lino
|
Večer. Košarke nisem gledala, sem pa vse dni z veseljem prebirala vaše komentarje, je bilo suuuper zanimivo dobre ste junijke!!!!!!!!! Izpadanje las, trkam, zaenkrat ni hudega Pivo, ja včasih spijem kakšnega, pa tut skadim kerga zraven, sem zeloooo grda, se moram skulirat in zopet nehat, sploh ne vem kaj sem ga sploh mogla pržgat Drugi ljudje mojega Maksija lahko primejo (prijatelji/ce, bivše sodelavke,... in itak, če mu ne paše ga pol jst vzamem) me pa zelooo moti, ko se kak tujc v njega spusti in ga po rokicah boža in pa moti me, ko ga mali otroci lupčkajo (od prijateljice sinek, ki ga ima fulll rad in mu mingrede pripopa lupčka) no takrat sem pa jezna in kr nejevoljna, ker itak da v vrtec hodi in kar naenkrat bo Maksi pokasiral kako virozo, ki bi mu lahko bila prihranjena...(pa sej mu vedno rečem, pa tudi prijateljica mu reče, pa men se včasih zdi, da ima občutek, da kompliciram, ampak tudi domačim ga ne pustim lupčat, tudi Maretu ne, ker ga NI TREBA in ko bo zbolel ... to me jezi!!!!) Nič, grem sedaj spat, sem se najedla ene paštete, je malo pikantna in ima isti okus kot biftek (ga dooolgo ne bom več jedla, upam, vsaj še kakih 6 mesecev kolikor imam še namen dojit, če bo sreča mila...) Nočko
|