Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:00:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa je...vse je bolj riskantno...saj veš...po 35. letu...nuhalna, pa potem še ono...kak se že reče...ko skozi trebuh pikajo... amnio nekaj.... sam ni to če maš prvega po 35.???? a ni amnio samo če maš ful slab rezultat na nuhalni? meni se zdi da je po 35. za vse. no mogoče ni amnio, mogoče da je kaki drugi pregled, ki se pred 35 dodatno plača po 35. pa ne - bi naj vsaka šla. samo sem skoraj ziher da je amnio...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:00:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Prav pa drugič kje drugje, ko bom pravi čas prebrala kam se moram naslikat Nina sej res, v petek dopoldan! Si za? Smo s felix in yanio že zmenjene. Nina, a Atlantis te tudi zanima? Enkrat prihodnji teden zgodaj popoldne?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:00:55
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Prav pa drugič kje drugje, ko bom pravi čas prebrala kam se moram naslikat Nina sej res, v petek dopoldan! Si za? Smo s felix in yanio že zmenjene. Kdaj in kje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:01:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - kaj bi rada tako meni citira jaz nič kriva na moj komp se jezi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:01:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj ,pa mi3 lahko pridemo na zmenek?Samo do konjic prit ko ni table ,pa je problem a bi rajši v izoli? JA!!!! Te pa prideš do Bistrice, potem pa se za mano do Konjic pelješ? jaz se tudi povabim na srečanje. pa tudi prisem do SB pa pol v gosjem redu vsi za Kokico
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:01:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kakoica,pri vas kaj novega? ponoči spite? jaz še čakam an tisto noč.... ima katera v planu v kratkem naročit dojenčka? a ga ma kdo v akciji? ha ha ha ha. feliška se že zanima ja, ga bom naročila pri najugodnejšem ponudniku
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:02:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Prav pa drugič kje drugje, ko bom pravi čas prebrala kam se moram naslikat Nina sej res, v petek dopoldan! Si za? Smo s felix in yanio že zmenjene. Kdaj in kje? to se pa še nismo zmenile, ampak najbrž spet pod vodo samo tokrat bi jaz prosila ob 11.30
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:02:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! O Nina, kako? Danes super! Je bil sončen dan pa vse je teklo kot po maslu No lepo. A tavečji ježe v vrtcu? Ja ta teden spet. So danes pekli jabolčno pito za jutrišnji roditeljski sestanek. Že komaj čakam Kaj pa Tija? Lepo. Tija je pa na počitnicah. Spet. Pri babici? Ja. In uživa 100 na uro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:02:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Si grem zobe umit.. ... pa prideš nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:03:02
|
|
|
|
yania
|
joooojjjj babe...kap me bo res...no , v petek smo Naji oprali glavo in sem pač mislila, da je to to...in sem kupila še nek boljši šampon in potem še kis z zadnjim izpiranjem.....ej, pa grem gledat pa česat....15 gnid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katastrtofa...pa še vedno ne najdemo tstare ,,,,,kak je to možn...da je nimam jst....ej, res mi ni več do zafrkancije.....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:03:10
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Prav pa drugič kje drugje, ko bom pravi čas prebrala kam se moram naslikat Nina sej res, v petek dopoldan! Si za? Smo s felix in yanio že zmenjene. Nina, a Atlantis te tudi zanima? Enkrat prihodnji teden zgodaj popoldne? To pri nas ne gre skozi, ker sedaj vedno več jaz hodim po starejšega v vrtec. Sem pa naju z Brinom prijavila na plavanje dojenčkov
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:03:34
|
|
|
|
yania
|
zdej sm ji še kistke naredila, in spi ko top...čist sva se namučle...bogica, ob 20 sva pa začeli...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:03:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj ,pa mi3 lahko pridemo na zmenek?Samo do konjic prit ko ni table ,pa je problem a bi rajši v izoli? JA!!!! Te pa prideš do Bistrice, potem pa se za mano do Konjic pelješ? jaz se tudi povabim na srečanje. pa tudi prisem do SB pa pol v gosjem redu vsi za Kokico Super..v slogi je moč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:04:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania joooojjjj babe...kap me bo res...no , v petek smo Naji oprali glavo in sem pač mislila, da je to to...in sem kupila še nek boljši šampon in potem še kis z zadnjim izpiranjem.....ej, pa grem gledat pa česat....15 gnid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katastrtofa...pa še vedno ne najdemo tstare ,,,,,kak je to možn...da je nimam jst....ej, res mi ni več do zafrkancije..... a igrače pa posteljnino ste vso preprali?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:04:13
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Prav pa drugič kje drugje, ko bom pravi čas prebrala kam se moram naslikat Nina sej res, v petek dopoldan! Si za? Smo s felix in yanio že zmenjene. Kdaj in kje? to se pa še nismo zmenile, ampak najbrž spet pod vodo samo tokrat bi jaz prosila ob 11.30 Jaz sem za. Če je dopoldne, se glede ure lahko prilagodim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:04:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Si grem zobe umit.. ... pa prideš nazaj. Ja, sem že tu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:05:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Prav pa drugič kje drugje, ko bom pravi čas prebrala kam se moram naslikat Nina sej res, v petek dopoldan! Si za? Smo s felix in yanio že zmenjene. Kdaj in kje? to se pa še nismo zmenile, ampak najbrž spet pod vodo samo tokrat bi jaz prosila ob 11.30 feliša, velja, sam da se bo Jure naspal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:05:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj ,pa mi3 lahko pridemo na zmenek?Samo do konjic prit ko ni table ,pa je problem a bi rajši v izoli? JA!!!! Te pa prideš do Bistrice, potem pa se za mano do Konjic pelješ? jaz se tudi povabim na srečanje. pa tudi prisem do SB pa pol v gosjem redu vsi za Kokico JES!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:05:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Prav pa drugič kje drugje, ko bom pravi čas prebrala kam se moram naslikat Nina sej res, v petek dopoldan! Si za? Smo s felix in yanio že zmenjene. Nina, a Atlantis te tudi zanima? Enkrat prihodnji teden zgodaj popoldne? felix, jaz ti bom kar poslala revijo in pleničke, za bazen se pa same zmenite. Jaz razen petka ne morem, pa bazen me niti ne privlači.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:05:42
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lepo. Tija je pa na počitnicah. Spet. Pri babici? Ja. In uživa 100 na uro. To pa verjamem Tudi našemu ni hudega pri babicah
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:05:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
yania - da se čimprej rešite tega hudiča
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:05:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania joooojjjj babe...kap me bo res...no , v petek smo Naji oprali glavo in sem pač mislila, da je to to...in sem kupila še nek boljši šampon in potem še kis z zadnjim izpiranjem.....ej, pa grem gledat pa česat....15 gnid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katastrtofa...pa še vedno ne najdemo tstare ,,,,,kak je to možn...da je nimam jst....ej, res mi ni več do zafrkancije..... Vsi si operite glave s tem šamponom!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:05:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Prav pa drugič kje drugje, ko bom pravi čas prebrala kam se moram naslikat Nina sej res, v petek dopoldan! Si za? Smo s felix in yanio že zmenjene. Nina, a Atlantis te tudi zanima? Enkrat prihodnji teden zgodaj popoldne? To pri nas ne gre skozi, ker sedaj vedno več jaz hodim po starejšega v vrtec. Sem pa naju z Brinom prijavila na plavanje dojenčkov o fino a v Atlantis bosta hodila?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:05:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania joooojjjj babe...kap me bo res...no , v petek smo Naji oprali glavo in sem pač mislila, da je to to...in sem kupila še nek boljši šampon in potem še kis z zadnjim izpiranjem.....ej, pa grem gledat pa česat....15 gnid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katastrtofa...pa še vedno ne najdemo tstare ,,,,,kak je to možn...da je nimam jst....ej, res mi ni več do zafrkancije..... Ojoj. Peri in peri. Vsak dan 3x, če je treba.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:06:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Si grem zobe umit.. ... pa prideš nazaj. Ja, sem že tu... Kaj si zapela Krtačka sem, krtačka tja? Ker si bila malo hitra.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?