Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:56:27
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Tanja_ avatar odstraniš v profilu. kam greste jutri vozičkat? a je jutri sreda ali četrtek? Sploh ne gre. Sem že probala. Jutri je četrtek. Po dvanajsti je super. Se zmenimo jutri! Zdaj pa res lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:57:50
|
|
|
|
lake
|
Tud jst grem spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:58:58
|
|
|
|
Anonimen
|
in jaz... veke so komaj še odprte:) lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 7:07:02
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO POKI ne leela bo še zame naročila dekliščina jaz mislim da se nese kakšno majhno darilce ali pa če se pač vse organizirate in skipaj kaj pogruntate tanja pejt pod moja ringaraja in pod nastavitve,tam maš pa čist spodi slikco in pod njo odstrani avatar...upam da ti uspe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 7:30:03
|
|
|
|
mama11
|
Jaz sem pa včeraj klicala pediatrinjo zaradi ne-kakanja. In me je spraševala cel kup stvari - skratka, če bi se mala obnašala nenavadno ali imela doslej že kdaj trdo blato, bi nas poslala na preiskave, tako smo pa dobili odvajalo. Grem starejšo zbudit, zrihtat in peljat v vrtec, potem pa Juliji dam odvajalo. Danes bomo kakali KatMat, ker se nisi nič javila, sklepam, da danes Arboretum odpade. Pa kakšen drug sončen dan. Javi, če je s sestrico kaj novega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 7:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! Oskar šel v vrtec, Urban še spi (se mu bom še malo pridružila,...) Urban pa se je odločil in zdaj kaka vsak drugi dan... takrat pa veliko (plenica je premajhna za to) in bolj kašasto. danes je tudi več ali manj spal pri meni... na dosegu naravnega cuclja... se mi zdi da bolje spi, jaz pa vsekakor, ker med njegovim cucljanjem ležim in dremljem naprej (vsaj vstajati mi ni potrebno več). je pa danes prišel še Oskar zraven in smo bili kot sardince... je šel kmalu nazaj v svojo posteljico. letim nazaj, da se ne zbudi prej. da ujamem še nekaj jutranjih sanj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 7:46:51
|
|
|
|
KatMat
|
MAMA!!!!!!! NISEM POZABILA NATE!!!CE SI ZA SE VEDNO VELJA!!!!UCER SEM ZE PRED OSMO DOL PADLA!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 7:47:50
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Dobila sm prvo M, jupi . Pri nas je pa glih obratno, sm uotovila da boljš spi če je v svoji pojstlci.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:01:25
|
|
|
|
PapuaNG
|
lake, ne straštit z M Jst se še kar brez nje sprehajam po svetu, upam da čim dlje. Je bla že malo pred sedmo budnica, pa takoj dvakrat previjanje, ker sem mu lih bodi nazaj zapela, pa je še mal posračkal. Sem ga še nafutrala, zdej pa seveda spančka, jst pa lahko v miru zajtrk pojem pa kavico spijem, pa če bo čas,še malo zalegnem. Sem pa včeraj za kosilo skuhala paprikaš (kvazi) pa rdečo lečo in sojine zrezke, pa je še ful ostal, in pridem zjutraj v kuhinjo-vse pomazano, tut malo ni ostalo Sta pršla zvečer dva kolega od mojga in so vse zmazali. Jst sm pa mislla, da bo kaj za malico ostalo...no ja, bo že.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:11:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 To bi blo pa sploh fajn. Lahko pride k meni okna pomit IZVIRNO SPOROČILO: lake Če pa nč ne bo pa lahko še k men pride okna pomit . Boga. v Ljubljani bi jo pomoje tud zavrnil, še prej. Mislm da maksimum je 14 dni. Sm enkrat brala da otrok po enem mesecu prenošenja umre, po treh mesecih pa še mati, ker dobi sepso zaradi gnitja otroka v telesu. To se sicer pri nas ne dogaja, samo kje v Afriki, kjer so brez UZ pa se baje še najde kak tak primer. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Majch uh...katmat...nisi rekla, da je že 10 dni čez rok? Jao...to pa ni fajn...kaj bi radi, da gre direkt v prvi razred, ko pride ven? Držim pesti, da se bo kmalu začelo, pa da dobite to štručkico. obupno res... mama...v druge bom teta...dva meseca pred mano je brat dobil hcerko....se bove pa zmenile za jutri do zvecer KatMat, potem je pa letos pri vaši družini veselo!!! mora biti tvoja mamica vesela, ko ji trije otroci isto leto dajo vnučke... NAUDUSENA JE....MI JO PA HECAMO DA SMO SE TAKO ZMENIL ups... da pol ko bo stara da ne bo zamesala starosti vnukov.... IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ lake hitr naredi reklamo-katera gostilna je bila?Jst bi šla tus spet kaj vn kdaj jest.Mam dost te kuharije. Jutri ne gremo na morje. Smo prestavile na petek, tko da, če je katera za kako vozičkanje...? gres v arboretum? NE BOSTE VRJELE KAJ SEM SANJALA....CVEKA....JAO JAO....sanjala sem da ste bile skoraj da vse pri meni na obisku in jaz iscem mojega dragega....kar naenkrat zaslisim eno hihitanje v kopalnici...in me ostale hocete malo zaustavit da nebi sla notr...odprem vrata in zagledam cveko in se eno z mojim dragim pod tusem.....cu.ra skoraj do stropa....pop**** on pa v bran govori ja sej ni nic...jih sam po hrbtu umivam k se ne dosezejo...babe jest sem ga tolk pretepla....tok sem ga tolkla....on se pa ustrajno branu tekom batin da sam pomaga da se umijete....tok sem ga stolkla da se je kr bliskal....in spokam stari moje in od male in cao miki....pol je bla pa blue z mano v toplice pa ga vidva kako eno osvaja....pa se z njo cist zravn mene usede pa govori o svoji bivsi pa kako jo pogresa itd.pa se nagiba cedalje bolj proti njej ona malo odmika-vse se je pa pomikalo v najino smer...nakonc je se zmer njej govoru mene pa za roko vleku proti njemu....in kaj pol???se ena serija batin....in v tistem se zbudim in sem bla tok jezna da sem ga kr klofnla v zivo....on mal poskoci pa se odmakne....k sem mu pa zjutri povedala zgodbo pa rekla ja sej sem te ponoc klofnla pa se mal zamisli pa prav ja pi.zda sej je res neki prletel ponoc pa mi ni blo jasn zakaj...
< Sporočilo je popravil KatMat -- 24.9.2009 8:19:59 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:14:47
|
|
|
|
KatMat
|
ja pol je blo pa dobr skuhan!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:15:19
|
|
|
|
majana79
|
Kati, kaj si me nasmejala Ti čist preveč sanjaš sam tole s klofuto je pa fajn si zapomnt Pri nas spet alarm, pridem kasneje... Aja, dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:17:04
|
|
|
|
lake
|
Jao, jao, to pa so sanje, nisem vedla da je cveka taka pokvarjenka . Sicer pa jst tud moja preventivno vsake tok časa mal klofnm, hehe.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:20:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no mi smo pa rz sprehoda in smo se imel prov fajn dokler moj sinko se ni polulal k se mu ni dal povedat da ga lulat oz. je pozabu povedat no zdej se gremo pa spomin A ga treniraš, da drugič ne bo pozabu povedat za lulat? ja kt.ja: star je 4leta pa se mi vsake toliko časa kar polula, ker nima časa jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:20:58
|
|
|
|
KatMat
|
boljs preventiva kot kurativa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:21:35
|
|
|
|
KatMat
|
ooo cveki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
NE BOSTE VRJELE KAJ SEM SANJALA....CVEKA....JAO JAO....sanjala sem da ste bile skoraj da vse pri meni na obisku in jaz iscem mojega dragega....kar naenkrat zaslisim eno hihitanje v kopalnici...in me ostale hocete malo zaustavit da nebi sla notr...odprem vrata in zagledam cveko in se eno z mojim dragim pod tusem.....cu.ra skoraj do stropa....pop**** on pa v bran govori ja sej ni nic...jih sam po hrbtu umivam k se ne dosezejo...babe jest sem ga tolk pretepla....tok sem ga tolkla....on se pa ustrajno branu tekom batin da sam pomaga da se umijete....tok sem ga stolkla da se je kr bliskal....in spokam stari moje in od male in cao miki....pol je bla pa blue z mano v toplice pa ga vidva kako eno osvaja....pa se z njo cist zravn mene usede pa govori o svoji bivsi pa kako jo pogresa itd.pa se nagiba cedalje bolj proti njej ona malo odmika-vse se je pa pomikalo v najino smer...nakonc je se zmer njej govoru mene pa za roko vleku proti njemu....in kaj pol???se ena serija batin....in v tistem se zbudim in sem bla tok jezna da sem ga kr klofnla v zivo....on mal poskoci pa se odmakne....k sem mu pa zjutri povedala zgodbo pa rekla ja sej sem te ponoc klofnla pa se mal zamisli pa prav ja pi.zda sej je res neki prletel ponoc pa mi ni blo jasn zakaj...user posted image user posted image user posted image user posted image joj, ne mene sanjat, sem čist zadovoljna s svojim decem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:27:25
|
|
|
|
KatMat
|
ja nimas kej....zasacena si bila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:28:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat NE BOSTE VRJELE KAJ SEM SANJALA....CVEKA....JAO JAO....sanjala sem da ste bile skoraj da vse pri meni na obisku in jaz iscem mojega dragega....kar naenkrat zaslisim eno hihitanje v kopalnici...in me ostale hocete malo zaustavit da nebi sla notr...odprem vrata in zagledam cveko in se eno z mojim dragim pod tusem.....cu.ra skoraj do stropa....pop**** on pa v bran govori ja sej ni nic...jih sam po hrbtu umivam k se ne dosezejo...babe jest sem ga tolk pretepla....tok sem ga tolkla....on se pa ustrajno branu tekom batin da sam pomaga da se umijete....tok sem ga stolkla da se je kr bliskal....in spokam stari moje in od male in cao miki....pol je bla pa blue z mano v toplice pa ga vidva kako eno osvaja....pa se z njo cist zravn mene usede pa govori o svoji bivsi pa kako jo pogresa itd.pa se nagiba cedalje bolj proti njej ona malo odmika-vse se je pa pomikalo v najino smer...nakonc je se zmer njej govoru mene pa za roko vleku proti njemu....in kaj pol???se ena serija batin....in v tistem se zbudim in sem bla tok jezna da sem ga kr klofnla v zivo....on mal poskoci pa se odmakne....k sem mu pa zjutri povedala zgodbo pa rekla ja sej sem te ponoc klofnla pa se mal zamisli pa prav ja pi.zda sej je res neki prletel ponoc pa mi ni blo jasn zakaj... to je pa bla nočna moraaaaaaa....še dobro da nisi imela kaj hujšega pri pojstli bi ga lahko še potolkla...bogi revež pa nič kriv
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:30:03
|
|
|
|
Tanja_
|
jutro.... dudi, sem probavala že,tako kot si mi napisala, pa mi skoz pravi,da je prišlo do napake. kati kere sanje...Tab pa domišljija dela sto na uro Kako ste kej ostale?Mojmu je ratal,da me je nalezu prehlada.Mam eno nosnico čist zabasano, glava me boli...Upam,da Hana ne bo kej staknila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro jao, jao, katmat, bogi tvoj dec. Kar zares is ga mahnila. Samo, tole ni čist švoh preventiva, ker zdaj ve, kaj ga čaka, v primer, da ne bo priden. Do nadaljnega pa ne bi k seb vabla RR obiskov . Ziher je ziher . Bogica... Naša mala je včeraj omagala ob pol 7 in to brez večerje. Potem mi jo atek prinese v spalnico ob pol 12, da je lačna. Itak...potem je bla še ena akcija ob pol enih, pa je začela debatirat, da sploh nisma mogla spat, pa še babyfon bi skor pregorel, tako glasna je bla. . Potem sem ji še ene 2x šla dudo popravit...v glavnem...čist zblojena noč...pol se sploh ne spomnem. Niti ne vem, če je pol še enkrat jedla al ne...eh...js to kr v spanju nardim...ful dobra mamica, res. Pecivo sma včeri zmazala do konca...zdaj ga pa pogrešam...pismo, je bil dober. Ga moram nardit za v soboto, ko gremo k našim trgat. Pa še kaj za zraven. Tako da bom jutri bolj v pecivu... Danes? Ne vem...ne da se mi absolutno čisto nič...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:30:22
|
|
|
|
KatMat
|
hihihi za sem ga kr fajn ves mahnla....pacek...kaj pa umiva moje kolegice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:31:48
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch jutro jao, jao, katmat, bogi tvoj dec. Kar zares is ga mahnila. Samo, tole ni čist švoh preventiva, ker zdaj ve, kaj ga čaka, v primer, da ne bo priden. Do nadaljnega pa ne bi k seb vabla RR obiskov . Ziher je ziher . Bogica... nop...nema....cveki pa se posebno....tadruge se ne spomnim kera je bla...se mi zdi da je bla leela...nisem prepricana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:33:45
|
|
|
|
Dudica1
|
ej jej jej majch me veseli da je bil dobr peciv...men ga ni ratal pa sm tisti dan kupila vse sestavine...mogoče bo pa danes ali jutri da bo za vikend in obiske
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 8:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 še dobro da nisi imela kaj hujšega pri pojstli bi ga lahko še potolkla...bogi revež pa nič kriv danes bi pa že bla na radiu pa v cajtngih: Razjarjena žena ustrelila moža v postelji...ali pa Divje seksualne igrice s tragičnim koncem...ali pa Ljubosumna žena preventivno pokončala moža....kaj pa veš, kaj bi novinarji skupaj spacali.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?