|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
23.9.2009 20:54:15   
PapuaNG
aja, punce - a je treba na dekliščino kakšno darilo prinesti? Nisem bila še na kakšni pravi dekliščini pa pojma nimam..nisem pa jst organizator...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.9.2009 21:03:03   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja smo ga dobili ja user posted image

poki povej mi prosim kolikšno številko si naročala aneju od nextauser posted image ...od 6-9 ali od 9-12 mesecev ali še več??...svetuj mi katere naj naročim glede na to da je mal močnejši...

jst sem vse naročila od 6-9 mes, edino zimski kombinezon za v voziček sem naročila od 9-12. Glede na to, da je naš Anej kr dolg, sem vseeno vzela to. Ne upam si večje kupit, k bo pol k cunja, glede na to da smo zdaj stari šele 4 mes. Kolk mam stvari od Nexa, mu vse ustreza, zdaj smo na velikosti od 3-6 mes in mu bo ziher vse prav do 6 mes, če ne še dlje.

pol jaz če mu vzamem od 9-12 m bo prav in ok a ne??

Nebom ti rekla kaj naredi, da nebom jst kaj kriva. Jst sem rajš vzela od 6-9mes, ker mu bo pol prav od novembra-februarja, ko je zima. Glede na to, da ste vi že skor 5 mes stari bi mogoče ti rajš uzela od 9-12, ...glede na to, da bote novembra že skor 7 mes stari.
Drugač pa za zimo ni tak problem mal daljši rokavi, itak je hladno in bunda gor...pa je.

Si zrihtala Viso/Mastercard? user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 402
23.9.2009 21:05:16   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

aja, punce - a je treba na dekliščino kakšno darilo prinesti? Nisem bila še na kakšni pravi dekliščini pa pojma nimam..nisem pa jst organizator...

Jst ko sem bila kolegici tudi organizatorka sem zbrala denar od vseh punc,...vsaka je dala cca. 3000 sit takrat, pa smo kuple skupno darilo (vibrator, lisice, sexy lonček, pa take neumnosti). user posted image  
A se niste nič še zmenlli...kako in kaj. No, če jaz takrat nebi za nič poskrbela, bi bila bed dekliščina,...se mi je prijateljica 100x zahvalila...sem vodla cel večer, igre, itd. user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 403
23.9.2009 21:16:33   
Anonimen
pokica_ Anej je pa res veseljaček!

Papua, tudi jaz nisem bila na nobeni dekliščini (več ali manj vsi neporočeniuser posted image ... ), a mislim, da se prinese kakšno darilo... bolj tako hecno, a uporabno.

Oskar zaspal... tisoč in eno vprašanje, preden se njegova glavica umiri in zapre očke... mulček mali!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
23.9.2009 21:19:23   
Anonimen
čer ženske, marija pomagaj...20 strani naj preberem .... a se je kaj zgodilo ? vem, da ena rojeva - a ste že rodili ?

sicer pa ja - viroze so na pohodu. Prejšni teden starejši sine, zdaj dva dni mlajši, pa tudi jes sm čisto fuč. Nos zabasan, pa nič ven ne pride...

Vidim, da se potepate po tivoliju. Mi smo tam okoli pol tretje popoldan, ko starejšega poberem v vrtcu.

Pa bravo za zobke.user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
23.9.2009 21:26:59   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jst ko sem bila kolegici tudi organizatorka sem zbrala denar od vseh punc,...vsaka je dala cca. 3000 sit takrat, pa smo kuple skupno darilo (vibrator, lisice, sexy lonček, pa take neumnosti). user posted image  
A se niste nič še zmenlli...kako in kaj. No, če jaz takrat nebi za nič poskrbela, bi bila bed dekliščina,...se mi je prijateljica 100x zahvalila...sem vodla cel večer, igre, itd. user posted image

Sej ubistvu je v tem problem-punca je originalno iz Reke in ima ubistvu vse frendice s tam, jih jst niti ne poznam prav dobro...smo se enkrat vidl user posted image Alko odpade,ker je noseča...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 406
23.9.2009 21:31:40   
lake
Jst sm bal organizatorica dekličine za svakinjo. Je čist stvar dogovora, prov darila ni nobena prnesla, smo se pa zmenle da ji je vsaka prnesla neki kar naj bi jo spomnl na njuno skupno druženje. Pa seveda podvezico nevesti kupjo punce na dekličini.

Na rojstnem dnevu sm se najedla, da e zdej komej diham, smo li v eno zelo dobro gostino v Domžalah. Taja je zaspala, je bla spet ful sitna zvečer.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 407
23.9.2009 21:41:53   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

pokica_ Anej je pa res veseljaček!

Papua, tudi jaz nisem bila na nobeni dekliščini (več ali manj vsi neporočeniuser posted image ... ), a mislim, da se prinese kakšno darilo... bolj tako hecno, a uporabno.

Oskar zaspal... tisoč in eno vprašanje, preden se njegova glavica umiri in zapre očke... mulček mali!

Ma res je veseljaček, tak dobrovoljček..še slajši ko cuker! user posted image  Bi se kr cel dan smejal, samo da ga kdo gleda in se mu nasmeje, pa je že nasmešek do ušesk. user posted image  

PupaNG, pol pa je res problem...na tvojem mestu bi šla v sex shop in nekaj dobrega kupla. user posted image  Tu nimaš kaj sfalit, če ne prej,...ko bo v zakonu kaj zaškripalouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
23.9.2009 21:44:08   
pokica_
Babuške moje...grem jst. Pod tuš pa k lubiju...me že sprašuje, če se ne mislim it tuširatuser posted image user posted image user posted image user posted image  Nekam sumljiv stavek...Hmmmuser posted image

Nooooočko cure! Se tipkamo ju3.

Aja,...Aneju je vročina padla na 36.2!!! Sladko spi! user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 409
23.9.2009 22:03:15   
lake
Lahko noč poki! 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 410
23.9.2009 22:08:13   
Tanja_
lake hitr naredi reklamo-katera gostilna je bila?Jst bi šla tus spet kaj vn kdaj jest.Mam dost te kuharije.
Jutri ne gremo na morje. Smo prestavile na petek, tko da, če je katera za kako vozičkanje...?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 411
23.9.2009 22:16:41   
lake
Zdele mi je naslov čist ušel iz glave user posted image

Kam pa greste na morje?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 412
23.9.2009 22:28:45   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Zdele mi je naslov čist ušel iz glave user posted image

Kam pa greste na morje?

A je bla Keber?
Z mami sva hotle it v Palace se kopat. Pa mora it nujno jutri gobe nabiratuser posted image Tako da v petek.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 413
23.9.2009 22:31:45   
Anonimen
ja, Tanja_ zdaj gobe rastejo kot nore!!! jih je tast danes nabral ta veliko košaro (sami jurčki,...), oče je bil danes na obisku in se je kar tresel, da mora nujno v hosto...user posted image user posted image user posted image
meni bi pa tudi kakšna Pokljuka prijala. tam me ni strah klopov, ker je previsoko zanje.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
23.9.2009 22:34:39   
lake
Ne ni bla Keber, neki bolj " glasbenega"

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 415
23.9.2009 22:39:47   
Tanja_

Ne ni bla Keber, neki bolj " glasbenega"

user posted image user posted image user posted image Pol pa ne vem....

Jutri, vozičkanje, anyone?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 416
23.9.2009 22:40:23   
Tanja_
user posted image user posted image Kako odstranim avatar?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 417
23.9.2009 22:42:09   
lake
Sej ga nimaš več. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 418
23.9.2009 22:45:29   
Tanja_

Sej ga nimaš več. 

user posted image user posted image Jaz ga vidim.A ti ne?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 419
23.9.2009 22:47:33   
lake
Sm mal zabluzila, avatar je slikica, to maš, nimaš pa tickerja. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 420
23.9.2009 22:49:39   
Tanja_

Sm mal zabluzila, avatar je slikica, to maš, nimaš pa tickerja. 

Aha, tako je. Ga sploh nisem imela, ker ne znam to uštimat, pa se mi ne da s tem ubadat. Bom jutri vprašala, ko boj računalničarke gor.

Lake
-lahko noč!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 421
23.9.2009 22:51:43   
girly
dober večer!

nima ravno veliko časa, da bi brala za nazaj, upam, da ste ve in vaši otročki dobro in zdravi!!!

sporočam pa naše mere: pri 4,5 mesecih imamo 7440g in smo veliki 65,5 cm.
tudi drugo ceplenje je bilo ok, zaenkrat še ni nobene reakcije user posted image . kris je bil full priden in sploh ni zajokal (kot tudi prvič ne).zdaj pa lepo spančka,mamica bo pa tudi šla v posteljo počasi...

lahko noč

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 422
23.9.2009 22:51:44   
Anonimen
Tanja_ avatar odstraniš v profilu.

kam greste jutri vozičkat? a je jutri sreda ali četrtek?

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
23.9.2009 22:53:55   
lake
Vidm da nisem edina ki nimam pojma ker dan je user posted image user posted image .  Četrtek je jutr. Vozičkanje? Mogoče tm nekje po dvanajsti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
23.9.2009 22:55:43   
majana79
Če boste tukej, naj ena pokliče al pa pošlje sms.

Grem spat, sem slabe volje. user posted image

Lahko noč vsem

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?