Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:37:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - in drugač vse pod kontrolo? Kje si zdaj ti sploh na zemljevidu ,na sredini al bolj v levo spodaj? Spodaj spodaj, nekje pod kurjo glavo. v kurjem krempeljcu Sam je lep ta krempeljček... Ga bom pogrešala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:37:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To pa drži...a torej VI razmišljate o tretjem? Mislim je opcija---čez nekaj let? Jaz pa samo še enega...eno, no...si punčko v drugo želim... Sem si tudi jaz želela 3 otroke a sem z prvim prepozno štartala...sedaj pa me EMŠO baše... mogoče vam pa dvojčki ratajo ne reči dvakrat...smo bili že blizu... a res? a bi V. lahko imel parček? (sorry, če preveč sprašujem...) Ne V. , pred njim, sept. 2007 je bila abrazija dvojčkov, ker sta srčka prenehala biti...Nič hudega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:39:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa je...vse je bolj riskantno...saj veš...po 35. letu...nuhalna, pa potem še ono...kak se že reče...ko skozi trebuh pikajo... amnio nekaj.... sam ni to če maš prvega po 35.???? a ni amnio samo če maš ful slab rezultat na nuhalni? ne po 35. letu jo fašeš, ne glede na število otrok...pa tudi če je nuhalna okej jo priporočajo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:39:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix ,da najprej pohvalim možeka za drva.Kaj ,pa če nam olja in denarja zmanjka se lahko pridemo malo pogret?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:39:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj ,pa mi3 lahko pridemo na zmenek?Samo do konjic prit ko ni table ,pa je problem a bi rajši v izoli? Ja seveda pridte!!! Ne, ni treba še na obalo, to šparaj za takrat, ko bosta mala spala celo noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:39:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša,kako ste pa kaj vi? ne pitaj, oba sva zgonjena danes... jaz sem cel dan likala, pospravljala in do zdaljle kuhala marmelado, mož je pa po službi rezal drva, da bomo pozimi uživali ob kaminu. No, zdaj moram pa še večerni ritual RRja dati skoz, sicer ne bom mogla spat Pridna sta, da se kar iskri! hvala, ampak k sreči tako ni vsak dan Še dobro. Da nam vsak dan ne zbujaš slabe vesti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:39:53
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj punce..povejte mi a se vaši kaj postavljajo na noge?naša skoraj vedno..tud v postelki se dvigne..kdaj lahko pustiš da je na nogah??ker res ko jo primem za roke je vsa vesela da je na nogah...pa kdaj prvi čevlji??sama se postavi in potem ob robu postelje koraka ...ko skoraj pade se lepo vsede in spet dvigne..je pa res stabilna.ob sedenju ne rabi opore,,samo da je na mehki podlagi,ker včasih nazaj pade,ampak rekokdaj..pa danes sem kupila dude od mam,in noče ,,so pa od 5-18mesecov..ona ima od babylove ki kupujemo na hrvaškem,sam tista je stara že 5mesecov in ji je premala pa jo še vedno hoče...samo mislim da je za smeti..ne vem kaj naj še sprobam...ta stara je do 5mescov...danes smo si rasporedile glede hrane..spale smo do 10 pol je pojedla mleko...ob pol 12 nekaj kašice..in šele ob 3 1jogurt in ob pol 7mleko in ob pol 9mleko...hmmm..kosila ni hotela..glede zobkov,mislim da bosta kar 2naenkrat prišla ven..ima vse otečeno ja ne sekiraj se, eni otroc pač shodijo že s 7-imi meseci...poznam 2 taka in jima nič ne manjka čeprav pravijo da ni dobro za hrbtenico... js je ne bi premzala nazaj ampak vzpodbujala pri svojem...za prve čevlje je čas zdaj ker se že na noge postavlja, to pomeni da rabi dobr obutev... vem da eni hodijo s 7mescov..moj prvi je naredil prve korake 7mescov,s 8 je že lepo hodil..ampak tia je tako smešna na nogah..suha je ,zato mogoče..imam občutek kot da bo se raspadla ...bomo nabavili čevlje..samo je ne spodbujam preveč k hojenju..samo prav prosi v sedečem poloaju rokice da ji dam in se v sekundi dvigne na noge...kaj naj ji dajem da se malo zredi?? če se kateri da naj napiše kak urnik hranjenja imajo vaši pa kaj in koliko...ahhh...prvi je bil jedec in ni bilo težav..pa lepo težo je imel..ta pa bo manekenka....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:39:59
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa je...vse je bolj riskantno...saj veš...po 35. letu...nuhalna, pa potem še ono...kak se že reče...ko skozi trebuh pikajo... amnio nekaj.... sam ni to če maš prvega po 35.???? a ni amnio samo če maš ful slab rezultat na nuhalni? Po 35. letu lahko izbiraš med nuhalno in amniocintezo, po 37. pa direktno na amnio. Pa amnio je seveda tudi ob slabem rezultatu nuhalne. Pa nima veze ali je prvi ali...
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 22.9.2009 22:40:24 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:40:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek? JA! Kje pa? Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za? Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini? Ja, to je dobra ideja. Genialna! Konjice že poznam ko lsten žep! a ne spps? Super!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:40:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To pa drži...a torej VI razmišljate o tretjem? Mislim je opcija---čez nekaj let? Jaz pa samo še enega...eno, no...si punčko v drugo želim... Sem si tudi jaz želela 3 otroke a sem z prvim prepozno štartala...sedaj pa me EMŠO baše... mogoče vam pa dvojčki ratajo ne reči dvakrat...smo bili že blizu... a res? a bi V. lahko imel parček? (sorry, če preveč sprašujem...) Ne V. , pred njim, sept. 2007 je bila abrazija dvojčkov, ker sta srčka prenehala biti...Nič hudega. Nika bi pa skor mela sestrico dvojčico... Pa ji je nehal bit srček ko je bla še čist mala pikica.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:41:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa je...vse je bolj riskantno...saj veš...po 35. letu...nuhalna, pa potem še ono...kak se že reče...ko skozi trebuh pikajo... amnio nekaj.... sam ni to če maš prvega po 35.???? a ni amnio samo če maš ful slab rezultat na nuhalni? Po 35. letu lahko izbiraš med nuhalno in amniocintezo, po 37. pa direktno na amnio. Pa amnio je seveda tudi ob slabem rezultatu nuhalne. Pa nima veze ali je prvi ali... Se opravičujem...številke mi niso nikoli šle...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:42:06
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! O Nina, kako? Danes super! Je bil sončen dan pa vse je teklo kot po maslu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:42:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek? JA! Kje pa? Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za? Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini? Ja, to je dobra ideja. Genialna! Konjice že poznam ko lsten žep! a ne spps? Super!!! Sam še uro je treba dorečt. Kaj pol smo : KOKICA PERSIDA spps (ni potrdila, pa ziher bo prišla, če bomo en plunk stran od nje ) Najaa ŠE KATERA???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:42:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! O Nina, kako? Danes super! Je bil sončen dan pa vse je teklo kot po maslu No lepo. A tavečji ježe v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:43:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To pa drži...a torej VI razmišljate o tretjem? Mislim je opcija---čez nekaj let? Jaz pa samo še enega...eno, no...si punčko v drugo želim... Sem si tudi jaz želela 3 otroke a sem z prvim prepozno štartala...sedaj pa me EMŠO baše... mogoče vam pa dvojčki ratajo ne reči dvakrat...smo bili že blizu... a res? a bi V. lahko imel parček? (sorry, če preveč sprašujem...) Ne V. , pred njim, sept. 2007 je bila abrazija dvojčkov, ker sta srčka prenehala biti...Nič hudega. Nika bi pa skor mela sestrico dvojčico... Pa ji je nehal bit srček ko je bla še čist mala pikica. Joj, to pa nisem vedela. Pri meni je enemu nehal biti srček v 6, enemu pa v 8. tednu..Te je že moglo biti tako...Se tolažim. Imam pa sedaj skokeca!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:43:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nika bi pa skor mela sestrico dvojčico... Pa ji je nehal bit srček ko je bla še čist mala pikica.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:43:36
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ok, zdaj se pa sprostite, ker vam bom nasula en kup mojih postov citiranja, ne? dobro me maš naštudirano Če pa jaz isto delam, preden v debato padem... Jaz tudi ponavadi, a ker pričakujem, da me bo moj vsak čas z računalnika vrgel, sem danes kar na sredi začela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:44:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To pa drži...a torej VI razmišljate o tretjem? Mislim je opcija---čez nekaj let? Jaz pa samo še enega...eno, no...si punčko v drugo želim... Sem si tudi jaz želela 3 otroke a sem z prvim prepozno štartala...sedaj pa me EMŠO baše... mogoče vam pa dvojčki ratajo ne reči dvakrat...smo bili že blizu... a res? a bi V. lahko imel parček? (sorry, če preveč sprašujem...) Ne V. , pred njim, sept. 2007 je bila abrazija dvojčkov, ker sta srčka prenehala biti...Nič hudega.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:44:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix ,da najprej pohvalim možeka za drva.Kaj ,pa če nam olja in denarja zmanjka se lahko pridemo malo pogret? komot samo pozimi za k nam rabiš tazga terenca, k ga je spps prpeljala nazadnje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:44:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša,kako ste pa kaj vi? ne pitaj, oba sva zgonjena danes... jaz sem cel dan likala, pospravljala in do zdaljle kuhala marmelado, mož je pa po službi rezal drva, da bomo pozimi uživali ob kaminu. No, zdaj moram pa še večerni ritual RRja dati skoz, sicer ne bom mogla spat Pridna sta, da se kar iskri! hvala, ampak k sreči tako ni vsak dan Še dobro. Da nam vsak dan ne zbujaš slabe vesti. ah, dej nehi, jaz imam samo včasih take prebliske za slabo vest je zadolžena MamaM
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:44:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To pa drži...a torej VI razmišljate o tretjem? Mislim je opcija---čez nekaj let? Jaz pa samo še enega...eno, no...si punčko v drugo želim... Sem si tudi jaz želela 3 otroke a sem z prvim prepozno štartala...sedaj pa me EMŠO baše... mogoče vam pa dvojčki ratajo ne reči dvakrat...smo bili že blizu... a res? a bi V. lahko imel parček? (sorry, če preveč sprašujem...) Ne V. , pred njim, sept. 2007 je bila abrazija dvojčkov, ker sta srčka prenehala biti...Nič hudega. Nika bi pa skor mela sestrico dvojčico... Pa ji je nehal bit srček ko je bla še čist mala pikica. a res??? ja česa vse ne vem... tudi zate
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:44:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek? JA! Kje pa? Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za? Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini? Ja, to je dobra ideja. Genialna! Konjice že poznam ko lsten žep! a ne spps? Super!!! Sam še uro je treba dorečt. Kaj pol smo : KOKICA PERSIDA spps (ni potrdila, pa ziher bo prišla, če bomo en plunk stran od nje ) Najaa ŠE KATERA??? Mogoče Tasa in MČ, če se skupaj pripeljeta? Pa to bo že pravi meeting!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:44:47
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - in drugač vse pod kontrolo? Kje si zdaj ti sploh na zemljevidu ,na sredini al bolj v levo spodaj? Spodaj spodaj, nekje pod kurjo glavo. v kurjem krempeljcu Sam je lep ta krempeljček... Ga bom pogrešala... Kaj se selite?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:45:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, to pa nisem vedela. Pri meni je enemu nehal biti srček v 6, enemu pa v 8. tednu..Te je že moglo biti tako...Se tolažim. Imam pa sedaj skokeca! Ja sej je res. Jaz mam tud dve zdravi punci in vsak dan se zahvalim svoji sreči za to.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:46:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - tud zate skokec je ,pa itak za dva.Glavno ,da imaš sedaj trojno srečo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?