Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 20:54:15
|
|
|
|
PapuaNG
|
aja, punce - a je treba na dekliščino kakšno darilo prinesti? Nisem bila še na kakšni pravi dekliščini pa pojma nimam..nisem pa jst organizator...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 21:03:03
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja smo ga dobili ja poki povej mi prosim kolikšno številko si naročala aneju od nexta ...od 6-9 ali od 9-12 mesecev ali še več??...svetuj mi katere naj naročim glede na to da je mal močnejši... jst sem vse naročila od 6-9 mes, edino zimski kombinezon za v voziček sem naročila od 9-12. Glede na to, da je naš Anej kr dolg, sem vseeno vzela to. Ne upam si večje kupit, k bo pol k cunja, glede na to da smo zdaj stari šele 4 mes. Kolk mam stvari od Nexa, mu vse ustreza, zdaj smo na velikosti od 3-6 mes in mu bo ziher vse prav do 6 mes, če ne še dlje. pol jaz če mu vzamem od 9-12 m bo prav in ok a ne?? Nebom ti rekla kaj naredi, da nebom jst kaj kriva. Jst sem rajš vzela od 6-9mes, ker mu bo pol prav od novembra-februarja, ko je zima. Glede na to, da ste vi že skor 5 mes stari bi mogoče ti rajš uzela od 9-12, ...glede na to, da bote novembra že skor 7 mes stari. Drugač pa za zimo ni tak problem mal daljši rokavi, itak je hladno in bunda gor...pa je. Si zrihtala Viso/Mastercard?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 21:05:16
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG aja, punce - a je treba na dekliščino kakšno darilo prinesti? Nisem bila še na kakšni pravi dekliščini pa pojma nimam..nisem pa jst organizator... Jst ko sem bila kolegici tudi organizatorka sem zbrala denar od vseh punc,...vsaka je dala cca. 3000 sit takrat, pa smo kuple skupno darilo (vibrator, lisice, sexy lonček, pa take neumnosti). A se niste nič še zmenlli...kako in kaj. No, če jaz takrat nebi za nič poskrbela, bi bila bed dekliščina,...se mi je prijateljica 100x zahvalila...sem vodla cel večer, igre, itd.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 21:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pokica_ Anej je pa res veseljaček! Papua, tudi jaz nisem bila na nobeni dekliščini (več ali manj vsi neporočeni ... ), a mislim, da se prinese kakšno darilo... bolj tako hecno, a uporabno. Oskar zaspal... tisoč in eno vprašanje, preden se njegova glavica umiri in zapre očke... mulček mali!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 21:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
čer ženske, marija pomagaj...20 strani naj preberem .... a se je kaj zgodilo ? vem, da ena rojeva - a ste že rodili ? sicer pa ja - viroze so na pohodu. Prejšni teden starejši sine, zdaj dva dni mlajši, pa tudi jes sm čisto fuč. Nos zabasan, pa nič ven ne pride... Vidim, da se potepate po tivoliju. Mi smo tam okoli pol tretje popoldan, ko starejšega poberem v vrtcu. Pa bravo za zobke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 21:26:59
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jst ko sem bila kolegici tudi organizatorka sem zbrala denar od vseh punc,...vsaka je dala cca. 3000 sit takrat, pa smo kuple skupno darilo (vibrator, lisice, sexy lonček, pa take neumnosti). A se niste nič še zmenlli...kako in kaj. No, če jaz takrat nebi za nič poskrbela, bi bila bed dekliščina,...se mi je prijateljica 100x zahvalila...sem vodla cel večer, igre, itd. Sej ubistvu je v tem problem-punca je originalno iz Reke in ima ubistvu vse frendice s tam, jih jst niti ne poznam prav dobro...smo se enkrat vidl Alko odpade,ker je noseča...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 21:31:40
|
|
|
|
lake
|
Jst sm bal organizatorica dekličine za svakinjo. Je čist stvar dogovora, prov darila ni nobena prnesla, smo se pa zmenle da ji je vsaka prnesla neki kar naj bi jo spomnl na njuno skupno druženje. Pa seveda podvezico nevesti kupjo punce na dekličini. Na rojstnem dnevu sm se najedla, da e zdej komej diham, smo li v eno zelo dobro gostino v Domžalah. Taja je zaspala, je bla spet ful sitna zvečer.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 21:41:53
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pokica_ Anej je pa res veseljaček! Papua, tudi jaz nisem bila na nobeni dekliščini (več ali manj vsi neporočeni ... ), a mislim, da se prinese kakšno darilo... bolj tako hecno, a uporabno. Oskar zaspal... tisoč in eno vprašanje, preden se njegova glavica umiri in zapre očke... mulček mali! Ma res je veseljaček, tak dobrovoljček..še slajši ko cuker! Bi se kr cel dan smejal, samo da ga kdo gleda in se mu nasmeje, pa je že nasmešek do ušesk. PupaNG, pol pa je res problem...na tvojem mestu bi šla v sex shop in nekaj dobrega kupla. Tu nimaš kaj sfalit, če ne prej,...ko bo v zakonu kaj zaškripalo .
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 21:44:08
|
|
|
|
pokica_
|
Babuške moje...grem jst. Pod tuš pa k lubiju...me že sprašuje, če se ne mislim it tuširat Nekam sumljiv stavek...Hmmm Nooooočko cure! Se tipkamo ju3. Aja,...Aneju je vročina padla na 36.2!!! Sladko spi!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:03:15
|
|
|
|
lake
|
Lahko noč poki!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:08:13
|
|
|
|
Tanja_
|
lake hitr naredi reklamo-katera gostilna je bila?Jst bi šla tus spet kaj vn kdaj jest.Mam dost te kuharije. Jutri ne gremo na morje. Smo prestavile na petek, tko da, če je katera za kako vozičkanje...?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:16:41
|
|
|
|
lake
|
Zdele mi je naslov čist ušel iz glave Kam pa greste na morje?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:28:45
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zdele mi je naslov čist ušel iz glave Kam pa greste na morje? A je bla Keber? Z mami sva hotle it v Palace se kopat. Pa mora it nujno jutri gobe nabirat Tako da v petek.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:31:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, Tanja_ zdaj gobe rastejo kot nore!!! jih je tast danes nabral ta veliko košaro (sami jurčki,...), oče je bil danes na obisku in se je kar tresel, da mora nujno v hosto... meni bi pa tudi kakšna Pokljuka prijala. tam me ni strah klopov, ker je previsoko zanje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:34:39
|
|
|
|
lake
|
Ne ni bla Keber, neki bolj " glasbenega"
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:39:47
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ne ni bla Keber, neki bolj " glasbenega" Pol pa ne vem.... Jutri, vozičkanje, anyone?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:40:23
|
|
|
|
Tanja_
|
Kako odstranim avatar?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:42:09
|
|
|
|
lake
|
Sej ga nimaš več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:45:29
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sej ga nimaš več. Jaz ga vidim.A ti ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:47:33
|
|
|
|
lake
|
Sm mal zabluzila, avatar je slikica, to maš, nimaš pa tickerja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:49:39
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sm mal zabluzila, avatar je slikica, to maš, nimaš pa tickerja. Aha, tako je. Ga sploh nisem imela, ker ne znam to uštimat, pa se mi ne da s tem ubadat. Bom jutri vprašala, ko boj računalničarke gor. Lake-lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:51:43
|
|
|
|
girly
|
dober večer! nima ravno veliko časa, da bi brala za nazaj, upam, da ste ve in vaši otročki dobro in zdravi!!! sporočam pa naše mere: pri 4,5 mesecih imamo 7440g in smo veliki 65,5 cm. tudi drugo ceplenje je bilo ok, zaenkrat še ni nobene reakcije . kris je bil full priden in sploh ni zajokal (kot tudi prvič ne).zdaj pa lepo spančka,mamica bo pa tudi šla v posteljo počasi... lahko noč
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:51:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_ avatar odstraniš v profilu. kam greste jutri vozičkat? a je jutri sreda ali četrtek?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:53:55
|
|
|
|
lake
|
Vidm da nisem edina ki nimam pojma ker dan je . Četrtek je jutr. Vozičkanje? Mogoče tm nekje po dvanajsti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 22:55:43
|
|
|
|
majana79
|
Če boste tukej, naj ena pokliče al pa pošlje sms. Grem spat, sem slabe volje. Lahko noč vsem
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?