bella02
|
IZVIRNO SPOROČILO: majči22 No upam, da mi je uspelo. No, naj bo tale papagajček vama za zgled Helooouuuuuuuuuuu! Mi smo smrkasto, kašljasto, vročinsko . Mamica pa veselo, ker je spet en izpit mimo . Mi je kar odleglo, pa zdaj si bom vzela mal lufta, potem bo celo leto zelo zafilano z izpiti. Mislim, da vam nisem nič pisala, da me je moj predragi v nedeljo zastrupil z marelo. Njemu ni blo nič, jaz pa celo noč bruhala. Zjutraj sem klicala zdravnico in me je sestra hotla poslat kar na izpiranje, sam sem ji lepo razložila, da mi nimajo česa več izpirat, je šlo vse ven, vključno z žolčem . V ponedeljek sem bila še precej slaba in sem samo enkrat ponovila snov za izpit. In sem k sreči dobila luštno vprašanje in je šlo . Zdaj čakam na nove roke, da si splaniram, jih moram do oktrobra 2010 naredit še 11 . No ja, sam jih je bilo februarja še 17, torej sem jih nekej že spucala . Teja mi še spi, ima vročino in kašla. Pa se mi zdi, da je že malce bolš, mal manj kašlja med spanjem. Sva pa inhalirali in šibali fiziološko v nosek. Saj se mi ful smili, samo, ko ji pa potegnem potem še ven z aspiratorjem potegenem in lepo zadiha, se pa tud men smeje. Sama si ne bi mogla šibat fiziološke v nos, mi je tok bljak ta občutek. Se tolažim s tem, da bo zato ful hitrej bolš in bo zdrava . Morava bit pa dva, da mi rata kaj naredit, se upira ko nora. Včerej P še srčka ni pustila poslušat, ker se je bala, da sledi fiziološka . Pa komaj ji je v laboratorije nabrala tistih nekaj kapljic krvi, je tako stiskala pest, da je še sestra komaj verjela . Prej mi je uspelo zlikat 1/3 cunj, se mi jih je kar nabralo zarad teh izpitov, pa bom počas pospravla. Zvečer se mi ne da, rajš dopoldne, ko Teja spi al je v vrctu, pa TV ne smem zraven gledat, mi gre ob radiu ful hitrej . Če bi do zdej likala, bi šlo že pred konc, sam sem rajš zlikano pospravla, da ko se Teja zbudi, da imam čas le zanjo. Je tak ubožec s to vročino. In še vidi se, kako me je pogrešala. Učila sem se, ona je bila v vrcu, popoldne mal pri očitu ali je pa spala in sva ble malo skupaj . V ponedeljek jo je mela tašča, nisem bila zmožna dopoldne tud na nogah stat, ne da bi mogla še Tejči rihtat. HB za taščo v takih primerih Za komentirat sem pozabila, le kar se na brzino spomnim. Anita, uživajte! Bambi, iiiiii, kje so že naši UZ! Lepo še naprej! Tatly, tebi želim enako! Pablo, ma si bla kraaasna! Glavno, da si se ti dobro počutila, sam si bla lepa, reeees. Dej nam pol še kakšno sliko pokaž, pliiiiiis. A si na FB? Tejka, zmerej bliže je dan, ko se odpravimo proti Medvodam . Pas uper za skupno sobo. Naši dve jo imata tud in kul! Zvečer (in zjutraj, če je doma) zleze Tjaša k Teji v posteljo in se pocrkljata. Zvečer pa tud podebatirata in včasih je Teja še bolj zgovorna kot Tjaša Sayuri, upam, da uživaš frej dan! Res škoda, da se nisva mogli zmenit Majči22, naša ima teniske za toplo vreme in ene take jesenske za dež, pa se mi zdi, da nima mrzlih nogic. Na zimo pa dobita obe še škorenjčke Več se ne spomnim. Lep dan in naj se naši avgustovčki (ki nekateri to sploh nismo ) čimprej pozdravijo! Pa pa
|