|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
23.9.2009 22:56:27   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Tanja_ avatar odstraniš v profilu.

kam greste jutri vozičkat? a je jutri sreda ali četrtek?

Sploh ne gre. Sem že probala.

Jutri je četrtek.
Po dvanajsti je super. Se zmenimo jutri!
Zdaj pa res lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
23.9.2009 22:57:50   
lake
Tud jst grem spat.

Lahko noč!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 427
23.9.2009 22:58:58   
Anonimen
in jaz... veke so komaj še odprte:)
lahko noč!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
24.9.2009 7:07:02   
Dudica1
DOBRO JUTRO
POKI  ne leela bo še zame naročilauser posted image
dekliščina jaz mislim da se nese kakšno majhno darilce ali pa če se pač vse organizirate in skipaj kaj pogruntate user posted image
tanja pejt pod moja ringaraja in pod nastavitve,tam maš pa čist spodi slikco in pod njo odstrani avatar...upam da ti uspeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
24.9.2009 7:30:03   
mama11
Jaz sem pa včeraj klicala pediatrinjo zaradi ne-kakanja. In me je spraševala cel kup stvari - skratka, če bi se mala obnašala nenavadno ali imela doslej že kdaj trdo blato, bi nas poslala na preiskave, tako smo pa dobili odvajalo. Grem starejšo zbudit, zrihtat in peljat v vrtec, potem pa Juliji dam odvajalo. Danes bomo kakali user posted image

KatMat, ker se nisi nič javila, sklepam, da danes Arboretum odpade. Pa kakšen drug sončen dan. Javi, če je s sestrico kaj novega.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 430
24.9.2009 7:39:24   
Anonimen
dobro jutro!

Oskar šel v vrtec, Urban še spi (se mu bom še malo pridružila,...)

Urban pa se je odločil in zdaj kaka vsak drugi dan... takrat pa veliko (plenica je premajhna za to) in bolj kašasto.
danes je tudi več ali manj spal pri meni... na dosegu naravnega cuclja... se mi zdi da bolje spi, jaz pa vsekakor, ker med njegovim cucljanjem ležim in dremljem naprej (vsaj vstajati mi ni potrebno več). je pa danes prišel še Oskar zraven in smo bili kot sardince... je šel kmalu nazaj v svojo posteljico.

letim nazaj, da se ne zbudi prej. da ujamem še nekaj jutranjih sanj.user posted image

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
24.9.2009 7:46:51   
KatMat
MAMA!!!!!!! NISEM POZABILA NATE!!!CE SI ZA SE VEDNO VELJA!!!!UCER SEM ZE PRED OSMO DOL PADLA!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
24.9.2009 7:47:50   
lake
Dobro jutro!

Dobila sm prvo M, jupi user posted image .

Pri nas je pa glih obratno, sm uotovila da boljš spi če je v svoji pojstlci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
24.9.2009 8:01:25   
PapuaNG
lake, ne straštit z M user posted image Jst se še kar brez nje sprehajam po svetu, upam da čim dlje. Je bla že malo pred sedmo budnica, pa takoj dvakrat previjanje, ker sem mu lih bodi nazaj zapela, pa je še mal posračkal. Sem ga še nafutrala, zdej pa seveda spančka, jst pa lahko v miru zajtrk pojem pa kavico spijem, pa če bo čas,še malo zalegnem.
Sem pa včeraj za kosilo skuhala paprikaš (kvazi) pa rdečo lečo in sojine zrezke, pa je še ful ostal, in pridem zjutraj v kuhinjo-vse pomazano, tut malo ni ostalo user posted image Sta pršla zvečer dva kolega od mojga in so vse zmazali. Jst sm pa mislla, da bo kaj za malico ostalo...no ja, bo že.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 434
24.9.2009 8:11:42   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

To bi blo pa sploh fajn. Lahko pride k meni okna pomit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Če pa nč ne bo pa lahko še k men pride okna pomit . Boga. v Ljubljani bi jo pomoje tud zavrnil, še prej. Mislm da maksimum je 14 dni.

Sm enkrat brala da otrok po enem mesecu prenošenja umre, po treh mesecih pa še mati, ker dobi sepso zaradi gnitja otroka v telesu. To se sicer pri nas ne dogaja, samo kje v Afriki, kjer so brez UZ pa se baje še najde kak tak primer.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

uh...katmat...nisi rekla, da je že 10 dni čez rok? Jao...to pa ni fajn...kaj bi radi, da gre direkt v prvi razred, ko pride ven?user posted image

Držim pesti, da se bo kmalu začelo, pa da dobite to štručkico.
obupno res...

mama...v druge bom teta...dva meseca pred mano je brat dobil hcerko....se bove pa zmenile za jutri do zvecer

KatMat, potem je pa letos pri vaši družini veselo!!! mora biti tvoja mamica vesela, ko ji trije otroci isto leto dajo vnučke...user posted image
NAUDUSENA JE....MI JO PA HECAMO DA SMO SE TAKO ZMENIL ups... da pol ko bo stara da ne bo zamesala starosti vnukov....

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

lake hitr naredi reklamo-katera gostilna je bila?Jst bi šla tus spet kaj vn kdaj jest.Mam dost te kuharije.
Jutri ne gremo na morje. Smo prestavile na petek, tko da, če je katera za kako vozičkanje...?
gres v arboretum?

NE BOSTE VRJELE KAJ SEM SANJALA....CVEKA....JAO JAO....sanjala sem da ste bile skoraj da vse pri meni na obisku in jaz iscem mojega dragega....kar naenkrat zaslisim eno hihitanje v kopalnici...in me ostale hocete malo zaustavit da nebi sla notr...odprem vrata in zagledam cveko in se eno z mojim dragim pod tusem.....cu.ra skoraj do stropa....pop**** on pa v bran govori ja sej ni nic...jih sam po hrbtu umivam k se ne dosezejo...babe jest sem ga tolk pretepla....tok sem ga tolkla....on se pa ustrajno branu tekom batin da sam pomaga da se umijete....tok sem ga stolkla da se je kr bliskal....in spokam stari moje in od male in cao miki....pol je bla pa blue z mano v toplice pa ga vidva kako eno osvaja....pa se z njo cist zravn mene usede pa govori o svoji bivsi pa kako jo pogresa itd.pa se nagiba cedalje bolj proti njej ona malo odmika-vse se je pa pomikalo v najino smer...nakonc je se zmer njej govoru mene pa za roko vleku proti njemu....in kaj pol???se ena serija batin....in v tistem se zbudim in sem bla tok jezna da sem ga kr klofnla v zivo....on mal poskoci pa se odmakne....k sem mu pa zjutri povedala zgodbo pa rekla ja sej sem te ponoc klofnla pa se mal zamisli pa prav ja pi.zda sej je res neki prletel ponoc pa mi ni blo jasn zakaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 24.9.2009 8:19:59 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 435
24.9.2009 8:14:47   
KatMat
ja pol je blo pa dobr skuhan!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 436
24.9.2009 8:15:19   
majana79
Kati, kaj si me nasmejala user posted image user posted image Ti čist preveč sanjaš user posted image  user posted image sam tole s klofuto je pa fajn si zapomnt user posted image user posted image

Pri nas spet alarm, pridem kasneje...

Aja, dobro jutro!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 437
24.9.2009 8:17:04   
lake
Jao, jao, to pa so sanje, nisem vedla da je cveka taka pokvarjenka user posted image user posted image . Sicer pa jst tud moja preventivno vsake tok časa mal klofnm, hehe. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 438
24.9.2009 8:20:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no mi smo pa rz sprehoda in smo se imel prov fajnuser posted image dokler moj sinkouser posted image se ni polulal k se mu ni dal povedat da ga lulat oz. je pozabu povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image

no zdej se gremo pa spomin user posted image

A ga treniraš, da drugič ne bo pozabu povedat za lulat?

jauser posted image user posted image

kt.ja: star je 4letauser posted image pa se mi vsake toliko časa kar polula, ker nima časauser posted image user posted image

jutro

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
24.9.2009 8:20:58   
KatMat
boljs preventiva kot kurativa

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 440
24.9.2009 8:21:35   
KatMat
ooo cvekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 441
24.9.2009 8:24:30   
Anonimen
NE BOSTE VRJELE KAJ SEM SANJALA....CVEKA....JAO JAO....sanjala sem da ste bile skoraj da vse pri meni na obisku in jaz iscem mojega dragega....kar naenkrat zaslisim eno hihitanje v kopalnici...in me ostale hocete malo zaustavit da nebi sla notr...odprem vrata in zagledam cveko in se eno z mojim dragim pod tusem.....cu.ra skoraj do stropa....pop**** on pa v bran govori ja sej ni nic...jih sam po hrbtu umivam k se ne dosezejo...babe jest sem ga tolk pretepla....tok sem ga tolkla....on se pa ustrajno branu tekom batin da sam pomaga da se umijete....tok sem ga stolkla da se je kr bliskal....in spokam stari moje in od male in cao miki....pol je bla pa blue z mano v toplice pa ga vidva kako eno osvaja....pa se z njo cist zravn mene usede pa govori o svoji bivsi pa kako jo pogresa itd.pa se nagiba cedalje bolj proti njej ona malo odmika-vse se je pa pomikalo v najino smer...nakonc je se zmer njej govoru mene pa za roko vleku proti njemu....in kaj pol???se ena serija batin....in v tistem se zbudim in sem bla tok jezna da sem ga kr klofnla v zivo....on mal poskoci pa se odmakne....k sem mu pa zjutri povedala zgodbo pa rekla ja sej sem te ponoc klofnla pa se mal zamisli pa prav ja pi.zda sej je res neki prletel ponoc pa mi ni blo jasn zakaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, ne mene sanjat, sem čist zadovoljna s svojim decemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
24.9.2009 8:27:25   
KatMat
ja nimas kej....zasacena si bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
24.9.2009 8:28:33   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je pa bla nočna moraaaaaaa....še dobro da nisi imela kaj hujšega pri pojstli bi ga lahko še potolkla...bogi revež pa nič kriv

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 444
24.9.2009 8:30:03   
Tanja_
jutro....
dudi, sem probavala že,tako kot si mi napisala, pa mi skoz pravi,da je prišlo do napake.

kati kere sanje...Tab pa domišljija dela sto na urouser posted image

Kako ste kej ostale?Mojmu je ratal,da me je nalezu prehlada.Mam eno nosnico čist zabasano, glava me boli...Upam,da Hana ne bo kej staknila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
24.9.2009 8:30:20   
Anonimen
jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image jao, jao, katmat, bogi tvoj dec. Kar zares is ga mahnila.user posted image Samo, tole ni čist švoh preventiva, ker zdaj ve, kaj ga čaka, v primer, da ne bo priden. Do nadaljnega pa ne bi k seb vabla RR obiskovuser posted image . Ziher je ziheruser posted image . Bogica...

Naša mala je včeraj omagala ob pol 7 in to brez večerje. Potem mi jo atek prinese v spalnico ob pol 12, da je lačna. Itak...potem je bla še ena akcija ob pol enih, pa je začela debatirat, da sploh nisma mogla spat, pa še babyfon bi skor pregorel, tako glasna je bla.user posted image . Potem sem ji še ene 2x šla dudo popravit...v glavnem...čist zblojena noč...pol se sploh ne spomnem. Niti ne vem, če je pol še enkrat jedla al ne...eh...js to kr v spanju nardim...ful dobra mamica, res.

Pecivo sma včeri zmazala do konca...zdaj ga pa pogrešam...pismo, je bil dober. Ga moram nardit za v soboto, ko gremo k našim trgat. Pa še kaj za zraven. Tako da bom jutri bolj v pecivu...

Danes? Ne vem...ne da se mi absolutno čisto nič...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
24.9.2009 8:30:22   
KatMat
hihihi za sem ga kr fajn ves mahnla....pacek...kaj pa umiva moje kolegiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 447
24.9.2009 8:31:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image jao, jao, katmat, bogi tvoj dec. Kar zares is ga mahnila.user posted image Samo, tole ni čist švoh preventiva, ker zdaj ve, kaj ga čaka, v primer, da ne bo priden. Do nadaljnega pa ne bi k seb vabla RR obiskovuser posted image . Ziher je ziheruser posted image . Bogica...

nop...nema....cveki pa se posebno....tadruge se ne spomnim kera je bla...se mi zdi da je bla leela...nisem prepricana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
24.9.2009 8:33:45   
Dudica1
ej jej jej user posted image

majch me veseli da je bil dobr peciv...men ga ni ratal pa sm tisti dan kupila vse sestavine...mogoče bo pa danes ali jutri da bo za vikend in obiske user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 449
24.9.2009 8:35:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

še dobro da nisi imela kaj hujšega pri pojstli bi ga lahko še potolkla...bogi revež pa nič kriv

danes bi pa že bla na radiu pa v cajtngih: Razjarjena žena ustrelila moža v postelji...ali pa Divje seksualne igrice s tragičnim koncem...ali pa Ljubosumna žena preventivno pokončala moža....kaj pa veš, kaj bi novinarji skupaj spacali.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?