|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
22.9.2009 21:54:00   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dober večer.

kdo je spet noseč? al o kakem novem dojenčku govorite?

pri nas je blo danes malo divjanja in nisem nič uspela klicat - glede plavalnih tečajev. ampak vidim, da že imate neke podatke. Kokica - mi bomo verjetno šli že na ta uvodni sestanek v četrtek za v Mb pa potem če bo ful brezveze ne bom hodila niti na Ptuj. drugače pa še ne vem kam bi šla. Ta Fontana je bila včasih ful na slabem glasu, da je vse umazano user posted image user posted image user posted image kateri termin zdaj že tebi odgovarja? pozabila sem user posted image

jaz pa trenutno likam. ene tri al štiri stroje sem že. eden se še suši. zdaj pa grem še tisto kar imam na stran dano za karitas.... da si končno malo pospravim, ker se mi bo že zmešalo počasi. cele počitnice smo okoli laufali, stanovanje pa ko v svinjaku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa je bolje tako....ste se naužili morja! user posted image user posted image user posted image

Plavanje- pa ne vem no...jutri je treba klicati ...zjutraj med 10-11h....za Ptuj...Drugače pa bom jaz v ponedeljek kar tak šla na tisti uvodni sestanek...Da vidim kako...Za Fontano pa sem jaz tudi slišala, da ni bog ve kaj...tak da jaz tja ne bi hodila...Torej Ptuj ali pa nič..oni prvi termin bi meni pasal---od 15-16h... Pa tebi?

to misliš v torek, ne? meni bi tudi bolj torek pasal, samo mogoče oni eno uro pozneje, da pride možiček iz službe in da avto.....

ne vem še zaradi ure..jaz tudi ne..torek pa ja! Kaj boš ti klicala jutri ali jaz?

dajma se raje zmenit da obedve kot pa nobena user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
22.9.2009 21:54:50   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč user posted image a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? user posted image

pridita vidva recimo v terme ptuj user posted image user posted image

A si jih kaj poklicala MalaČebelica??? Za tečaj, mislim!user posted image user posted image

eh pozabila. pa čakaj ni ravno v ponedeljek ta dan ko lahko pokličemo? grem gledat. sem pa gledala da majo tudi na fontani v mb. bi vidva prišla v mb?

A grete na tečaj, medve tudi, sicer v Velenje, cena je pa neki čez 100€, sam sej koga bom spoznala, pa še mala bo v vodi, tam je pa čist norauser posted image user posted image

o Lolita potem se pa vidimo, midve s Tiano tudi prideva, kdaj bosta hodile, priditatist termin ko je za Velenjčane, da bo vsaj ena poznana user posted image

Potem se pa vidimo na sestanku, verjeten bom šla ja na tega-termin.user posted image

no super ... sem jim glih dans poslal mail, kdaj bo ta uvodni sestanek, upam, da dobim odgovor user posted image

Jaz imam že mail, so mi ga poslali in če hočeš, ti pošljem na mail, če mi ga poveš na zs.user posted image

Lolita23 imaš ZSuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
22.9.2009 21:55:43   
PERSIDA
Joj kake klobaseuser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
22.9.2009 21:56:01   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Sem zdaj nekaj brala na rr o posvojitvi.Mislim kaj nena vse najdeš pod tako občutljivo temo.

sm brala enkrat in ugotovila kok je to težek postopek...namest da bi bli veseli da en želi otroka posvojit je to tak težk ej... ma jaz bi takoj posvojila čist majhnega, samo preden ti otroka dobiš je že 1 leto star ... bv...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
22.9.2009 21:56:15   
PERSIDA
A moram spet drugam?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
22.9.2009 21:56:55   
leo**tia
oj punce..povejte mi a se vaši kaj postavljajo na noge?naša skoraj vedno..tud v postelki se dvigne..kdaj lahko pustiš da je na nogah??ker res ko jo primem za roke je vsa vesela da je na nogah...pa kdaj prvi čevlji??sama se postavi in potem ob robu postelje korakauser posted image ...ko skoraj pade se lepo vsede in spet dvigne..je pa res stabilna.ob sedenju ne rabi opore,,samo da je na mehki podlagi,ker včasih nazaj pade,ampak rekokdaj..pa danes sem kupila dude od mam,in nočeuser posted image ,,so pa od 5-18mesecov..ona ima od babylove ki kupujemo na hrvaškem,sam tista je stara že 5mesecov in ji je premala pa jo še vedno hoče...samo mislim da je za smeti..ne vem kaj naj še sprobam...ta stara je do 5mescov...danes smo si rasporedile glede hrane..spale smo do 10 pol je pojedla mleko...ob pol 12 nekaj kašice..in šele ob 3 1jogurt  in ob pol 7mleko in ob pol 9mleko...hmmm..kosila ni hotela..glede zobkov,mislim da bosta kar 2naenkrat prišla ven..ima vse otečenouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
22.9.2009 21:57:17   
KOKICA32

Nobady - dobro zgleda v tem sedežu kaj v leže tudi gre?

kokica - kako se ti zdi tvoj sedež,jaz se tudi ful nagibam k temu ki ga ima skokec?

Še ga ne uporabljam v praksi...Skokec bo še prej pojedel še kako kuro, preden bo on dosegel 9kg. user posted image Ko sem čitala navodila me je edino zmotilo to, da ga je treba še vedno s pasom v avtu vezati...sedež mislim, ne otroka...Tega imam že sedaj pri jajčki vrh glave...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
22.9.2009 21:57:32   
NoBady

kokica - kako se ti zdi tvoj sedež,jaz se tudi ful nagibam k temu ki ga ima skokec?

4položaje ima... kr dost se nagne, tok ko jajčka ne, ampak mislim da vseen dost za spat...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
22.9.2009 21:58:11   
KOKICA32

dajma se raje zmenit da obedve kot pa nobena user posted image user posted image

Okej..upam, da ne pozabim, ker imava FT!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
22.9.2009 21:58:35   
KOKICA32

Sem zdaj nekaj brala na rr o posvojitvi.Mislim kaj nena vse najdeš pod tako občutljivo temo.

Kaj te tam bereš ti? A bi še posvojila koga?Če bi šlo kakega fletnega ne? Tam enih 30 let?user posted image

Si čutla na vodi kaj milsim ne ?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
22.9.2009 21:58:52   
KOKICA32

Joj kake klobaseuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
22.9.2009 21:59:50   
NoBady

Še ga ne uporabljam v praksi...Skokec bo še prej pojedel še kako kuro, preden bo on dosegel 9kg. user posted image Ko sem čitala navodila me je edino zmotilo to, da ga je treba še vedno s pasom v avtu vezati...sedež mislim, ne otroka...Tega imam že sedaj pri jajčki vrh glave...

ja kak se pa sedež pritrdi na avto? mislim sedež na sedež?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
22.9.2009 22:00:24   
NoBady

A moram spet drugam?

vidit da si že šla...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
22.9.2009 22:00:43   
PERSIDA
Nobady - ja ful so postopki zato sem toliko bolj srečna ker mi je vsaj v ivf postopku ratalo,če že ne po naravni poti.Samo sem glede na to ,da tako dolgo nisem zanosla začela to opcijo študirat,pa me je kar minilo kako dolgo se čaka.
Če bo katera imela čas naj bere pod temo soborke v posvojitvi ne gre mi linka prilimat,ker se je našla ena ,ki se ti na začetku smili ker odpre to temo pol ,pa teke kvasi ,da te kap ,pa vzojiteljica v vrcuuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
22.9.2009 22:02:36   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

oj punce..povejte mi a se vaši kaj postavljajo na noge?naša skoraj vedno..tud v postelki se dvigne..kdaj lahko pustiš da je na nogah??ker res ko jo primem za roke je vsa vesela da je na nogah...pa kdaj prvi čevlji??sama se postavi in potem ob robu postelje korakauser posted image ...ko skoraj pade se lepo vsede in spet dvigne..je pa res stabilna.ob sedenju ne rabi opore,,samo da je na mehki podlagi,ker včasih nazaj pade,ampak rekokdaj..pa danes sem kupila dude od mam,in nočeuser posted image ,,so pa od 5-18mesecov..ona ima od babylove ki kupujemo na hrvaškem,sam tista je stara že 5mesecov in ji je premala pa jo še vedno hoče...samo mislim da je za smeti..ne vem kaj naj še sprobam...ta stara je do 5mescov...danes smo si rasporedile glede hrane..spale smo do 10 pol je pojedla mleko...ob pol 12 nekaj kašice..in šele ob 3 1jogurt  in ob pol 7mleko in ob pol 9mleko...hmmm..kosila ni hotela..glede zobkov,mislim da bosta kar 2naenkrat prišla ven..ima vse otečenouser posted image

ja ne sekiraj se, eni otroc pač shodijo že s 7-imi meseci...poznam 2 taka in jima nič ne manjka čeprav pravijo da ni dobro za hrbtenico...  js je ne bi premzala nazaj ampak vzpodbujala pri svojem...za prve čevlje je čas zdaj ker se že na noge postavlja, to pomeni da rabi dobr obutev...

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
22.9.2009 22:03:51   
PERSIDA

A moram spet drugam?

vidit da si že šla...

ne grem jaz tak hitro user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
22.9.2009 22:06:21   
NoBady

Nobady - ja ful so postopki zato sem toliko bolj srečna ker mi je vsaj v ivf postopku ratalo,če že ne po naravni poti.Samo sem glede na to ,da tako dolgo nisem zanosla začela to opcijo študirat,pa me je kar minilo kako dolgo se čaka.
Če bo katera imela čas naj bere pod temo soborke v posvojitvi ne gre mi linka prilimat,ker se je našla ena ,ki se ti na začetku smili ker odpre to temo pol ,pa teke kvasi ,da te kap ,pa vzojiteljica v vrcuuser posted image .

ja res je tak smo lahko srečne mame da imamo lahko otroke in to zdrave... največji zaklad so otroci... in ne razumem mamic ki se lahko odpovejo svojemu otroku pa naj bo to kakršenkoli razlog...  in glede teh postopkov...mislim bogi otroci, tolk staršev je na sveti ki bi jih z veseljam imelo pa je ta f... birokracija tak ****  ehh škoda besed... žalostno pač...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
22.9.2009 22:06:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

ja to ja...ampak še nekaj moraš potem sam otroški sedež skozi neke špange vlečti...ne vem...še nisem v avtu sprobala..bomo še čakali do januarja mislim...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
22.9.2009 22:11:26   
NoBady

ja to ja...ampak še nekaj moraš potem sam otroški sedež skozi neke špange vlečti...ne vem...še nisem v avtu sprobala..bomo še čakali do januarja mislim...

kaj pa imaš ti za en avtosedež?
sej drgač sm pa vidla ja da je ubistvu težje zdej avtosedež v avto spravit kot pa tisto jajčko in mi je šla že jajca na živce to bo zdaj šlo pa še bolj...pa vredu bi blo če bi skos se z enim avtom pelali, to se pa enkrat z enim drugič z drugim in je treba devat to ven pa noter in obratno ..grrruser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
22.9.2009 22:12:43   
PERSIDA
leo**tia- že dolgo te berem in berem in imam občutek ,da te je skoz nekaj strah.Bodi srečna ,da je vse kaj ji daš in ,da je suhica.Če bi jaz mojima toliko ponujala hrano kot ti bi vago verjetno že razneslouser posted image .Naredi si nek urnik sama po svoji presoji pol ,pa vidiš al bo gospodična zadovoljna al ne.Jaz jima začnem dajat gh nekje ob 9 h zjutraj končam ob 16-17h ,ker pol je že nočna izmenauser posted image .
Glede hoje,pa moje mnenje ne forsiraj je ti na noge naj se sama gor vleče.Če bo hotela hodit pol je že očitno pripravljena na to.Nič ni narobe saj je vsak otrok drugačen.Tvoja je pač fenomen.V glavnem kljub temu ,da hoče na noge je jaz ne bi postavljala na noge naj se sama ( to mislim ,da jo vodiš za rokice).
Tako je moje mnenje ,malo sem napiflana od tega ker imam nedonošenčkeuser posted image .
Glavno ,da je zdrav in nagajiv  otrok.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
22.9.2009 22:13:06   
KOKICA32
Babike jaz šibam spati...Moj pikec že jamra.

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
22.9.2009 22:14:28   
KOKICA32

kaj pa imaš ti za en avtosedež?
sej drgač sm pa vidla ja da je ubistvu težje zdej avtosedež v avto spravit kot pa tisto jajčko in mi je šla že jajca na živce to bo zdaj šlo pa še bolj...pa vredu bi blo če bi skos se z enim avtom pelali, to se pa enkrat z enim drugič z drugim in je treba devat to ven pa noter in obratno ..grrruser posted image

Kiddy Comfort pro...

Mi bomo pa za take fore še ne enega rabljenega ali pa enega bolj poceni kupli....

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
22.9.2009 22:15:46   
PERSIDA
kokica - čimbolj mirno noč

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
22.9.2009 22:16:18   
Najaa

Pa kje se zdaj vse?

Kje pa Najaa hodi? Nič se ni opavičila, da bo manjkala! user posted image

Lepo, da me vsaj nekdo pogreša. user posted image user posted image user posted image In opravičujem se za zamudo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
22.9.2009 22:16:47   
KOKICA32

leo**tia- že dolgo te berem in berem in imam občutek ,da te je skoz nekaj strah.Bodi srečna ,da je vse kaj ji daš in ,da je suhica.Če bi jaz mojima toliko ponujala hrano kot ti bi vago verjetno že razneslouser posted image .Naredi si nek urnik sama po svoji presoji pol ,pa vidiš al bo gospodična zadovoljna al ne.Jaz jima začnem dajat gh nekje ob 9 h zjutraj končam ob 16-17h ,ker pol je že nočna izmenauser posted image .
Glede hoje,pa moje mnenje ne forsiraj je ti na noge naj se sama gor vleče.Če bo hotela hodit pol je že očitno pripravljena na to.Nič ni narobe saj je vsak otrok drugačen.Tvoja je pač fenomen.V glavnem kljub temu ,da hoče na noge je jaz ne bi postavljala na noge naj se sama ( to mislim ,da jo vodiš za rokice).
Tako je moje mnenje ,malo sem napiflana od tega ker imam nedonošenčkeuser posted image .
Glavno ,da je zdrav in nagajiv  otrok.

BRAVO!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?