|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
21.9.2009 23:32:23   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mal moram pridt pozdravt gold fišico in glorio ... Glorči, ni več toliko časa za rr... Upam, da ste ok.

sonček zdravo......  jaz tud opažam, da glorie ni dosti gor......     jo moram točno malo poklicat, da vidim kako in kaj....

...evo me.....res nima časa za rr...mali je še bolan in se bojim da ne dobi bronhitis ker še kr hroplje(je pa tašča bolana tak da se je od nje nalezo)....od danes delam redno tak da se veselim nedelje ko bom doma...to soboto imam delovno...ah saj bo...možek je priden,lepo se rihtatauser posted image ....
...za branje nimam časa......lepo čvekajte babike...

sonček 33 pošljem ti ZS user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
22.9.2009 6:40:01   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
22.9.2009 7:04:58   
Olivija*
jutro!
saraya, ti si pa zgodnja! jaz pa še bolje, se že iz službe javljam user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
22.9.2009 7:24:57   
taja1235
Jutro

js sm imela mal podalsan vikend smo v petek in soboto praznovali roj dan,pihali prvo svecko...
bilo je super, zabavici sta uspeli..Ingrid ful uzivala sploh v soboto ko je bila polna hisa otrok ;)
Zdej pa spet v sluzbi..sm tok zaspana da bi kr liter kave spila..
Aja uceri sm ji dala za pit kravje mleko...a je mozno da jo je ponoc kaj zvijalo v trebuscku, k se je skoz zbujala ponavadi tega ne pocne...boscek mali....

Bejbike zelim vam en res lep zacetek dneva in naj vikend cim prej pride da bomo s svojimi soncki.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
22.9.2009 7:55:57   
KAHLO
BRO JUTRO babike!!

Ela user posted image user posted image

Današnji slavljenčiki vse naj naj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prehlajeni in bolani septemberčki pa upam da čim prej zginejo ti bacileki iz vasuser posted image user posted image user posted image

Glede tega erkeltungsbad-a (kopeli ob prehladu), sem jaz zasledila samo še v avstriji, fishi a to maš ti bone od avstrijskega dm....al se mogoče na štajerju že da to dobit.....jaz bom si zdaj k grem gor na trgatev, kr malo zaloge s tem nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image bo tud meni kak erkeltungsbad---prav prišeluser posted image

Lara.....naša madam tud kaj hitro izrazi svojo nejevoljo.........nevem zakaj, njej je najbl prvlačna najina spalnica, zadnič k sem cote zlagala mi je vse gate po stanovanju razstavla,  zadnič me kliče moj naj pridem malo v kopalnico nekaj pogledat....innnnn punce vse ščipalke - klupice mi je v skret zmetala!!!! (od zdaj naprej se pokrov mora obvezno dat dol!!!!) in kopalnica se zapira....čevlje s polic nam tud razstavi po celem stanovanju.....skratka jaz vsak večer pospravljam čevlje in igrače.

Včeraj pa je za večerjo cel halo nardila, madam ni več zadovoljna z mlečno večerjo, zadovlji se šele s kruhom in sirom ali pa salamo, ali pa mrmelado, skratka včeraj k sva ji dala prvo mlečno in jo je pojedla, je žlico kr zabrisala ob tla im medtem ko sem ji pobirala ob stolčku žlico mi je skodelico v kateri je imela mlečno zabrisala na glavo.....mislim.......moj je crkoval od smeha......jaz pa vsa nejevoljna.....ker sem si mogla it prat glavo, pa še pol ure pred tem sem tla gor pobrisala..........user posted image user posted image user posted image dolg cajt nam ni!

Petra super da si imel lep prvi službeni dan!!!

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
22.9.2009 7:58:07   
ključek
dan.......user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
22.9.2009 8:05:07   
taja1235
naša Ingrid bi tudi zvecer papcala kruh sircek pa salamo....mlečnega obroka poje par zlick.. ;(

pomoje se ga je naveličala...

a kera še doji????? js sm prejsn teden mela tok naval mleka da sm komi zdrzala v sluzbi k sm prsla domov
smmela pa ze ceu modrc mokr..groza..jjoške so me pa tok bolele....tamal bi pa sam vlekla..

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
22.9.2009 8:10:52   
KAHLO
taja....jaz mislim da se je ronja tud naveličala teh mlečnih ob večerji....jaz ji kr malo mlečne nardim...tak da vem da je vsaj nekaj toplega za večerjo pojedla....pol se pa še ona mal salame pa kruha zmaže.....včasih pa se še tam špoga....mora pa obvezno vse v usta dat kar midva z atijem dama.....tak da se ob določenih stvareh morava prav skrivatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Midvi sva z dojenjem že zaključle, moram pa rečt da ko sem jo odstavljala od zizike....nisem nikoli imela kakega navala ali pa tako napete joške da bi me bolelo....tako da sem si mislim da je itak šlo že proti koncu z mlekom!!!
Si pa zdaj nekak ne moram predstavlat da bi še Ronjo dojila......glede na to kako ta otrok grize in prežvekuje...bi bla že davno brez bradaviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
22.9.2009 8:15:08   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Lara.....naša madam tud kaj hitro izrazi svojo nejevoljo.........nevem zakaj, njej je najbl prvlačna najina spalnica, zadnič k sem cote zlagala mi je vse gate po stanovanju razstavla,  zadnič me kliče moj naj pridem malo v kopalnico nekaj pogledat....innnnn punce vse ščipalke - klupice mi je v skret zmetala!!!! (od zdaj naprej se pokrov mora obvezno dat dol!!!!) in kopalnica se zapira....čevlje s polic nam tud razstavi po celem stanovanju.....skratka jaz vsak večer pospravljam čevlje in igrače.

Včeraj pa je za večerjo cel halo nardila, madam ni več zadovoljna z mlečno večerjo, zadovlji se šele s kruhom in sirom ali pa salamo, ali pa mrmelado, skratka včeraj k sva ji dala prvo mlečno in jo je pojedla, je žlico kr zabrisala ob tla im medtem ko sem ji pobirala ob stolčku žlico mi je skodelico v kateri je imela mlečno zabrisala na glavo.....mislim.......moj je crkoval od smeha......jaz pa vsa nejevoljna.....ker sem si mogla it prat glavo, pa še pol ure pred tem sem tla gor pobrisala..........user posted image user posted image user posted image dolg cajt nam ni!

user posted image user posted image user posted image user posted image

se vam dogaja dvesto na uro.........

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
22.9.2009 8:23:53   
ključek
KAHLO, katero salamo pa daješ Ronji?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
22.9.2009 8:25:44   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pf
Bubi a bubika ima medija s sabo v vrtec? Naša L ne mara pliškotov. Ona ima najraje knjigice, pesmice  da posluša, posodo in kuhlo, da meša, pa gugalnica, tobogan in tricikel so tudi mega.

Ja, do zdaj ni imela nič, konec avgusta pa smo jo kar malo navadili, da stisne k sebi enega pliškota za zaspat. Saj hecno zgleda - smo delali big deal okoli enega tigra, pa moj moj, pa cartat, pa božat. Ampak se je navadila, vidim, da si tudi ponoči stisne k sebi. Čez dan se te igrače ne vlačijo okrog po stanovanju. Tudi ta medo, ki ga ima v vrtcu, je samo za tam, doma pa ima še enega enakega. Jah, telegrami user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
22.9.2009 8:25:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kak je posrečena, bom morala it enkrat s kamero po njo v vrtec

Glih danes sem si to rekla... user posted image

Velja, danes je akcija s kamero user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
22.9.2009 8:27:23   
*bubi*
Kahlo, si me nasmejala user posted image

Pri nas je treba temu dodat še bubija z njegovimi majhnimi igračkami. Ki so seveda bubiki najbolj zanimive. HB je nehala vse tak v usta dajat.... saj še zaide kakšna stvar, ni pa avtomatsko vse poslinjeno user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
22.9.2009 8:41:42   
KAHLO
MTY....jaz mam najraje piščančja prsa....druge me sploh tako ne mikajo....tako da ima samo to na izbiro zaenkratuser posted image user posted image jo pa mazne en dva tri.....jo moram prav spomnit da naj še malo kruha zraven poje...

Bubi...ROnja je tud zdaj nehala vse stvari v usta dajat....HB....čeprav ščipalke k jih je zmetala v skret, sem vseeno vstran vrgla.....ker ščipalke pa še je zmeraj v usta dajala, pa mi hodla kazat, ker sem jo zmeraj kregala da to ni za v usta.....no tak da me hodi hecat s takimi stvarmi......vse kar je prepovedano....in sma midvi same je za njo dovoljeno, prime za kabl pa me pogleda kakšna bo moja reakcija, pa dobro ve da ne sme....ampak me tako pogleda s tistimi očmi HALLO MAMI GLEJ KAJ MAM....KAJ BOŠ PA ZDAJ!!! sicer mi gre full na smeh ampak se komaj zadržim, in ji nazaj pošljem pogled....ČE NE BOŠ TAKOJ SPUSTILA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mala si mene full privošči, atija pa niti ne...ga bl uboga....Je tud varuška rekla, da ko je njen sin pri mizi Ronja full pridno je.....če pa sta sami....pol pa masta tud cel cirkus ....zgleda ma full rešpekt pred dedci......to jo še moram odvadituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ronja pa nima rada plišastih igrač....zdaj sem vsa srečna da se rada z avtomobilčki igra....jih vozi po stanovanju in dela buuuuuuu buuuuuuuu....namesto brumm....zaspi pa samo z atijovim košarkaškim dresom!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
22.9.2009 8:43:17   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jutro!
saraya, ti si pa zgodnja!

ja,nas je M zbudila hitro,pa itak sem že A peljala v vrtec,pa v trgovino šla po svež kruh,zdaj pa se bom spravla za šolo delat naloge,upam da bo M solidna.Kaže že neuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
22.9.2009 8:49:46   
pf

user posted image user posted image user posted image Isto pri nas. Sendvič rula. Samo da je klobasa in sir gor. Prvo sicer dobi mlečno, potem pa še malo sendviča od atija. Pa glih pet pajsov naredi, ker ni lačna, ampak mora pa biti. Sem ji pa včeraj za popoldansko malico dala polovico žemljice s par rezinami sira in je pojedla, pa polovico banane in čaj navrh.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.9.2009 8:50:49   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...evo me.....res nima časa za rr...mali je še bolan in se bojim da ne dobi bronhitis ker še kr hroplje(je pa tašča bolana tak da se je od nje nalezo)....od danes delam redno tak da se veselim nedelje ko bom doma...to soboto imam delovno...ah saj bo...možek je priden,lepo se rihtatauser posted image ....

Naj Nik hitro ozdravi, drugače pa se lepo imejte. user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
22.9.2009 8:52:35   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

Jutro

js sm imela mal podalsan vikend smo v petek in soboto praznovali roj dan,pihali prvo svecko...
bilo je super, zabavici sta uspeli..Ingrid ful uzivala sploh v soboto ko je bila polna hisa otrok ;)
Aja uceri sm ji dala za pit kravje mleko...a je mozno da jo je ponoc kaj zvijalo v trebuscku, k se je skoz zbujala ponavadi tega ne pocne...boscek mali....

Bejbike zelim vam en res lep zacetek dneva in naj vikend cim prej pride da bomo s svojimi soncki.

Pozdravljena. Lepo, da ste nauživali čez vikend. Možno bi bilo, da Ingrid šraufa zato ponoči, daj ji malo po malo raje.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
22.9.2009 8:54:46   
pf

Si pa zdaj nekak ne moram predstavlat da bi še Ronjo dojila......glede na to kako ta otrok grize in prežvekuje...bi bla že davno brez bradaviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj jaz tudi ne. Mi je kar fajn, da sva zaključile pri devetih mesecih. Itak isto kot pri tebi, ni bilo ob koncu nekega navala mleka, tak da tudi jaz mislim, da je šlo proti koncu.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
22.9.2009 8:56:42   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja,nas je M zbudila hitro,pa itak sem že A peljala v vrtec,pa v trgovino šla po svež kruh,zdaj pa se bom spravla za šolo delat naloge,upam da bo M solidna.Kaže že neuser posted image

Saj bo pridna.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
22.9.2009 9:08:44   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Naj Nik hitro ozdravi, drugače pa se lepo imejte. user posted image

se kar podpišem. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
22.9.2009 9:58:51   
KAHLO
pf......naša popoldne lih ne kaže interesa da bi jedla, ker ma pr varuški preden pridem po njo še malco, ampak k mama midva pozno kosilo ob petih........vseeno sedi pr mizi in nekaj mazi.......kr s prstom nama v krožnik kaže pa govori to  to tooo.......tak da je pojedla par makaronov...tlko da je zadovoljila svoj firbec in je šla naprej razgrajat po stanovanju.

naša pa bi drgače lahko soka spila na hektolitre, če ji dam sok ga eksa..........tako vleče tisto slamico da je vsa rdeča v očehuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ji pa zadnič dala za pit kozje mleko sem skoraj crknila od smeha, najprej ga je tako zveseljem zvrnila, je verjetno mislila da bo spet sok....no pa je ugotovila do to ni to....jo je kr streslouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prvotno ji dajem za pit vodo........sokec dobi tu pa tam...ampak res tu pa tam.......ker če je prepogosto začne pol kr štrajkat pr vodi!!! lumpa

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
22.9.2009 10:47:43   
ključek

pf......naša popoldne lih ne kaže interesa da bi jedla, ker ma pr varuški preden pridem po njo še malco, ampak k mama midva pozno kosilo ob petih........vseeno sedi pr mizi in nekaj mazi.......kr s prstom nama v krožnik kaže pa govori to  to tooo.......tak da je pojedla par makaronov...tlko da je zadovoljila svoj firbec in je šla naprej razgrajat po stanovanju.

naša pa bi drgače lahko soka spila na hektolitre, če ji dam sok ga eksa..........tako vleče tisto slamico da je vsa rdeča v očehuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ji pa zadnič dala za pit kozje mleko sem skoraj crknila od smeha, najprej ga je tako zveseljem zvrnila, je verjetno mislila da bo spet sok....no pa je ugotovila do to ni to....jo je kr streslouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prvotno ji dajem za pit vodo........sokec dobi tu pa tam...ampak res tu pa tam.......ker če je prepogosto začne pol kr štrajkat pr vodi!!! lumpa

ko mi pridemo iz vrtca, in midva jeva se skoz dere-ama ama. pa ni važno, ali v vrtcu poje 2 žlici ali pa skoraj vse. tako da ji potem dam še kosilo pri meni. ne vem, če je prav, samo kaj naj, če se dere ama ama. je pa res, da včasih poje eno žlico, včasih pa kar precej.

pije pa naša-tko tko. čaj ali vodo. sok samo občasno, ko gremo kam, pa pije pri meni.

KAHLO, pa je spila mleko ali je špuknila ven? ker naša vse, kar ji ni njami njami pljune ven.user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 22.9.2009 10:48:59 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.9.2009 10:50:30   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

Jutro

upam, da si se že zbudila.user posted image

pa super za zabavo.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.9.2009 11:52:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Joj, naš je pa kar naprej ali v predalih ali omaricah user posted image user posted image . Če pa to ne, pa vrata odpira in zapira ... me je kar groza za prstke;
ga moram kar naprej opozarjat, da tega ne dovolim ...

...evo ti ruke stara user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?