Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:00:40
|
|
|
|
pf
|
Nočka. Grem počivat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:00:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce Meto pogrešam? A se katera čuje z njo? Gold fish a pikec že aja? jaz jo tud pogrešam....mislim, da je napisala, da zdaj, ko je v službi nima tako časa za rr..... pikec pa mislim, da je zdaj že zaspal...zdaj je ati pri njem...sva se malo menjala.....pa je zaenkrat tiho tam.... ima danes malo zmrdan ritem, ker smo se dopoldan potepali v A, popoldan pa pri tašči...pa ni imel tistega pravega opoldanskega spanja......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:02:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ......... mi se zaenkrat držimo še brez prehladov in kakih viroz.... ...upam, da bo tako ostalo tudi, ko bo začel hodit v vrtec...... HB in upam da tako ostane. Naša L ima pa že drugi prehlad. Sicer ni alarmantno stanje, pač vodena sluz ji priteče iz noska in čistiva s fiziološko. ....jaz upam, da bo tako kot pri prvem, ko je šel v vrtec..... ni bil nič kaj dosti bolan......pa tud zdaj HB ni kaj dosti...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:03:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pri nas pa so omejili te plišaste igrače....samo če je res nujno....pa redno morajo biti oprane..... mi pa jih imamo ogromno pri hiši
< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.9.2009 21:04:26 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:07:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mal moram pridt pozdravt gold fišico in glorio ... Glorči, ni več toliko časa za rr... Upam, da ste ok. sonček zdravo...... jaz tud opažam, da glorie ni dosti gor...... jo moram točno malo poklicat, da vidim kako in kaj.... Mi smo OK. Mi je tak hecno zadnjih nekaj dni, ko vem, da bo šel v kratkem v vrtec, da bi se samo nekaj cartala z njim, pa ga gledala, pa norije delala z njim..... pa si študiram..kaj pa če bi šel naslednji teden ne tistega, ki smo ga kao določili..... ...zdaj je ravno tako fajno obdobje, ko že vse lepo razumejo, znajo že kaj pokazat.......pol pa samo tistih nekaj ur popoldan....pa še tisto bo radeljeno na oba in vsa ostala opravila......bo minil dan kot šus
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:08:31
|
|
|
|
ključek
|
čer....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:09:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Drgače pa sem ji tud v avstriji kupla vodno kopel od penatena, in prav piše na njem da je erkeltunksbad (se pravi kopel ob prehladu) in takrat tud vdihava to eterično olje.....se ga pa pri nas v SLO ne da dobiti!?!?...skoda, ker mi smo lani celo zimo z njim skozi gurali.....in prehlada tud ni blo! pa še v knjižici bonov je not.... kje v avstriji se pa to kupi?? v toysu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:11:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pri nas pa so omejili te plišaste igrače....samo če je res nujno....pa redno morajo biti oprane..... mi pa jih imamo ogromno pri hiši ne mislim doma.....v vrtcu....... ker se otroci z njimi cartajo, pa prehlajeni not smrkajo, pol si pa to drugi sposodijo, ko otroček stran pogleda , pa lahko pride do prenosa.... zato... ...drugače pa jih imamo mi tud... ena velika črna vreča je ravno perajt, da jo peljemo na RK ali na karitas...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:11:12
|
|
|
|
ključek
|
...............si še tukaj???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:11:12
|
|
|
|
arabela*
|
nočka vsem!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:11:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nočka vsem! nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:11:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Drgače pa sem ji tud v avstriji kupla vodno kopel od penatena, in prav piše na njem da je erkeltunksbad (se pravi kopel ob prehladu) in takrat tud vdihava to eterično olje.....se ga pa pri nas v SLO ne da dobiti!?!?...skoda, ker mi smo lani celo zimo z njim skozi gurali.....in prehlada tud ni blo! pa še v knjižici bonov je not.... kje v avstriji se pa to kupi?? v toysu? dm sem danes videla....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:12:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............si še tukaj??? sem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:14:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Nočka. Grem počivat. nočko tudi tebi!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:15:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Drgače pa sem ji tud v avstriji kupla vodno kopel od penatena, in prav piše na njem da je erkeltunksbad (se pravi kopel ob prehladu) in takrat tud vdihava to eterično olje.....se ga pa pri nas v SLO ne da dobiti!?!?...skoda, ker mi smo lani celo zimo z njim skozi gurali.....in prehlada tud ni blo! pa še v knjižici bonov je not.... kje v avstriji se pa to kupi?? v toysu? dm sem danes videla.... sej dm je pa tud tam zraven kjer je ikea, imam prav?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:15:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............si še tukaj??? sem kaj je smešno???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:20:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kak je posrečena, bom morala it enkrat s kamero po njo v vrtec Glih danes sem si to rekla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:22:12
|
|
|
|
Čarli08
|
Naš je tudi tako posrečen, ko ga pridem iskat - sem se danes pogovarjala z vzgojiteljico, pa mi ni pustil do besede - si je mislil: "mami, a boš že tiho in se z mano pogovarjala"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:23:09
|
|
|
|
Čarli08
|
Nič, grem pod tuš, pa pridem pol pogledat, če bo kaj pestro tu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:39:23
|
|
|
|
amor real
|
Ela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:43:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Drgače pa sem ji tud v avstriji kupla vodno kopel od penatena, in prav piše na njem da je erkeltunksbad (se pravi kopel ob prehladu) in takrat tud vdihava to eterično olje.....se ga pa pri nas v SLO ne da dobiti!?!?...skoda, ker mi smo lani celo zimo z njim skozi gurali.....in prehlada tud ni blo! pa še v knjižici bonov je not.... kje v avstriji se pa to kupi?? v toysu? dm sem danes videla.... sej dm je pa tud tam zraven kjer je ikea, imam prav? če govoriš za graz...je dm tam zraven interspara ja....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 21:45:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............si še tukaj??? sem kaj je smešno??? nič...... hvala bogu je današnji dan mimo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 22:10:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
AMor real, ma dej kako fotko tvojega Tomaža gor... pliz..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 22:15:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
nič...... hvala bogu je današnji dan mimo.... user posted image Ja, jaz sem čisto crkjena... Poleg vsega je še Lara taka jokica ratala... ajme meni, za vsak drekec se vrže v jok... sej pol, ku vidi, da ne padam na finte neha... ma tega je ogromno.... Pa dopade se ji vsepovsod bolj, kot v dnevni... pa se ona odpravi v jedilnico in potem, ko vidi, da je ostala sama, začne kričat ko jesihar... hahaha..... Jo prow vidim, da bi hotela, da gremo za njo in ji delamo družbo... Ali kr med hranjenjem... kar naenkrat ona v jok.... pa če vi človk vedel zakaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 22:33:10
|
|
|
|
Čarli08
|
Joj, naš je pa kar naprej ali v predalih ali omaricah . Če pa to ne, pa vrata odpira in zapira ... me je kar groza za prstke; ga moram kar naprej opozarjat, da tega ne dovolim ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?