|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
23.9.2009 8:52:32   
MIHAILO
MAJCHY boga Hana,si kr predstavljam koliko jo boliuser posted image ...a jo z vodiko umivasuser posted image jaz M ihaila skoz in z hladilnim mazilom ga mazem ki ga v lekarni naredijo svezega in morem potrkat ,da je ok...a plenicke imate vedno isteuser posted image upam ,da bo p dala cudezno kremo da takoj ozdravi hanina ritkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
23.9.2009 8:53:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Majchy user posted image user posted image za Hanino rito! user posted image

ne smej seuser posted image  res se mi smili ker tako joka ko jo peče da ji solze tečejouser posted image user posted image user posted image .....hvala za pikopokeuser posted image

Majchy sej nism tko mislna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne,vem vem-tudi jaz neuser posted image ......sej mi je hecno da smo vesele recimo ko kakajo(takrat user posted image ) user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
23.9.2009 8:54:23   
Onasiss

VESNOZAVER!!!

ŽELIM TI SREČO,ZDRAVJA,VELIKO LJUBEZNI IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!!!LEPO PRAZNUJuser posted image

user posted image

Se podpišem in naj se ti izpolni vse kar ti srce poželi.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
23.9.2009 8:54:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

PUNCE pomoc...prejsnji mesec sem imelauser posted image 17.8.zdaj jo se ni...test sem delala z baby chek mini in je bil negativen...sem ga prehitro delala,al ni zanesljiv...drugac sem imela pred in po porodu veno tocne ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
počakaj še par dni......a je možno da si user posted image ???

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
23.9.2009 8:55:55   
Onasiss

zdele enkrat bom mogla Hanči zbuditi,ker sem jo naročila pri p-ima spet vneto rito.....ima še hujše kot takrat-zdaj ima vse rdeče in mehurjasto,revica joka ko jo umijem in ko lula jo peče,tko da greva do zdravniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ni nič, uboga Hana.... Poročaj kaj ti je dala, ker naši se to pogosto pojavlja, predvsem, ko se pokaka.... Sicer je malo bolje odkar ji dajem BIOGAIA kapljice pa vseeno....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
23.9.2009 8:57:30   
Čebel@

MAJCHY boga Hana,si kr predstavljam koliko jo boliuser posted image ...a jo z vodiko umivasuser posted image jaz M ihaila skoz in z hladilnim mazilom ga mazem ki ga v lekarni naredijo svezega in morem potrkat ,da je ok...a plenicke imate vedno isteuser posted image upam ,da bo p dala cudezno kremo da takoj ozdravi hanina ritkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja umivam s to-to krpicami+voda in jo je peklo ko sem jo umila.....s hladilnim mazilom namažem samo takrat ko je pokakana,drugače rito posušim in brez mazanja dam pleničko gor.....prvo rundo je dobila vnetje zaradi sparky pleničk,pol sva imeli nazaj millerjeve pamperske,pol sem ji pa par dni  nazaj dala gor dm-ove baby love pa je spet to fasalauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
23.9.2009 8:57:58   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: reckova

MLEA-hvala ti........za odgovor na ZS.
Evo mi2 se greva danes malo potepat...k dediju na obisk, h kolegici na kavico, na pokopališče moji mami svečko prižgat.....
Lepo se imejte pa se beremo kaj zvečer.

Mlea..upam da bo Eva čimprej ok.....

Hvala....

Tole pa ni prijetno... a je že dolgo????user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
23.9.2009 8:58:20   
MIHAILO

PUNCE pomoc...prejsnji mesec sem imelauser posted image 17.8.zdaj jo se ni...test sem delala z baby chek mini in je bil negativen...sem ga prehitro delala,al ni zanesljiv...drugac sem imela pred in po porodu veno tocne ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja veliko sans je...ker je enkrat spustil v mene,zascite nimam...a pol je mozno ,da sem prehitro test delala?kako to vem kdaj je 7 dni po zamujanju???user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
23.9.2009 8:58:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

zdele enkrat bom mogla Hanči zbuditi,ker sem jo naročila pri p-ima spet vneto rito.....ima še hujše kot takrat-zdaj ima vse rdeče in mehurjasto,revica joka ko jo umijem in ko lula jo peče,tko da greva do zdravniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ni nič, uboga Hana.... Poročaj kaj ti je dala, ker naši se to pogosto pojavlja, predvsem, ko se pokaka.... Sicer je malo bolje odkar ji dajem BIOGAIA kapljice pa vseeno....
bom poročala.........zdej jo grem pa zbudituser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
23.9.2009 9:00:11   
Čebel@

Ja veliko sans je...ker je enkrat spustil v mene,zascite nimam...a pol je mozno ,da sem prehitro test delala?kako to vem kdaj je 7 dni po zamujanju???user posted image
če si imela recimo na 28,30 dni počakaj še kakšen teden ali pa 14 dni

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
23.9.2009 9:08:48   
simonakr

Kaj pa če bi čez ene 2 dni še Clear blue probala? Men osebno se zdi ta še najbolj zanesliv. Če še to ne bo nič pa k zdravnici kri pogledat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
23.9.2009 9:16:18   
Čebel@

Kaj pa če bi čez ene 2 dni še Clear blue probala? Men osebno se zdi ta še najbolj zanesliv. Če še to ne bo nič pa k zdravnici kri pogledat!
glih par dni nazaj sem na eni temi brala da so CB ukinili in da ga imajo samo še tam kjer so stare zalogeuser posted image jaz bi počakala še kakšen teden in če še vedno nebi bilo user posted image ,bi test ponovila

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
23.9.2009 9:17:13   
Čebel@
sem šla zdele na balkon preverit koliko se morava oblečt za ven in je user posted image  mrzlouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 9:19:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4014
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 9:21:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4015
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 9:28:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4016
23.9.2009 9:47:16   
MIHAILO

Zakaj kri?Da se vidi ,ce sem noseca al????Ja clear blue je tut men pokazal da sem nosecka lani...sem pa tudi delala ene 3x test,ker sem prehitro delala...1.10. mam itak g. tko da ce do takrat ne bo me bojo itak se tam pregledal...sej mi je samo zato cudno ,ker mi ni nikoli zaostajala pa se velike sanse so ker mi je spustuuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
23.9.2009 9:51:41   
Čebel@

Zakaj kri?Da se vidi ,ce sem noseca al????Ja clear blue je tut men pokazal da sem nosecka lani...sem pa tudi delala ene 3x test,ker sem prehitro delala...1.10. mam itak g. tko da ce do takrat ne bo me bojo itak se tam pregledal...sej mi je samo zato cudno ,ker mi ni nikoli zaostajala pa se velike sanse so ker mi je spustuuser posted image

mogoče si pa res srečka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
23.9.2009 9:52:34   
Čebel@
midve sva pojedli,čez 1 uro imava pa zdravnikauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
23.9.2009 9:58:13   
MIHAILO
Ja mogoce sem,đ res user posted image ...sej se nisem mislila bit ampak tudi ,ce bom mal prej bo lepo...midva ima tudi zdravnika danes ob 12h dobiva pikico zadnjo...a mislite da morm iskat od p calpol ,ker prejsnjic je bill full bogi z nogico in je celo nc jokal,pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
23.9.2009 10:00:56   
MIHAILO
sej tut ce nisem user posted image ,pomoje a mesec sploh ne bom dobila ,ker mi v trebuhu vse "skace" od negotovostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
23.9.2009 10:04:23   
Čebel@
mihailo......koker koliko bo,če si ali nisi user posted image ,me bomo vesele zateuser posted image ......najboljš res da poveš da je prejšnje ceplenje slabo prenesel.......bolje preventiva kot pa kurativa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
23.9.2009 10:05:03   
Dan,

da se malo javim nočka prespana iz strani Lie ampak moja nočka pa za user posted image user posted image user posted image  prvo moj nos ko dihat ne morem pol se mi je malo odprlo pol spet mal zadremam pa neke moreče sanje tako da sem spala vse skupaj dobre 2 urce...se zjutraj potem zbudim vsa skozlana in na koncu ugotovim da imam še vročino ni dovolj da imam nahod joj joj tole noro vreme...upam sam da bo Lia ok tako kot je sedaj je kašlala eno nočko ampak upam da mi je uspelo in je nehala...trkam seveda...drugače pa nč kaj ati dela kaj naj kuham nimam ideje...ve katera kaj naj skuham???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
23.9.2009 10:05:23   
Čebel@
sem Hano dele previla in ni nič jokala od bolečin ,pa tudi manj ima rdečeuser posted image user posted image user posted image ampak se greva vseeno pokazati k p

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
23.9.2009 10:06:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Dan,

da se malo javim nočka prespana iz strani Lie ampak moja nočka pa za user posted image user posted image user posted image  prvo moj nos ko dihat ne morem pol se mi je malo odprlo pol spet mal zadremam pa neke moreče sanje tako da sem spala vse skupaj dobre 2 urce...se zjutraj potem zbudim vsa skozlana in na koncu ugotovim da imam še vročino ni dovolj da imam nahod joj joj tole noro vreme...upam sam da bo Lia ok tako kot je sedaj je kašlala eno nočko ampak upam da mi je uspelo in je nehala...trkam seveda...drugače pa nč kaj ati dela kaj naj kuham nimam ideje...ve katera kaj naj skuham???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image probaj kaj enostavnega skuhati da boš lahko čez dan vsaj kaj počivala

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?