vaney
|
Dan. Pri nas nič šokantno novega, razen da smo opustili spanje v veliki postelji, ker Anže očitno še ni pripravljen in smo bili vsako noč vsi 3 (oz. 4 ) več kot en teden po 3,4,5 ur ponoči pokonci in feštali, skakali, noreli, jokali... Danes sem jaz na tapeti, kar se tiče bolečih zob Zadnjega pol leta sem namreč "ponosna" lastnica fiksnega aparata za zobe in sem bila včeraj na "zaregovanju" loka oz. žičke. Zategnil mi je čisto vse zobe in sem že na poti domov čutila vsako korenino posebej, ponoči pa je bilo peklensko, vzamem pa lahko samo Lekadol, ampak ni pomagal. Jest pa itak ne morem nič, razen tekoče stvari, ker od bolečin ne morem zob skupaj spravit...Joj, upam, da bolečina kmalu popusti. krst; Anžeta smo krstili (in se zraven skregali z župnikom, ker ga je hotel krstiti Anzelm), tako da drugega po vsej verjetnosti ne bomo. Niti mi to ne pomeni kaj dosti....oblekica je pa lepa za pogledat, samo imela je pa ne bi, je vseeno prehuda za moj okus Včeraj sem šla malo gledat, kaj bomo Anžetu kupili za obut v jeseni, da ne bo takoj premočilo in da bo lahko, udobno in lepo (sem nezahtevna, ne), pa so se mi dopadli edino eni čevlji v Massu od Superfita s podlogo Goratex (da ne premočijo)...skoraj bi jih kupila, potem pa vidim ceno 70€ sem šla kar lepo ven, ker to mi je pa malo veliko, a ni? Čeprav nekaj bo treba, ker v Nikicah ne more biti celo jesen in zimo, pa še premočijo...a ima še katera kakšen predlog, kaj kupit? Kaj pa Geox? Kakšna je kvaliteta, a premočijo? Kaj pa cena? Saj najbrž bova šla z možekom kar proti Ljubljani v Dieshmana (al kako se že napiše), pa bomo mogoče tam našli kaj pametnega. Aja, pa moj paket od Nexta je prispel...punce super stvari. Sicer pravijo, da so velike številke, samo meni se ne zdijo. Anžetu sem naročila hlače za 1,5-2 leti, pa so mu na knap, majice pa 2-3 leta so mu pa tudi samo pikico prevelike, enkrat v sušilca, pa bodo kot ulite. Je pa material super, mehak, voljan, tak prijeten, barve lepe, hlače imajo patent za regulacijo v pasu in na hlačnicah...tako, da jaz bom vsekakor še naročala.