Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:54:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. kdo je spet noseč? al o kakem novem dojenčku govorite? pri nas je blo danes malo divjanja in nisem nič uspela klicat - glede plavalnih tečajev. ampak vidim, da že imate neke podatke. Kokica - mi bomo verjetno šli že na ta uvodni sestanek v četrtek za v Mb pa potem če bo ful brezveze ne bom hodila niti na Ptuj. drugače pa še ne vem kam bi šla. Ta Fontana je bila včasih ful na slabem glasu, da je vse umazano kateri termin zdaj že tebi odgovarja? pozabila sem jaz pa trenutno likam. ene tri al štiri stroje sem že. eden se še suši. zdaj pa grem še tisto kar imam na stran dano za karitas.... da si končno malo pospravim, ker se mi bo že zmešalo počasi. cele počitnice smo okoli laufali, stanovanje pa ko v svinjaku Pa je bolje tako....ste se naužili morja! Plavanje- pa ne vem no...jutri je treba klicati ...zjutraj med 10-11h....za Ptuj...Drugače pa bom jaz v ponedeljek kar tak šla na tisti uvodni sestanek...Da vidim kako...Za Fontano pa sem jaz tudi slišala, da ni bog ve kaj...tak da jaz tja ne bi hodila...Torej Ptuj ali pa nič..oni prvi termin bi meni pasal---od 15-16h... Pa tebi? to misliš v torek, ne? meni bi tudi bolj torek pasal, samo mogoče oni eno uro pozneje, da pride možiček iz službe in da avto..... ne vem še zaradi ure..jaz tudi ne..torek pa ja! Kaj boš ti klicala jutri ali jaz? dajma se raje zmenit da obedve kot pa nobena
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:54:50
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? pridita vidva recimo v terme ptuj A si jih kaj poklicala MalaČebelica??? Za tečaj, mislim! eh pozabila. pa čakaj ni ravno v ponedeljek ta dan ko lahko pokličemo? grem gledat. sem pa gledala da majo tudi na fontani v mb. bi vidva prišla v mb? A grete na tečaj, medve tudi, sicer v Velenje, cena je pa neki čez 100€, sam sej koga bom spoznala, pa še mala bo v vodi, tam je pa čist nora o Lolita potem se pa vidimo, midve s Tiano tudi prideva, kdaj bosta hodile, priditatist termin ko je za Velenjčane, da bo vsaj ena poznana Potem se pa vidimo na sestanku, verjeten bom šla ja na tega-termin. no super ... sem jim glih dans poslal mail, kdaj bo ta uvodni sestanek, upam, da dobim odgovor Jaz imam že mail, so mi ga poslali in če hočeš, ti pošljem na mail, če mi ga poveš na zs. Lolita23 imaš ZS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:55:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
Joj kake klobase
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:56:01
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Sem zdaj nekaj brala na rr o posvojitvi.Mislim kaj nena vse najdeš pod tako občutljivo temo. sm brala enkrat in ugotovila kok je to težek postopek...namest da bi bli veseli da en želi otroka posvojit je to tak težk ej... ma jaz bi takoj posvojila čist majhnega, samo preden ti otroka dobiš je že 1 leto star ... bv...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:56:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
A moram spet drugam?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:56:55
|
|
|
|
leo**tia
|
oj punce..povejte mi a se vaši kaj postavljajo na noge?naša skoraj vedno..tud v postelki se dvigne..kdaj lahko pustiš da je na nogah??ker res ko jo primem za roke je vsa vesela da je na nogah...pa kdaj prvi čevlji??sama se postavi in potem ob robu postelje koraka ...ko skoraj pade se lepo vsede in spet dvigne..je pa res stabilna.ob sedenju ne rabi opore,,samo da je na mehki podlagi,ker včasih nazaj pade,ampak rekokdaj..pa danes sem kupila dude od mam,in noče ,,so pa od 5-18mesecov..ona ima od babylove ki kupujemo na hrvaškem,sam tista je stara že 5mesecov in ji je premala pa jo še vedno hoče...samo mislim da je za smeti..ne vem kaj naj še sprobam...ta stara je do 5mescov...danes smo si rasporedile glede hrane..spale smo do 10 pol je pojedla mleko...ob pol 12 nekaj kašice..in šele ob 3 1jogurt in ob pol 7mleko in ob pol 9mleko...hmmm..kosila ni hotela..glede zobkov,mislim da bosta kar 2naenkrat prišla ven..ima vse otečeno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:57:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nobady - dobro zgleda v tem sedežu kaj v leže tudi gre? kokica - kako se ti zdi tvoj sedež,jaz se tudi ful nagibam k temu ki ga ima skokec? Še ga ne uporabljam v praksi...Skokec bo še prej pojedel še kako kuro, preden bo on dosegel 9kg. Ko sem čitala navodila me je edino zmotilo to, da ga je treba še vedno s pasom v avtu vezati...sedež mislim, ne otroka...Tega imam že sedaj pri jajčki vrh glave...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:57:32
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nobady - dobro zgleda v tem sedežu kaj v leže tudi gre? kokica - kako se ti zdi tvoj sedež,jaz se tudi ful nagibam k temu ki ga ima skokec? 4položaje ima... kr dost se nagne, tok ko jajčka ne, ampak mislim da vseen dost za spat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:58:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dajma se raje zmenit da obedve kot pa nobena Okej..upam, da ne pozabim, ker imava FT!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:58:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Sem zdaj nekaj brala na rr o posvojitvi.Mislim kaj nena vse najdeš pod tako občutljivo temo. Kaj te tam bereš ti? A bi še posvojila koga?Če bi šlo kakega fletnega ne? Tam enih 30 let? Si čutla na vodi kaj milsim ne ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:58:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Joj kake klobase
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:59:50
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nobady - dobro zgleda v tem sedežu kaj v leže tudi gre? kokica - kako se ti zdi tvoj sedež,jaz se tudi ful nagibam k temu ki ga ima skokec? Še ga ne uporabljam v praksi...Skokec bo še prej pojedel še kako kuro, preden bo on dosegel 9kg. Ko sem čitala navodila me je edino zmotilo to, da ga je treba še vedno s pasom v avtu vezati...sedež mislim, ne otroka...Tega imam že sedaj pri jajčki vrh glave... ja kak se pa sedež pritrdi na avto? mislim sedež na sedež?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:00:24
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A moram spet drugam? vidit da si že šla...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:00:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nobady - ja ful so postopki zato sem toliko bolj srečna ker mi je vsaj v ivf postopku ratalo,če že ne po naravni poti.Samo sem glede na to ,da tako dolgo nisem zanosla začela to opcijo študirat,pa me je kar minilo kako dolgo se čaka. Če bo katera imela čas naj bere pod temo soborke v posvojitvi ne gre mi linka prilimat,ker se je našla ena ,ki se ti na začetku smili ker odpre to temo pol ,pa teke kvasi ,da te kap ,pa vzojiteljica v vrcu .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:02:36
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj punce..povejte mi a se vaši kaj postavljajo na noge?naša skoraj vedno..tud v postelki se dvigne..kdaj lahko pustiš da je na nogah??ker res ko jo primem za roke je vsa vesela da je na nogah...pa kdaj prvi čevlji??sama se postavi in potem ob robu postelje koraka ...ko skoraj pade se lepo vsede in spet dvigne..je pa res stabilna.ob sedenju ne rabi opore,,samo da je na mehki podlagi,ker včasih nazaj pade,ampak rekokdaj..pa danes sem kupila dude od mam,in noče ,,so pa od 5-18mesecov..ona ima od babylove ki kupujemo na hrvaškem,sam tista je stara že 5mesecov in ji je premala pa jo še vedno hoče...samo mislim da je za smeti..ne vem kaj naj še sprobam...ta stara je do 5mescov...danes smo si rasporedile glede hrane..spale smo do 10 pol je pojedla mleko...ob pol 12 nekaj kašice..in šele ob 3 1jogurt in ob pol 7mleko in ob pol 9mleko...hmmm..kosila ni hotela..glede zobkov,mislim da bosta kar 2naenkrat prišla ven..ima vse otečeno ja ne sekiraj se, eni otroc pač shodijo že s 7-imi meseci...poznam 2 taka in jima nič ne manjka čeprav pravijo da ni dobro za hrbtenico... js je ne bi premzala nazaj ampak vzpodbujala pri svojem...za prve čevlje je čas zdaj ker se že na noge postavlja, to pomeni da rabi dobr obutev...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:03:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A moram spet drugam? vidit da si že šla... ne grem jaz tak hitro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:06:21
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nobady - ja ful so postopki zato sem toliko bolj srečna ker mi je vsaj v ivf postopku ratalo,če že ne po naravni poti.Samo sem glede na to ,da tako dolgo nisem zanosla začela to opcijo študirat,pa me je kar minilo kako dolgo se čaka. Če bo katera imela čas naj bere pod temo soborke v posvojitvi ne gre mi linka prilimat,ker se je našla ena ,ki se ti na začetku smili ker odpre to temo pol ,pa teke kvasi ,da te kap ,pa vzojiteljica v vrcu . ja res je tak smo lahko srečne mame da imamo lahko otroke in to zdrave... največji zaklad so otroci... in ne razumem mamic ki se lahko odpovejo svojemu otroku pa naj bo to kakršenkoli razlog... in glede teh postopkov...mislim bogi otroci, tolk staršev je na sveti ki bi jih z veseljam imelo pa je ta f... birokracija tak **** ehh škoda besed... žalostno pač...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:06:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nobady - dobro zgleda v tem sedežu kaj v leže tudi gre? kokica - kako se ti zdi tvoj sedež,jaz se tudi ful nagibam k temu ki ga ima skokec? Še ga ne uporabljam v praksi...Skokec bo še prej pojedel še kako kuro, preden bo on dosegel 9kg. Ko sem čitala navodila me je edino zmotilo to, da ga je treba še vedno s pasom v avtu vezati...sedež mislim, ne otroka...Tega imam že sedaj pri jajčki vrh glave... ja kak se pa sedež pritrdi na avto? mislim sedež na sedež? ja to ja...ampak še nekaj moraš potem sam otroški sedež skozi neke špange vlečti...ne vem...še nisem v avtu sprobala..bomo še čakali do januarja mislim...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:11:26
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nobady - dobro zgleda v tem sedežu kaj v leže tudi gre? kokica - kako se ti zdi tvoj sedež,jaz se tudi ful nagibam k temu ki ga ima skokec? Še ga ne uporabljam v praksi...Skokec bo še prej pojedel še kako kuro, preden bo on dosegel 9kg. Ko sem čitala navodila me je edino zmotilo to, da ga je treba še vedno s pasom v avtu vezati...sedež mislim, ne otroka...Tega imam že sedaj pri jajčki vrh glave... ja kak se pa sedež pritrdi na avto? mislim sedež na sedež? ja to ja...ampak še nekaj moraš potem sam otroški sedež skozi neke špange vlečti...ne vem...še nisem v avtu sprobala..bomo še čakali do januarja mislim... kaj pa imaš ti za en avtosedež? sej drgač sm pa vidla ja da je ubistvu težje zdej avtosedež v avto spravit kot pa tisto jajčko in mi je šla že jajca na živce to bo zdaj šlo pa še bolj...pa vredu bi blo če bi skos se z enim avtom pelali, to se pa enkrat z enim drugič z drugim in je treba devat to ven pa noter in obratno ..grrr
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:12:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
leo**tia- že dolgo te berem in berem in imam občutek ,da te je skoz nekaj strah.Bodi srečna ,da je vse kaj ji daš in ,da je suhica.Če bi jaz mojima toliko ponujala hrano kot ti bi vago verjetno že razneslo .Naredi si nek urnik sama po svoji presoji pol ,pa vidiš al bo gospodična zadovoljna al ne.Jaz jima začnem dajat gh nekje ob 9 h zjutraj končam ob 16-17h ,ker pol je že nočna izmena . Glede hoje,pa moje mnenje ne forsiraj je ti na noge naj se sama gor vleče.Če bo hotela hodit pol je že očitno pripravljena na to.Nič ni narobe saj je vsak otrok drugačen.Tvoja je pač fenomen.V glavnem kljub temu ,da hoče na noge je jaz ne bi postavljala na noge naj se sama ( to mislim ,da jo vodiš za rokice). Tako je moje mnenje ,malo sem napiflana od tega ker imam nedonošenčke . Glavno ,da je zdrav in nagajiv otrok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:13:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Babike jaz šibam spati...Moj pikec že jamra. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:14:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nobady - dobro zgleda v tem sedežu kaj v leže tudi gre? kokica - kako se ti zdi tvoj sedež,jaz se tudi ful nagibam k temu ki ga ima skokec? Še ga ne uporabljam v praksi...Skokec bo še prej pojedel še kako kuro, preden bo on dosegel 9kg. Ko sem čitala navodila me je edino zmotilo to, da ga je treba še vedno s pasom v avtu vezati...sedež mislim, ne otroka...Tega imam že sedaj pri jajčki vrh glave... ja kak se pa sedež pritrdi na avto? mislim sedež na sedež? ja to ja...ampak še nekaj moraš potem sam otroški sedež skozi neke špange vlečti...ne vem...še nisem v avtu sprobala..bomo še čakali do januarja mislim... kaj pa imaš ti za en avtosedež? sej drgač sm pa vidla ja da je ubistvu težje zdej avtosedež v avto spravit kot pa tisto jajčko in mi je šla že jajca na živce to bo zdaj šlo pa še bolj...pa vredu bi blo če bi skos se z enim avtom pelali, to se pa enkrat z enim drugič z drugim in je treba devat to ven pa noter in obratno ..grrr Kiddy Comfort pro... Mi bomo pa za take fore še ne enega rabljenega ali pa enega bolj poceni kupli....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:15:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - čimbolj mirno noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:16:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kje se zdaj vse? Kje pa Najaa hodi? Nič se ni opavičila, da bo manjkala! Lepo, da me vsaj nekdo pogreša. In opravičujem se za zamudo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:16:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA leo**tia- že dolgo te berem in berem in imam občutek ,da te je skoz nekaj strah.Bodi srečna ,da je vse kaj ji daš in ,da je suhica.Če bi jaz mojima toliko ponujala hrano kot ti bi vago verjetno že razneslo .Naredi si nek urnik sama po svoji presoji pol ,pa vidiš al bo gospodična zadovoljna al ne.Jaz jima začnem dajat gh nekje ob 9 h zjutraj končam ob 16-17h ,ker pol je že nočna izmena . Glede hoje,pa moje mnenje ne forsiraj je ti na noge naj se sama gor vleče.Če bo hotela hodit pol je že očitno pripravljena na to.Nič ni narobe saj je vsak otrok drugačen.Tvoja je pač fenomen.V glavnem kljub temu ,da hoče na noge je jaz ne bi postavljala na noge naj se sama ( to mislim ,da jo vodiš za rokice). Tako je moje mnenje ,malo sem napiflana od tega ker imam nedonošenčke . Glavno ,da je zdrav in nagajiv otrok. BRAVO!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?