|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
24.9.2009 8:37:31   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

še dobro da nisi imela kaj hujšega pri pojstli bi ga lahko še potolkla...bogi revež pa nič kriv

danes bi pa že bla na radiu pa v cajtngih: Razjarjena žena ustrelila moža v postelji...ali pa Divje seksualne igrice s tragičnim koncem...ali pa Ljubosumna žena preventivno pokončala moža....kaj pa veš, kaj bi novinarji skupaj spacali.

oh bi že kaj da bi še bolj napihnili zadevo user posted image ...men se matej kr malo smili...ga bom jaz šla enkrat mal po hrbtu umit user posted image user posted image user posted image ...hec hec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.9.2009 8:38:32   
petrazg
Dobro jutro...

KatMat... ti si me nasmejala zdajle...user posted image Ja, lump je tale tvoj, pa še Cveka zraven, ostale rr jima pa pomagajo...jojme user posted image Bogi tvoj, je moral biti presenečen, ko si ga takole klofnila user posted image

Dudi... ko dobiš od Nexta mi povej kako vam bo pasalo. Si ne upam naročit ravno zaradi številk... Za Anžeta imajo tudi full lepe stvariuser posted image A je katera iz Ljubljane, ki že ima oblačilca... da mi vsaj kakšno majčko pokaže zaradi kvalitete???

Kaj bomo danes počeli? Ni ideje...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 452
24.9.2009 8:39:04   
KatMat

še dobro da nisi imela kaj hujšega pri pojstli bi ga lahko še potolkla...bogi revež pa nič kriv

danes bi pa že bla na radiu pa v cajtngih: Razjarjena žena ustrelila moža v postelji...ali pa Divje seksualne igrice s tragičnim koncem...ali pa Ljubosumna žena preventivno pokončala moža....kaj pa veš, kaj bi novinarji skupaj spacali.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta bi bil tapravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
24.9.2009 8:40:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Kaj bomo danes počeli? Ni ideje...

ne...nobene ideje...

mater jim sosedovo....zadnjič so eni vrata menjal v bloku, zdaj pa eni balkon zastekljujejo al nekega vraga in kr čez balkon mečejo dol stvari...ropota, ko da se bajta ruši.user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
24.9.2009 8:41:39   
KatMat

oh bi že kaj da bi še bolj napihnili zadevo user posted image ...men se matej kr malo smili...ga bom jaz šla enkrat mal po hrbtu umit user posted image user posted image user posted image ...hec hec user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=jezicek.gifuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 455
24.9.2009 8:43:59   
KatMat
bo treba en jarek skopat

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 456
24.9.2009 8:51:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
24.9.2009 8:52:47   
FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

NE BOSTE VRJELE KAJ SEM SANJALA....CVEKA....JAO JAO....sanjala sem da ste bile skoraj da vse pri meni na obisku in jaz iscem mojega dragega....kar naenkrat zaslisim eno hihitanje v kopalnici...in me ostale hocete malo zaustavit da nebi sla notr...odprem vrata in zagledam cveko in se eno z mojim dragim pod tusem.....cu.ra skoraj do stropa....pop**** on pa v bran govori ja sej ni nic...jih sam po hrbtu umivam k se ne dosezejo...babe jest sem ga tolk pretepla....tok sem ga tolkla....on se pa ustrajno branu tekom batin da sam pomaga da se umijete....tok sem ga stolkla da se je kr bliskal....in spokam stari moje in od male in cao miki....pol je bla pa blue z mano v toplice pa ga vidva kako eno osvaja....pa se z njo cist zravn mene usede pa govori o svoji bivsi pa kako jo pogresa itd.pa se nagiba cedalje bolj proti njej ona malo odmika-vse se je pa pomikalo v najino smer...nakonc je se zmer njej govoru mene pa za roko vleku proti njemu....in kaj pol???se ena serija batin....in v tistem se zbudim in sem bla tok jezna da sem ga kr klofnla v zivo....on mal poskoci pa se odmakne....k sem mu pa zjutri povedala zgodbo pa rekla ja sej sem te ponoc klofnla pa se mal zamisli pa prav ja pi.zda sej je res neki prletel ponoc pa mi ni blo jasn zakaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je pa bla nočna moraaaaaaa....še dobro da nisi imela kaj hujšega pri pojstli bi ga lahko še potolkla...bogi revež pa nič kriv

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 458
24.9.2009 8:53:07   
Dudica1

bo treba en jarek skopat

user posted image

a zame al koga... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 459
24.9.2009 8:53:19   
FLASK_A

bo treba en jarek skopat

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 460
24.9.2009 8:56:45   
KatMat
svaki slucaj

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 461
24.9.2009 8:57:49   
lake
Ti kr koplji jarke, sej se da most čez sezidat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
24.9.2009 8:58:00   
Anonimen
kaj a zdej boste lukne kopaleuser posted image user posted image user posted image user posted image komu babam al decomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
24.9.2009 9:01:59   
petrazg
KatMat... jarek ne bo nič pomagal... so tolk prebrisane, da jih tudi to ne ustavi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
24.9.2009 9:06:58   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 465
24.9.2009 9:07:48   
FLASK_A
Lačna! Pa nimam nič v hladilniku!!! user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 466
24.9.2009 9:11:32   
KatMat
jest pa cist polhnga....sva sla ucer v nabavo ker so se mi ze pajcune nabirale...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 467
24.9.2009 9:12:36   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pridi k meni!Sem bla včer v nabavi. Pršut, sir, nutella, marmelada, jogurti, misliji, jajca....Kar ti srce poželi.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 468
24.9.2009 9:13:24   
KatMat
ej babe...prodam tavelko đabuzo...z orescki ne stiroporom oranzne barve

< Sporočilo je popravil KatMat -- 24.9.2009 9:14:52 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 469
24.9.2009 9:13:30   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pridi k meni!Sem bla včer v nabavi. Pršut, sir, nutella, marmelada, jogurti, misliji, jajca....Kar ti srce poželi.

Mmmmm!!!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 470
24.9.2009 9:20:52   
Anonimen
jaz pa sem že jedla, pa bi šeeee...matr, pol se pa čudim, da mam še vedno 5 kil preveč. Prav ogabna sem.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
24.9.2009 9:21:39   
Dudica1

ej babe...prodam tavelko đabuzo...z orescki ne stiroporom oranzne barve

kva je to

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 472
24.9.2009 9:23:50   
Tanja_

jaz pa sem že jedla, pa bi šeeee...matr, pol se pa čudim, da mam še vedno 5 kil preveč. Prav ogabna sem.

Jaz tud-slona bi pojedla, če bi ga mela. Sam upam, da s prenehanjem dojenja tud to mine.Ej majch a ti si tršica?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
24.9.2009 9:24:06   
petrazg

Hvala enako...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
24.9.2009 9:24:39   
KatMat
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?