|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
18.9.2009 8:53:08   
pikatara
Bubamiška to je pa res hudič. Ampak bi lahko bila malo uvidevna tudi, če se v njunem stanovanju. Če sta se odselila in vas pustila tam, bi pa res lahko vedela, da morate bit sami. Ne maram obiskov, ki kar pozvonijo pri vratih in ti cel sistem porušijo. Od začetka malih nisem pustila po rokah nosit, pa so mogli vsi to upoštevat.

Sploh ne morem verjet, da lahko v miru kavo spijem, ker moja princeska še spi. Drugače je vedno pred mano pokonci, Patrik pa spančka tudi do desetih. Se je pa Karolina čist umirila, nič več ne joka cele dneve, spet je normalno stanje. Očitno čuti mojo nervozo pred izpiti. Ampak saj bo kmalu konec. Za tistega od prvega septembra so končno rezultati - naredila!!! Če sem še tega v sredo, je pol samo še eden in ena seminarska ter magisetrska.

larči mi smo sicer spali, ampak je prvič Karolina rabila po hranjenju 10 min dude dajanja v usta in božanja. Še dobro, da je njena posteljca ob meni in to vse leže opravim. Sem pa pomislila kolikokrat bi mogla vstat, če bi že bili preseljeni in na drug konec stanovanja. Noči še vedno ne prespimo, en obrok je obvezno, najhitreje ob 1.30, danes pa celo ob 4.30 kar je redkost. Držim pesti za večji brlog.

Taški a ste že bolje?

Danes mam pa vse za pospravit. Sem 10 dni štrajkala, da o likanju sploh ne govorim, ampak to pa čez vikend.

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.9.2009 9:16:49   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara
Za tistega od prvega septembra so končno rezultati - naredila!!! Če sem še tega v sredo, je pol samo še eden in ena seminarska ter magisetrska.

ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!! Mislim, ti si pa caricauser posted image user posted image user posted image . Ob dvojčkih, da delaš še izpite, imaš voljo in motivacijo, kapo dol. Resnično, prosim punce en aplavz za našo Pikataro, ki je ena izmed močnejših bejb, kar jih poznam (pa ne fizično). user posted image . Kapo dol!!!!!!!!!!!!!

Lara - tudi naše noči so se spremenile po 4 mesecu, ko da rabita več, se mi večkrat dojita, sao pijeta - ali so zobki, ali pa samo potrebujeta več. Ne vem, sem že gruntala, da bi vpeljala malo hrane dodatne, pa sem se premislila. Ju ti še vedno samo dojiš?

Današnja noč je bila veliko boljša od prejšnje, dvignila sem vzglavje za 30 stopinj, pa cel dan sem ju fajn matrala s fiziološko raztopino, na vsako previjanje je šla ena flaška (5ml). Nobenih kapljic, kar fajn sem v noska filala, potem sta veliko izkašljevala, pa dojila sem ju večkrat. Ponoči mi nista niti enkrat zakašljala, vročine ni. Pediatrinjo sem sicer obvestila, k njej bom šla, če se bo zadeva poslabšala. Mam prakso tako dihalnih stisk, pokov v pljučih, da vem približno kdaj je stanje resno. Drugače pa - občutek je važen. Dvojčka sta vesela, se smejčkata, dobre volje in to je znak, da je vse ok. Bomo šli tudi ven, jima bo zrak koristil.  

Moja dva se zelo slinita in pestke v usta tlačita. Zaradi tega imata/sta dobila pikice rdeče okoli ust.  Zanima me ali imajo vaši dojenkoti tudi in kako to rešujete? mažete?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
18.9.2009 9:22:19   
taškica
Bubamiska, ti kar pojamraj malo, ti bo lažje. Drugače pa je lažje je govorit kakor pa s pestjo udarit po mizi, še posebej če si v njihovem stanovanju. Ampak če se ti zdajle vtikajo, ko sta dojenčka, kako se ti šele bojo ko bosta zrasla (sta dovolj oblečena, kaj pa sta jedla, saj ju boš prehladila, itd...). Včasih moraš zaropotati, da se ve, kdo je gazda!!!! Otroka sta tvoja, ne dovoli, da ti mešajo štrene, glavo in misli. In vedno ravnaj tako, da bo najbolje za dvojčka - če v razvojni hočejo hendling, izvajaj hendling. Striktno, tudi pred starši in ignoriraj njihove pripombe. Kot da jih ni.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
18.9.2009 14:06:38   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Za tistega od prvega septembra so končno rezultati - naredila!!! Če sem še tega v sredo, je pol samo še eden in ena seminarska ter magisetrska.

ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!! Mislim, ti si pa caricauser posted image user posted image user posted image . Ob dvojčkih, da delaš še izpite, imaš voljo in motivacijo, kapo dol. Resnično, prosim punce en aplavz za našo Pikataro, ki je ena izmed močnejših bejb, kar jih poznam (pa ne fizično). user posted image . Kapo dol!!!!!!!!!!!!!

Pika, aplavz od nas 4 ...traja in traja....pridna si resuser posted image user posted image user posted image , vse čestitke!!!! še tako malo ti manjka do magisterija??? ne morem verjet, da zmoreš.Ker jaz enostavno ne bi zmogla, nič ne uspem nardit, ali skoraj nič poleg njiju, super si!! In kapo dol!!user posted image

Lara - tudi naše noči so se spremenile po 4 mesecu, ko da rabita več, se mi večkrat dojita, sao pijeta - ali so zobki, ali pa samo potrebujeta več. Ne vem, sem že gruntala, da bi vpeljala malo hrane dodatne, pa sem se premislila. Ju ti še vedno samo dojiš?

Isto razmišljam, popolnoma isto.user posted image Ja, še vedno se polno dojimo brez dodatkov. Upam, da čimprej kaj dodamo, da bosta mirnejša in dalj časa 'pridna'.user posted image

Današnja noč je bila veliko boljša od prejšnje, dvignila sem vzglavje za 30 stopinj, pa cel dan sem ju fajn matrala s fiziološko raztopino, na vsako previjanje je šla ena flaška (5ml). Nobenih kapljic, kar fajn sem v noska filala, potem sta veliko izkašljevala, pa dojila sem ju večkrat. Ponoči mi nista niti enkrat zakašljala, vročine ni. Pediatrinjo sem sicer obvestila, k njej bom šla, če se bo zadeva poslabšala. Mam prakso tako dihalnih stisk, pokov v pljučih, da vem približno kdaj je stanje resno. Drugače pa - občutek je važen. Dvojčka sta vesela, se smejčkata, dobre volje in to je znak, da je vse ok. Bomo šli tudi ven, jima bo zrak koristil.  

Super novice, le pejte na zrak, samo pazi na prepihe in senčne poti, kjer zna bit precej manj stopinj kot drugod.user posted image

Moja dva se zelo slinita in pestke v usta tlačita. Zaradi tega imata/sta dobila pikice rdeče okoli ust.  Zanima me ali imajo vaši dojenkoti tudi in kako to rešujete? mažete?

Tlačita tudi moja, sline mamo za prodajat, še posebno fantek je non stop moker. Pikice, izredno malo jih je, kar spregledam.user posted image

Buba, kot pravijo punce, moraš se potegnit zase in še posebej za otročka. Bodi močna, odločna, s pogovorom se marsikaj reši, saj prevečkrat čakamo, da bo neko početje samoumevno, velja se potruditi, saj gre za tvoj/vaš lajf.user posted image

Moja deklica spet al bolje znova ne kaka že 10 dni. Obstaja kaka kura npr. s svećkami, da se ta prebava nekako uredi?? Fantek 1-3x na dan, ona pa na cca 7-10 dni. Poje pa isto, morda še več. Zaskrbljena sem. V torek imam pregled pri P.

Ju grem dat spat.user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
18.9.2009 15:23:01   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Dan lepotice! S5 neprespana nočuser posted image ...moja dva se vsaki 2h uri zbujata, pa kaj je zdaj to???

Pri nas že druga obupna zapored....sem že kot zombi. Kaj pa vem, a je kej u luftu al kaj..user posted image user posted image user posted image

Pika, čestitke!!! Bravo!!

Taški, naša Špela ma nekaj pikic okoli ustk, pa pod brado na vratku tudi. ma bolj občutljivo kožo kot Miha in prej dobi od vse te sline. Mažem z Riboderminom ali če je hudo s Fenistilom. Pomaga če to počnem skos ob previjanjih.

Larči pomoje kake posebne kure ni. Jaz sem Mihcu dala ene parkrat une sladke kamilice, ko to ni nucal pa Donata en pljunek (toplega, zluftanega). Pa nam je pomagal, da sem zamenjala AM. Kot kaže ima bolj leno prebavo. Miha jo je tudi imel napram Špeli, ampak zdej je pa skor obratno. Kakata oba vsaj dvakrat na dan. Papata user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
18.9.2009 20:50:29   
buši2
Dober večer herojke!

Babe ma vse ste od user posted image . ZMAGOVALKE!
Danes ni moj dan. Tamale driskata. Ni ful hudo, ampak me vseeno čist potolče. Da to ni dovolj, sta še ful tečni in nočeta spat! Tavelka je še fasala rahel plenični izpuščaj user posted image . Ste ravno debatirale o kremcah za ritke,...pa sem si mislila pri nas pa tega ni user posted image , ja evo naslednji dan user posted image . Danes sem pa res komaj dočakala, da pride mož domov, sem imela že poln kufer vsega. Pride tak dan, ko me mal depra prime user posted image .
Potem pa vas preberem in si mislim, madonca tele babnšce pa poleg otrok še študirajo, vodijo gospodinjstvo, kuhajo marmelado user posted image in še in še,.. Ma ste res taprave. Mi dajete ful spodbudo, da se vse da, če to le hočeš. Ja včasih mi pa je vseeno težko. Bi kar pritisnila na ˝pause˝, da se malo odpočijem in naspim.
Bo že,...

Razturate!!!!!!!

Nočko!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
18.9.2009 21:12:41   
lara light
Hedi, hvala upam, da se uredi, najprej spanje, potem pa še kakanjeuser posted image
Grem za njima v vodoravno, ker komaj gledam, ln vsem.user posted image

Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
19.9.2009 8:33:00   
pikatara
Taški super da ste bolje. Patrik ima dostikrat pikce okoli ust, včasih tdi drugje po obrazu. Zgleda kot ena alergija. Končno mi je uspelo pogruntat, da je od mleka. Če se slučajno z mlekom polije, ko flaško premetuje, se mu naredijo in čez kake dva dni zginejo. Sedaj ga vedno takoj umijem, ker če čakam, da do konca poje, je prepozno.

larči pravijo, da lahko dojeni otroci kakajo tudi na 14 dni, več pa ni vredu. Patrik vedno tekoče kaka in parkrat na dan, karolina pa večinoma trdo in enkrat na dan. Če je pa kdaj kriza in se muči, ji dam pa malo sladkorja v mleko.

Buši ti kar nam malo pojamraj, to vedno pomaga. Pri vseh nas pride kak tak dan, sploh ker smo toliko doma in sam z otročki. Pa še vreme je čudno.

Mi pa k sreči spimo. Hranimo se še vedno enkrat vmes, brez tega ne gre, ampak to je še najmanj. Včeraj ponoči je bilo prvič, da sem rabila 5 min, da je karolina zaspala nazaj, malo kapljic proti krčem, držanje dude v usta in malo božanja pa je bilo. Sta pa zvečer že ob osmih omagala in šla spat. Čez dan skoraj ne spita, pol je pa zvečer kriza. Sem pa ugotovila, da je najbolje Karolino čez dan v njeno posteljco nest ko jevsa zaspana, ker v dnevni noče spat. zadrema za 10 min in je spet pokonci.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
19.9.2009 10:42:37   
rosajelka
Ojla punce!!Mal sem se zgubila na teh forumih,končno sem vam našla:) :)tudi jaz imam dvojčici Tajo in Niko,23 bosta stari 3 mesece:)Včeraj smo imeli uz kolkov in so 1a :)Drugače pa nimam problemov z njima sta zelo pridni,ponoči mi lepo ajata,jesta mi enkrat do dvakrat obe naenkrat :)z zobki še nimamo problemov pa z  pleničnimi izpuščaji tudi zaenkrat še ne.V torek imamo cepljenje pri P pa da vidimo kolk smo z kg in g pridobili :)Pupi si rokice nosita v usta,preobrnili bi se že radi,segata po igračkah,brcata 100 na uro,čebljata...,tak da se malo zamotita ,da ima mamica čas zase,za kuhanje,pospravljanje,likanje..... :)Kaj katera od vas še doji??Jaz sem pred dnevi prenehala ,ker jima verjetno ni več všeč okus mleka,zdaj pijeta beba pro 1,včasih pa tudi milumil :) Katero mleko pa ve dajete če ne dojite seveda :) Joj sem se razpisala :)Se napišem kaj več v sredo po cepljenju :) Uživajte s svojimi sončki oni so naša sreča :)Čaw čawuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
19.9.2009 21:01:25   
pikatara
Rosajelka sploh se nisi razpisala, to znava le midve s Hedi. Lepo da si se javila in da je vse super. Mi smo na Novolacu, končno prehajamo iz tega proti krčem na navadnega. Sem hotela že prej zamenjat pa ni šlo. Pa mi je pediatrinja predlagala naj ju mešam in počasi zmanjšujem.

Deteca spavajo, oči gleda košarko, mami pa ima mir za računalnikom. Le kuža teži za kokice (Hedi ti to že poznašuser posted image .

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
19.9.2009 21:16:56   
hedviga

Rosajelka sploh se nisi razpisala, to znava le midve s Hedi. Lepo da si se javila in da je vse super. Mi smo na Novolacu, končno prehajamo iz tega proti krčem na navadnega. Sem hotela že prej zamenjat pa ni šlo. Pa mi je pediatrinja predlagala naj ju mešam in počasi zmanjšujem.

Deteca spavajo, oči gleda košarko, mami pa ima mir za računalnikom. Le kuža teži za kokice (Hedi ti to že poznašuser posted image .

Ja, kva no....user posted image Hedi ma pač dolg jezik. Sicer pa moj večer je genau isti kot tvoj, le da za kokice ne teži pesek, ampak mož user posted image user posted image user posted image

Mi papamo (kadar jima je sploh še volja...namreč nekaj štrajkata pri mleku zadne cajte) Aptamil 2 in občasno Aptamil Night (ampak tega nekak ne ljubita preveč). Komi čakam še tele 4 mesece, da dam navadno mleko in nehamo s temle prahom....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
20.9.2009 20:19:15   
Snezinka4
Čeeeer!
Tudi danes so verjetno možeki na kavču pred Tv-jem, ne? Pri nas je tako...user posted image . K meni je pa danes prišel na obisk g.Zastoj, ki ga bom upam lahko odstranila preden bo uletel še g.Mastitis. Punce nimajo neke vztrajnosti pri izsesavanjuuser posted image . Obe se nahranita na boleči strani, se bojim, da mi bo zastoj nastal še na leviuser posted image . Skratka, upam, da ne kasiram vročine...
Smo bili pa danes na pikniku in sta bili takooo pridni. Sem lahko čvekala ravno toliko kot mame brez dojenčkovuser posted image . Naj obdržita take navadeuser posted image .

Lep ostanek večera vam želim in dober začetek tedna.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
20.9.2009 20:39:09   
lara light
Snežinkica moja, naj gre nekam ta hudoba! Upam, da je prehodno, da ne dobiš še na drugi strani, niti vročine...držim pesti. In user posted image  za pridni deklici!user posted image user posted image

Pika, ti imaš tudi zelo pridne otroke. Bravo.user posted image user posted image Moja2 pa se mi zdi, da sta lačna, da rabita več, zato se zbujata precej več...v torek čakam P, da da zeleno luč za kak dodatek. Premalo spim, def premalo.

Taški, kako prehlad? Vem, da ste že kot novi.user posted image user posted image

Noki, kje si? user posted image

Hedi, danes sem se spraševala, kako ti pospraviš tvoje velikoo stanovanje. Moj mali brlog je daleč prevelik, da bi lahko bil pospravljen. Mah,ju3 bom...to vsak dan rečemuser posted image

Gemelli, danes se te videla! Lepi ste, otročka pa itak, velika in pridna!user posted image user posted image

Vse je tiho, možek gleda tekmo drugje...evo smo zgubili...user posted image , mlinčka se sigurno jezi še bolj kot jaz, ja kje pa ste mlinčkovi???

Še od nas najpomembnješe: kakali smo! Revica, se je zgodaj zbudila s strašnim jokom, pa sem jo nekaj časa nosila in ujčkala in sva pridelali...oho, ene robeuser posted image . Potem je še celo dopoldne spala od samega zadovoljstva. Od prejšnjega četrtka punce mojeuser posted image , 10 dni!!user posted image  Upam,da se kmalu uredi. Res upam.

Lepe sanje vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
20.9.2009 20:52:33   
taškica
Snežinka - srce, naj ti te vozli in zamašene zadeve preletijo...upam, da bo vse ok.....držim pesti.

Hvala Lara, mi smo kot novi, je dojenje naredilo pravi  čudež...kašlja ni večuser posted image . No, je pa zbolel še ta večji fantek, smo se hecali, da bomo tudi njemu dali materino mleko, glede na to, da sta se dvojčka tako hitro zmazala....user posted image sem dobila tako lepo kislo faco user posted image  - se hecamo, se razume.

Joj, Lara mene so tudi začele ubijat te noči, enostavno se (pre) večkrat dojita.....dodatek? Kaj pa vem, jaz bi kar na malce bolj GH prešaltala. Ne vem, poročaj kaj si uredila pri P. Aja, glede kakanja - jaz sem imela enega zamašenega 14 dni.....pa se je uredilo, zdaj skoraj vsak dan....

Pa kje ste vse punce? A noki nas ne mara več?

Neposredna povezava do sporočila: 1364
20.9.2009 21:31:50   
hedviga
Pupe, mene bo konc. Mi sploh skor več ne spimo, no... Zbuja se en al drug na skor vsako uro. Včeri je začela Špela še pred polnočjo, okol 22, potem pa ob polnoči spet, pa prec za njo Miha in pol spet oba, potem pa več al manj Miha do zjutri. Pa pi....... aaa. Sploh mi ni jasno kaj je narobe. Špelo se da izi pomirit, dam dudo in amen, ampak Miha se pa premetava in jamra, pa pol še joka in se vrti po postli... Jest nimam več idej, ni lakota, ni vroče, ni mraz, ni vročina, ni spalna vreča, s trebuha in okol se obrača ko šus, dlsni ima sicer napete ampak ne rdeče....pojma nimam kaj mu jeeeeeeeeeeeee. Čez dan spanje tudi slabše, prejle se je že zbudu in je zbudu tut Špelo, ki mu zadnje dni kar sledi. Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjj, jest sem ko zombi, pa to je huj kot k smo prišli iz P....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
20.9.2009 21:39:54   
blanč
Hediuser posted image
Jaz tudi velikokrat razmišljam, kako je fajn met samo enega. Ga previješ, nafotraš, pocartaš, ga daš še mal očiju, babici, tašči, sosedu...in verjetno lahko celo kej pospraviš, pa mogoče se lahko celo v miru stuširaš in kdaj tudi še kaj v miru poješ.
Tako pa kamorkoli se obrneš je vsaj eden vedno na tvojih rokahuser posted image  Ja kar carice smo me dvojne, ni kej...

< Sporočilo je popravil blanč -- 20.9.2009 21:40:43 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
20.9.2009 21:42:05   
sonček33
Hedi, blanč in vse ostale dvojne mame..jaz vas občudujem in vam izrekam vso čast...Zame ste super mame itak.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
20.9.2009 21:51:56   
lara light
Sonček user posted image , kako je naš lepotec Lovro? Lepo,da nas prideš sem pokukat, saj jaz na druge teme enostavno ne utegnem. Kako si ti?

Hedi, pri nas je že več časa tako, prvič se zbudi en ob 23h, pa ob 24h pa tko naprej vsako uro...enkrat je dovolj duda, enkrat pit, ponavadi pa še dojit...tudi jaz sem kot zombi, če ti kaj pomaga.

Taški, upam, da se sam pozdravi, da mu ne bo treba (spet) mamine zizikeuser posted image , hec. Ja, gh sem mislila kot dodatek, zaenkrat ne razmišljam o am. Le tiste kašice ne vem, s kakšnim mlekom to nardiš? Ker meni ne rata še izčrpat, saj sem skoz na min, ker vse sproti popapcatauser posted image . razsvetli me.user posted image

Blanči, kako ste?user posted image
Če mene vprašaš, so dvojčki malo prikrajšani. Mamica je le ena in večkrat so na 'čakanju', pa ne moremo jim posvetiti toliko časa, kot bi enemu, itd. Da bo pa naporno in pestro smo pa več al manj vedele....da smo pa  super mame zvemo če ne drugače, vedno znova na sprehodihuser posted image , ko slišimo: jaz ne bi zmogla...pa kako ju uspete oba porihtat, dobra ste...kako zmorete, kdo vse vam pomaga ju rihtat?...verjetno vam zveni precej poznano...ne vem kaj si ob tem mislite mamice z večimi?? taški,mf, sneži, 4 pikice... vam gredo vse čestitkeuser posted image

Zdaj sem z mojim spila pivo, da se je potolažu glede poraza, zdaj pa res grem v pančevo! Ln!

< Sporočilo je popravil lara light -- 20.9.2009 22:02:15 >

Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
20.9.2009 22:11:09   
Shadow
Kapo dol pred vami, ki dojite! Res ste carice! user posted image user posted image user posted image Jaz sem zizike že pospravila med staro šaro (no, vsaj kar se tiče dojenja... user posted image ), tako da lepo pridno mešamo adaptirano mleko. Prednost takega hranjenja je tudi to, da lahko kakšno hranjenje izpustim in ga prespustim kakšnim prostovoljcem, sama pa hop pod tuš ali pa v kak hiter šoping.

Moja dva sta kar se spanja zaenkrat kar ok, (že trkam!), smo par noči celo prespali od kakih 22h do 7h - sigurno se pozna, da je AM bolj sitosten, pa še eno merico več jima zvečer namešamo. Sta pa zvečer sitkota, sem poskusila najprej hraniti, pa potem umiti/kopati, pa je isto kot če najprej umijemo/kopamo in šele nato hranimo. Duda not, duda ven, pa kako vetrovno kapljico na dudo pa dudo not, pa spet ven, pa Tomy zvezdico všaltamo, pa duda ven, pa not.... kaki dve uri zna trajati, da oba trdno zaspita.

HB oba kakata kot velika, vsaj enkrat na dan in se ju vedno zavoha že na daleč. najbolj zanesljiv drek radar je pa naš pesjanar, ju takoj začne okoli riti ovohavati. user posted image

Nekaj mi povejte, a se vam tudi kdaj zgodi, da kaka plenica prepušča? Meni so DM-ove in Millerjeve zdaj že parkrat prepustile, tako da bomo menda kar na Pamperskah ostali.

Pa res, kje pa je Noki??? In kje je naš seznamček??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
20.9.2009 22:57:16   
Shadow

user posted image

Svoja zakladka dobile v letu 2009:

4pikice PDP 10.12.2008 ; rodila 4.12.2008
user posted image  ANA 2755g, 49cm in user posted image  LINA 3015g, 51cm 

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image  TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009  
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Alenka-8 PDP 9.3.2009 ; rodila 19.1.2009
user posted image  LANA 1510g, 42cm in user posted image   JAŠA 1720 g, 44cm 

Thula PDP 7.2.2009 ; rodila 24.1.2009, CR  
 user posted image KIAN 3140g, ??cm in user posted image TAJA 2400g, ??cm

nokes PDP 9.3.2009 ; rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image VITAN 2450g, 49cm

malaflobe PDP 27.2.2009 ; rodila 5.2.2009 
user posted image   FLORIJAN 2800g, 48cm in user posted image BENJAMIN 3135g, 51cm

Hedviga PDP 2.3.2009 ; rodila 9.2.2009
user posted image  ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image MIHA 2700g, 48cm 

aknela1 PDP 1.4.2009 ; rodila 13.2.2009
user posted image  GAJA 1920g, 42cm in user posted image  ZOJA 1910g, 44cm

Skorpija PDP 14.3.2009 ; rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 25.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image   FRAN 1205g, 40cm in user posted image DANE 1640g, 41,5cm

gemelli PDP 16.3.2009 ; rodila 2.3.2009 
user posted image  SARA 2500g, 48cm in user posted image  ALEX 2550g, 50cm 

Suncicica PDP 28.3.2009 ; rodila 21.3.2009
user posted image  STELLA 2700g, 48cm in user posted image PIA 2490g, 47cm

Pikatara PDP 17.4.2009 ; rodila 28.3.2009
user posted image  KAROLINA 2090g, 46cm in user posted image PATRIK 2350g, 46cm 

Mucka25 PDP 8.5.2009 ; rodila 2.4.2009
user posted image  TINA 1530g, ?cm in user posted image  NINA 1970g in ?cm

lara light PDP 26.5.2009 ; rodila 25.4.2009
user posted image   ZARJA 1820g, 45cm in user posted image   IZAK 2100g, 46cm  

Taškica PDP 17.5.2009 ; rodila 4.5.2009
user posted image   JURIJ 2765g, 49cm in user posted image   ANDRAŽ 3160g, 51cm 

sosedica PDP 2009 ; rodila 5.5.2009
user posted image   PIA 2110g, ??cm in user posted image   AŽBE 2140g, ??cm  

Ona23 PDP 29.5.2009 ; rodila 8.5.2009
user posted image   MARK 2650g, 49 cm in user posted image   BOR 2730g, 48 cm

Snežinka4 PDP 26.6.2009 ; rodila 9.5.2009 
user posted image   ROŠA 1780g, 43cm in user posted image  DAŠA 1970g, 42cm

Stijan  PDP 5.6.2009 ; rodila 11.5.2009 
user posted image     JAKOB 2310g, 45cm in user posted image  FLORJAN 2460g, 44cm

buba.miska PDP 30.5.2009 ; rodila 14.5.2009 
user posted image   ŽANA 2130g, 42cm in user posted image   KLEMEN 2310g, 46,5cm 

_rosa PDP 25.6.2009 ; rodila 15.5.2009
user posted image   NEJA 1640g, ? cm in  user posted image  NIKA 1810g, ? cm

Blanč PDP 10.8.2009 ; rodila 15.6.2009 
user posted image   BERNARD 2020g, 43cm in user posted image   LARA 1600g, 42cm

Belen PDP 13.7.2009 ; rodila 19.6.2009
user posted image  NAŠA 2390g, 48 cm in user posted image  LIJA 2350g, 48cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin PDP 26.9.2009 ; rodila 19.6.2009
user posted image   GAJA 831g, 33cm in user posted image   ZOJA 681 g, 31 cm 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlinčka PDP 16.7.2009 ; rodila 20.6.2009
user posted image  TAJA 2250g, 45cm in  user posted image  ANJA 2500g, 48cm

Anja3  PDP 31.7.2009 ; rodila 26.6.2009
user posted image  SANJA 1945g, 42cm in user posted image TISA 1370g 39cm

Barbk  PDP 20.8.2009 ; rodila 10.7.2009 
 user posted image ŽIGA 1580g, 42cm in user posted image  BRINA 1610g, 43cm

evamaja PDP 20.7.2009 ; rodila 19.7.2009 
user posted image   LAN 3310g, 53cm in user posted image   GAJA 3150g, 52cm

Shadow PDP 16.8.2009 ; rodila 21.7.2009 
user posted image    AJDA 2400g, 45cm in user posted image    SIMON 2350g, 45 cm

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
20.9.2009 22:57:33   
Snezinka4
Jp, jaz tud Noki pogrešam....
Vročine še niuser posted image , vklopla črpalko, se spomnila starih dni pumpanjauser posted image , porabila stekleničko syntocinona (mam še eno k sreči), priklapljala na izčrpano dojko, ampak še ni dobr...no sej bo. Se ne dam!
Ker sem pa punci hvalila pa zdej mam kar mam. Cmevkanje že dve uri. Kr neki. Pa saj bo.

Punce vse ste carice!!!!!!!

Taškica - lahko se pa lotiš peke peciva...sem v porodnišnici slišala eno zgodbico, da je ena imela toooliko mleka, da je iz njega spekla pecivo še za ostale otrokeuser posted image ....

Aja Pika - čestitke za izpit in držim pesti za naslednjega!!!

Lara - juhuhu za drekeca pekeca!!!

Hedi (in ostale) saj bo, saj bo. Predstavljaj si,da bodo od zdaj naprej vse noči take pa boš vsakič ful vesela, ko bosta spalauser posted image . Jaz sem si predstavljala,da ko bomo imeli dvojčke bom pa v drugi dimenziji živela - nekje med spanjem in budnostjouser posted image . Pa ker kdaj tudi 3,5 ure skupaj spim sem čist hepi. Pa kdaj tudi 2 uri skupaj spita čez dan, le mal pozibam al pa dudo vtaknem vmes pa je tudi super. Lahko bi se pa skoz podnevi in skoz ponoči drli.... Treba si je kriterije spremenit pa se takoj lahko boljš počutiš. No, lahko je to slaba tolažba, ampak men je vsaj tolažbauser posted image user posted image user posted image  Pa saj zato smo pa na porodniški. Če bi bilo vse tako izi bizi bi morale pa v službo hodit...samo ne obupat carice moje!!!!user posted image ravnoko se boste navadile na nek ritem se bo itak spremeniluser posted image

Lara, Taški - pa dej vlečta to dojenje kolikor je mogoče dolgo. Je tolk simpl. Ko pa enkrat začneš z GH pol pa moraš kosilca kuhat. Pol pa nema bluzenja in dojenja na izletih, ampak skoz v naprej razmišljat kaj bodo deca jedla...A se kaj nacejata s čajem za dojenje? Ne vem no, men se zdi da mi kar količino poveča...danes si ga nisem naredilauser posted image ...Itak bodo pa dojenkoti 6 mesecev stari kot bi mignil hitro...

Drage moje, mirno in lahko noč vam želim.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
20.9.2009 22:58:52   
Shadow
Evo, našla sem seznam na 47. strani, ampak ni nič apdejtan, ker jih je sigurno ene 5 rodilo še za mano, nimam pa energije it vse za nazaj brat, tako da punce, dajte se same vnesti na seznam, ali pa kak post napišite, da vas vidim in vas dam na seznam, če želite, seveda!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
21.9.2009 8:34:27   
taškica
Jutro pupe! Bo kera kafe prinesla gor?

Hedi srce - uboooošček glede spanja. Mah, jaz te čist štekam....sem imela pri prvem otroku zelo podobno, pa tudi pri dvojčkih vidim da me iščeta; enostavo sta najraje pri meni, stisnjena, da jima je tooooplo, sam kaj ko se potem jaz zbujam na 2h in pol ali pa še več (dvignem, nazaj ju polagam, dojim)....če 3 ure v kosu zdržim sem že zmagala. 

Mah saj se vse uredi veš, z leti.....user posted image  Pri 18-tih, ne bosta več hotela doma spati!!!!

Mah jaz pa ne mislim, da so dvojčki kaj prikrajšani, se mi zdi, da so od začetka že navajeni si deliti vse sorte zadeve - dude, joškico, mamo....zaradi takega načina življenja reprogramiranega že v maternici so veliko manj sebični, egoistični kot pa enojčki...in to vedno prav pride v življenju. Moj mož bi rekel, da so že avtomatično bolj čustveno inteligentni...user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
21.9.2009 8:37:01   
taškica
Snežinka - mah saj vem dojenje... vendar vidim, da se mi je ritem porušil...enostavno ne zdržita v kosu 3 ali 4 ure.....še pred mesecem pa sta. Vidim da sta velika, njune potrebe so večje...ne vem. Mislim, da je samo Mali flobe uspelo, da sta ji samo ob dojenju spala celo noč.

Kje pa je Mala flobe....?

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
21.9.2009 9:58:55   
rosajelka
ojla punce!Kako pa to,da ste mene iz seznama spustili ??' :(

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?