|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
24.9.2009 9:32:08   
arabela*
MTY...si na šihtu?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
24.9.2009 9:32:49   
KAHLO
Lara..........zdaj še komaj zbiram sestavine....še moram počakat lepo obarvano jesensko listje....tako da je zdaj obdobje zbiranja....lahko prideš zdaj med obdobjem zbiranja pogledat in definitivno pol k bo jesen na miziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mam neko bolenje z letnimi časi.....k mamo na mizi kr prkazano kaj za en letni čas je....k da nebi imeli okenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak mi je tako fino to počet

zband.
............mah moj dedc........se pa nekak ne mora sprijaznit s tistim metlo za tla gor brisat....se raje kr na kolena vržeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dedci kdo bi vas zastopil....prav zanimivo vsto tehnologijo v nulo naštudirate....pr gospodinjskih aparatih.....pa vam zmeraj zašteka....npr. pralni strojuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
24.9.2009 9:33:24   
Lara Croft
Mi pa peljemo Laro danes k pedontologu... me prow zanima, kaj bo rekel.. no ona je... user posted image Upam, da se bo dalo to brez velikih težav rešit.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
24.9.2009 9:34:49   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

MTY...si na šihtu?

aha.
imam 5 stvari odprtih, upam, da ne zašteka comp.user posted image
ampak prosim......4 so službene, samo rr je "zunanji" faktor.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
24.9.2009 9:34:53   
KAHLO
držim pesti za laro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saraya.....jaz sem ronjo kr sama ostrigla od spredaj....user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
24.9.2009 9:35:14   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mi pa peljemo Laro danes k pedontologu... me prow zanima, kaj bo rekel.. no ona je... user posted image Upam, da se bo dalo to brez velikih težav rešit.... user posted image

držim pestke da se vse vredu urediuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2106
24.9.2009 9:36:04   
Lara Croft
Lara..........zdaj še komaj zbiram sestavine....še moram počakat lepo obarvano jesensko listje....tako da je zdaj obdobje zbiranja....lahko prideš zdaj med obdobjem zbiranja pogledat in definitivno pol k bo jesen na miz

Joj...... veš kaj bi ti lepo prišlo..... ruj... ma ga dobiš sam tle na Krasi...... user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
24.9.2009 9:37:22   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Saraya.....jaz sem ronjo kr sama ostrigla od spredaj....user posted image

ma ja,saj jaz tud že M....ampak saj veš,dolgoročno narediš pol več škode kot koristi..user posted image ,edino če si res stručko......user posted image

A sem tudi strigla,pa sem ji malo zafušala spredaj,tako da jo bo mogla zdaj frizerka na paž postričt.......pa las če ni pravilno rezan,pol ne raste baje lepouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
24.9.2009 9:39:26   
arabela*
Grem M preoblečt...ker mi pravi da je akala......user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
24.9.2009 9:43:30   
ključek

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2110
24.9.2009 9:44:32   
ključek

Lara..........zdaj še komaj zbiram sestavine....še moram počakat lepo obarvano jesensko listje....tako da je zdaj obdobje zbiranja....lahko prideš zdaj med obdobjem zbiranja pogledat in definitivno pol k bo jesen na miz

Joj...... veš kaj bi ti lepo prišlo..... ruj... ma ga dobiš sam tle na Krasi...... user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je to?

Neposredna povezava do sporočila: 2111
24.9.2009 9:46:06   
pf

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bogi možeki nesposobni....

Ne glih nesposobni, samo moj res dela cel dan kot črnc. Pa bi si že vzel kaj, ampak kako bi naredil po kuhinji. Je ista verjetnost, da bom enako v kuhinji, če grem pospravljat za njim.

Neposredna povezava do sporočila: 2112
24.9.2009 9:50:03   
pf

Študiram......M bi bilo treba postričt ima spredaj že tako čupico.pa ne vem...kam jo peljat..a strižejo vsi take malečke? Pa saj mi niti pri miru ne bi bilauser posted image

Pusti se presenetiti. Mogoče pa bo mirna, ker ji bo zanimivo. Najbolje je, da jo pelješ kar k svoji frizerki, da bosta skupaj hodile oz. vse tri babe pri vaši hiši.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
24.9.2009 9:52:09   
pf

Vse bo dobro. Tudi jaz vama želim, da rešita to brez večjih zapletov.  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2114
24.9.2009 9:53:00   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

aha.
imam 5 stvari odprtih, upam, da ne zašteka comp.user posted image
ampak prosim......4 so službene, samo rr je "zunanji" faktor.

Samo, da mine. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
24.9.2009 9:54:44   
pf

ma ja,saj jaz tud že M....ampak saj veš,dolgoročno narediš pol več škode kot koristi..user posted image ,edino če si res stručko......user posted image

A sem tudi strigla,pa sem ji malo zafušala spredaj,tako da jo bo mogla zdaj frizerka na paž postričt.......pa las če ni pravilno rezan,pol ne raste baje lepouser posted image

Ravnokar sem vama hotela napisati, da je treba mulčke po celi bučki ostričti, ne samo spredaj, da se laski zgostijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
24.9.2009 9:57:17   
pf
Dobro jutro. Midve sva že iz sprehoda, Lana že spi pol urce. Danes se je kljub prehladu, ki gre znatno nazaj zbudila samo dvakrat. Pridna punca. Sem ji kupila kopel za prehladna obolenja in tako kremico za iste zadeve, ki se namaže po prsih in hrbtu. Pa zgleda pomaga, ker se ji ful čisti ven. user posted image Spala pa od 19.30 do 6.00. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
24.9.2009 10:37:59   
KAHLO
Lara.....ma to moram tud dat v jesensko zbirkouser posted image user posted image user posted image nič daj če boš kje po krasu naletela na to reč.....mi lahko dostavišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te zapeljem na kofeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
24.9.2009 10:38:58   
KAHLO
pf....katero kremico pa si ji to kupila, pa še to a si kupila to kopel od penatena......al si dobila še kakšno drugo...ker meni je v lekarni rekla da kaj takega še ni slišalauser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
24.9.2009 10:53:30   
amor real
jupiiiii še 8 minut in grem jaz domov, konec službe za danes.... user posted image

Pa še OBLETNICA poroke je danes user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil amor real -- 24.9.2009 10:55:10 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
24.9.2009 11:02:29   
zband
user posted image posesano user posted image user posted image user posted image

pa  posoda pomita-se še pere in korito,

sedaj pa preobleč pa mal v službo,drugače me bo šefko umoril me je garan 5 x že klical pa se mu sploh ne oglasim ker imamo tako ali tako sestanek šele ob 12.15user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
24.9.2009 11:04:17   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Študiram......M bi bilo treba postričt ima spredaj že tako čupico.pa ne vem...kam jo peljat..a strižejo vsi take malečke? Pa saj mi niti pri miru ne bi bilauser posted image

Pusti se presenetiti. Mogoče pa bo mirna, ker ji bo zanimivo. Najbolje je, da jo pelješ kar k svoji frizerki, da bosta skupaj hodile oz. vse tri babe pri vaši hiši.

ma to je problem,ko imam jaz frizera v celju...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
24.9.2009 11:05:46   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ravnokar sem vama hotela napisati, da je treba mulčke po celi bučki ostričti, ne samo spredaj, da se laski zgostijo.

ja vem,samo pol bo ko pojbuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
24.9.2009 11:08:30   
arabela*
Tak,M se je po desetminutnem spancu spet zbudila...se kar vstane in me začne klicat,pa jokatuser posted image .

Mi pa je uspelo celo malo pospravit,pa posteljnino oprat,ker še je lepo sončno zunaj, kuhat se mi ne da, ne vem če ne bomo danes kar na "bober" menijuuser posted image user posted image ........zdaj pa počasi tak malečko spopokam in grem po A.....................popoldan pa malo relaxingauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
24.9.2009 11:42:59   
KAHLO
a mogoče katera ve a je to  Krup (akutni laringotraheobronhitis) kaj nalezljivo?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?