|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
19.9.2009 12:01:48   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dan dan

sem danes mal kaput, sem se včeraj nažurala in spila mal preveč šampanjca in cuba libre- smo morali zapiti mojega newborn sestriča Mark Leona.. dons pa kot zakleto Nejc že pred 7 h auf..drugače za vrtec pa spi.user posted image
sem mojga nafehtala da ga obleče, in pol se frajer nazaj vleže v postlo, tak da sem se mogla vstat.. 4 urce spanja mi manjkajo..
Je pa vsaj Nejc priden, tako da ne sitnari..
Popoldne gremo na trgatev, tako da od spanja ne bo nič..

sicer je pa taka čudna sobota, brez sončka..

ampak preživite jo karseda lepo..

user posted image user posted image user posted image da si se mela lepo
Pr nas je ista pesem, ko je čas za vrtec bi on spal, ko je vikend pa je zgodaj pokonci.
Uživajte na trgatvi.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
19.9.2009 12:03:46   
Srčekgirll
Tko je pa pred 1,5h mi Vid zaspal:user posted image user posted image user posted image user posted image (zadnje čase on tko spi)

user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
19.9.2009 12:29:15   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Tko je pa pred 1,5h mi Vid zaspal:user posted image user posted image user posted image user posted image (zadnje čase on tko spi)

user posted image

A kr sede frajer user posted image , pa pol ga pustiš ali ga prestaviš? A še 2x na dan spi, ker ti tako hitro mrkne?
Moja tudi že pol ure hrgoli, danes je hotela it prej spat kot ponavadi, mi pa paše, da bo zato zvečer šla prej spat user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 1228
19.9.2009 12:41:57   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

user posted image

A kr sede frajer user posted image , pa pol ga pustiš ali ga prestaviš? A še 2x na dan spi, ker ti tako hitro mrkne?
Moja tudi že pol ure hrgoli, danes je hotela it prej spat kot ponavadi, mi pa paše, da bo zato zvečer šla prej spat user posted image

Tok je biu tečen, pol sm ga dala pa v stol, jst sm med tem likala, pa muziko sva poslušala in mi je zaspal, pol sm ga pa sam v posteljo odnesla. Včasih spi 2x, sam večinoma pa 1x (1, 2 ali 3 h, kokr je). Zanč je spal sam 1h (od 12-13h) pa sm ga zvečer tereala ob 21h spat, pa ni hotu. Kadar je on zaspan je ful tečko, sam zaspat pa ne user posted image .

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
19.9.2009 13:13:34   
nia5
No pa da še jaz prpopam en posnetek, kako moja pikica lista revijo Mama in gleda dnevnik zraven user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1230
19.9.2009 14:02:54   
Srčekgirll

No pa da še jaz prpopam en posnetek, kako moja pikica lista revijo Mama in gleda dnevnik zraven user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image Faca mala, kok je corti.
Uuuu pa krušno peč mate, jst bi jo tud, pa je nimamo kam dat.

user posted image
user posted image user posted image user posted image nia5user posted image user posted image user posted image BRAVO za 4000 postovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
19.9.2009 20:55:19   
nia5

user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image nia5user posted image user posted image user posted image BRAVO za 4000 postovuser posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
19.9.2009 20:57:11   
nia5
Pa dober večer. A imate štrajk?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
19.9.2009 21:28:29   
špelin@
Čer user posted image

Bil je pester in naporen, ampak po dolgem času res zelo zadovoljujoč in nasploh uspešen dan user posted image Mogoče kdaj drugič več o tem, zaenkrat me ne mika, da bi določeni obirali kosti - me nekateri, ki jim je hobi naslajati se nad problemi drugih, osebno poznajo. Saj če bi šlo zame, bi vseeno napisala, ker nimam česa skrivat ali zadrževat zase, ampak ker gre za druge ljudi, nimam pravice širiti njihovih osebnih zadev. V glavnem: stoprocentno mi je uspelo osrečiti 2 ljubljeni osebi, ki ju bolezen močno zdeluje, in jima podariti en fenomenalen dan user posted image Tako veliko mi to pomeni, mi kar srce razganja od sreče
user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
19.9.2009 21:30:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dan dan

sem danes mal kaput, sem se včeraj nažurala in spila mal preveč šampanjca in cuba libre- smo morali zapiti mojega newborn sestriča Mark Leona.. dons pa kot zakleto Nejc že pred 7 h auf..drugače za vrtec pa spi.user posted image
sem mojga nafehtala da ga obleče, in pol se frajer nazaj vleže v postlo, tak da sem se mogla vstat.. 4 urce spanja mi manjkajo..
Je pa vsaj Nejc priden, tako da ne sitnari..
Popoldne gremo na trgatev, tako da od spanja ne bo nič..

sicer je pa taka čudna sobota, brez sončka..

ampak preživite jo karseda lepo..

user posted image user posted image user posted image za zabavo ob rojstvu malega fantiča.
Kako je bilo na trgatvi?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
19.9.2009 21:32:01   
špelin@

Dobro jutro user posted image
No najboljše glih ni, ker sem pol noči prespala na Niini postelji, delno zato, ker je rogovilila, delno pa zato, ker sem preprosto zaspala. Skratka nisem naspana, pa še vreme prispeva svoje, kislo, megleno....pa še user posted image ni.
Je pa tako prijetno v dnevni sobi, ker sem včeraj krušno peč zakurla user posted image .

Punce imam problem (spetuser posted image ). Enostavno ne vem kaj narediti oz to preprečiti. Nia si pipa lase, razloga ne vem, večinoma pa ponoči oz pred spanjem oz ko ima probleme zaspat. Ali ji je to tolažba ali kaj, nimam pojma. Skrbi pa me ful, saj prisežem da se ji na desni strani lasišča že pozna, ker to ji grejo kr šopi ven, tako močno si ji pipa. Kaj naj naredim user posted image ?

user posted image user posted image user posted image
Uf, pojma nimam, kaj s temi lasmi... user posted image Kaj pa, če bi ji poskusila med uspavanjem na rokice nataknit nogavičke (namenoma sem napisala nogavičke, ker jih patent drži na rokicah, rokavičke si otroci v sekundi dol snamejo)? Bi jo preveč motilo in ne bi hotela zaspat?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
19.9.2009 21:32:23   
špelin@

user posted image

Ful je dobra, obvlada user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.9.2009 21:33:12 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
19.9.2009 21:32:41   
špelin@

user posted image

Cukr user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
19.9.2009 21:32:54   
špelin@

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1239
19.9.2009 21:50:52   
špelin@
Grem gledat na program, kaj je tako zanimivega na TV, da ni nobene za čvek user posted image

Aha: košarka (user posted image jo gleda, meni je pa dolgčas) ali Eddie Murphy user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
19.9.2009 21:53:22   
nia5
Uf, 2x se je že zbudila, neka vroča mi je delovala, ampak je nisem utrujala s termometrom. Danes se mi je zazdelo, da sem videla belo dlesen pri eni petki user posted image , mogoče se mi je samo zdelo, ampak mi je zdaj takoj zaspala, ko sem ji dala malo Calgela. Se pa je zbasala gor na svojega velikega medvedeka, malega pa je objemala user posted image . Upam, da bo zdaj spala.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
19.9.2009 21:54:33   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Grem gledat na program, kaj je tako zanimivega na TV, da ni nobene za čvek user posted image

Aha: košarka (user posted image jo gleda, meni je pa dolgčas) ali Eddie Murphy user posted image

Hide and seek je na PopTv user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
19.9.2009 21:56:30   
nia5

No najboljše glih ni, ker sem pol noči prespala na Niini postelji, delno zato, ker je rogovilila, delno pa zato, ker sem preprosto zaspala. Skratka nisem naspana, pa še vreme prispeva svoje, kislo, megleno....pa še user posted image ni.
Je pa tako prijetno v dnevni sobi, ker sem včeraj krušno peč zakurla user posted image .

Punce imam problem (spetuser posted image ). Enostavno ne vem kaj narediti oz to preprečiti. Nia si pipa lase, razloga ne vem, večinoma pa ponoči oz pred spanjem oz ko ima probleme zaspat. Ali ji je to tolažba ali kaj, nimam pojma. Skrbi pa me ful, saj prisežem da se ji na desni strani lasišča že pozna, ker to ji grejo kr šopi ven, tako močno si ji pipa. Kaj naj naredim user posted image ?

Uf, pojma nimam, kaj s temi lasmi... user posted image Kaj pa, če bi ji poskusila med uspavanjem na rokice nataknit nogavičke (namenoma sem napisala nogavičke, ker jih patent drži na rokicah, rokavičke si otroci v sekundi dol snamejo)? Bi jo preveč motilo in ne bi hotela zaspat?

Ziher. Saj to počne, ko bi rada zaspala, pa ne more. Danes je hotela to naredit, pa sem ji prijela rokico in jo zanjo držala, ampak to ne pali vedno. Joj, upam da jo to mine.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
19.9.2009 21:58:13   
nia5
Špelin@ se mi zdi, da sma edine, ki skoz dežurama tu zvečer user posted image . Jaz pa še posebaj veliko zdaj gor visim, ker sem sama, drug teden je user posted image zvečer doma in me verjetno ne bo toliko na spregled.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
19.9.2009 22:01:28   
špelin@

Špelin@ se mi zdi, da sma edine, ki skoz dežurama tu zvečer user posted image . Jaz pa še posebaj veliko zdaj gor visim, ker sem sama, drug teden je user posted image zvečer doma in me verjetno ne bo toliko na spregled.

Jaz sem pa te dni gor zato, ker user posted image zija košarko, jaz je pa ne maram user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
19.9.2009 22:01:52   
špelin@

Ziher. Saj to počne, ko bi rada zaspala, pa ne more. Danes je hotela to naredit, pa sem ji prijela rokico in jo zanjo držala, ampak to ne pali vedno. Joj, upam da jo to mine.

Držim pestke, da jo bo minilo user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
19.9.2009 22:02:22   
špelin@

Uf, 2x se je že zbudila, neka vroča mi je delovala, ampak je nisem utrujala s termometrom. Danes se mi je zazdelo, da sem videla belo dlesen pri eni petki user posted image , mogoče se mi je samo zdelo, ampak mi je zdaj takoj zaspala, ko sem ji dala malo Calgela. Se pa je zbasala gor na svojega velikega medvedeka, malega pa je objemala user posted image . Upam, da bo zdaj spala.

O miška mala user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
19.9.2009 22:02:24   
špelin@

Ali pa so gledale Dirty dancing in so zdaj omagale user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
19.9.2009 22:05:28   
nia5

Ali pa so gledale Dirty dancing in so zdaj omagale user posted image

user posted image user posted image user posted image , jaz sem ga gledala ziher že 20x user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
19.9.2009 22:06:44   
nia5

Jaz sem pa te dni gor zato, ker user posted image zija košarko, jaz je pa ne maram user posted image

Zato pa imama midva 2 tv-ja. čeprav ponavadi gledama skupaj. Sicer je en ultra stara škatla, laufa pa

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?