nokes
|
ja živela GH!!!! sem komaj čakala, da se skinemo z mleka, zdaj pa je obrok cel projekt! jaz sproti ne zmorem več nič narediti, zato si vse pripravim dan prej. včeraj sem olupila in narezala zadnje tri krompirčke, dala iz zmrzovalnika blitvo in za dopoldansko malico sem olupila eno goro jabolk. to je bilo zvečer, danes pa scenarij: pridem z ivano iz fiziot, zmatrana ko hudič, noče spat, noče nič, vitan čist na spidu, ošvrknem enega, drugega, se odločim, nič, malo potegnemo igranje, pa malcamo že okoli 9.00, pol pa spat, vse gre po planu. nato gremo hitro ven in hvala bogu vzamem pol gore jabolk, ki jih nista pojedla za malico (preveč utrujena) s seboj, pojemo takoj, ko pridemo do prve klopce, malica 2.! cca ob 11.30. nato ura pol ena, nič, hitro domov, ker sta utrujena in tečna, aja, po novem je vozičkanje čista beda in se nočemo več peljati, tako da glasnejšo polovico pamžev ponavadi pritrogam domov na rami . malo se igramo, dam kuhat krompir, ki noče in noče zavreti, potem noče bit kuhan, bla, bla... tamala lačna ko hudič, ura je pol 2. no, potem jaz čist raztresena, ker delam ene miljon stvari hkrati, na ivano zvrnem krožnik s kosilom, malo pade nanjo, nekaj na tla, pa na stolček, nič, futram naprej, ker je kriza in v kratkih pavzah čistim svinjarijo. vitan dobi svoj običajen napad slabe volje, ga hranim v naročju, pojesta vse, (to je skoraj poln globok krožnik za pašto) ocenim, da sta še lačna. hvala bogu za tisti en zadnji krompir, ki sem ga zvečer še olupila in dala kuhat, ga pretlačim, dam zraven blitvo (imam vedno prevelike porcije) in pojesta do konca. ura 2. SPIIIITAAAAA!!!!! no, jaz pospravila posodo, umila slinčka, ščistila stolček, pomila blazino, pometla po stanovanju, skuhala kavo in evo mene, z nasmeškom na ustih in blitvo v laseh najdem še toliko časa, drage moje dvojne, da vam opišem moj vsakdanjik!! pridne bit !