|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
23.9.2009 14:58:55   
nokes
ja živela GH!!!! user posted image  sem komaj čakala, da se skinemo z mleka, zdaj pa je obrok cel projekt! jaz sproti ne zmorem več nič narediti, zato si vse pripravim dan prej. včeraj sem olupila in narezala zadnje tri krompirčke, dala iz zmrzovalnika blitvo in za dopoldansko malico sem olupila eno goro jabolk. to je bilo zvečer, danes pa scenarij: pridem z ivano iz fiziot, zmatrana ko hudič, noče spat, noče nič, vitan čist na spidu, ošvrknem enega, drugega, se odločim, nič, malo potegnemo igranje, pa malcamo že okoli 9.00, pol pa spat, vse gre po planu. nato gremo hitro ven in hvala bogu vzamem pol gore jabolk, ki jih nista pojedla za malico (preveč utrujena) s seboj, pojemo takoj, ko pridemo do prve klopce, malica 2.! cca ob 11.30. nato ura pol ena, nič, hitro domov, ker sta utrujena in tečna, aja, po novem je vozičkanje čista beda in se nočemo več peljati, tako da glasnejšo polovico pamžev ponavadi pritrogam domov na rami user posted image . malo se igramo, dam kuhat krompir, ki noče in noče zavreti, potem noče bit kuhan, bla, bla... tamala lačna ko hudič, ura je pol 2. no, potem jaz čist raztresena, ker delam ene miljon stvari hkrati, na ivano zvrnem krožnik s kosilom, malo pade nanjo, nekaj na tla, pa na stolček, nič, futram naprej, ker je kriza in v kratkih pavzah čistim svinjarijo. vitan dobi svoj običajen napad slabe volje, ga hranim v naročju, pojesta vse, (to je skoraj poln globok krožnik za pašto) ocenim, da sta še lačna. hvala bogu za tisti en zadnji krompir, ki sem ga zvečer še olupila in dala kuhat, ga pretlačim, dam zraven blitvo (imam vedno prevelike porcije) in pojesta do konca. ura 2. SPIIIITAAAAA!!!!! no, jaz pospravila posodo, umila slinčka, ščistila stolček, pomila blazino, pometla po stanovanju, skuhala kavo in evo mene, z nasmeškom na ustih in blitvo v laseh najdem še toliko časa, drage moje dvojne, da vam opišem moj vsakdanjik!! user posted image  pridne bituser posted image

nokes

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
23.9.2009 15:11:40   
Belen
Nokes carka user posted image
cel smeh.... js tudi komi čakam se spakirat iz "mleka" , ma kot widim je to boljše,kot GH user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
23.9.2009 15:32:50   
RAKICA2007
Pozdravljene!

Upam, da niste pretirano hude, ker sem prebrala vaše poste... user posted image
Iskrene čestitke vsem mamicam in kapo dol... res ste Super mamice! user posted image

Vsem bolanim malčkom in malčicam velikoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravijo, bolnim mamicam pa veliko user posted image user posted image user posted image  za čimhitrjšo okrevanje.

Zasledila sem, da ste nekatere spraševale za blazine za na tla. No jaz sem jo dobila preko napotnice (doplačala sem samo 6 EUR), ki mi jo je izdala fizioterapevtka na fizioterapiji. Je pa res, da sva midve s tamalčko hodili na Sočo na fizioterapijo. In beseda ni konj, zato kar pogumno, tiste ki hodite v razvojno in morate doma telovaditi z vašimi malčki kar pogumno povprašajte fizioterapevtko za napotnico. So pa take fajn blazine, ki kljub velikosti tudi plavajo na vodi. Naša malčica se še sedaj rada valja po njej in se gor igra.

No samo toliko od mene.

Maksimalno uživajte in veliko se smejte ter crkljajte.

Vseeno bom še kdaj pa kdaj kakšen post prebrala, saj ste res občudovanja vredne user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, pa pa

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
23.9.2009 16:27:03   
lara light
Rakica, tle se človek velikokrat nasmeje, saj so punce res krasne! Vse lepo in dobro tudi tebi!user posted image

Noki,user posted image , samo s filizofijo je treba vzet, a ne....dobra si!user posted image

Taškica, ne bi vedela glede kakanja. Pokliči k P.

Pika, hvala, vročina je padla, samo malo bolj cmerava sta...drugače pa je tista mešanica, ki sem jo v itaiji dobila za kolike/vetrove/napihovanje fantastična, se mi zdi, da je veliko bolje. No bom rajš naprej tiho, da se ne poslabša.user posted image

Včeraj P določi dodat am, ker sta zrasla le 450 gr in jaz vsa vesela, da bosta sedaj več ponoči spala, ker sta bila dosedaj lačna, nateram mojega kupit večje flaškice, cuclje z več luknjami, pripravim zvečer vodo, namešam, priletim iz kuhinje v dnevno s flašama kot da je največja trofeja v mojem životu in ponudiva vsak svojemu škratu in.....nič, sploh nista jedla. In vsi otroci naj bi bili nori na am, ker slajše, ker lepše teče...nisem pametna. Morda je bila kriva vročina, nocoj poskusim s5, ker nisem spala nič!!!!Upam,da primeta.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
23.9.2009 17:09:06   
Snezinka4
user posted image user posted image user posted image Hedi, Nokiuser posted image user posted image user posted image  Lepo, da oskrbita za mal smehauser posted image user posted image
user posted image Taškica, Larauser posted image  Sem bila PAMETNA in pametna in Pametna o dojenju, ne? No vse vzamem nazaj. Danes smo bili v razvojni pa ju je stehtala. Pa sta v 15 dne pridobili 210 oz. 180g. Ups. Je rekla naj kar začnem razmišljat o dodajanju...sicer je še pol rekla naj počakam do pediatrinje čez 14 dni...če se bosta zredili manj kot 450g, da je treba dodajat...zdaj sem si že skuhala čaj za dojenje, pa na dve uri bom pristavljala čez dan...pol bomo p averjetno vseen čez ene 14 dni začel dodajatuser posted image ...itak smo pa dolg zdržal. Kile imam tudi že svojeuser posted image .

Taškica - krvave nitke!? Kar poklič P., pa tudi, če so od napenjanja, kar verjamem, da je mogoče...sporoči, ker najbrž si že poklicala!!! Čestitke Andražu!!!
Lara - fino, da ni več vročineuser posted image .
Suncicica živjo! Ne nas strašit nouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
23.9.2009 17:12:36   
nokes
hojla, čvekice,

javno naznanjam, da sprehod do konca tega tedna no-go! nemrem user posted image

nokes

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
23.9.2009 18:06:56   
taškica
Ha, ha, ha Nokiuser posted image user posted image .

MIslim, da bi morala Ivanka in tvoj Vitan lepo prešaltat na kranjsko klobaso in ocvirke. Kaj pa se to pravi pust krompir in zelenjava! user posted image  Ma super ste!

Snežinka, Lara - pa kaj res mislita dodajat? Jaz bom šla raje kar na tiste žitne kašice, pa sadje....kaj pa vem, drug teden bosta imela že 5 mesecev....to se mi zdi že lepa starost.....za kaj pojest. SAploh je pa 14 dni premajhno obdobje...grem takoj moje tehtat...

Nič nisem klicala P. Zato ker se je to zgodilo enkrat. In če se misli ponavljat, pol bom, drugače pa ne.

Dans grem ven, držite pesti, da bodo deca pri očku pridna....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
23.9.2009 20:53:50   
Shadow
Noki, ti si živa faca!!! user posted image user posted image user posted image

Punce dojilje, jaz vas občudujem, da sfolgate!!! user posted image user posted image user posted image

Rakica2007, ti nas kar beri, saj smo zastonj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
23.9.2009 20:57:11   
gemelli
Ciao, pupe - mamice!!!

Tudi pri nas ze pridno papata GH in se popolnoma strinjam z vsem kar pravite. Po domace.............. kazin na kvadrat. Skoda, da ne zivimo blizje, da bi kuhala vsaka en dan in bi ostale hodile na kosila.

Imamo problem in rabim pomoc. Alexu se je zamasil nos in po ta novem imamo ponoci stereo smrcanje (moz+sincek ; moski pac). Mozu bom za bozicka dala 1oo EUR za odpravo smrcanja (to delajo pri nas v bolnici) ,Alexu pa bi rada resila problem cimprej. Povejte mi prosim, kje ste kupile napravo za ciscenje nosu (baje s sesalcem pomaga) in kako deluje.

Hedviga, bodi vesela, da Mihec lovi muhe, nas Alex pa je tarca vseh primorskih komarjev....do Sare ne pridejo, ker ni niti sekunde pri miru.

Lara, upam, da bos spala!!!

Mirno in lahko noc vsem!!!!!!!!!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
23.9.2009 20:59:57   
Shadow
gemelli, ja, mi imamo Baby Vac, ki deluje na sesalec, a ga zaenkrat še nisem uporabila na tamalih. Ga je pa uporabil moj ded in mu je dobro vse ven posesalo. user posted image user posted image user posted image  AMpak punce zelo hvalijo to zadevo.

Aja, kupili pa smo preko interneta: http://www.minisvet.si/aspirator-nos-c-237_350.php?osCsid=54964ce1b3bb82aa9afabf132f925b94

Mi zaenkrat še vozimo s fiziološko in svaljki iz vatice, da očistimo noske, ko pa bo resna kriza, pa bomo kar tisto napravo aktivirali. Ampak mene bo malo strah, tako da bo to sigurno moj moral opraviti, jaz bom šla pa v drugo sobo jokat...user posted image user posted image user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Shadow -- 23.9.2009 21:02:11 >

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
23.9.2009 21:03:57   
Snezinka4
Taški - ven greš! Super! Jaz sem pa danes kar hotla uiti, pa sem se v končni fazi samo mal zaprla v spalnicouser posted image . Sem rekla, da me ni, ker grem na košarko....tko mi moj reče, Sori jaz moram it, pa gre, 4 se pa derejo....user posted image . Majčkeno me je minus spanca ujel...
Z dojenjem bom kar nadaljevala do pregleda. Čez dan bolj pogosto (manj bom dudo vtikala...user posted image ). Sicer sem pa tudi jaz bolj za kašice kot za flašo. Ko je sin premalo pridobival (isto je bil star kot zdaj dvojčici) je zavračal 3 različne oblike flaš in 3 različne adapt.mleke...pa smo kar na GH prešli. Ni razloga da nebi še zdaj.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
23.9.2009 21:05:24   
Belen
gemelli....mi smo tudi to že sprobale kar prawi shadow..... nič ne boli,kr sm najprej na sebi probala....ker ko so mi rekli sesalec,sm se sam zgrozila..... user posted image
super je,nam je pomagalo, ker so ble rožice fulll prehlajene.... malo fiziološke sm namočla w nosek in s tem "posesala"....super je user posted image user posted image user posted image

noč wsem , grem pred TV, moje punce že zdawnaj (20h) spita.... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
23.9.2009 21:11:27   
Snezinka4
Gemelli - kuhinja za dvojčke - dobra idejauser posted image user posted image
Mi nos čistimo tudi tako kot Shadow.

Lahko noč vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1413
24.9.2009 7:55:42   
lara light
Dan lepotice!
Sneži, moja dva tudi ne marata am?!user posted image  Bom res morala počakat še 2t da začnem z GH; ampak od nekaj žlic korenja in krompirja tu ne bosta sita

Dvojčka, končno te tudi beremo tukajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Gemelli - kuhinja za dvojčke - dobra idejauser posted image user posted image
Mi nos čistimo tudi tako kot Shadow.

Lahko noč vsem!

user posted image ideja
tudi mi tako čistimo. Včasih uporabim fiziol. in potem potegnem ven s pumpico od Chicco - fisioclean, nekaj takega, par € v lekarni; meni je fajn, ker sluz dobim ven, z vatko pa bolj trde dele. Pa nikar šparat s fiziološkouser posted image
Upam, da urediš čimprej.

Taški, upam, da je večer uspel!user posted image  Moram dodajat, če mi je tko reklauser posted image , pa saj itak ne pijeta. Kako je s kakanjem?

Senčka, Belen, Hedi, Noki, ...živjo!user posted image

Mah, nisem spala, ne. Saj bom kmalu, kdaj že gremo od doma? Aja pr 30-ihuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1414
24.9.2009 8:15:40   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

Nokes carka user posted image
cel smeh.... js tudi komi čakam se spakirat iz "mleka" , ma kot widim je to boljše,kot GH user posted image user posted image

V to pa ne rabiš dvomit...

Noki cel globok krožnik???? Haloo?? Kolk pa je to? 300ml? O sej te bosta še na kant spravila...user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
24.9.2009 8:44:11   
pikatara
Taški tudi pri nas se je Patrik začel dosti prj obračat, ampak Karolina je pa pol v trenutku znala.Super da greš malo ven.

Nokiuser posted image .

Snežinka Karolina je v 6 tedni pridobila samo 500g, pa niso nič rekli, pa smo bili v razvojni in pri pediatru. Malo je začela štrajkat pri hrani. Je pa zato Patrik pridobil 1100. Če se le da jim dajte kakšne kašice, ker je tole am samo sranje. Poskusite kakšnega okusa je. Je pa zelo kalorično, tako da sta naša po zelenjavi in sadju kar lačna.

Gemelli pri nas imamo smrčanje na kubik. Patrik in oči nista še nič proti našemu kužatu. Sinko ima malo manjše nosnice in dostikrat smrči.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
24.9.2009 9:22:33   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Gemelli pri nas imamo smrčanje na kubik. Patrik in oči nista še nič proti našemu kužatu.

Ha, ha, hauser posted image . user posted image

Snežinka - jaz bi na tvojem mestu tudi počakala na P. Naj se gredo tile seznami solit.
Lara - dej poskusi raje z mlečnimi kašicami - se dobijo Muller, Dm....

Bila zunaj včeraj, je mož en aptamil udaril, da sem imela 3 ure z mojimi  puncami. Jurij ga je pohamsal z veseljem, spal do 1h, Andraž pa g aje ven pljuval. Ampak sta zdržala, dokler nisem nazaj uletela. Od punc sem za dvojčke dobila bom Od Eme Kurent, masažo za dojenčka - pride na dom. Je kera to poskusila? Me prav zanima kako to izgleda, komaj čakam da pride.

Kaj še? Noki, drži se s hranoooo, ma super sta da takole jesta....

Hedi, kako ste pa vi? kaj novega v vaši lepi stajci? So noči kaj boljše?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
24.9.2009 9:27:42   
hedviga
Taški, fajn!!!!!!!!!!!!!!! V torek smo se potepal po mestu, včeri po barju, dans bomo doma... Ma HB sta zdrava, čeprav zahtevna.
Ah ja, spimo pa zaen k..............

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
24.9.2009 9:52:40   
nokes
babike jutro,
glejte toleuser posted image

user posted image

user posted image

danes bodo za malico slive, me prav zanima, če jima bodo všeč, ker so sladke ko hudičuser posted image

katera ve, kako je z blanč in njenima pikecoma? pa z miško? upam, da kmalu slišimo dobre noviceuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 24.9.2009 9:55:58 >

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
24.9.2009 10:06:58   
aknela123
nokes super, pa si ti prepričana, da so to letošnji otroci? kako gibčni in koliko las!!!user posted image

evo nas z morja, sem vas kar zdaj en cajt za nazaj prebirala, shadow, mislim, da ti nobena ni odgovorila v zvezi z receptom za adapt. mleko- odvisno je od občine, tudi naša občina mi ni plačevala mleka na recept, tako da sem porabla od 180 do 200 eur mesečno za mlekec, pa še to sem hodla čez mejo (Beba), zdaj pa imamo Dm mleko, ki je več kot polovico cenejše in ga dobro prenašata.

Tudi mi imamo veselje z gosto hrano, zvečer pa pojesta mlečno kašico in mi spita od zvečer okrog osme pa do sedmih zjutraj. Se moram začeti zavedati, da mam srečo glede tega, kaj?
Obračata se kot vrtavki, puzata že nazaj, pa dude si pulita iz ust.

Lep dan vam želim vsem skupaj!user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
24.9.2009 10:22:52   
nokes
aknela, kako da si kupovala bebo čez mejo? je bila cenej al je nisi dobila pri nas?

jaz nagovarjam senčko, naj se spunta, ker kolikor mi je znano, je v mb-ju AM na recept!

kako sta moja gibčna?? tvoji punci sta mlajši, pa se že plazita!!!user posted image user posted image

sunči, res se vse prehitro odvija, tudi mene kar stisne, ko pogledam fotke in se spomnim, kako je bilo pred mesecem, dvema...user posted image

slive so zakon, itak, kaj pa drugega, hedi, sem šla merit krožnik, cca 350 ml mal pod robom.user posted image

pikatara, ker sta moja tud kar naprej lačna, sem začela sadne kašice gostiti s Holle zdrobom: malo vroče vode+3 žlice zdroba+sadje, pa pride gostejše in bolj nasitno.

holle hrano zelo priporočam, moja prijateljica je doktorirala iz otroških kašic in je ta kao najboljš, dobi se pa http://www.holle.si/ in v baby centru, moja dva razne hippove kašice glih ne obrajtata. nič, laufam...user posted image

nokes

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
24.9.2009 10:42:17   
suncicica
noki......zakaj imam obcutek da si opisovala mene???

Stella in Pia

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
24.9.2009 10:56:31   
buba.miska
Pozdravljene

Sem včeraj klicala mojo patronažno pa je bla tako dobra da se je pripeljala k meni z vagouser posted image .
In to so naši rezultati
KLEMEN 6230 in dolžina cca 64 (pred 1 mescom 5120 in 59)
ŽANA 5400 in dolžina cca61 (pred 1 mescom 4420 in55)

Smo še vedno samo na dojenju in mislim da bomo probali do 6 mescov potem pa bomo vidli če bo še od mene kaj ostalouser posted image

Lp vsem

P.S. stara pa sta zdaj 4 mesce in 10 dni

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
24.9.2009 11:28:11   
Snezinka4
O hvala punce za smeh in dobro voljo. Rabm, rabm, rabm.

Noki kam moram po ta stojalca obešalca? Včeraj dobila napotnico za blazinouser posted image

Zdaj pa na fizioterapijo...

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
24.9.2009 11:35:34   
blanč
Noki evo mene, bom samo na hitro...
Ve imate pa res vse neke "vunder kinde"user posted image .
Naša tamala je OK ugotovljen refluks, papamo allernovo in ranital in smo ves čas dvignjeni in je mal bolš. Naš tamali pa drug mesec na genetikouser posted image eh,...
Miš je super. Nejc je priden že malo cuca iz flaške ostalo po sondici, Rok je tudi super truper in so ga včeraj dali na brčice in on seveda veselo diha in razveseljuje mamico in atijauser posted image
Vse vas podganca lepo pozdravlja in komaj čaka, da se nam pridruži...
Moram se poslovit, ker ima tamala danes operne arije, Bernardek pa veselo zraven pomaga, čauuuuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?