|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
21.9.2009 20:14:23   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Aja, z marušo prideva jutri popoldan v Mb...katera ma čas?
Pa mogoče bova prišli še v četrtek dopoldan oz. ko se boste pač zmenile ali pa naslednji teden.... no, zdaj je jutrišnji dan važen...javite se kandidatke user posted image

midve bi načeloma imele čas tudi jutri pa v četrtek pa naslednji teden. javi mi kam prideta pa ob kolkih za jutri pa se lahko kaj zmenimo...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 876
21.9.2009 20:15:08   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DAN
jaz bi pa vprašala kako ste dale-naredile bučke prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nismo še do tam tak da ne znam pomagat žal

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 877
21.9.2009 20:15:51   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

a katera ve, če so kje na RRju tudi mali oglasi?

So ja.

fb spet šteka, ne?user posted image

sem obupala user posted image

No! BRAVO!!! user posted image user posted image user posted image

kokica a uživaš user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 878
21.9.2009 20:16:49   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč user posted image a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? user posted image

pridita vidva recimo v terme ptuj user posted image user posted image

A si jih kaj poklicala MalaČebelica??? Za tečaj, mislim!user posted image user posted image

eh pozabila. pa čakaj ni ravno v ponedeljek ta dan ko lahko pokličemo? grem gledat. sem pa gledala da majo tudi na fontani v mb. bi vidva prišla v mb?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 879
21.9.2009 20:20:29   
MalaČebelica
kokica - sem ravnokar klicala za plavanje ptuj. in mi odzivnik pove da lahko pokličem danes med 20. in 21. uro in pol se vseskup izklopi in niti ne zvoni niti se nobeden ne javi.... user posted image user posted image user posted image kaj pa zdaj???? kličem še jutri na normalno telefonsko od term?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 880
21.9.2009 20:21:06   
MalaČebelica

Najaa, chat na FB fuuuuuuul šteka, sploh mi ne pošilja sporočil :S

user posted image user posted image user posted image

joj kak uživaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 881
21.9.2009 20:22:26   
MalaČebelica

o kokica zdravo. in vse ostale.

grozdje - mi še nismo tak daleč. smo pa danes jedli že kar lepo. zmiksala sem svežo jabolko pa malo banane notri pa razredčila z vodo in ji je bilo ful dobro. sicer ji je ful gor dvigovalo, ker še vedno ne ve požirat pa pri vseh luknjah je ven šlo pa po celi kuhinji je blo, ker bi gospodična že zdaj rada jedla samauser posted image user posted image user posted image no, ampak nekaj je pa tudi pojedla. je pa bla tak smešna, ko ji je ful gor dvigovalo, ampak je še kar segala po več user posted image user posted image dopoldne pa sem ji dala malo hippove jabolčne kašice pa je pojedla prvo žlico potem pa ni več niti ust odprla. je že zdaj izbirčna user posted image zgleda da banane res naredijo svoje glede okusa... al pa je blo kaj drugo krivo - preveč lačna, premalo lačna, utrujena, slabe volje... kaj te vem...

potem smo bli pri tašči in tasteku na kosilu pa malo okoli. pa je danes spala samo dvakrat po pol ure. bomo videli kaka bo noč.... sem jo dala kar dobro uro prej spat kot jo ponavadi....

srečanje v mb - jaz lahko bilo kdaj, samo jutri ne user posted image

Pozdravljena nazaj, MČ! user posted image user posted image user posted image

Srečanje
- jaz ne bom mogla, oz. bom lahko LE v četrtek. Še Spps se moram opravičiti, da v torek ne bo šlo skozi, ker mi je moj dragi (user posted image ) spet naložil obveznosti, ki so seveda neodložljive. user posted image user posted image user posted image p.s. Najaa oprosti, za zavijanje oči. user posted image

tega privilegija pa ti nimaš user posted image user posted image user posted image user posted image

zaradi mene se lahko zmenimo za četrtek. a še počakamo kaj bojo rekle trezika pa persida?

pa naj pride spps v Mb v četrtek pa se bosta tukaj videle user posted image

Ji upaš to predlagati? user posted image user posted image user posted image

zdaj , ko sem prebrala, kaj vse se pri njih dogaja pa ji res ne upam tega predlagat user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 882
21.9.2009 20:23:18   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Oj,kako ste kaj?
Nam polno dogaja, Marcel ponoč za en drek spi ( zbuja se na pol ure,mal je nahoden), mož je padel s kolesom (udarec v ledveni del-ima kri med vodo)-zdaj čakamo kaj bo..., nad stropu od Larisine sobe,skozi eno stropno lučko teče nekakšna rjava tekočina zarad sršenjega gnezda... ma ni da ni...
men se bo zrolalouser posted image

ostale ste ok?

user posted image user posted image user posted image

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a,da se mi je plomba zlomla in zob boli,sem povedala?user posted image user posted image user posted image  sam nimam cajta zdaj it, ko mam 3 otrokeuser posted image user posted image user posted image

jao, to pa je že skoraj preveč za naenkrat

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 883
21.9.2009 20:24:25   
trezika
Midve sva ob kakšnih dveh v MB.... verjetno v Europarku ali pa Tušu, ker tu najlaže parkiram... se zmeniva za tu kje ali prideva z Marušo kam v mesto? No, v mesto bova itak šli tk da je res vseeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 884
21.9.2009 20:26:19   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

trezika: čet dopoldan bi šlo! je še kera za?

vrtec: prosim če mi  katera pomaga, do kdaj morajo vrtci sporočit občini, da imajo dovolj malih za odprtje nove enote- sredi leta? naš vrtec skoz nekaj zavlačuje z odgovorom ali bo enota ali ne sred leta, pa se mi zdi, da čakajo da zamudimo rok :-((((  konkretno gre za MB. mala čebelica: a si kaj klicala kako kaže za novo enoto?

meni paše za četrtek.

nisem nič klicala za vrtec. nisem vedela da je kaki rok. sem mislila, da je to tako, da ko se dovolj malih zbere da pol lahko odprejo nov oddelek. bom pa poklicala keri dan. upam, da se že spomnim za jutri....

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 885
21.9.2009 20:29:51   
MalaČebelica

Midve sva ob kakšnih dveh v MB.... verjetno v Europarku ali pa Tušu, ker tu najlaže parkiram... se zmeniva za tu kje ali prideva z Marušo kam v mesto? No, v mesto bova itak šli tk da je res vseeno user posted image

ja meni bi blo fajn v tušu, ker je to blizu.... ker ob dveh sma še peš... če ti je se lahko kar zmenima za okoli dveh v tušu pa se pol pokličema ko boma tam....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 886
21.9.2009 20:41:31   
trezika

ja meni bi blo fajn v tušu, ker je to blizu.... ker ob dveh sma še peš... če ti je se lahko kar zmenima za okoli dveh v tušu pa se pol pokličema ko boma tam....

ok, zmenjeno...ob dveh v Tušu...daj mi na ZS še enkrat pošlji telefonsko.... sn si te shranla samo pod Maja pa imam zdaj dve Maji v imeniku...in ne vem katera je tvoja telefonska user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 887
21.9.2009 20:58:11   
MalaČebelica

ok, zmenjeno...ob dveh v Tušu...daj mi na ZS še enkrat pošlji telefonsko.... sn si te shranla samo pod Maja pa imam zdaj dve Maji v imeniku...in ne vem katera je tvoja telefonska user posted image

poslano user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 888
21.9.2009 21:27:10   
NoBady
čer...ka delate pa zakaj nič?

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

Neposredna povezava do sporočila: 889
21.9.2009 21:36:49   
trezika

poslano user posted image

shranjeno... tokrat prav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 890
21.9.2009 21:38:20   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

čer...ka delate pa zakaj nič?

čer... nič posebnega.... tv pa rač....stalnica user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 891
21.9.2009 21:56:45   
KOKICA32

kokica - sem ravnokar klicala za plavanje ptuj. in mi odzivnik pove da lahko pokličem danes med 20. in 21. uro in pol se vseskup izklopi in niti ne zvoni niti se nobeden ne javi.... user posted image user posted image user posted image kaj pa zdaj???? kličem še jutri na normalno telefonsko od term?

AJA???? Pa toti niso resni res...Pa na mail mi tudi niso odgovorili, pa sem ziher 4 maile napisala...MB? Pa nimajo pa imajo samo dopoldanske ure...Kaj pa vem? Probaj ti njih kontaktorati pa mi javi, plis! Samo MB ima uvodni sestanek že 24.09. to pa je že ta četrtek...

Neposredna povezava do sporočila: 892
21.9.2009 21:56:54   
KOKICA32

So ja.

JAAAAAAA!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 893
21.9.2009 22:00:24   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

trezika: čet dopoldan bi šlo! je še kera za?

vrtec: prosim če mi  katera pomaga, do kdaj morajo vrtci sporočit občini, da imajo dovolj malih za odprtje nove enote- sredi leta? naš vrtec skoz nekaj zavlačuje z odgovorom ali bo enota ali ne sred leta, pa se mi zdi, da čakajo da zamudimo rok :-((((  konkretno gre za MB. mala čebelica: a si kaj klicala kako kaže za novo enoto?

Jaz sem načeloma ZA! Ampak ob 11h mi je prepozno....9.30-10h!???? še katera???user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 894
21.9.2009 22:01:17   
NoBady
gledam po netu...ubistvi lahk avtosedež kupiš v pikapolonici al pa v baby cebtru...in to je to kar se tiče dokaj velike izbire sedeževuser posted image če ve kera še za kako trgovino na dan z besedouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 895
21.9.2009 22:02:21   
NoBady

So ja.

ne morm verjet da te še ta fb ni premamil.... user posted image te nič firbec?user posted image

(al si pa vpisana pod lažnim imenomuser posted image )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 896
21.9.2009 22:02:22   
KOKICA32
Še to....MI IMAMO PA ŽE DRUGI ZOBEEEEKKKKK!!!!!

Za seznam

Semu mu zjutraj na sprehodu dala žemljo, pa je taaako široko zinil, da sem ga videla, torej že 2. v razmaku 1 tedna. user posted image user posted image user posted image Pa nič ne jamra, dete moje!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 897
21.9.2009 22:03:28   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

So ja.

ne morm verjet da te še ta fb ni premamil.... user posted image te nič firbec?user posted image

(al si pa vpisana pod lažnim imenom )

NO WAY!!!!Pa še šteka vam! user posted image   Da bo FBI potem imel moje podatke...ni šans...user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 898
21.9.2009 22:04:58   
KOKICA32
Kje pa ste danes? user posted image user posted image user posted image

Najaa, MČ, Yania, Spps....in ostaleeee!!!!!!!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 899
21.9.2009 22:07:26   
PERSIDA
Dober večer.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?