|
RE: Julijke 2008, 2. del 21.9.2009 22:48:27
|
|
|
|
metuljcek321
|
Izpisane zanimivosti za tomorrow v povezavi s šopingom, zdaj pa še mal na off možgančke. populis, dobro si odpočij & preženi bolečine v glavi. IZVIRNO SPOROČILO: flower word challenge, kjer iz ang besede iz 6 črk tvoriš nove besede. Me je zanimalo, če poznaš vse tiste besede?? Ki so kr nekaj..nikoli čula. Srčno upam, da jih večino poznam - v srednji šoli sem šla na izobraževanje (tečaj angleščine) v Cambridge & so mi rekli: "a walking dictionary " ... he, he, he ... Nisem pa nikoli igrala te igrice, tko, da ne bi vedla iz glave. zobki - mi smo še bolj zadaj pri številu - štirje gor, štirje dol, potem pa še štirica D zgoraj. Jo pa očitno spet matra zob, ker je že nekajkrat zajokala, pa vse je poslinjeno. Almera - glihkar je bil spet sprejem košarkarjev po TV - razlog za solze veselja. vreme ta teden - ouje, hip, hip, hura, to mi deli! rebeca - misliš 4. 10. najbrž, kajne? Boš kakšno slikico potem prilepila, a ne? back to work - rebeca & lili - naužijta se še zadnjih nekaj dni "svobode." Lili, kje že ti delaš? IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška grelec, aplikator, trakci...namažes, trak, potegneš In oseba v obdelavi dejansko preživi to proceduro? Joj, ej, jaz sem pa za take reči res zajec. Sem si enkrat kupila "silkepil" & so mi kar solze tekle, ko sem ga zalaufala po nogah ... ajme, ajme ...
|