|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
21.9.2009 14:18:29   
Alex01
melody - kdaj se odločajo za krst? pojma nimam.Alex je bil krščen pri 4 mesecih, Nejc bo pri treh. Je bla pa ena punčka, ki je bila rojena isti dan kot Nejc, krščena že naslednji mesec, v avgustu. Po moje odvisno od počutja mamic in otročkov.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
21.9.2009 14:21:19   
_melody_
Povejte kako naj moža prepričam, da bi user posted image ? On misli, da to sedaj ni dobro...user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
21.9.2009 14:40:18   
Mateja4
mi bomo našo krstil drug mesec, tako da bo stara dobre 2 meseca....
princesi čudovita oblekica

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
21.9.2009 16:00:43   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Povejte kako naj moža prepričam, da bi user posted image ? On misli, da to sedaj ni dobro...user posted image

nič ni narobe, vi2 kar hopsasa drajsasa. lepo mu povej, da si to zeloooo želiš in da itak najmanj 1 mesec ne bosta nič "LALALALA" in da bi želela zdej to še mal izkoristituser posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
21.9.2009 16:04:39   
kaminek
luštkana oblekica mala_princeskauser posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
21.9.2009 16:27:16   
_melody_
nič ni narobe, vi2 kar hopsasa drajsasa. lepo mu povej, da si to zeloooo želiš in da itak najmanj 1 mesec ne bosta nič "LALALALA" in da bi želela zdej to še mal izkoristituser posted image

Ja, sam on vztraja pri svojem, da to zdej ni dobro, da lahko pride do kake infekcije zarad sperme itd itd...user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
21.9.2009 19:46:09   
kaminek
zaradi tega razloga že ne pride do infekcije, prej do akcije reakcije. sperma blagodejno vpliva na nožnico, tko da ni panike, ti ga kar zagrabi in dje...user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
21.9.2009 21:01:28   
čebelica01
o nekdo bi pa džihal jihaaaaaa.

ha ha ha kako sem neresna user posted image user posted image user posted image .

tole je pa že čuden , da moški nebi ha ha ha ha . ti se sam slec pa joške na plano pa boš vidla kako hitro bo hopa cupa .

o tejle debati s krstom pa jaz nimam nič pojma tko , da se vam nič ne prklopim .

oblekca za krst se mi zdi grozna , kaj v takem morajo bit groza res .

brez zamere ampak sem anti za tele farške zadeve

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
21.9.2009 22:09:54   
Anonimen
Čebela, huda bom nate. Kaj je lepšega od deklice v roza, sploh na tak poseben dan. Sej jo valda ne bojo vsak dan oblačil v to. To je sam taka simbolična oblekca v katero daš otročka za tisto ceremonijo v cerkvi in za pofotkat. Jst sm sicer mela fante oblečene čist običajno (ne predstavljam si, da bi jih oblekla v tisto obleko, ki jo prodajajo v BC - mislim, katastrofa kdo si je sploh zamislu kej tazga in zapret bi moral tistga, ki je dovolil prodajo tega izdelka), ampak če bi mela pa deklico, bi pa zihr kupila oblekco z volančki, pa čipkami, ...Neki časa sm bla prov obsedena s temi roza stvarmi in včasih, ko sm vidla kej noro lepega sm kr kupila za punci(dvojčici) od kolegice. Zdej tega ne prakticiram več, ker mi pri treh otrocih finance res več ne dopuščajo user posted image .

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4409
21.9.2009 23:03:24   
Mala_princeska
Hja, vsak ima svoje mnenje glede krsta.
In naj bo en dan malo lepše oblečena user posted image user posted image user posted image , podarjeni oblekici se pač ne gleda v zobe user posted image user posted image user posted image .

Mateja potem pa kar k mojmu user posted image pridiuser posted image user posted image user posted image , komaj čaka da kondom natakne (jih je celo sam vrgel v košarico v Mullerjuuser posted image ), sam joškov mu pa ne smem kazat, ker so hram rasti za user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja - sam boh ne daj prakticirat da če dojiš, da ne moreš zanosit. Raje strička kondomčka nataknit, če ni druge zaščite user posted image user posted image user posted image .

Moja user posted image je pa danes zvečer dobila dodatek po dolgem času (v bistvu ji ga nikoli nisem dajala, enkrat smo samo probali, pa je vse ven vrgla)- pojedla je 60 ml (po dojenju seveda), zanj sem se odločila ker je več noči zaporedoma se pogosto zbujala, pa čez dan non stop zizi time, pa nemirna je bila - dudo ven potegnila, pa roke v usta tlačila. user posted image Zakaj bi bil otrok lačen, jaz pa izmučena. Čeprav je po dojenju zmeraj nekaj polivala, ven metala - pa vedi koliko spije, če na zizi ni merice. Zdaj spi od 22h pa da vidimo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
22.9.2009 7:49:38   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Mateja potem pa kar k mojmu user posted image pridiuser posted image user posted image user posted image , komaj čaka da kondom natakne (jih je celo sam vrgel v košarico v Mullerjuuser posted image ), sam joškov mu pa ne smem kazat, ker so hram rasti za user posted image user posted image user posted image user posted image .

Verjetno si mislila _melody_, se ne spomnim da bi jaz mela kaj na to temo....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
22.9.2009 8:47:01   
rea27
Jutro!

Kako kaj? Debata o krstu? Tudi meni so te zadeve tuje..pa vseeno..vsak po svoje. Kako kaj vaši pikci in pikice?
Danes je koledarska jesen - sem se je že prav veselila, končno bo ta grozna vročina mal passe ;)
Aja, glede roza barve..če pač "verjamete" v fizikalna valovanja barv in energije..je roza barva najslabša. Ima namreč najslabšo frekvenco in valuje na isti valovni dolini kot bolezni raka...Tako, da..morda komu v ramislek. JAz naši Evi Lani nisem kupila nič rozastega..ima nekaj kosov, ki so ji kupili drugi, vendar ne pretiravamo s tem..
Tako, kot rečeno..samo predlog ;)

bye

rea27

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
22.9.2009 10:04:28   
kaminek
oooooo, kdo se je pr nas spet po dolgem času oglasu, ja rea, kaj počneš, si polno zaposlena z user posted image . sej, to me mamice tko rade delamo, da jih crkljamo, a ne?

sm pa misnla, da bom zdele zjutrej vidla že obvestilo, melody je rodila, pa še nič. ni kej, mala bo vse bonitete še izkoristlauser posted image user posted image

oblekica za krst: mi bomo imeli belo, glih tolk da je. pa sm slišala, da pri nas moraš nardit priprave na krstuser posted image ja, pa ja de, še to bomo mogl dat čez, tko kot za poroko, trije zaporedni vikendi v šentrupertu. o joj, sej ni čudn, da je čedalje manj folka v cerkvi.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
22.9.2009 10:25:13   
Alex01
Dan user posted image

Rea tvoja deklica je pa ima že pet mesecev. kako gre hitro čas.

Pri nas v Šmihelu imamo priprave na krst v soboto zvečer pred krstom. Edin kar greš 1x prej k župniku, da neseš rojstni list, pa družinsko knjižico pa potrdilo za botra.
Je pa fajn, ka pri nas imamo vsak drug mesec krst po maši , maša je pa ob 10.30.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
22.9.2009 10:52:36   
Alex01
Za krst za oblečt bom šla pa par dni prej v Supernovo pogledat v Lj, ker imamo ravno pregled na pediatrični kliniki pri kardiologu. Upam sam, da bom kaj pametnega našla, ker sem itak rekla, da ga bom oblekla v take cunje, da jih bo potem lahko nosil za "ta boljš", pa kakšno lepo jakno za povrhu, tako, da bo še uporabnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
22.9.2009 11:21:43   
kaminek
res je brezveze nekaj kupvat za krst, kar bi blo extra, ker škoda denarja in itak potem nikol več ne obleče.jst sm sicer kupla oblekco v BC pa tud zato, ker je bla 17€ in mislm, da je ne bi drugje cenej dobila.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
22.9.2009 11:36:26   
vaney
Dan.

Pri nas nič šokantno novega, razen da smo opustili spanje v veliki postelji, ker Anže očitno  še ni pripravljen in smo bili vsako noč vsi 3 (oz. 4user posted image ) več kot en teden po 3,4,5 ur ponoči pokonci in feštali, skakali, noreli, jokali...

Danes sem jaz na tapeti, kar se tiče bolečih zobuser posted image  Zadnjega pol leta sem namreč "ponosna" lastnica fiksnega aparata za zobe in sem bila včeraj na "zaregovanju" loka oz. žičke. Zategnil mi je čisto vse zobe in sem že na poti domov čutila vsako korenino posebej, ponoči pa je bilo peklensko, vzamem pa lahko samo Lekadol, ampak ni pomagal. Jest pa itak ne morem nič, razen tekoče stvari, ker od bolečin ne morem zob skupaj spravit...Joj, upam, da bolečina kmalu popusti.

krst; Anžeta smo krstili (in se zraven skregali z župnikom, ker ga je hotel krstiti Anzelm), tako da drugega po vsej verjetnosti ne bomo. Niti mi to ne pomeni kaj dosti....oblekica je pa lepa za pogledat, samo imela je pa ne bi, je vseeno prehuda za moj okususer posted image

Včeraj sem šla malo gledat, kaj bomo Anžetu kupili za obut v jeseni, da ne bo takoj premočilo in da bo lahko, udobno in lepo (sem nezahtevna, ne), pa so se mi dopadli edino eni čevlji v Massu od Superfita s podlogo Goratex (da ne premočijo)...skoraj bi jih kupila, potem pa vidim ceno 70€user posted image  sem šla kar lepo ven, ker to mi je pa malo veliko, a ni? Čeprav nekaj bo treba, ker v Nikicah ne more biti celo jesen in zimo, pa še premočijo...a ima še katera kakšen predlog, kaj kupit? Kaj pa Geox? Kakšna je kvaliteta, a premočijo? Kaj pa cena? Saj najbrž bova šla z možekom kar proti Ljubljani v Dieshmana (al kako se že napiše), pa bomo mogoče tam našli kaj pametnega.

Aja, pa moj paket od Nexta je prispel...punce super stvari. Sicer pravijo, da so velike številke, samo meni se ne zdijo. Anžetu sem naročila hlače za 1,5-2 leti, pa so mu na knap, majice pa 2-3 leta so mu pa tudi samo pikico prevelike, enkrat v sušilca, pa bodo kot ulite. Je pa material super, mehak, voljan, tak prijeten, barve lepe, hlače imajo patent za regulacijo v pasu in na hlačnicah...tako, da jaz bom vsekakor še naročala.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
22.9.2009 11:39:28   
vaney
kaminek, jaz sem tudi za Anžetov krst kar v Supernovi kupila, ko je bilo znižano 50% in sem za hlače, bodi, srajčko in jopico dala 20€...potem pa nisem copatkov dobila drugje, pa sem v BC samo za copatke dala skoraj 20€-neumnost, ampak kaj čem
Iz kje pa si ti, ko vidim, da pišeš o Šentrupertu? Jaz sem tam živela 9 let, preden sem se preselila v NM?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
22.9.2009 12:36:14   
lenčy
živjo punce!!

danes imela prvi pregled in videla najino pikico...kolk je že velka/velikuser posted image
jah mal me je presenetlo, ker sem en mesec dlje noseča kot sem pričakovala, toliko boljeuser posted image  jaz sem se pa že čudila, zakaj ne morem več hlač zapet, očitno da ne, če sm že v 13. tednuuser posted image  tko da PDP imamo 28. 03. 2010...

se opravičujem, ker sem zmotila vaš pogovor. vidim, da se tuki že ful poznate, pa mi je mal nerodno se vtikat...

no lepo se imejte na ta čudovit dan, mene kar razganja od srečeuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
22.9.2009 12:54:27   
vaney
lenčy, pozdravljenauser posted image  ti se kr vtikaj, jaz sem tudi padla sem kot NLP, pa me niso napodileuser posted image so same prijazne punceuser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
22.9.2009 12:57:44   
kaminek
lenčy, lepo da si not padla in to k nam, ker nas je bolj maluser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
22.9.2009 12:58:31   
kaminek
ne, nism iz šentruperta, sam tja sva mogla it z možekom na priprave na poroko, drgač sm iz okolice trebnjega

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
22.9.2009 13:02:35   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Kaj pa Geox? Kakšna je kvaliteta, a premočijo? Kaj pa cena? Saj najbrž bova šla z možekom kar proti Ljubljani v Dieshmana (al kako se že napiše), pa bomo mogoče tam našli kaj pametnega.

geox je tud cenovno visok razred, tko da ni pocen. sej v deichmanu pa dobiš kr lepe čevljčke.

joj, jst bi tud naročila iz nexta, da mal vidim, kakšna roba je. sej vsi pravjo, da je super. bom kr mogla naročit, sam počakat morm, da možek pride domov, da mi da mastercard user posted image user posted image
kaj pa zase si že kaj naročila? jst bi kej, pa se bojim, edin kej športnega bi, ker mam namen it se fitnesirat, da mal nazaj kondicijo in postavo dobim, ker samo ne gre doluser posted image

< Sporočilo je popravil kaminek -- 22.9.2009 13:03:59 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
22.9.2009 14:58:36   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Verjetno si mislila _melody_, se ne spomnim da bi jaz mela kaj na to temo....user posted image user posted image user posted image user posted image

U user posted image površno prebrala user posted image user posted image user posted image -ma če ste pa obe na M.user posted image user posted image user posted image
Ja Melody moj tud ni in ni hotel na koncu nosečnosti user posted image , zgleda da imajo tud moški svoje hormone user posted image .

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
22.9.2009 15:01:17   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Za krst za oblečt bom šla pa par dni prej v Supernovo pogledat v Lj, ker imamo ravno pregled na pediatrični kliniki pri kardiologu. Upam sam, da bom kaj pametnega našla, ker sem itak rekla, da ga bom oblekla v take cunje, da jih bo potem lahko nosil za "ta boljš", pa kakšno lepo jakno za povrhu, tako, da bo še uporabnauser posted image user posted image user posted image

Alex01 prav imaš, ti kar v Supernovo user posted image user posted image user posted image jo že pogrešam, k not delam user posted image - samo pojdi še po drugih štacunah in ne samo v H&M - ma so me zadnjič totalno razočarali, v C&A pa nisem zavila. Gor na vrhu je še Okaidi (sicer drag, ampak kvaliteta).

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......