Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 20:42:40
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nony Punce mene pa zanima če so se kateri kdaj naredili kaki izpuščaji....meni se vsake toliko časa naredi pod pazduho in med nogami....zdravnica mi je dala eno kremo za mazat men se včasih naredijo po nogah sam kreme nimam pa nobene
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 20:44:52
|
|
|
|
tinncyka
|
tinncyka - v 20t majčyca - v 21t Kika99 - v 24t kemo - v 21t Žaži - v 22t grahek85 - v 24t ellie - v 21t kejti - v 23t _____________________________
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 20:45:15
|
|
|
|
tinncyka
|
še ma katera slikco?
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 20:46:05
|
|
|
|
Januarčk
|
Ku-ku! Še ena januarka med vami. Zaenkrat sem vas samo prebirala, zdaj bom pa bolj aktivna.. Našega januarčka pričakujemo 8.1.2010 . Ne vemo še ali bo punčka ali fantek - na morfologiji sem bila jaz bolj za to, da (še) ne izveva, fant bolj za to, da izveva, ginekolog je pa rekel, naj se pustiva kar pozneje presenetiti - v tistem pa pogledamo vsi trije na monitor, pa otroček pokaže: . In tako sva se odločila, da še ne izveva . Nony: sama sem imela neko srbečo pikico par dni na nogi, pod kolenom. Uporabila sem malo Kamagela in je bilo okej. Glede na to, kje se ti pojavljajo, bi pa rekla, da so mogoče posledica potenja? Miklarom: iskreno sožalje.. Saj bo..
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 20:47:15
|
|
|
|
nincrli
|
Pozdravljene! Jaz pa grem danes na faksu na wc in mi je mal vode ušlo pa me ni tolk fejst tiščalo lulat pa tud nisem se smejala al pa nekaj, tik preden na wc stopim mi mal ugre... Pol sem itak študirala a je sploh urin al kaj druga, sam je blo mal pa biv je urin, najverjetneje, zdaj je mir. Pa križ me že skos boli, pa v levem jajčniku me je špikalo, a je to sploh normalno za zdaj? Zjutraj pa v desnem... IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Pa danes sem opazila, da mi položaj v avtu sploh več ne ustreza, ker me je že vse tiščalo, ko sem dolgo sedela v avtu. Se kateri tudi dogaja to, da ko sedite v enako položaju (kot je avto), da vas potem tišči vse spodaj v trebuhu? Je blo neki podobnega, ko smo pisali izpit danes in sem bila uro in 45 min sklonjena nad mizo. Me je vse bolelo pol se še zravnat nisem mogla Danes me že tak cev dan vse skup boli, že ponoči me je. Upam, da bo danes ponoči bolje in tudi jutri. Komaj čakam na sredo, ko imam pregled, ker me za vsako bolečno panika zgrabi. Tamali zdaj veselo brca, čez dan je bil malo manj aktiven.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 21:00:23
|
|
|
|
lejla969
|
Miklarom iskreno sožalje!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 21:02:42
|
|
|
|
lejla969
|
Januarčk - dobrodošla . Zdaj pa hitro klepetat z nami.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 21:18:05
|
|
|
|
Januarčk
|
Juhu! Prebiram za nazaj in jao, jao - kako ste vse pridne in že lepo nakupujete! Midva še kar nekaj čakava , pa bo že oktober . Sicer imava oba veselje s tem in komaj čakava, da greva kaj kupit, sploh zdaj, ko je sobo čist prenovil , ampak čez teden je šiht, pa potem zmanjka energije za trgovine. Čez vikende sva se že parkrat nekaj spravljala, pa nisva daleč prišla.. hodva po trgovinah tko informativno, kot dva turista in nimava še nič. Aja - prvega otročka pričakujeva, pa tud ta prvi vnukec bo .
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 22:05:24
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka še ma katera slikco? jaz... v albumu...
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 23:11:51
|
|
|
|
marijaa
|
Sem bila pri zdravniku, ker sem imela res hude bolečine v križu. Ni nič posebnega, lega enega izmed dvojčkov je bila očitno kriva. Sem pa na bolniški, zato kr sm tk zatečena. Priporoču mi je ćim več počivat in neslano dieto , jerst pa veliko lubenice, melone in kumar kr so to duaretiki. No a za sončke se vse potrpi ane, tudi neslano. Res sm tko zatečena, v petek se pa naj grem svoji g. pokazat da me da na dodatne preiskave če ne bo nč bolš. verjetno ni nč posebnegapravi kr obraz mi pa ne zateka, tist je lahk znak za preklamijo. tinchiyka V Žalvu je tud popoldan in je več krat k v celskem zd. V Celju je čisto brez veze. Je pa menda v bolnici tudi, a nimam pojma kdaj Januarček Dobrodošla!
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 0:47:48
|
|
|
|
ursyyyka
|
Pozdravljene Januarke! Še ena zapoznelka se vam javlja Do sedaj sem vas občasno spremljala če vam je bilo prav tako slabo kot meni,pa če vam tut trebuhi rastejo Čakamo ,ki je napovedan 26.1. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 6:39:42
|
|
|
|
majčyca
|
Dobro jutro! Jaz sem že spet skoraj 1 uro budna, pa več ne morem spat pojma nimam, kaj naj naredim, da bom spala. Zdaj pa ugotavljam, če je mogoče krivo to, ker zvečer veliko pijem in spet hodim tako pogosto na wc ponoči (danes spet 3x ), ampak zdaj zjutraj sem spet budna, čeprav bi še lahko mala spala. Sem pa še vseeno ful zaspana, zaspat pa ne morem Januarčk in ursyyyka - dobrodošli marijaa - zdaj si lahko vsaj pomirjena, da ni nič narobe, ker če pa ne bi šla k zdravniku, pa bi se zdaj sigurno obremenjevala, kaj je narobe. Pa je danes že kaj bolje? Jaz pa zdaj, glede na to, da več ne morem spat, se grem kar uredit in delat...
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 7:56:28
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka js bi pa vprašala če še gre katera v MŠ v Šentjur ko imajo popoldan? Ja, jaz grem. Sem se prijavila včeraj na termin ki se prične 14.10. Tinncyka sem videla da si tudi imela včeraj pregled. A hodiš mogoče k Simonitiju, glede na to da misliš iti v MŠ v Šentjur?
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 8:18:25
|
|
|
|
Kika99
|
Jutro januarke Jaz sem tudi že pokonci. Kako lepo je biti doma . Danes moram še do svoje G, da me še ona pogleda. Andreja07 je bila na mojem oddelku vendar nič nevem kako je uredila ker so jo mislim da v petek poslali domov. Upam da je vse ok z njo in njenim . Kako ste ostale?
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 9:02:02
|
|
|
|
sisi77
|
Joj vsako jutro porabim kar nekaj časa da vas preberem kaj ste čez dan napisale. klepetulje bravo. Sem malo gledala da se je v en čas ravnovesje med in kar skoraj izenačlo sedaj pa so spet kar poskočili. Dobrodošle vse nove klepetulje. Tiste ki nas samo berete pa še se opogumljate pa le pogumno saj je prav zabavno klepetati pa včasi tudi svoje težave napisati. IZVIRNO SPOROČILO: majčyca sisi77 - ti boš glede na to, da bi naj zdaj počivala, vseeno šla v MŠ ali se ji boš raje odpovedala? Jaz bi rada šla vendar je to čisto odvisno od situacije ki bo takrat. Zaenkrat sem prijavljena bom pa vprašala ginekologa kaj mi priporoča. Upam da se vseeno vidiva.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 9:07:35
|
|
|
|
nincrli
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Jaz sem že spet skoraj 1 uro budna, pa več ne morem spat pojma nimam, kaj naj naredim, da bom spala. Zdaj pa ugotavljam, če je mogoče krivo to, ker zvečer veliko pijem in spet hodim tako pogosto na wc ponoči (danes spet 3x ), ampak zdaj zjutraj sem spet budna, čeprav bi še lahko mala spala. Sem pa še vseeno ful zaspana, zaspat pa ne morem Jaz sem šla ene 4x dans na wc, mi mali vedno bolj na mehur pritiska, je pa krivo tud, če velik piješ zvečer. Pa mal me je še zbadalo v jajčniku, zdaj pa je vse ok. Moram jutri omenit ginekologinji, ker ne vem kaj je to, raztezanje mogoče al kaj Drugače sem itak slabo spala, mi na nobeni strani več ne paše spat, sploh ne vem kaj bom naslednje mesece... Dobrodošle nove januarke
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 9:40:52
|
|
|
|
kemo
|
pozdravljene no tudi jaz sem ponoči ful slabo spala me je še leva rama začela bolet in pol nism mugla drgač ležat k na hrbtu sej vem da ni priporočljivo sam kaj ko mi tk paše naročili smo se pa tudi za v materinsko šolo ampak mi je dala datum šele 24.11 no sm si ga izborila čeprav sem hotla še bolj zgodaj ampak je rekla da je prehit hotla me je naročit šele po 15 decembru aja grem pa v zd celje
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 10:24:22
|
|
|
|
nincrli
|
kemo Mislim kak so eni čudni, kak je prehitro, a pol morš bit v 9. mescu al kaj, da je pravi čas Kaj pa če te preseneti kaj Jaz grem prvo sredo v oktobru v mariboru.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 10:34:36
|
|
|
|
MMMojca
|
Ali mogoče katera ve, če se je treba v materinsko šolo prej naročit - nameravam v ZD Šiška (LJ) - ali se kar tam pojaviš? Drugače pa začenjam vedno bolj čutit trebuh. Ko sem utrujena, me kar nekam dol vleče oz. postane težak. Zdi se mi tudi, da se je malo dvignil in zato celo manjkrat lulam ponoči . Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 10:39:58
|
|
|
|
Anonimen
|
oj punce Se bolj malo oglasam . Imam pa eno vprasanje,nujno!!Hotela sem na 3D UZ,pa vceraj klicem in so do 25ga na dopustu.Sama sem danes dopolnila 24t.Zdaj me pa zanima,do kdaj delajo ta 3d,da se lepo vidi.Zdaj se svojega g ne morem priklicati,nekaj st.zeza Busiji-lepi,lepi,samo moj je najvecji miklarom,moje sozalje ,drzi se,tudi zate MORA posijati sonce
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 11:16:00
|
|
|
|
Oren
|
Pozdravljene Januarke. Zdaj ko vemo spol sem se kar vrgla v nakupe in me zanima kaj je boljše kupiti zimsko vrečo(kot je quinnijeva recimo al pa od maxi cosi) ali je boljši kombinizonček?
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 11:43:20
|
|
|
|
MAŠKA
|
Pozdravljene! Punce, mene pa zanima, če so se vam že otročki postavili na glavo in v katerem tednu. Moj je bil na mf (21t) še v medenični vstavi in se mi zdi, da je zdaj v 24 t še kar, ker nekam nizko čutim brcike. Kako pa je pri vas?
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 11:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oren Pozdravljene Januarke. Zdaj ko vemo spol sem se kar vrgla v nakupe in me zanima kaj je boljše kupiti zimsko vrečo(kot je quinnijeva recimo al pa od maxi cosi) ali je boljši kombinizonček? Sama sem imela kombinizoncek,itak ima kosara pokrivalo.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 11:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Pozdravljene! Punce, mene pa zanima, če so se vam že otročki postavili na glavo in v katerem tednu. Moj je bil na mf (21t) še v medenični vstavi in se mi zdi, da je zdaj v 24 t še kar, ker nekam nizko čutim brcike. Kako pa je pri vas? TOLE JE PO MOJE MALO PREZGODAJ ZA OBRACANJE;SAJ NAJ BI SE PO 30t...ops.crke.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 22.9.2009 11:53:46
|
|
|
|
Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Pozdravljene! Punce, mene pa zanima, če so se vam že otročki postavili na glavo in v katerem tednu. Moj je bil na mf (21t) še v medenični vstavi in se mi zdi, da je zdaj v 24 t še kar, ker nekam nizko čutim brcike. Kako pa je pri vas? Meni se je do morfologije že postavila v glavično vstavo, čutim pa brcike večinoma vedno samo nizko spodaj, ker so zaenkrat rokice še precej močnejše od nogic, te bodo sedaj počasi začele brcati tudi navzgor v želodec, rebra itd. Jaz sem včeraj klicala v MŠ in vprašala, če moreva ponovno hoditi, ker sva bila oba pred dvema letoma, pa je rekla, da ni nobene potrebe, da toliko se ni spremenilo v tem času in da mož tudi ne potrebuje potrdila, če je bil že prvič zraven in da potrdilo tudi ni samo po sebi namen. Tako da HB, ker se mi res ne ljubi še enkrat .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?