barbchen
|
Hej so , da se še jaz mal pofočkam, da ne dobim kakšne črne pike za nejavljanje . Jaz sem fino, sicer iz dneva v dan malo manj okretna, ampak takle mamo, pride v paketu . V soboto sva bila z mojim na poroki od najinih dveh prijateljev, moj je bil celo priča in je bilo ful lepo, čustveno, romantično, fešta uspela na celi črti, sva šla z mladoporočencema domov, sva ju peljala, sem zdržala do 4h , sicer sem bila potem celo nedeljo bolj ležečki, ampak se je splačalo. Jaz razen tega, da imam nabavljen voziček in previjalno (je še v škatli), pa da mi je sister vse cote dala, nimam še čist nič pripravljeno, kar odlašam s pripravami, bog si ga vedi zakaj, mogoče malo vraževerja , se tolažim, da imam še čas. Sej počasi se bom zbrcala, včeraj sva zvedela, da bova šla lahko kmalu po zibko h kolegici, tako da se bo počasi le nabralo. Kar se tiče stvari za v porodnišnico za mamice je očitno od porodnišnice do porodnišnice drugače - nam so v materinski v Postojni rekli, da nam pripadata 2 paketa vložkov, ostalo pa naj si s sabo prinesemo, vem da je v Lj. to na voljo celotni čas bivanja v porodnišnici - špar program, ni kaj. Mrežaste hlače si bom pa tudi jaz nabavila, vem da jih imajo v lekarni, za ceno žal ne vem, vem pa da so zelo udobne, še od takrat ko sem bila operirana ob IMN. murkica - ful lepga bušija imaš nina - bom glasovala zate!!!!!a se ne bi glasovanje že moral začet očitno mal zamujajo vas je pa kar veliko, pa poleg tebe še nekaj zelo simpatičnih bodočih mamic, huda konkurenca , ampak ti držim pesti, da čimdlje prispeš - je pa tako kot si napisala, za hec in kot nova izkušnja Midva imava danes še zadnje predavanje na MŠ - praktični prikaz nege novorojenčka, se že veseliva Lep sončen dan še naprej! B.