|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
22.9.2009 7:54:49   
mayamaya
Dobro jutro user posted image

ja, no. meni ni ravno. že tri noči so katastrofa. hrbet ali križ (niti ne vem več kaj) boli za umret. pa tudi podnevi me kar prime in boli ko user posted image , potem pa popusti. in to se dogaja večkrat na dan. a še katero?

je pa moj user posted image že obrnjen na glavico (vsaj bil je pred 2 tedni) in ga že fajn čutim pod rebri, trebuh se pa tudi meni zdi, da ga čutim na nogah ko sedim user posted image . jaz tudi mislim, da bom prej kam šla, vsaj če se bo nadaljevalo tako kot zdaj.
drugače smo pa v polnem teku urejanja sobice, zdej me čaka še da očistim predalnika in potem akcija s cunjicami.

aja, a te stvari za dojenčka prineseš že zraven v P, ali to prinese partner potem ko greš domov user posted image

naredite si čim lepši dan user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 826
22.9.2009 8:39:46   
tassika
Lucky girl, tudi če si vrgla stran račune, in če si njhova članica ali pa ne, če si te itak vodijo v računalniku in vidijo kaj si kupila, bi šla jaz nazaj in znorela, če ne bi nič pomagalo, bi pa kaj prijaznega poslala v LJ, pa ne morejo kar št. spremenit, ok kapica mogoče bo dovolj velika, hlače pa malo dvomim. Pojdi tja in povej.

Mayamaya jaz jih bom že sama nesla, ker ne vem kako se bo moj kaj znašel v tistih parih dnehuser posted image , no lupinico pa dekico bo pripeljal on, ostalo bom pa samam vzela, saj veste bolje preventiva,... Bom pa vse skupaj poskusila stlačit v uno torbo, ki jo imam ponavadi za na letala, osebno prtljago, saj zase bom itak imela bolj malo razen nogavic, te si moram na veliko napisat pa še kupit jih moram it ene take tople mehke.

Moja noč, 2x vstala za na wc, ob 8-ih zbudil poštar, zdaj pijem čajčka in študiram kaj bi jedla za zajtrkuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 827
22.9.2009 9:22:46   
*I.am.happy*
ojla srečke user posted image

kej brcajo? sem prebrala, da počasi se bo tole intenzivno brcanje nehalo in bomo mogle začet štet. sem pa ugotovila, da naš piko zvečer, ko se uležem na hrbet dobesedno znori! mam občutek k da se obrača in vrti okoli svoje osiuser posted image no pa sej baje, da do 36 tedna se še obračajo, potem pa nekako ostanejo v položaju v katerem nameravajo prit na svet.

tale torba mene bega. najprej zato, ker še kr ne morem vsega napokat not. nimam še napotnic pa vseh izvidov. ker zadnje krvne teste bom naredila šele čez 1 teden itd. tko, da če jo danes pripravim je dejansko prazna. plus vsi polnilci in mobiteli in ne vem kaj še vse je še veselo v uporabi.

no tole, da bi mogl met za malčke že vse s sabo sem pa jest drugače razumela. sem mislila, da to pride z očkom tisti dan preden gremo domov!? hm hm hm

sem pa en mal kozmetike nabavla in mal pogledala po vrečah in ugotovila, da ene 2/3 stvari pa že imamo. in potem panika. zdej gre pa zareees. po drug stran pa, mal vraževerja, da mamo prehit vse...jo joj ko tale psiha začne nagajatuser posted image

lepo bodte!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 828
22.9.2009 10:23:56   
Anonimen
Hej user posted image , da se še jest mal javim, a se me še spomniteuser posted image
Smo Gajo uvajal v vrtec pa mal delal okrog bajte pa ni blo časa se nč javit. Sm mislila, ko bo tamala v vrtcu, da bom mela več časa za rr pa mi nikakor ne rata, skoz neki počnem. Dons sm začela belit sobo za user posted image , sm se odločila za nežno zeleno, ena stena pa strop pa ostaneta bele barve. Zdej pa čakam da se posuši, da grem pol še 1x čez.
Drugač pa vidm da mate že v večini vse stvari za user posted image , jest še nč. Bom oktobra začela mal naštimovat. Pa torbo za v P bom pomoje tud šele novembra naštimalauser posted image . Sm pa jest pri Gaji vzela samo vložke, copate, toaletne stvari pa polnilec za mobitel. Ostalo sm pa naštimala v lupinico pa mi je pol moj prinesu.
Papirje bom tud mogla začet rihtat, še nism nčuser posted image , eh bom drug tedn.
sm mislila še mal pokomentirat pa so me z vrtca klical da ma Gaja vročino 38,2user posted image , morm ponjo

evo še moja slikca
31 t
user posted image
Aja še to, sm se prijavila na miss bušiuser posted image , mal za foro,a se je še katera?

(odgovor članu *I.am.happy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
22.9.2009 10:36:01   
tassika
Nina sem tre našla na miss buši, jaz sem imela neko idejo se prijavit, pa ne najdem nobene slikce, ki bi mi bila všeč, bom p aglasovala zate.

Upam, da je vse ok z Gajo, mogoče je kakšna viroza, jaz tudi nekaj kiham, ostalo pa zaenkrat še ne, upam, da pri tem tudi ostane.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
22.9.2009 10:48:37   
kajjada
Oj,

zgleda, da res neki razsaja, ker jaz glih komi govorim, pa kiham in kašljam, je pa res da sem prejšnji teden s hčerko dve uri čakala pri zdravniku, tam pa tako mimogrede kaj dobiš in še včeraj, ko sem šla za bolniško h svojemu zdravniku, je ena ženska poleg mene skoraj umirala, tako da sem bila že čisto kriva, ko sem se stran obračala.

Je zadnjič ena pisala, da so mrežaste spodnje hlačke po 25 centov, se mi zdi, meni je danes rekla v lekarni, da stanejo tukaj ene hlačke 1 euro in še nekaj, me je skoraj kap. Drugače pa dokler bomo v bolnici imajo vse te stvari tam in jih ni treba od doma nosit. Tudi nastavke za dojenje.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 831
22.9.2009 11:19:32   
Bojana82
Vidim, da ene ful matra kaj naj vzamejo v porodnišnico zase! V glavnem, ko sem jaz pred šestimi leti, tudi novembrauser posted image prvič rodila, sem vzela s seboj materinsko ( v glavnem dokumente no, da nebom naštevala ) in za osebno higieno ( kolodont, ščetka, deodorant je pa najboljši tak brez vonja )......in to je to user posted image , vse ostalo sem dobila v P in mi ni ničesar manjkalo, ker vsaj takrat smo imele v ljubljanski P vsega dovolj na voljo, upam da bo sedaj tudi tako!

Pa nevem no, sem sicer bolj zmrzljive sorte, ampak v porodnišnici mi je bilo pa vroče noč in dan, čeprav je bila kar mrzla zima!

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 832
22.9.2009 11:20:23   
barbchen
Hej souser posted image ,

da se še jaz mal pofočkam, da ne dobim kakšne črne pike za nejavljanjeuser posted image . Jaz sem fino, sicer iz dneva v dan malo manj okretna, ampak takle mamo, pride v paketuuser posted image . V soboto sva bila z mojim na poroki od najinih dveh prijateljev, moj je bil celo priča in je bilo ful lepo, čustveno, romantično, fešta uspela na celi črti, sva šla z mladoporočencema domov, sva ju peljala, sem zdržala do 4huser posted image , sicer sem bila potem celo nedeljo bolj ležečki, ampak se je splačalo.

Jaz razen tega, da imam nabavljen voziček in previjalno (je še v škatli), pa da mi je sister vse cote dala, nimam še čist nič pripravljeno, kar odlašam s pripravami, bog si ga vedi zakaj, mogoče malo vraževerjauser posted image , se tolažim, da imam še čas. Sej počasi se bom zbrcala, včeraj sva zvedela, da bova šla lahko kmalu po zibko h kolegici, tako da se bo počasi le nabralo. Kar se tiče stvari za v porodnišnico za mamice je očitno od porodnišnice do porodnišnice drugače - nam so v materinski v Postojni rekli, da nam pripadata 2 paketa vložkov, ostalo pa naj si s sabo prinesemo, vem da je v Lj. to na voljo celotni čas bivanja v porodnišnici - špar program, ni kaj. Mrežaste hlače si bom pa tudi jaz nabavila, vem da jih imajo v lekarni, za ceno žal ne vem, vem pa da so zelo udobne, še od takrat ko sem bila operirana ob IMN.

murkica - ful lepga bušija imašuser posted image user posted image user posted image user posted image

nina - bom glasovala zate!!!!!a se ne bi glasovanje že moral začetuser posted image očitno mal zamujajouser posted image vas je pa kar veliko, pa poleg tebe še nekaj zelo simpatičnih bodočih mamic, huda konkurencauser posted image , ampak ti držim pesti, da čimdlje prispeš - je pa tako kot si napisala, za hec in kot nova izkušnja

Midva imava danes še zadnje predavanje na MŠ - praktični prikaz nege novorojenčka, se že veselivauser posted image

Lep sončen dan še naprej!
B.

Carpe Diem!

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 833
22.9.2009 11:27:35   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Vidim, da ene ful matra kaj naj vzamejo v porodnišnico zase! V glavnem, ko sem jaz pred šestimi leti, tudi novembrauser posted image prvič rodila, sem vzela s seboj materinsko ( v glavnem dokumente no, da nebom naštevala ) in za osebno higieno ( kolodont, ščetka, deodorant je pa najboljši tak brez vonja )......in to je to user posted image , vse ostalo sem dobila v P in mi ni ničesar manjkalo, ker vsaj takrat smo imele v ljubljanski P vsega dovolj na voljo, upam da bo sedaj tudi tako!

Pa nevem no, sem sicer bolj zmrzljive sorte, ampak v porodnišnici mi je bilo pa vroče noč in dan, čeprav je bila kar mrzla zima!

kateri pa so? nisem se še podrobno spuščala v deodoratne in, če mi ve prihranite ''lazenje''okoli polic s tem, vam bom zelo hvaležna. meni imajo vsi deodoranti vonj user posted image . vse kar se na hitro razbrala iz nalepk je ali so z alkoholom ali brez

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 834
22.9.2009 11:31:15   
ninka80
oj,

nina7 user posted image user posted image user posted image za tvojo malo. Mi smo bili tut prejšnji teden bolni. Aja, luštna slikica.

lucky girl
... jaz bi kljub vsemu šla v BC in jih prosila, naj mi zamenjajo z večjo številko, sej jih to nič ne stane.

Oblačila za otročka... ponavadi to atiji naknadno prinesejo, sej kam boste pa dale vse te stvari?? Ponavad še za darila, telegrame težijo, naj to sproti domov odnašajo, ker se kao notri samo prah nabira in to ni dobro za  user posted image .

Lep dan

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 835
22.9.2009 11:38:02   
Bojana82
mayamaya, jaz imam deodorant od Vichy-a je brez vonja in kakovosten.......res je malo dražji, ampak se splača! Deodorant brez vonja pa priporočajo zato, da se dojenček navadi vonja svoje mame user posted image ( tako na hitro razloženo )....

Nina7, tudi moj glas imaš user posted image ......sedaj so podaljšali da se lahko prijavimo do 24.10, tako da bo verjetno glasovanje od takrat naprej

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 836
22.9.2009 11:49:33   
petkapet
Pozdravljene souser posted image !

Nevem niti kje bi začela,... že neki dni čutim pritisk navzdol. Za vikend sem se zbudila sredi noči kr že z nekimi popoadki in bolečinami, in trebuh mi je otrdeval na petnajst ali še manj minut. No na srečo se je to zjutraj umirilo, kr če ne, bi se odpravila kr "na hrib". mislim, pa da je bilo od malo preveč delovnega dne.

No, danes sem mela pregled in povedala kako so stvari. Ma itak je videl že sam user posted image . Sem odprta (nevem kolko),in tudi maternica je nizko in pritiska na vrat user posted image . Zato sem danes dobila inekcijo za razvoj pljučk, jutri še eno, na srečo preventivno.

No, zdaj pa se moram res čuvat user posted image , vsaj še malo. Ja, pa kr težko, ker jaz bi kr neki pucala in delala, so taki lepi dnevi, jaz pa doma...in kako bom to razložila korenjaku, ki pride iz vrtca user posted image ?

Jaz pogledam vsake tolko pod roktoberke, ki hodijo že veselo rojevat, ma zdaj pa res ne smem, da me ne prime user posted image . No, tolko, bom pač počivala in brala. Moram pa počasi dat prat stvari za jenčija,...

Mayamaya, ponavadi za jenčka za domov, prinese tatko,ko greš iz porodničnice. Ej, jaz mam tudi bolečine v spodnjem delu križa, pa v kolkih, to je kr normalno,in bo še trajalo.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 837
22.9.2009 12:01:25   
mayamaya
petkapet ne nas strašit. kar lepo počivaj in se razvajaj, si pa lahko mislim kako je to pri še enem otroku.

ma te moje bolečine niso samo v spodnjem delu križa ampak boli tudi malo višje. če je to normalno juhu...če pa ne...sej imam drugi teden pregled pa bom vidla kaj bo rekel. čim stojim na mestu malo dlje, me že prijema bolečina.
potem pa mine...ampak ta user posted image se vrne nazaj. tako, da danes ko pridem domov imam zapovedao strogo počivanje na kavču user posted image upam, da to vključuje, da bo vse ostalo naredil moj user posted image (kar me pa zelo skrbi) - vsaj kosilo upam, da bo user posted image

ja, oktoberke so pa kar septemberke ratale nekatere

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 838
22.9.2009 12:09:33   
katja34
uh,sem vas malo prebrala še na tem forumu...tudi jaz pričakujem dete uradno 2.11., neuradno 30.10...kaj pa vem,tam nekje..To bo naše četrto dete,naša četrta deklica. Sem pa v 26.t skoraj rodila in prejela vse možne kombinacije za hitrejši razvoj a sedaj je kar ok...Prejšnjega otroka sem rodila v 35t, tako da imam več ali manj oprano in pripravljeno /oblačila..treba je še sestavot posteljico,pripravit zase in za dojenčka. V kaj ga boste oblekli,če ne bo pretirano mraz,se mi zdi da za kombinezion absolutno še pretoplo.Shranili bomo izvorne celice, avans že plačan,kovček doma v pripravljenosti, danes še pobelim sobico,namontiramo nekaj novega pohištva pa bo...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 839
22.9.2009 12:21:24   
Metuljcica77
helou,

da nardim hitr update, danes bila na UZ, naša pikica lepo obrnjena na glavico in težka 2,146 kg. Žal je pa mami imela učer napad sladkosti in se je to videlo kot povišan sladkor na urinu user posted image , zdej pa morm na tiste teste  ... pitje glukoze al kako že, bljak.

naslednji pregled 16.10.

počasi bomo mel vse pripravljeno, ampak user posted image  moje, da ne boste prehitevale ...pazite nase in na svoje user posted image

(odgovor članu katja34)
Neposredna povezava do sporočila: 840
22.9.2009 12:43:50   
hmmm

Lep pozdrav! Tudi jaz se pridružujem (čeprav malo poznouser posted image ) novemberskim
user posted image . Spremljam vas sicer že nekaj časa, rok imam 18.nov. Od nedavnega
sem na bolniški zaradi različnih težav, drugače pa imam za naše detece pripravljeno
vse, razen kozmetike- to mislim nabavit tik pred zdajci. Prebeliva še sobico, potem
pa naš škratekuser posted image lahko počasi pride. Tudi moj otroček veselo razgraja, sploh ob večerih
si naredi pravi mali žur - zgleda bo nočna ptica user posted image kot ati. Lepo bodite in čuvajte svoje trebuščke.

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 841
22.9.2009 13:19:10   
Bojana82
Če boste kaj popravljale seznam, jaz imam naslednji pregled 5.10.09....., točno en mesec pred PDP user posted image ......

(odgovor članu hmmm)
Neposredna povezava do sporočila: 842
22.9.2009 13:50:59   
eva1
petkapet..le počivaj, pa zdrži še par tednov , bomo držale pesti da se stvar umri!

Sem zvedela za pregled v LJ imam ga 2.10, in res upam, da bo vse ok...naslednji pregled pri mojem G imam 7.10! Danes imam oba otroka doma, kajti sedaj je še Luka dobil norice-imamo pestro ni kaj!
Kar se priprav tiče..hm...nam pridejo v sredini oktobra menjat okna, potem pa se bom resno lotila dela...sicer s cunjami ne mislim  pretiravat kot sem pri prvem, ko sem imela vsega preveč...tako da mislim, da bo ena 2 stroja vsega skup, tak da ne bo panike...v lekarno bom pa tut šla...itak postlco,previjalno pa voziček in vse ostalo imam še od prej! Mislim, da imam vse doma, edino če bom kaj za lušte kupila!

Danes je kolegica izvedela da bodo dobili user posted image , sem vesela zanjo! Vsaj ena lepa novičkauser posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 843
22.9.2009 13:53:59   
Anonimen
Gaja mi spi že tri ure pa v vrtcu je skoz spala, je čist bogauser posted image , sm prov žalostna

Vse nove dobrodošle user posted image user posted image

Tassika dej se prijav, sej je še čas do 24.9, pa še kakšna se naj, sej to je tko mal za hec. Dejmo no punce

Petkapet ti pa res počivaj, ni še čas za nas.

Barbchen ja naj bi se začel sam so podaljšal rok za prijavo, z7gleda je blo premal prijavljenih

(odgovor članu Bojana82)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
22.9.2009 13:54:43   
Anonimen
Aja, naslednji pregled mam pa jest 8.10 za seznam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 845
22.9.2009 13:58:38   
Anonimen
Eva user posted image user posted image user posted image za te in za user posted image . Mam pa jest dve kolegici ki imata user posted image brez ledvičke, pa sta oba fantka ok, naj bi blo vse ok.
Vseen pa upam, da bo pri tebi vse uredu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
22.9.2009 14:13:59   
mayamaya
ej nina7 bomo vse glasovale zate user posted image user posted image user posted image bravo, jaz pa nisem za tako izpostavljanje, čeprav mi je tale miss buši všeč, neki drugačnega. čestitke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
22.9.2009 14:17:13   
spelap1
lep pozddrav, evo me iz pregleda, sem v 31 3/7t  in naša biba je težka okoli 2200. me je zelo začudilouser posted image , ampak glede na to da sem jaz še kar velika in moj lubi za celo glavo še večji od mene, je rekla da je vredu. baje za 14 dni prehiteva. dobila sem za cds papirje tko da greva jutri vse urejat. imam pa že tudi napotnico za rešilca. sem imela občutek da bom prej šla rodit, zdej imam pa še večji občutek. mi je rekla g da je konkretna babnica. še vedno je user posted image . sem zelo vesela da je že tudi moja bejbika obrnjena na glavouser posted image , upam samo da tako ostane.

lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 848
22.9.2009 14:20:57   
spelap1
aja pa še to nasledni pregled imam 20,10

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 849
22.9.2009 14:35:24   
Anonimen
Špelap1 to pa je konkretna punca user posted image user posted image , jest pa nč ne vem kolk ma moj, ker mi ne dela več UZ.

Punce pa dej se naj še kera prijavi no, da ne bom sama pa da bomo še za katero glasovale

(odgovor članu spelap1)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......