niwaj
|
Morem se izpovedat!!! Krvavet sm začela, ponoči včeraj popadki 1 uro na 5 minut..pa iz celja do ptuja je ena ura se pravi 2 uri popadkov na 5 minut, pridema tja...me dajo na ctg...kaže kot da mam sam neke rahle popadke..ok...ona babica pravi, "ja, poklicte svojega ane!" ga klicem, je bil ravno v kleti tam v bolnci ni mel signala se ni javu al...hocem odlozit telefon nazaj v torbico, pa mi začne "joj tota mladina sam telefonari" (???) jaz v šoku ...nič ne rečem...ok..mi potisne termometer pod pazduho spet nesramna "ja, držte ga ne!" mislim..halo?? In pol sm bla tk zamotana v tisto piđamo pa rjuho pa termometer sm mela da nism z drugo roko dosegla do torbice da bi odlozla telefon, in ga drzim v roki. da jo vidiš, ko se je začela repenčit : "JA LUBA DUŠA!!! Že zdaj škodite otroku!!!Z sevanjem! Ja pa sej ne morem verjet, medicinska sestra ste po poklicu pa tak škodujete otroku!!! Ja otrok se ne more branit! Otrok je nemočen. Otroka je treba zaščitit! NE pa sevat!" O.O Potem je itak mela nekaj za preko ULTIVE povedat (to je eno zdravilo za lajšanje bolečin, ki ni registrirano NIKJER V SVETU zato, ker nocejo delat poskusov na novorojencku, ne zato kr bi blo skodljivo, in se uporablja ze 30 let najmanj!). Češ da to ni registrirano, sm rekla ja sj sm podpisala papir kjer piše da vse to vem da se zavedam možnih posledic. "Ja, pa na otroka pa nič ne mislite? Samo na sebe?" Te sm je mela pa poln kufer pa sm rekla da se tak obnaša kot da sovražim svojega otroka, ne pa da ga mam rada. "Jaz?!? (totalno zgroženo kao) Jaz že ne!! Jaz samo povem..." Da bi pa kaj rekla, glede tega da sm nehala kadit zrad male puncke, da boma z fantom dala shranit njene matične celice ko se rodi, TO, TEGA PA NI VIDLA! TO PA NI NIČ REKLA! o mater sm razkurjena...pa to sm naštela sam tiste stavke oz situacije ko so mi šle najbolj na živce. Vmes je mela še ene par takih : Ja kak ne veste kolkokrat ste bla pri ginekologu do zdaj?! (a morm štet?!??) Aja, to da niste celjanka ampak štajerka pa POVSEM SPREMENI ZADEVO (po tem stavku je postala malenkost bol prijazna, ccc). Pač...po nepotrebnem je bla freh in nesramna. Tk si mislim...po poti iz celja sma se z mojim fantom jokala od sreče, da končno dobima malo štruco, vsa vesela, raznežena, srečna da mama drug drugega pa toto malo bebo, ej pol pa pridem tja pa me tk sprejmejo. :( Kr ne morem verjet da je lahko ena babica taka. Da ti gre najlepši trenutek v življenju tak oblatit, da mi ga je tak v slabem spominu pustila.. :( Škoda je... No in pol so popadki minli...oz...se nekak končali...zaprta sm ostala, tk da sm do 8ih tam spala pol pa zjutraj domov. Mala štruca pa še kr brca v mojem lampu. Pa upam, da ko bom sla rodit zares, da nebo ista babica. :S Evo, zaj mam še dodaten strah in stres še pred babico! Mislim a mi je res treba tega?? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( KATASTROFA :S
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 16.8.2009 19:34:44 >
|