Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:52:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
MAJCHY boga Hana,si kr predstavljam koliko jo boli ...a jo z vodiko umivas jaz M ihaila skoz in z hladilnim mazilom ga mazem ki ga v lekarni naredijo svezega in morem potrkat ,da je ok...a plenicke imate vedno iste upam ,da bo p dala cudezno kremo da takoj ozdravi hanina ritka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:53:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy za Hanino rito! ne smej se res se mi smili ker tako joka ko jo peče da ji solze tečejo .....hvala za pikopoke Majchy sej nism tko mislna ne,vem vem-tudi jaz ne ......sej mi je hecno da smo vesele recimo ko kakajo(takrat )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:54:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 VESNOZAVER!!! ŽELIM TI SREČO,ZDRAVJA,VELIKO LJUBEZNI IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!!!LEPO PRAZNUJ Se podpišem in naj se ti izpolni vse kar ti srce poželi.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:54:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PUNCE pomoc...prejsnji mesec sem imela 17.8.zdaj jo se ni...test sem delala z baby chek mini in je bil negativen...sem ga prehitro delala,al ni zanesljiv...drugac sem imela pred in po porodu veno tocne ... počakaj še par dni......a je možno da si ???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:55:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 zdele enkrat bom mogla Hanči zbuditi,ker sem jo naročila pri p-ima spet vneto rito.....ima še hujše kot takrat-zdaj ima vse rdeče in mehurjasto,revica joka ko jo umijem in ko lula jo peče,tko da greva do zdravnice Upam, da ni nič, uboga Hana.... Poročaj kaj ti je dala, ker naši se to pogosto pojavlja, predvsem, ko se pokaka.... Sicer je malo bolje odkar ji dajem BIOGAIA kapljice pa vseeno....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:57:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY boga Hana,si kr predstavljam koliko jo boli ...a jo z vodiko umivas jaz M ihaila skoz in z hladilnim mazilom ga mazem ki ga v lekarni naredijo svezega in morem potrkat ,da je ok...a plenicke imate vedno iste upam ,da bo p dala cudezno kremo da takoj ozdravi hanina ritka ja umivam s to-to krpicami+voda in jo je peklo ko sem jo umila.....s hladilnim mazilom namažem samo takrat ko je pokakana,drugače rito posušim in brez mazanja dam pleničko gor.....prvo rundo je dobila vnetje zaradi sparky pleničk,pol sva imeli nazaj millerjeve pamperske,pol sem ji pa par dni nazaj dala gor dm-ove baby love pa je spet to fasala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:57:58
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: reckova MLEA-hvala ti........za odgovor na ZS. Evo mi2 se greva danes malo potepat...k dediju na obisk, h kolegici na kavico, na pokopališče moji mami svečko prižgat..... Lepo se imejte pa se beremo kaj zvečer. Mlea..upam da bo Eva čimprej ok..... Hvala.... Tole pa ni prijetno... a je že dolgo????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:58:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PUNCE pomoc...prejsnji mesec sem imela 17.8.zdaj jo se ni...test sem delala z baby chek mini in je bil negativen...sem ga prehitro delala,al ni zanesljiv...drugac sem imela pred in po porodu veno tocne ... počakaj še par dni......a je možno da si ??? Ja veliko sans je...ker je enkrat spustil v mene,zascite nimam...a pol je mozno ,da sem prehitro test delala?kako to vem kdaj je 7 dni po zamujanju???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:58:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 zdele enkrat bom mogla Hanči zbuditi,ker sem jo naročila pri p-ima spet vneto rito.....ima še hujše kot takrat-zdaj ima vse rdeče in mehurjasto,revica joka ko jo umijem in ko lula jo peče,tko da greva do zdravnice Upam, da ni nič, uboga Hana.... Poročaj kaj ti je dala, ker naši se to pogosto pojavlja, predvsem, ko se pokaka.... Sicer je malo bolje odkar ji dajem BIOGAIA kapljice pa vseeno.... bom poročala.........zdej jo grem pa zbudit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 9:00:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PUNCE pomoc...prejsnji mesec sem imela 17.8.zdaj jo se ni...test sem delala z baby chek mini in je bil negativen...sem ga prehitro delala,al ni zanesljiv...drugac sem imela pred in po porodu veno tocne ... počakaj še par dni......a je možno da si ??? Ja veliko sans je...ker je enkrat spustil v mene,zascite nimam...a pol je mozno ,da sem prehitro test delala?kako to vem kdaj je 7 dni po zamujanju??? če si imela recimo na 28,30 dni počakaj še kakšen teden ali pa 14 dni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 9:08:48
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PUNCE pomoc...prejsnji mesec sem imela 17.8.zdaj jo se ni...test sem delala z baby chek mini in je bil negativen...sem ga prehitro delala,al ni zanesljiv...drugac sem imela pred in po porodu veno tocne ... počakaj še par dni......a je možno da si ??? Ja veliko sans je...ker je enkrat spustil v mene,zascite nimam...a pol je mozno ,da sem prehitro test delala?kako to vem kdaj je 7 dni po zamujanju??? če si imela recimo na 28,30 dni počakaj še kakšen teden ali pa 14 dni Kaj pa če bi čez ene 2 dni še Clear blue probala? Men osebno se zdi ta še najbolj zanesliv. Če še to ne bo nič pa k zdravnici kri pogledat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 9:16:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PUNCE pomoc...prejsnji mesec sem imela 17.8.zdaj jo se ni...test sem delala z baby chek mini in je bil negativen...sem ga prehitro delala,al ni zanesljiv...drugac sem imela pred in po porodu veno tocne ... počakaj še par dni......a je možno da si ??? Ja veliko sans je...ker je enkrat spustil v mene,zascite nimam...a pol je mozno ,da sem prehitro test delala?kako to vem kdaj je 7 dni po zamujanju??? če si imela recimo na 28,30 dni počakaj še kakšen teden ali pa 14 dni Kaj pa če bi čez ene 2 dni še Clear blue probala? Men osebno se zdi ta še najbolj zanesliv. Če še to ne bo nič pa k zdravnici kri pogledat! glih par dni nazaj sem na eni temi brala da so CB ukinili in da ga imajo samo še tam kjer so stare zaloge jaz bi počakala še kakšen teden in če še vedno nebi bilo ,bi test ponovila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 9:17:13
|
|
|
|
Čebel@
|
sem šla zdele na balkon preverit koliko se morava oblečt za ven in je mrzlo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 9:19:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 9:21:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 9:28:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 9:47:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PUNCE pomoc...prejsnji mesec sem imela 17.8.zdaj jo se ni...test sem delala z baby chek mini in je bil negativen...sem ga prehitro delala,al ni zanesljiv...drugac sem imela pred in po porodu veno tocne ... počakaj še par dni......a je možno da si ??? Ja veliko sans je...ker je enkrat spustil v mene,zascite nimam...a pol je mozno ,da sem prehitro test delala?kako to vem kdaj je 7 dni po zamujanju??? če si imela recimo na 28,30 dni počakaj še kakšen teden ali pa 14 dni Kaj pa če bi čez ene 2 dni še Clear blue probala? Men osebno se zdi ta še najbolj zanesliv. Če še to ne bo nič pa k zdravnici kri pogledat! Zakaj kri?Da se vidi ,ce sem noseca al????Ja clear blue je tut men pokazal da sem nosecka lani...sem pa tudi delala ene 3x test,ker sem prehitro delala...1.10. mam itak g. tko da ce do takrat ne bo me bojo itak se tam pregledal...sej mi je samo zato cudno ,ker mi ni nikoli zaostajala pa se velike sanse so ker mi je spustu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 9:51:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PUNCE pomoc...prejsnji mesec sem imela 17.8.zdaj jo se ni...test sem delala z baby chek mini in je bil negativen...sem ga prehitro delala,al ni zanesljiv...drugac sem imela pred in po porodu veno tocne ... počakaj še par dni......a je možno da si ??? Ja veliko sans je...ker je enkrat spustil v mene,zascite nimam...a pol je mozno ,da sem prehitro test delala?kako to vem kdaj je 7 dni po zamujanju??? če si imela recimo na 28,30 dni počakaj še kakšen teden ali pa 14 dni Kaj pa če bi čez ene 2 dni še Clear blue probala? Men osebno se zdi ta še najbolj zanesliv. Če še to ne bo nič pa k zdravnici kri pogledat! Zakaj kri?Da se vidi ,ce sem noseca al????Ja clear blue je tut men pokazal da sem nosecka lani...sem pa tudi delala ene 3x test,ker sem prehitro delala...1.10. mam itak g. tko da ce do takrat ne bo me bojo itak se tam pregledal...sej mi je samo zato cudno ,ker mi ni nikoli zaostajala pa se velike sanse so ker mi je spustu mogoče si pa res srečka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 9:52:34
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva pojedli,čez 1 uro imava pa zdravnika
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 9:58:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ja mogoce sem,đ res ...sej se nisem mislila bit ampak tudi ,ce bom mal prej bo lepo...midva ima tudi zdravnika danes ob 12h dobiva pikico zadnjo...a mislite da morm iskat od p calpol ,ker prejsnjic je bill full bogi z nogico in je celo nc jokal,pa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 10:00:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
sej tut ce nisem ,pomoje a mesec sploh ne bom dobila ,ker mi v trebuhu vse "skace" od negotovosti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 10:04:23
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo......koker koliko bo,če si ali nisi ,me bomo vesele zate ......najboljš res da poveš da je prejšnje ceplenje slabo prenesel.......bolje preventiva kot pa kurativa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 10:05:03
|
|
|
|
|
Dan, da se malo javim nočka prespana iz strani Lie ampak moja nočka pa za prvo moj nos ko dihat ne morem pol se mi je malo odprlo pol spet mal zadremam pa neke moreče sanje tako da sem spala vse skupaj dobre 2 urce...se zjutraj potem zbudim vsa skozlana in na koncu ugotovim da imam še vročino ni dovolj da imam nahod joj joj tole noro vreme...upam sam da bo Lia ok tako kot je sedaj je kašlala eno nočko ampak upam da mi je uspelo in je nehala...trkam seveda...drugače pa nč kaj ati dela kaj naj kuham nimam ideje...ve katera kaj naj skuham???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 10:05:23
|
|
|
|
Čebel@
|
sem Hano dele previla in ni nič jokala od bolečin ,pa tudi manj ima rdeče ampak se greva vseeno pokazati k p
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 10:06:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Dan, da se malo javim nočka prespana iz strani Lie ampak moja nočka pa za prvo moj nos ko dihat ne morem pol se mi je malo odprlo pol spet mal zadremam pa neke moreče sanje tako da sem spala vse skupaj dobre 2 urce...se zjutraj potem zbudim vsa skozlana in na koncu ugotovim da imam še vročino ni dovolj da imam nahod joj joj tole noro vreme...upam sam da bo Lia ok tako kot je sedaj je kašlala eno nočko ampak upam da mi je uspelo in je nehala...trkam seveda...drugače pa nč kaj ati dela kaj naj kuham nimam ideje...ve katera kaj naj skuham??? probaj kaj enostavnega skuhati da boš lahko čez dan vsaj kaj počivala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?