|
RE: Julijke 2008, 2. del 23.9.2009 10:50:28
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu mah tako tako sem, mamico zadnje čase sploh ne razumem, najprej me zjutraj matra, da pojem nek čuden zajtrk, pa dobro ve, da imam najraje čokoladni puding, ne razumem zakaj ne morem pudinga vsakič jest, ker je dosti bolj okusno. No potem jo je pičilo, da je šla dajat perilo prat, sem malo pomagal, pa nekako ji ni bilo všeč, da sem hotel še druge stvari, ki so tam v kleti dati prat, ne razumem, saj je bilo umazano? No potem je pa mami malo prezračila in odprla balkon v dnevni sobi, jaz sem šel pa rožice ven pogledat in videl, da so malo čudne. Pa sem si mislil, da je dobro, da jih presadim, res je, da je bila zemlja malo po balkonu, ker sem jo moral malo stran odmetat, ampak jaz sem hotel rožicam samo pomagat. Mamici spet ni bilo všeč. Je pa potem kar sesalec ven potegnila in začela sesat celo stanovanje in še balkon zraven. No potem se je pa usedla za računalnik, neko čudno rjavo žvarovino za pit si je skuhala in buljila v računalnik ko zmešana. Jaz sem se vmews malo poigral, ampak tudi dobro, da sem se pokakal, da se je potem še meni malo posvetila. zdaj pa pravi, da greva malo ven. Upam, da bom lahko letal po svoje, saj zadnje čase moram spet hodit tam , kjer si ona zmisli, čao lol, lol, lol zadetek v polno! a tale tvoja mamica je pa mal tečna, a ne? prav nič ne pusti - ajme, ajme uživajta na zraku PS: a vrtec že kaj pogrešaš?
|