Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:33:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kakoica,pri vas kaj novega? ponoči spite? jaz še čakam an tisto noč.... ima katera v planu v kratkem naročit dojenčka? a ga ma kdo v akciji?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:33:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To pa drži...a torej VI razmišljate o tretjem? Mislim je opcija---čez nekaj let? Jaz pa samo še enega...eno, no...si punčko v drugo želim... Sem si tudi jaz želela 3 otroke a sem z prvim prepozno štartala...sedaj pa me EMŠO baše... mogoče vam pa dvojčki ratajo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:33:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ok, zdaj se pa sprostite, ker vam bom nasula en kup mojih postov citiranja, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:34:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zaenkrat ne- ne bom rekla,da nikol,ker sem že velik zarečenga kruha pojedla če bi zarečeni kruh redil, bi jaz imela 100 kg
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:34:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady mi smo pa dans kupili avtosedež - končno....bil res že skrajni čas, ker so noge v jajci že čez gledale... no takle pa gospodič sedi v sedežu... gospodič sedi ko v fotelju
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:34:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa je...vse je bolj riskantno...saj veš...po 35. letu...nuhalna, pa potem še ono...kak se že reče...ko skozi trebuh pikajo... amnio nekaj.... sam ni to če maš prvega po 35.???? a ni amnio samo če maš ful slab rezultat na nuhalni?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:34:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. to tudi meni ni blo jasno, pa nisem hotla kakšne neumnosti zint
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:34:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - in drugač vse pod kontrolo? Kje si zdaj ti sploh na zemljevidu ,na sredini al bolj v levo spodaj? Spodaj spodaj, nekje pod kurjo glavo. v kurjem krempeljcu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:34:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj ,pa mi3 lahko pridemo na zmenek?Samo do konjic prit ko ni table ,pa je problem a bi rajši v izoli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:34:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To pa drži...a torej VI razmišljate o tretjem? Mislim je opcija---čez nekaj let? Jaz pa samo še enega...eno, no...si punčko v drugo želim... Sem si tudi jaz želela 3 otroke a sem z prvim prepozno štartala...sedaj pa me EMŠO baše... mogoče vam pa dvojčki ratajo ne reči dvakrat...smo bili že blizu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:34:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! O Nina, kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:34:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 take zareze ima lupinica..tam k so rokice npr., pa potem še za jajčko ena, ki pas našpana in ga vtakneš v ono, v kar pač vtakneš pas, da se zaskoči... Joj, kaj sem zdaj napisala...ni pa nevarno...zelo fajn fiksira jajčko na sedež.... Ne, misla sem, da je nevarno vozit otroka v smeri vožnje. In ni mi jasno, kako bi pripela lupinico, če bi jo obrnila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:34:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek? JA! Kje pa? Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za? Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini? Ja, to je dobra ideja. Genialna! Konjice že poznam ko lsten žep! a ne spps?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:35:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ok, zdaj se pa sprostite, ker vam bom nasula en kup mojih postov citiranja, ne? dobro me maš naštudirano
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:35:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj ,pa mi3 lahko pridemo na zmenek?Samo do konjic prit ko ni table ,pa je problem a bi rajši v izoli? JA!!!! Te pa prideš do Bistrice, potem pa se za mano do Konjic pelješ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:35:09
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čer nina ti maš ,pa zadnje čase nas malo več rada Ne, sem vas tud takrat imela enako rada, ampak sedaj smo malo večerni spanec v red spravili pa imam malo časa za vas tudi kak večer. Ja, pa še moj ne sme imet dela za službo, da jaz zvečer do računalnika pridem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:35:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ok, zdaj se pa sprostite, ker vam bom nasula en kup mojih postov citiranja, ne? dobro me maš naštudirano Če pa jaz isto delam, preden v debato padem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:35:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša,kako ste pa kaj vi? ne pitaj, oba sva zgonjena danes... jaz sem cel dan likala, pospravljala in do zdaljle kuhala marmelado, mož je pa po službi rezal drva, da bomo pozimi uživali ob kaminu. No, zdaj moram pa še večerni ritual RRja dati skoz, sicer ne bom mogla spat Pridna sta, da se kar iskri!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:35:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a nism js napisala da grem spat? noo zdej pa res grem... lepe sanje lahko noč jaz tudi...pa so dekline prišle na čvek, pa mi še ni za it..pa bo treba ja.. Ne še itttttttttttt!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:36:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To pa drži...a torej VI razmišljate o tretjem? Mislim je opcija---čez nekaj let? Jaz pa samo še enega...eno, no...si punčko v drugo želim... Sem si tudi jaz želela 3 otroke a sem z prvim prepozno štartala...sedaj pa me EMŠO baše... mogoče vam pa dvojčki ratajo ne reči dvakrat...smo bili že blizu... a res? a bi V. lahko imel parček? (sorry, če preveč sprašujem...)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:36:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kakoica,pri vas kaj novega? ponoči spite? jaz še čakam an tisto noč.... ima katera v planu v kratkem naročit dojenčka? a ga ma kdo v akciji?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:36:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 take zareze ima lupinica..tam k so rokice npr., pa potem še za jajčko ena, ki pas našpana in ga vtakneš v ono, v kar pač vtakneš pas, da se zaskoči... Joj, kaj sem zdaj napisala...ni pa nevarno...zelo fajn fiksira jajčko na sedež.... Ne, misla sem, da je nevarno vozit otroka v smeri vožnje. In ni mi jasno, kako bi pripela lupinico, če bi jo obrnila. aja...jaz tudi ne ...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:37:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa je...vse je bolj riskantno...saj veš...po 35. letu...nuhalna, pa potem še ono...kak se že reče...ko skozi trebuh pikajo... amnio nekaj.... sam ni to če maš prvega po 35.???? a ni amnio samo če maš ful slab rezultat na nuhalni? Ne, na amnio greš tudi po 35. v vsakem primeru. No, če seveda želiš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:37:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša,kako ste pa kaj vi? ne pitaj, oba sva zgonjena danes... jaz sem cel dan likala, pospravljala in do zdaljle kuhala marmelado, mož je pa po službi rezal drva, da bomo pozimi uživali ob kaminu. No, zdaj moram pa še večerni ritual RRja dati skoz, sicer ne bom mogla spat Pridna sta, da se kar iskri! hvala, ampak k sreči tako ni vsak dan
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:37:20
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša,kako ste pa kaj vi? ne pitaj, oba sva zgonjena danes... jaz sem cel dan likala, pospravljala in do zdaljle kuhala marmelado, mož je pa po službi rezal drva, da bomo pozimi uživali ob kaminu. No, zdaj moram pa še večerni ritual RRja dati skoz, sicer ne bom mogla spat Sami pridni pri vaši družini
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?