:45:08   
Jutta
MIHAILO - user posted image ti zamuja? Kaj si pa želiš, da bi test pokazal? A dojiš? Če bo pozitiven, boš junijka 2010, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4117
24.9.2009 14:46:23   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

Tudi  mi se pridružujemo tem lepim željam! Vse naj najuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 14:46:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4119
24.9.2009 14:47:58   
Jutta
Tanci -  super za ultrazvok, da je vse vreduuser posted image

Salt - prava jesenska fotka. Za na koledaruser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 14:49:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jutta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4121
24.9.2009 14:49:50   
Jutta
Dobili smo vrtec!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ravnokar so me klicali naj pridem jutri podpisat, če želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vid gre 15. januarja v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image Jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
24.9.2009 14:49:51   
simonakr
Surf hud fotka!

Evo kopalnica se šajna pa kuhno sem mal pospravla, zdej pa mal noge gor pa relax, pol morm pa od Larise omaro pospravt - ta male cotke vn pa nove not pa ...

user posted image user posted image Eno vprašanje: KATERE AVTOSEDEŽE IMATE TISTE KI JIH ŽE IMATE, A SO OK, A STE ZADOVOLNE? Mal gledam katalog od BC pa me zanima, ker so tisti k so mi všeč tko dragi! user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
24.9.2009 14:50:49   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

JAZ MAM PA NOVO BARVO LAS....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SLIKO TAKOJ- vsaj na mejluser posted image  

nene kar tukile da jo vsi vidimo....če ne pa nam vsaj zaupaj kaka barva je

naša kokica pa še kar spi...ponavadi greva takle čas že po erika zdej pa mora še jest pa previt...omg bo mislu da sva ga pozabile

Neposredna povezava do sporočila: 4124
24.9.2009 14:52:15   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Dobili smo vrtec!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ravnokar so me klicali naj pridem jutri podpisat, če želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vid gre 15. januarja v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image Jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uau user posted image user posted image user posted image user posted image  se pravi še je upanjeuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?