Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:14:24
|
|
|
|
Lolita23
|
V mailu so podatki tudi za ostale bazene, kjer imajo telovadbo tu so podatki za Ptuj PTUJ Kje: Termalni park Term Ptuj Vodja programa: dr. Dorica Šajber Vaditeljica: Marjeta Čič Informacije in prijave: na telefonski številki 051 220 984 (ponedeljek od 20.00 do 21.00 in sreda od 10.00 do 11.00) in na e-naslovu: ptuj@plavanje-dojenckov.com Prčetek novega tečaja: 29.09. 2009. Uvodno predavanje za starše: 28.09.2009 ob 17.00 Urnik vadbe: Torek: od 15.00 do 16.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) od 16.00 do 17.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) od 17.00 do 18.00 (malčki od 1-2 leti) od 18.00 do 19.00 (malčki od 4 let naprej-vadba brez staršev) Četrtek: od 15.00 do 16.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) od 16.00 do 17.00 (dojenčki od 6 mes - 18 mes) od 17.00 do 18.00 (malčki od 2-4 let) Cena tečaja je 106 EUR. Počitnice oziroma vadba odpade 27 in 29. 10.2009. Z vadbo zaključimo 17.12.2009.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:18:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, to vem...imam to internetno stran...ampak na tej strani piše, da prijave zbirajo po telefonu ali mailu...tam pa ni odziva!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:22:31
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, to vem...imam to internetno stran...ampak na tej strani piše, da prijave zbirajo po telefonu ali mailu...tam pa ni odziva!!!! Nam so na mail, napisal da lahko povabimo na sestanek še kako mamico, tak da mogoč grete lahk sam na sestanek, pa tam vidiš.Je pa res sranje, da se ne javijo, tu so kar prijazni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:26:53
|
|
|
|
Lolita23
|
A da še povem, kaj sem danes počela, pa puno letanja, pa še rože ven mečem iz grede in ker so delavci mi samokolnico odpeljal, jih še nosim v smeti oz. v stran.Drugače pa serm našla ugodno ponudbo za Hotel Bohinj, in gremo za vikend gor, tak da se bomo mal sprehajal, pa mogo šli na pokljuko in še kam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:27:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, to vem...imam to internetno stran...ampak na tej strani piše, da prijave zbirajo po telefonu ali mailu...tam pa ni odziva!!!! Nam so na mail, napisal da lahko povabimo na sestanek še kako mamico, tak da mogoč grete lahk sam na sestanek, pa tam vidiš.Je pa res sranje, da se ne javijo, tu so kar prijazni Fajn da so...vsaj tam...pa to popizdiš, da ne reagirajo....Ne, hvala, v Velenje pa res ne bi prišla...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:28:55
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, to vem...imam to internetno stran...ampak na tej strani piše, da prijave zbirajo po telefonu ali mailu...tam pa ni odziva!!!! Nam so na mail, napisal da lahko povabimo na sestanek še kako mamico, tak da mogoč grete lahk sam na sestanek, pa tam vidiš.Je pa res sranje, da se ne javijo, tu so kar prijazni Fajn da so...vsaj tam...pa to popizdiš, da ne reagirajo....Ne, hvala, v Velenje pa res ne bi prišla... Sem mislila, da kar greš v ponedeljek na uvodni sestanek na Ptuj, če se ti ne bojo javil, pa poveš, da kličeš pa nič, da si pa želiš da bi vidva hodila, jaz bi že tak naredila
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 22.9.2009 20:31:46 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:31:44
|
|
|
|
yania
|
oj....evo mene...s Timonom v naročju. Mi pomaga tipkat. Naja ima "tisti"šampon gor, ki baje deluje ful...sem ji pa pred špricanjem tega šampona pogledala glavo, in mislim da sem spet nekaj našla....grozno.. evo in zdej je pogruntal, da mami tipka gor po tipkah in da je to bolj zanimivo,kot praskanje po ohišju... noče zaspati, pa gosto je dobil že mal čez 17,ker je BILA FUL huda lakota..ma evo,k spet mi pritiska...haha mleka noče, še, tako da bova pač malo pokonci..ma smešno ko ga uspabam, zaspi, pa pol spet jok..sam je zdej ene 4 kupčke podrl, verjetno ga je nekaj tiščalo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:32:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, to vem...imam to internetno stran...ampak na tej strani piše, da prijave zbirajo po telefonu ali mailu...tam pa ni odziva!!!! Nam so na mail, napisal da lahko povabimo na sestanek še kako mamico, tak da mogoč grete lahk sam na sestanek, pa tam vidiš.Je pa res sranje, da se ne javijo, tu so kar prijazni Fajn da so...vsaj tam...pa to popizdiš, da ne reagirajo....Ne, hvala, v Velenje pa res ne bi prišla... Sem mislila, da kar greš v ponedeljek na uvodni sestanek na Ptuj, če se ti ne bojo javil, pa poveš, da kličeš pa nič, da si pa želiš da bi viva hodila, jaz bi že tak naredila Ja, to bom tudi naredila...ja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:35:01
|
|
|
|
spps
|
alo,da se hitro enmal javim mi smo kr ok, no zdaj že mali neki kašlja, moj gre jutr spet do dohtarja, da vidi kaj je z izvidi...jaz se ubadam s tem, da se mi vsaj del prakse prizna za šolo...sam moram še pogruntat kaj je ok za nazaj nisem brala, ker potem se ne bi uspela nič javit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:36:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nova slikica za seznam, prosim!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:37:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alo,da se hitro enmal javim mi smo kr ok, no zdaj že mali neki kašlja, moj gre jutr spet do dohtarja, da vidi kaj je z izvidi...jaz se ubadam s tem, da se mi vsaj del prakse prizna za šolo...sam moram še pogruntat kaj je ok za nazaj nisem brala, ker potem se ne bi uspela nič javit Pozdravljena, Spps!!! Upam, da se pšri vas stanje čimprej znormalizira! Super za priznanje dela prakse. Nekaj pa le-je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:44:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps alo,da se hitro enmal javim mi smo kr ok, no zdaj že mali neki kašlja, moj gre jutr spet do dohtarja, da vidi kaj je z izvidi...jaz se ubadam s tem, da se mi vsaj del prakse prizna za šolo...sam moram še pogruntat kaj je ok za nazaj nisem brala, ker potem se ne bi uspela nič javit Pozdravljena, Spps!!! Upam, da se pšri vas stanje čimprej znormalizira! Super za priznanje dela prakse. Nekaj pa le-je! ma se bo že pošlihtalo... nimam še priznane prakse-se moram pozanimat kaj naj-glede na to,da se mi delo v proizvodnji ne bo nekak štelo mogoč za vztrajnost rabim pa 400ur... če ne bo šlo drugač bom prošnjo na firmi dala, spet je pa problem, ko ne vem do kdaj jo je treba opravit-glede na to,da sem na porodniški, bom menda tanko piskala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:44:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slikica za seznam, prosim! ma ko je že velik
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:46:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps alo,da se hitro enmal javim mi smo kr ok, no zdaj že mali neki kašlja, moj gre jutr spet do dohtarja, da vidi kaj je z izvidi...jaz se ubadam s tem, da se mi vsaj del prakse prizna za šolo...sam moram še pogruntat kaj je ok za nazaj nisem brala, ker potem se ne bi uspela nič javit Pozdravljena, Spps!!! Upam, da se pšri vas stanje čimprej znormalizira! Super za priznanje dela prakse. Nekaj pa le-je! ma se bo že pošlihtalo... nimam še priznane prakse-se moram pozanimat kaj naj-glede na to,da se mi delo v proizvodnji ne bo nekak štelo mogoč za vztrajnost rabim pa 400ur... če ne bo šlo drugač bom prošnjo na firmi dala, spet je pa problem, ko ne vem do kdaj jo je treba opravit-glede na to,da sem na porodniški, bom menda tanko piskala Uffff, o tem pa nimam pojma...No, držim ti pa pesti, da bi ratalo!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:46:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania oj....evo mene...s Timonom v naročju. Mi pomaga tipkat. Naja ima "tisti"šampon gor, ki baje deluje ful...sem ji pa pred špricanjem tega šampona pogledala glavo, in mislim da sem spet nekaj našla....grozno.. evo in zdej je pogruntal, da mami tipka gor po tipkah in da je to bolj zanimivo,kot praskanje po ohišju... noče zaspati, pa gosto je dobil že mal čez 17,ker je BILA FUL huda lakota..ma evo,k spet mi pritiska...haha mleka noče, še, tako da bova pač malo pokonci..ma smešno ko ga uspabam, zaspi, pa pol spet jok..sam je zdej ene 4 kupčke podrl, verjetno ga je nekaj tiščalo... vi imate pa kr pestro jaz sam čakam, kdaj bo Larisa kakšne domače živali domov prinesla glede na to,da razsajajopo šoli ma pa mala ful goste lase tk,da bo kr pestro,če jih dobi...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:46:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slikica za seznam, prosim! ma ko je že velik je ja...samo kaj je to proti tvojemu!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:47:04
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec MB: jaz sem za čet dopoldan okol 9.30-10.00. trezika, malačebelica- vidve tudi? js sn malo prej videla da imam v čet dopoldan zobozdravnika tako da ne moreva priti v MB.... naslednji teden pa ziher (samo v sredo ne kr imava doktorja)... mi je že kr nerodno ko vedno neki pride vmes sva pa bli dans v MB...malo sva se po mestu potepali, obiskali dve kolegici pa babico v službi, šli malo po trgovinah....jo je tako utrudlo da mi je celo pot domov spala...zdaj pa že dalje spi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:47:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nova slikica za seznam, prosim! lepi skokec moj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:48:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slikica za seznam, prosim! ma ko je že velik je ja...samo kaj je to proti tvojemu! saj lažje ga nosiš jaz sem mu rekla,da bo moral pohitet,ker ga ne bom mogla več dolgo nosit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:49:25
|
|
|
|
spps
|
ojla Persida! kako ste kaj? Kje se pa Najaa skriva?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:50:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec MB: jaz sem za čet dopoldan okol 9.30-10.00. trezika, malačebelica- vidve tudi? js sn malo prej videla da imam v čet dopoldan zobozdravnika tako da ne moreva priti v MB.... naslednji teden pa ziher (samo v sredo ne kr imava doktorja)... mi je že kr nerodno ko vedno neki pride vmes sva pa bli dans v MB...malo sva se po mestu potepali, obiskali dve kolegici pa babico v službi, šli malo po trgovinah....jo je tako utrudlo da mi je celo pot domov spala...zdaj pa že dalje spi sami izgovori... za mene vejo, da se ne vozim v MB
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:51:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
Danes smo ok gospodiča danes nista bila zahtevna .Dobenega sitnarjenja ,vidim ,da moram vsak dan nekam ,ker mami jima je že tečna očitno .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:52:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nova slikica za seznam, prosim! lepi skokec moj Ooooo, HELOOO Persida!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:52:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - kaj pri vas že hodite?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:53:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slikica za seznam, prosim! ma ko je že velik je ja...samo kaj je to proti tvojemu! saj lažje ga nosiš jaz sem mu rekla,da bo moral pohitet,ker ga ne bom mogla več dolgo nosit to pa res ja....mater...kak še le bo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?