|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
21.9.2009 20:42:40   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: nony

Punce mene pa zanima če so se kateri kdaj naredili kaki izpuščaji....meni se vsake toliko časa naredi pod pazduho in med nogami....zdravnica mi je dala eno kremo za mazat

men se včasih naredijo po nogah sam kreme nimam pa nobene

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 476
21.9.2009 20:44:52   
tinncyka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinncyka - v 20t
user posted image

majčyca - v 21t
user posted image

Kika99 - v 24t
user posted image  

kemo - v 21t
user posted image  

Žaži - v 22t
user posted image  

grahek85 - v 24t
user posted image  

ellie - v 21t
user posted image  

kejti - v 23t
user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 477
21.9.2009 20:45:15   
tinncyka
še ma katera slikco?user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 478
21.9.2009 20:46:05   
Januarčk
Ku-ku! user posted image
Še ena januarka med vami. Zaenkrat sem vas samo prebirala, zdaj bom pa bolj aktivna..

Našega januarčka pričakujemo 8.1.2010 user posted image . Ne vemo še ali bo punčka ali fantek - na morfologiji sem bila jaz bolj za to, da (še) ne izveva, fant bolj za to, da izveva, ginekolog je pa rekel, naj se pustiva kar pozneje presenetiti - v tistem pa pogledamo vsi trije na monitor, pa otroček pokaže: user posted image . In tako sva se odločila, da še ne izvevauser posted image .

Nony: sama sem imela neko srbečo pikico par dni na nogi, pod kolenom. Uporabila sem malo Kamagela in je bilo okej. Glede na to, kje se ti pojavljajo, bi pa rekla, da so mogoče posledica potenja?

Miklarom: iskreno sožalje.. user posted image  Saj bo..

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 479
21.9.2009 20:47:15   
nincrli
Pozdravljene!

Jaz pa grem danes na faksu na wc in mi je mal vode ušlouser posted image pa me ni tolk fejst tiščalo lulat pa tud nisem se smejala al pa nekaj, tik preden na wc stopim mi mal ugre... Pol sem itak študirala a je sploh urin al kaj druga, sam je blo mal pa biv je urin, najverjetneje, zdaj je mir. Pa križ me že skos boli, pa v levem jajčniku me je špikalo, a je to sploh normalno za zdaj? Zjutraj pa v desnem...

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Pa danes sem opazila, da mi položaj v avtu sploh več ne ustreza, ker me je že vse tiščalo, ko sem dolgo sedela v avtu. Se kateri tudi dogaja to, da ko sedite v enako položaju (kot je avto), da vas potem tišči vse spodaj v trebuhu?

Je blo neki podobnega, ko smo pisali izpit danes in sem bila uro in 45 min sklonjena nad mizo. Me je vse bolelo pol se še zravnat nisem mogla user posted image

Danes me že tak cev dan vse skup boli, že ponoči me je. Upam, da bo danes ponoči bolje in tudi jutri.
Komaj čakam na sredo, ko imam pregled, ker me za vsako bolečno panika zgrabi.
Tamali zdaj veselo brca, čez dan je bil malo manj aktiven.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 480
21.9.2009 21:00:23   
lejla969
Miklarom iskreno sožalje!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 481
21.9.2009 21:02:42   
lejla969
Januarčk - dobrodošlauser posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa hitro klepetat z nami.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 482
21.9.2009 21:18:05   
Januarčk
Juhu! user posted image  

Prebiram za nazaj in jao, jao - kako ste vse pridne in že lepo nakupujete!

Midva še kar nekaj čakava user posted image , pa bo že oktober user posted image user posted image . Sicer imava oba veselje s tem in komaj čakava, da greva kaj kupit, sploh zdaj, ko je sobo čist prenovil user posted image , ampak čez teden je šiht, pa potem zmanjka energije za trgovine. Čez vikende sva se že parkrat nekaj spravljala, pa nisva daleč prišla.. hodva po trgovinah tko informativno, kot dva turista in nimava še nič. Aja - prvega otročka pričakujeva, pa tud ta prvi vnukec bo user posted image .

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 483
21.9.2009 22:05:24   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

še ma katera slikco?user posted image

jaz...user posted image  v albumu...

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 484
21.9.2009 23:11:51   
marijaa
Sem bila pri zdravniku, ker sem imela res hude bolečine v križu.  Ni nič posebnega, lega enega izmed dvojčkov je bila očitno kriva. Sem pa na bolniški, zato kr sm tk zatečena. Priporoču mi je ćim več počivat in neslano dieto user posted image , jerst pa veliko lubenice, melone in kumar kr so to duaretiki. No a za sončke se vse potrpi ane, tudi neslano. Res sm tko zatečena, v petek se pa naj grem svoji g. pokazat da me da na dodatne preiskave če ne bo nč bolš. verjetno ni nč posebnegapravi kr obraz mi pa ne zateka, tist je lahk znak za preklamijo.
tinchiyka V Žalvu je tud popoldan in je več krat k v celskem zd. V Celju je čisto brez veze. Je pa menda v bolnici tudi, a nimam pojma kdaj
Januarček Dobrodošla!

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 485
22.9.2009 0:47:48   
ursyyyka
Pozdravljene Januarke!
Še ena zapoznelka se vam javlja user posted image
Do sedaj sem vas občasno spremljala če vam je bilo prav tako slabo kot meni,pa če vam tut trebuhi rastejo user posted image

Čakamo user posted image ,ki je napovedan 26.1.

Pozdravčki

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
22.9.2009 6:39:42   
majčyca
Dobro jutro!
Jaz sem že spet skoraj 1 uro budna, pa več ne morem spat user posted image pojma nimam, kaj naj naredim, da bom spala. Zdaj pa ugotavljam, če je mogoče krivo to, ker zvečer veliko pijem in spet hodim tako pogosto na wc ponoči (danes spet 3x user posted image ), ampak zdaj zjutraj sem spet budna, čeprav bi še lahko mala spala. Sem pa še vseeno ful zaspana, zaspat pa ne morem user posted image user posted image user posted image

Januarčk in ursyyyka - dobrodošli

marijaa - zdaj si lahko vsaj pomirjena, da ni nič narobe, ker če pa ne bi šla k zdravniku, pa bi se zdaj sigurno obremenjevala, kaj je narobe. Pa je danes že kaj bolje?

Jaz pa zdaj, glede na to, da več ne morem spat, se grem kar uredit in delat...

(odgovor članu ursyyyka)
Neposredna povezava do sporočila: 487
22.9.2009 7:56:28   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

js bi pa vprašala če še gre katera v MŠ v Šentjur ko imajo popoldan?

Ja, jaz grem. Sem se prijavila včeraj na termin ki se prične 14.10.

Tinncyka sem videla da si tudi imela včeraj pregled. A hodiš mogoče k Simonitiju, glede na to da misliš iti v MŠ v Šentjur?

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
22.9.2009 8:18:25   
Kika99
Jutro januarke

Jaz sem tudi že pokonci. Kako lepo je biti doma user posted image . Danes moram še do svoje G, da me še ona pogleda.

Andreja07 je bila na mojem oddelku vendar nič nevem kako je uredila ker so jo mislim da v petek poslali domov. Upam da je vse ok z njo in njenim user posted image .

Kako ste ostale?

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 489
22.9.2009 9:02:02   
sisi77
Joj vsako jutro porabim kar nekaj časa da vas preberem kaj ste čez dan napisale. user posted image user posted image user posted image klepetulje bravo.

Sem malo gledala da se je v en čas ravnovesje med user posted image in user posted image kar skoraj izenačlo sedaj pa so spet user posted image kar poskočili. user posted image user posted image

Dobrodošle vse nove klepetulje. Tiste ki nas samo berete pa še se opogumljate pa le pogumno saj je prav zabavno klepetati pa včasi tudi svoje težave napisati.

sisi77 - ti boš glede na to, da bi naj zdaj počivala, vseeno šla v MŠ ali se ji boš raje odpovedala?

Jaz bi rada šla vendar je to čisto odvisno od situacije ki bo takrat. Zaenkrat sem prijavljena bom pa vprašala ginekologa kaj mi priporoča. Upam da se vseeno vidiva.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 490
22.9.2009 9:07:35   
nincrli
Dobro jutro!

Jaz sem že spet skoraj 1 uro budna, pa več ne morem spat user posted image pojma nimam, kaj naj naredim, da bom spala. Zdaj pa ugotavljam, če je mogoče krivo to, ker zvečer veliko pijem in spet hodim tako pogosto na wc ponoči (danes spet 3x user posted image ), ampak zdaj zjutraj sem spet budna, čeprav bi še lahko mala spala. Sem pa še vseeno ful zaspana, zaspat pa ne morem user posted image user posted image user posted image

Jaz sem šla ene 4x dans na wc, mi mali vedno bolj na mehur pritiska, je pa krivo tud, če velik piješ zvečer. Pa mal me je še zbadalo v jajčniku, zdaj pa je vse ok. Moram jutri omenit ginekologinji, ker ne vem kaj je to, raztezanje mogoče al kaj user posted image
Drugače sem itak slabo spala, mi na nobeni strani več ne paše spat, sploh ne vem kaj bom naslednje mesece...

Dobrodošle nove januarke user posted image user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 491
22.9.2009 9:40:52   
kemo
pozdravljene no  tudi jaz sem ponoči ful slabo spala me je še leva rama začela bolet in pol nism mugla drgač ležat k na hrbtu sej vem da ni priporočljivo sam kaj ko mi tk paše naročili smo se pa tudi za v materinsko šolo ampak mi je dala datum šele 24.11 no sm si ga izborila čeprav sem hotla še bolj zgodaj ampak je rekla da je prehit hotla me je naročit šele po 15 decembru aja grem pa v zd celje

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 492
22.9.2009 10:24:22   
nincrli
kemo Mislim kak so eni čudni, kak je prehitro, a pol morš bit v 9. mescu al kaj, da je pravi čas user posted image user posted image Kaj pa če te preseneti kajuser posted image
Jaz grem prvo sredo v oktobru v mariboru.

Optimism always works!!!

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 493
22.9.2009 10:34:36   
MMMojca
Ali mogoče katera ve, če se je treba v materinsko šolo prej naročit - nameravam v ZD Šiška (LJ) - ali se kar tam pojaviš?

Drugače pa začenjam vedno bolj čutit trebuh. Ko sem utrujena, me kar nekam dol vleče oz. postane težak. Zdi se mi tudi, da se je malo dvignil in zato celo manjkrat lulam ponoči user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 494
22.9.2009 10:39:58   
Anonimen
oj punceuser posted image

Se bolj malo oglasamuser posted image .
Imam pa eno vprasanje,nujno!!Hotela sem na 3D UZ,pa vceraj klicem in so do 25ga na dopustu.Sama sem danes dopolnila 24t.Zdaj me pa zanima,do kdaj delajo ta 3d,da se lepo vidi.Zdaj se svojega g ne morem priklicati,nekaj st.zezauser posted image

Busiji-lepi,lepi,samo moj je najvecjiuser posted image

miklarom,moje sozaljeuser posted image ,drzi se,tudi zate MORA posijati sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MMMojca)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
22.9.2009 11:16:00   
Oren
Pozdravljene Januarke.

Zdaj ko vemo spol sem se kar vrgla v nakupe in me zanima kaj je boljše kupiti zimsko vrečo(kot je quinnijeva recimo al pa od maxi cosi) ali je boljši kombinizonček?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
22.9.2009 11:43:20   
MAŠKA
Pozdravljene!

Punce, mene pa zanima, če so se vam že otročki postavili na glavo in v katerem tednu. Moj je bil na mf (21t) še v medenični vstavi in se mi zdi, da je zdaj v 24 t še kar, ker nekam nizko čutim brcike.

Kako pa je pri vas?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 497
22.9.2009 11:51:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Oren

Pozdravljene Januarke.

Zdaj ko vemo spol sem se kar vrgla v nakupe in me zanima kaj je boljše kupiti zimsko vrečo(kot je quinnijeva recimo al pa od maxi cosi) ali je boljši kombinizonček?

Sama sem imela kombinizoncek,itak ima kosara pokrivalo.

(odgovor članu Oren)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
22.9.2009 11:52:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Pozdravljene!

Punce, mene pa zanima, če so se vam že otročki postavili na glavo in v katerem tednu. Moj je bil na mf (21t) še v medenični vstavi in se mi zdi, da je zdaj v 24 t še kar, ker nekam nizko čutim brcike.

Kako pa je pri vas?

TOLE JE PO MOJE MALO PREZGODAJ ZA OBRACANJE;SAJ NAJ BI SE PO 30t...ops.crke.

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
22.9.2009 11:53:46   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Pozdravljene!

Kako pa je pri vas?

Meni se je do morfologije že postavila v glavično vstavo, čutim pa brcike večinoma vedno samo nizko spodaj, ker so zaenkrat rokice še precej močnejše od nogic, te bodo sedaj počasi začele brcati tudi navzgor v želodec, rebra itd.

Jaz sem včeraj klicala v MŠ in vprašala, če moreva ponovno hoditi, ker sva bila oba pred dvema letoma, pa je rekla, da ni nobene potrebe, da toliko se ni spremenilo v tem času in da mož tudi ne potrebuje potrdila, če je bil že prvič zraven in da potrdilo tudi ni samo po sebi namen. Tako da HB, ker se mi res ne ljubi še enkratuser posted image .

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?