Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:37:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 še dobro da nisi imela kaj hujšega pri pojstli bi ga lahko še potolkla...bogi revež pa nič kriv danes bi pa že bla na radiu pa v cajtngih: Razjarjena žena ustrelila moža v postelji...ali pa Divje seksualne igrice s tragičnim koncem...ali pa Ljubosumna žena preventivno pokončala moža....kaj pa veš, kaj bi novinarji skupaj spacali. oh bi že kaj da bi še bolj napihnili zadevo ...men se matej kr malo smili...ga bom jaz šla enkrat mal po hrbtu umit ...hec hec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:38:32
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... KatMat... ti si me nasmejala zdajle... Ja, lump je tale tvoj, pa še Cveka zraven, ostale rr jima pa pomagajo...jojme Bogi tvoj, je moral biti presenečen, ko si ga takole klofnila Dudi... ko dobiš od Nexta mi povej kako vam bo pasalo. Si ne upam naročit ravno zaradi številk... Za Anžeta imajo tudi full lepe stvari A je katera iz Ljubljane, ki že ima oblačilca... da mi vsaj kakšno majčko pokaže zaradi kvalitete??? Kaj bomo danes počeli? Ni ideje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:39:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 še dobro da nisi imela kaj hujšega pri pojstli bi ga lahko še potolkla...bogi revež pa nič kriv danes bi pa že bla na radiu pa v cajtngih: Razjarjena žena ustrelila moža v postelji...ali pa Divje seksualne igrice s tragičnim koncem...ali pa Ljubosumna žena preventivno pokončala moža....kaj pa veš, kaj bi novinarji skupaj spacali. ta bi bil taprav
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:40:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Kaj bomo danes počeli? Ni ideje... ne...nobene ideje... mater jim sosedovo....zadnjič so eni vrata menjal v bloku, zdaj pa eni balkon zastekljujejo al nekega vraga in kr čez balkon mečejo dol stvari...ropota, ko da se bajta ruši.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:41:39
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 še dobro da nisi imela kaj hujšega pri pojstli bi ga lahko še potolkla...bogi revež pa nič kriv danes bi pa že bla na radiu pa v cajtngih: Razjarjena žena ustrelila moža v postelji...ali pa Divje seksualne igrice s tragičnim koncem...ali pa Ljubosumna žena preventivno pokončala moža....kaj pa veš, kaj bi novinarji skupaj spacali. oh bi že kaj da bi še bolj napihnili zadevo ...men se matej kr malo smili...ga bom jaz šla enkrat mal po hrbtu umit ...hec hec [sm=jezicek.gif
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:43:59
|
|
|
|
KatMat
|
bo treba en jarek skopat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:52:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat NE BOSTE VRJELE KAJ SEM SANJALA....CVEKA....JAO JAO....sanjala sem da ste bile skoraj da vse pri meni na obisku in jaz iscem mojega dragega....kar naenkrat zaslisim eno hihitanje v kopalnici...in me ostale hocete malo zaustavit da nebi sla notr...odprem vrata in zagledam cveko in se eno z mojim dragim pod tusem.....cu.ra skoraj do stropa....pop**** on pa v bran govori ja sej ni nic...jih sam po hrbtu umivam k se ne dosezejo...babe jest sem ga tolk pretepla....tok sem ga tolkla....on se pa ustrajno branu tekom batin da sam pomaga da se umijete....tok sem ga stolkla da se je kr bliskal....in spokam stari moje in od male in cao miki....pol je bla pa blue z mano v toplice pa ga vidva kako eno osvaja....pa se z njo cist zravn mene usede pa govori o svoji bivsi pa kako jo pogresa itd.pa se nagiba cedalje bolj proti njej ona malo odmika-vse se je pa pomikalo v najino smer...nakonc je se zmer njej govoru mene pa za roko vleku proti njemu....in kaj pol???se ena serija batin....in v tistem se zbudim in sem bla tok jezna da sem ga kr klofnla v zivo....on mal poskoci pa se odmakne....k sem mu pa zjutri povedala zgodbo pa rekla ja sej sem te ponoc klofnla pa se mal zamisli pa prav ja pi.zda sej je res neki prletel ponoc pa mi ni blo jasn zakaj... to je pa bla nočna moraaaaaaa....še dobro da nisi imela kaj hujšega pri pojstli bi ga lahko še potolkla...bogi revež pa nič kriv
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:53:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bo treba en jarek skopat a zame al koga...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:53:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bo treba en jarek skopat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:56:45
|
|
|
|
KatMat
|
svaki slucaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:57:49
|
|
|
|
lake
|
Ti kr koplji jarke, sej se da most čez sezidat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj a zdej boste lukne kopale komu babam al decom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:01:59
|
|
|
|
petrazg
|
KatMat... jarek ne bo nič pomagal... so tolk prebrisane, da jih tudi to ne ustavi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:06:58
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:11:32
|
|
|
|
KatMat
|
jest pa cist polhnga....sva sla ucer v nabavo ker so se mi ze pajcune nabirale...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:12:36
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Lačna! Pa nimam nič v hladilniku!!! Pridi k meni!Sem bla včer v nabavi. Pršut, sir, nutella, marmelada, jogurti, misliji, jajca....Kar ti srce poželi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:13:24
|
|
|
|
KatMat
|
ej babe...prodam tavelko đabuzo...z orescki ne stiroporom oranzne barve
< Sporočilo je popravil KatMat -- 24.9.2009 9:14:52 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:13:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Lačna! Pa nimam nič v hladilniku!!! Pridi k meni!Sem bla včer v nabavi. Pršut, sir, nutella, marmelada, jogurti, misliji, jajca....Kar ti srce poželi. Mmmmm!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa sem že jedla, pa bi šeeee...matr, pol se pa čudim, da mam še vedno 5 kil preveč. Prav ogabna sem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:21:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ej babe...prodam tavelko đabuzo...z orescki ne stiroporom oranzne barve kva je to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:23:50
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch jaz pa sem že jedla, pa bi šeeee...matr, pol se pa čudim, da mam še vedno 5 kil preveč. Prav ogabna sem. Jaz tud-slona bi pojedla, če bi ga mela. Sam upam, da s prenehanjem dojenja tud to mine.Ej majch a ti si tršica?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:24:06
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch jaz pa sem že jedla, pa bi šeeee...matr, pol se pa čudim, da mam še vedno 5 kil preveč. Prav ogabna sem. Hvala enako...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:24:39
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?