|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
22.9.2009 20:14:24   
Lolita23
V mailu so podatki tudi za ostale bazene, kjer imajo telovadbo tu so podatki za Ptuj

PTUJ

Kje:  Termalni park Term Ptuj
Vodja programa: dr. Dorica Šajber
Vaditeljica: Marjeta Čič
Informacije in prijave:
na telefonski številki 051 220 984 (ponedeljek od 20.00 do 21.00 in sreda od 10.00 do 11.00) in na e-naslovu: ptuj@plavanje-dojenckov.com
Prčetek novega tečaja:  29.09. 2009. Uvodno predavanje za starše: 28.09.2009 ob 17.00 Urnik vadbe: Torek:
od 15.00 do 16.00   (dojenčki od  6 mes - 10 mes)
od 16.00 do 17.00   (dojenčki od  6 mes - 10 mes)
od 17.00 do 18.00  (malčki od  1-2 leti)
od 18.00 do 19.00 (malčki od 4 let naprej-vadba brez staršev)   Četrtek:
od 15.00 do 16.00 (dojenčki od  6 mes - 10 mes)
od 16.00 do 17.00  (dojenčki od 6 mes - 18 mes)
od 17.00 do 18.00  (malčki od 2-4 let)
Cena tečaja je 106 EUR.   Počitnice oziroma vadba odpade 27 in 29. 10.2009. Z vadbo zaključimo 17.12.2009.

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 951
22.9.2009 20:18:00   
KOKICA32
 Ja, to vem...imam to internetno stran...ampak na tej strani piše, da prijave zbirajo po telefonu ali mailu...tam pa ni odziva!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 952
22.9.2009 20:22:31   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja, to vem...imam to internetno stran...ampak na tej strani piše, da prijave zbirajo po telefonu ali mailu...tam pa ni odziva!!!! user posted image user posted image

Nam so na mail, napisal da lahko povabimo na sestanek še kako mamico, tak da mogoč grete lahk sam na sestanek, pa tam vidiš.Je pa res sranje, da se ne javijo, tu so kar prijazniuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 953
22.9.2009 20:26:53   
Lolita23
A da še povem, kaj sem danes počela, pa puno letanja, pa še rože ven mečem iz grede in ker so delavci mi samokolnico odpeljal, jih še nosim v smeti oz. v stran.Drugače pa serm našla ugodno ponudbo za Hotel Bohinj, in gremo za vikend gor, tak da se bomo mal sprehajal, pa mogo šli na pokljuko in še kamuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 954
22.9.2009 20:27:10   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Nam so na mail, napisal da lahko povabimo na sestanek še kako mamico, tak da mogoč grete lahk sam na sestanek, pa tam vidiš.Je pa res sranje, da se ne javijo, tu so kar prijazniuser posted image

Fajn da so...vsaj tam...pa to popizdiš, da ne reagirajo....Ne, hvala, v Velenje pa res ne bi prišla...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 955
22.9.2009 20:28:55   
Lolita23

Fajn da so...vsaj tam...pa to popizdiš, da ne reagirajo....Ne, hvala, v Velenje pa res ne bi prišla...

Sem mislila, da kar greš v ponedeljek na uvodni sestanek na Ptuj, če se ti ne bojo javil, pa poveš, da kličeš pa nič, da si pa želiš da bi vidva hodila, jaz bi že tak naredilauser posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 22.9.2009 20:31:46 >

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 956
22.9.2009 20:31:44   
yania
oj....evo mene...s Timonom v naročju. Mi pomaga tipkat. Naja ima "tisti"šampon gor, ki baje deluje ful...sem ji pa pred špricanjem tega šampona pogledala glavo, in mislim da sem spet nekaj našla....grozno..
evo in zdej je pogruntal, da mami tipka gor po tipkah in da je to bolj zanimivo,kot praskanje po ohišju...user posted image
noče zaspati, pa gosto je dobil že mal čez 17,ker je BILA  FUL huda lakota..ma evo,k spet mi pritiska...haha
mleka noče, še, tako da bova pač malo pokonci..ma smešno ko ga uspabam, zaspi, pa pol spet jok..sam je zdej ene 4 kupčke podrl, verjetno ga je nekaj tiščalo...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 957
22.9.2009 20:32:01   
KOKICA32

Sem mislila, da kar greš v ponedeljek na uvodni sestanek na Ptuj, če se ti ne bojo javil, pa poveš, da kličeš pa nič, da si pa želiš da bi viva hodila, jaz bi že tak naredilauser posted image

Ja, to bom tudi naredila...ja...user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 958
22.9.2009 20:35:01   
spps
alo,da se hitro enmal javimuser posted image user posted image user posted image
mi smo kr ok, no zdaj že mali neki kašlja, moj gre jutr spet do dohtarja, da vidi kaj je z izvidi...jaz se ubadam s tem, da se mi vsaj del prakse prizna za šolo...sam moram še pogruntat kaj je okuser posted image user posted image
za nazaj nisem brala, ker potem se ne bi uspela nič javituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 959
22.9.2009 20:36:17   
KOKICA32
Nova slikica za seznam, prosim!

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 960
22.9.2009 20:37:51   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alo,da se hitro enmal javimuser posted image user posted image user posted image
mi smo kr ok, no zdaj že mali neki kašlja, moj gre jutr spet do dohtarja, da vidi kaj je z izvidi...jaz se ubadam s tem, da se mi vsaj del prakse prizna za šolo...sam moram še pogruntat kaj je okuser posted image user posted image
za nazaj nisem brala, ker potem se ne bi uspela nič javituser posted image user posted image

Pozdravljena, Spps!!! user posted image

Upam, da se pšri vas stanje čimprej znormalizira! Super za priznanje dela prakse. Nekaj pa le-je! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 961
22.9.2009 20:44:18   
spps

Upam, da se pšri vas stanje čimprej znormalizira! Super za priznanje dela prakse. Nekaj pa le-je! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ma se bo že pošlihtalo...

nimam še priznane prakse-se moram pozanimat kaj naj-glede na to,da se mi delo v proizvodnji ne bo nekak štelouser posted image user posted image user posted image mogoč za vztrajnostuser posted image user posted image user posted image

rabim pa 400ur... če ne bo šlo drugač bom prošnjo na firmi dala, spet je pa problem, ko ne vem do kdaj jo je treba opravit-glede na to,da sem na porodniški, bom menda tanko piskalauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 962
22.9.2009 20:44:48   
spps

user posted image

ma ko je že velikuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 963
22.9.2009 20:46:27   
KOKICA32

user posted image user posted image ma se bo že pošlihtalo...

nimam še priznane prakse-se moram pozanimat kaj naj-glede na to,da se mi delo v proizvodnji ne bo nekak štelouser posted image user posted image user posted image mogoč za vztrajnostuser posted image user posted image user posted image

rabim pa 400ur... če ne bo šlo drugač bom prošnjo na firmi dala, spet je pa problem, ko ne vem do kdaj jo je treba opravit-glede na to,da sem na porodniški, bom menda tanko piskalauser posted image user posted image

Uffff, o tem pa nimam pojma...No, držim ti pa pesti, da bi ratalo!!!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 964
22.9.2009 20:46:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: yania

oj....evo mene...s Timonom v naročju. Mi pomaga tipkat. Naja ima "tisti"šampon gor, ki baje deluje ful...sem ji pa pred špricanjem tega šampona pogledala glavo, in mislim da sem spet nekaj našla....grozno..
evo in zdej je pogruntal, da mami tipka gor po tipkah in da je to bolj zanimivo,kot praskanje po ohišju...user posted image
noče zaspati, pa gosto je dobil že mal čez 17,ker je BILA  FUL huda lakota..ma evo,k spet mi pritiska...haha
mleka noče, še, tako da bova pač malo pokonci..ma smešno ko ga uspabam, zaspi, pa pol spet jok..sam je zdej ene 4 kupčke podrl, verjetno ga je nekaj tiščalo...

vi imate pa kr pestrouser posted image user posted image user posted image  jaz sam čakam, kdaj bo Larisa kakšne domače živali domov prinesla glede na to,da razsajajopo šoliuser posted image user posted image user posted image  ma pa mala ful goste lase tk,da bo kr pestro,če jih dobi...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 965
22.9.2009 20:46:51   
KOKICA32

user posted image

je ja...samo kaj je to proti tvojemu! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 966
22.9.2009 20:47:04   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

MB: jaz sem za čet dopoldan okol 9.30-10.00. trezika, malačebelica- vidve tudi?

js sn malo prej videla da imam v čet dopoldan zobozdravnika user posted image user posted image user posted image user posted image tako da ne moreva priti v MB.... naslednji teden pa ziher (samo v sredo ne kr imava doktorja)... mi je že kr nerodno ko vedno neki pride vmes user posted image

sva pa bli dans v MB...malo sva se po mestu potepali, obiskali dve kolegici pa babico v službi, šli malo po trgovinah....jo je tako utrudlo da mi je celo pot domov spala...zdaj pa že dalje spi user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 967
22.9.2009 20:47:35   
PERSIDA

user posted image

lepi skokec mojuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 968
22.9.2009 20:48:26   
spps

user posted image

user posted image user posted image user posted image saj lažje ga nosišuser posted image user posted image jaz sem mu rekla,da bo moral pohitet,ker ga ne bom mogla več dolgo nosituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 969
22.9.2009 20:49:25   
spps
ojla Persida! kako ste kaj?

Kje se pa Najaa skriva?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 970
22.9.2009 20:50:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

MB: jaz sem za čet dopoldan okol 9.30-10.00. trezika, malačebelica- vidve tudi?

js sn malo prej videla da imam v čet dopoldan zobozdravnika user posted image user posted image user posted image user posted image tako da ne moreva priti v MB.... naslednji teden pa ziher (samo v sredo ne kr imava doktorja)... mi je že kr nerodno ko vedno neki pride vmes user posted image

sva pa bli dans v MB...malo sva se po mestu potepali, obiskali dve kolegici pa babico v službi, šli malo po trgovinah....jo je tako utrudlo da mi je celo pot domov spala...zdaj pa že dalje spi user posted image

sami izgovori... za mene vejo, da se ne vozim v MBuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 971
22.9.2009 20:51:55   
PERSIDA
Danes smo okuser posted image  gospodiča danes nista bila zahtevnauser posted image .Dobenega sitnarjenjauser posted image ,vidim ,da moram vsak dan nekam ,ker mami jima je že tečna očitnouser posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 972
22.9.2009 20:52:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image

lepi skokec mojuser posted image

Ooooo, HELOOO Persida!!!! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 973
22.9.2009 20:52:55   
PERSIDA
spps - kaj pri vas že hodite?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 974
22.9.2009 20:53:16   
KOKICA32

user posted image

user posted image user posted image user posted image saj lažje ga nosišuser posted image user posted image jaz sem mu rekla,da bo moral pohitet,ker ga ne bom mogla več dolgo nosituser posted image user posted image

to pa res ja....mater...kak še le bo!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?