|
RE: Julijke 2008, 2. del 21.9.2009 21:38:47
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Majuška - žal sva zamudili, prijava je bila do 17.septembra... too bad, dobra ideja je bila, da bi naredili en photoshooting ... eh, not to worry, zimska, pa za tretjo nosečnost cerkev v Črni vasi - res je lepo tam, se strinjam. Plečnik je bil ornk frajer, ni kaj. Majuška, resnično škoda, da imamo doma bolnika, sicer bi bilo to eno zelo prijetno srečanje, čvekec, ... sprintana verzija - jaz tudi še vedno rada vidim črno na belem pred sabo - vedno najdem še kakšno napakico, popravim, ... Umpa, a si kaj pogooglala glede videnj - obraz ne, lasje zelo razločno. Hm ... morda pa si globoko v sebi tvoj želi biti frizer? Hec, hec. Shizofrenija, praviš, da ni. Pa pogosto sliši glasove? JE komu "od foha" že povedal o tem? Tista oseba bi ga tudi znala povprašat prave reči? Recimo o tem, kdaj nekaj sliši/vidi - je povezano s stresom ipd. ... kar spooky zadevščine ... CAC, kako kaj mišice? Jih pridno utrjuješ, berem? Bravo, bravo, mami & bravo, malečki, za prve korake ter za novo pridobitev - zobek. Inigo, kako ubošček Brin? Telovadba, praviš - pridna, pridna. Se pripravljaš na tek? Greš na maraton? Gre katera letos tekat? 25. 10. is the day. Almera, šccc, šccc, smotana migrena. Ma, te je pa res zoprno napadla zadnje čase, a ne? Ju3 pa vse dobro v službi. Mogoče te pa čaka kakšno fajn presenečenje - you never know! zimska, ja, hudo je, če nimaš nikogar, ki bi lahko kaj prej skočil po malega. Jaz si sploh ne predstavljam, kam bi dala Anjo, če ne bi bil oči doma. Prejšnji teden sem imela ful enih stvari popoldne, ta teden pa bo tudi živahno - danes sem šla v knjižnico, ju3 imam ob 17.00 RS za Anjo, v sredo imam jaz zobarja (dan kasneje pa gre zobovje pokazat še malečka). Mislim, da bi rabila kar še eno varuško poleg vrtca, če ne bi imela nikogar doma ... ma, skoraj, no ... a Lan je manj kot 9 ur v vrtcu? Kdaj ga že zjutraj odpelješ? Pa iskat? Povprečno? Kako si sicer? Si uspeš kaj spočiti? Pa zadnjič - te je tvoj peljal na šoping? Kaj lepega si dobila? saši, Janu želim hitro ozdravitev.
|