Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 21.9.2009 9:29:08
|
|
|
|
ronja
|
Nataša, zate en predlog: naj ti števec naštimajo za kakih 5 km/h več - da bo vedno kazal malo več - potem boš vozila samo 5/h več, kar je še sprejemljivo tudi kar se kazni tiče. Kar se vprašanja tiče: trudim se, se mi zgodi, da ne, ni pa namenoma. Torej: zgodi se, da spregledam znak, da se zamislim (čeprav takrat navadno vozim počasneje kot bi bilo fajn), ali da se mi mudi in se zgodi, da se zasačim, da grem prehitro in potem upočasnim. Sicer pa nisem še nikoli dobila nobene kazni v avtu (sem pa plačala eno na biciklu, hehe in enkrat napačno parkiranje). Na AC se mi navadno ne mudi tako zelo,d a bi morala terat in gremo rajši počasneje, pa da ne rohni cel avto ko, da bo glih kar konec storil in se da pogovarjat zraven . A veš, da res skoraj vedno vozim po omejitvah? (itak, ko pa sem tako super user posted image ). Se občasno zasačim, da peljem čez omejitve in potem popustim gas, to je ponavadi, kadar sem živčna, jezna ali kaj podobnega in si potem rečem, ne bodi bebec, raje vozi počasneje. Po AC penzioniram s hirtostjo 110 na uro. Več grem zelo redko. V naseljih imam fobijo, da mi bo nekdo skočil pred avto, tako da raje grem malo bolj počasi. Se spet lahko podpišem pod ankico.
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 21.9.2009 9:44:14
|
|
|
|
Raho
|
Ne.
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 21.9.2009 11:17:07
|
|
|
|
higuys
|
Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) o ja, vedno, sicer potem ne vem razložiti kako pridem v 2 urah iz Kopra v Zagreb ...ampak , kakorkoli , vedno.
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 21.9.2009 11:23:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
ne, po omejitvah vozim redko VEDNO pripeti pa so le moji otroci. Jbg, jaz sem se morala kdaj odpet in skakat po avtu.
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 21.9.2009 12:34:36
|
|
|
|
Sofi
|
Ne, običajno ne vozim po omejitvah, razen redko, ko imam dovolj časa in se igram, kako dolgo to zmorem. Ampak VEDNO pa zmanjšam še celo pod omejitev, kadar so na pločniku otroci, kadar vidim, da v bližini ceste žogo brcajo, če se peljem mimo šole ali vrtca. Ker sem mamica dveh fantkov, pač vedno predvidim situacije, ko bi se lahko karkoli zgodilo in takrat peljem počasi. Se veliko bolj bojim otrok kot policajev.
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 21.9.2009 14:52:27
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Odgovor na naslovno vprašanje - ne. Karnisa, a si izpit poljožila? Bravo!
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 21.9.2009 15:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Madonca...vse zraven napišete ( katere se ne držite omejitev), da če imate otroka zravn pa se peljete po omejitvah...morem rečt super mame, ampak kaj bo otrok brez mame, ki se bo sama pri preveliki hitrosti smrtno ponesrečila?? Ne rečem, da prekoračiš max 10 km, tud jaz jo, sama še nisem mama. Razkurijo me pa važičke, ponavadi z dobrimi avti, ki vozijo krepko čez omejitvijo in še to čez naselje.
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 21.9.2009 15:33:42
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
js večinoma sploh ne vem kok je omejitev. po gasu stopim kukr mi se trenutno zdi oz kur se mi zdi da zmorem peljat po dani cesti :) pol pa pride kak odsek ko vem da je dostkrat radar pa se panično sprašujem kok je kle sploh omejitev edin kjer res pazim so ceste mimo šol in vrtcev
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 21.9.2009 16:31:44
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač Ne rečem, da prekoračiš max 10 km, tud jaz jo, sama še nisem mama. Razkurijo me pa važičke, ponavadi z dobrimi avti, ki vozijo krepko čez omejitvijo in še to čez naselje. Pa telefon v roki si pozabila.
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 21.9.2009 16:34:16
|
|
|
|
zband
|
kdo pa vozi po omejitvah,ga ni heroja al si moški al pa ženska
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 21.9.2009 18:08:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli. V 99% na tempomat in vedno rahlo cez omejitev. Na 50 podlage peljem 54 ali 56, na 100 grem 110, na 130 pa med 142 in 146.
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 21.9.2009 19:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: ena pač Ne rečem, da prekoračiš max 10 km, tud jaz jo, sama še nisem mama. Razkurijo me pa važičke, ponavadi z dobrimi avti, ki vozijo krepko čez omejitvijo in še to čez naselje. Pa telefon v roki si pozabila. O ja tud to drži...in potem ti takšna še prednost vzame, ker ne zmore več stvari naekrat razmišljat...no morda se je katera prepoznala
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 8:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ne. A pa si kdaj v trenutku, ko se vozite prehitro, misliš: Upam, da ni kakšnega policaja v bližini...
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 9:18:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: ena pač Ne rečem, da prekoračiš max 10 km, tud jaz jo, sama še nisem mama. Razkurijo me pa važičke, ponavadi z dobrimi avti, ki vozijo krepko čez omejitvijo in še to čez naselje. Pa telefon v roki si pozabila. O ja tud to drži...in potem ti takšna še prednost vzame, ker ne zmore več stvari naekrat razmišljat...no morda se je katera prepoznala Ja, jaz - pred leti. Kje si me pa srečala?
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 9:23:56
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ne. A pa si kdaj v trenutku, ko se vozite prehitro, misliš: Upam, da ni kakšnega policaja v bližini... Včasih že, včasih
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 9:25:07
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA js večinoma sploh ne vem kok je omejitev. po gasu stopim kukr mi se trenutno zdi oz kur se mi zdi da zmorem peljat po dani cesti :) pol pa pride kak odsek ko vem da je dostkrat radar pa se panično sprašujem kok je kle sploh omejitev edin kjer res pazim so ceste mimo šol in vrtcev No, približno enako je pri meni
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 9:25:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ena pač IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: ena pač Ne rečem, da prekoračiš max 10 km, tud jaz jo, sama še nisem mama. Razkurijo me pa važičke, ponavadi z dobrimi avti, ki vozijo krepko čez omejitvijo in še to čez naselje. Pa telefon v roki si pozabila. O ja tud to drži...in potem ti takšna še prednost vzame, ker ne zmore več stvari naekrat razmišljat...no morda se je katera prepoznala Ja, jaz - pred leti. Kje si me pa srečala? V križišču.
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 9:36:33
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ne. A pa si kdaj v trenutku, ko se vozite prehitro, misliš: Upam, da ni kakšnega policaja v bližini... Včasih že, včasih ti imaš VEDNO policaja v bližini
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 9:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ne. A pa si kdaj v trenutku, ko se vozite prehitro, misliš: Upam, da ni kakšnega policaja v bližini... Včasih že, včasih ti imaš VEDNO policaja v bližini a včasih mu le pobegne p.s. zakaj imaš nov nick?
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 9:46:44
|
|
|
|
uškinamama
|
nick, pa daj, brezveze, včeraj se s higuys nikakor nisem mogla prijavit (non stop mi je javljalo naj vpišem e-mail, (elektronska pošta neveljavna), potem mi je poslalo novo geslo (točno vem, da je bilo staro okej in vsakič znova elektronska pošta neveljavnja in novo geslo. Crkneš. Tako, da sem zdaj mama UŠ.
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 9:50:09
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ne. A pa si kdaj v trenutku, ko se vozite prehitro, misliš: Upam, da ni kakšnega policaja v bližini... Včasih že, včasih ti imaš VEDNO policaja v bližini Vedno pa ne . Moram te poklicati.
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 9:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama nick, pa daj, brezveze, včeraj se s higuys nikakor nisem mogla prijavit (non stop mi je javljalo naj vpišem e-mail, (elektronska pošta neveljavna), potem mi je poslalo novo geslo (točno vem, da je bilo staro okej in vsakič znova elektronska pošta neveljavnja in novo geslo. Crkneš. Tako, da sem zdaj mama UŠ. hm... nekdo ti je spreminjal profil??? bi bilo za povprašat Jernejo & co.
|
|
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 9:53:02
|
|
|
|
uškinamama
|
daj me, ne boš verjela imam telefon s sabo. saj, zato sem napisala VEDNO
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 9:53:50
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama nick, pa daj, brezveze, včeraj se s higuys nikakor nisem mogla prijavit (non stop mi je javljalo naj vpišem e-mail, (elektronska pošta neveljavna), potem mi je poslalo novo geslo (točno vem, da je bilo staro okej in vsakič znova elektronska pošta neveljavnja in novo geslo. Crkneš. Tako, da sem zdaj mama UŠ. hm... nekdo ti je spreminjal profil??? bi bilo za povprašat Jernejo & co. aaaaa, , pa daj no... ji grem pisat..
|
|
RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) 22.9.2009 9:54:12
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama daj me, ne boš verjela imam telefon s sabo. saj, zato sem napisala VEDNO Aja, pozabila sem novo terminologijo
|
|
|
nosečnosttanjusiAli se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?da (
30%)
(
70%)
Število vseh glasov: 219Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!