Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 21:39:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
jutri je služba. Ajaaaaaaaaaa... ma ti porodniško končuješ.... Super bo, dej.... boš vidla, da bo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 21:45:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak kofe sem spila,zdaj pa grem M previt.....pa se z njo ukvarjat ..Moj bo počasi s šihta,pol pa tak gremo na kosilo... Pa mujco bom tašči dala a dragi ti ponoči dela? zakaj boš pa muco stran dala, če si jo komaj dobila? ....pa saj ni toliko pucarije, če je taki mali lepi muc
< Sporočilo je popravil gold fish -- 20.9.2009 21:56:12 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 21:46:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mini Lara je pa ena izmed lepših punčk, ki sem jih videla definitivno. tu se pa moram definitivno podpisat...... ...na tej slikici je še posebej fletkana
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 21:50:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara si me nasmejala z vicem. Ful dobro. Grem jaz k mojemu danes nepojebanemu, da me zmasira malo. A na tak način on poteši svoje potrebe?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 21:51:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tko, jutri pa spet v službo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 21:55:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petra Saj bo šlo, mami. Glej, Gal bo v dobrih rokah, boš vsaj glede tega mirna. Ti pa se boš tudi hitro privadla. Ja, hudo je po enem letu, ampak ti se lahko vsaj s tem tolažiš, da se lahko tako leto kmalu ponovi se kar podpišem..... še od mene ...ta zadnji stavek....... se mi še pa posebej fajn zdi.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 21:59:45
|
|
|
|
gold fish
|
o mam spet monologe ....sem se glih nekaj spomnila, ko sem tu o muci brala.... od mamine sodelavke žlahtnica ima muce doma....ena micena je ful rada hodila v pralni stroj spat.....so šli zadnjič nekam na dopust in je ena teta bla tam, pa je med drugim dala tudi perilo prat....... in oprala tudi muco, ki je bila v stroju .....je prišla čisto razpotegnjena ven......revše malo......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 22:00:31
|
|
|
|
gold fish
|
nočka..... jutri je naporen dan.....tašča ima r.d.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 22:02:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a dragi ti ponoči dela? zakaj boš pa muco stran dala, če si jo komaj dobila? ....pa saj ni toliko pucarije, če je taki mali lepi muc ne...med tednom manj dela,pa zato med vikendom kaj pelje.....Tisto kar pelje,pa se dostavlja zelo zgodaj zjutraj, tako da je polhitro doma Ja,mačko sem tašči dala. Ma full imamo malo stanovanje in je tisti pesek bil povsod...pa jaz sem tak da mora bit vse bolj tipitopi.....pa mi je mujc res ogromno onesnažil.Mi je full žal,sploh M ga je imela nenormalno rada,ampak boljše tako,kot da znorim zraven
< Sporočilo je popravil Saraya -- 20.9.2009 22:04:08 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 22:04:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jutri je naporen dan.....tašča ima r.d. a boste kaj feštali?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 22:05:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
in oprala tudi muco, ki je bila v strojuuser posted image user posted image user posted image .....je prišla čisto razpotegnjena ven......revše malo......user posted image user posted image user posted image O kriza. Jaz sem vedno pogledala v stroj, preden sem dajala prat... sem jo tudi enkrat dobila notri.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 22:08:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish in oprala tudi muco, ki je bila v stroju .....je prišla čisto razpotegnjena ven......revše malo...... bogi mujc
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.9.2009 22:12:06
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 7:42:26
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! tistim, ki danes začenjate (po enem letu ali pa par tednih) naj pa čimprej mine...da se gremo kmalu stiskat domov k našim otrokom....jah, tudi mi nimamo več dojenčka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 7:55:00
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro še od mene...po nekaj dneh... v soboto smo namreč imeli prvo rundo praznovanja za Sarin rojstni dan in itak ni bilo nič časa za rr... včeraj pa se je zjutraj zbudila takoooo vroča... bogica mala. je imela visoko vročino pa še iz noska teče in tu in tam pokašlja. matr mi je bilo hudo. še nikoli ni bila taka, včeraj pa je od 6h do 12.00 samo pri miru ležala in spala... je bila očitno čisto boga ker je bila PRI MIRU vse dopoldne... tega pa nisem navajena pri njej... ko pa je odspala tri ure pa se je zbudila kot da nič ne bi bilo... spet vesela, poskočna... uh. sem si oddahnila! čez dan je bilo v redu (le nosek ji je nagajal) ponoči pa spet vročinaaa... kako uro in pol sva se matrali nato je vročina padla in je nazaj zaspala... joooj ko bi lahko to bolezen njej uzela in bila jaz bolna... mi je tolk hudo jo tako gledat tako... samo na hitro sem opisala naše stanje zdej pa se počasi nekaj sliši iz otroške sobice... leeep dan vsem!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 8:00:22
|
|
|
|
KAHLO
|
DOBRO JUTRO babnce!! Petra........srečno, in upam da boš uživala!! Vsem slavljencem čez vikend in danes vse naj najjjjjjjjjj Nevem nekak ne najdem več časa čez vikend da bi na rr prišla, že na da na farmi poštimam živino in pridelek je težka...... Sem pa bla v petek na koncertu.........in sem se imela noro dobro....moj se je kr na veliko žrtvoval, ker se je odločil da bo šal on z mano na koncert pa čeprav je bla ob isti uri tudi košarka (moj pa je košarkaški maniak in tudi sodnik) tako da je kr naprej po telefonu štrckal za rezultat, ampak mene to niti malo ni motilo, jaz sem pa ga lepo postavla v križankah ob stran, mu dala torbico in jakno.........in v prvo vrstooooo......pol se je za dve uri in pol moj svet vrtel samo v znamenju crvene jabuke, domov sem šla naglušna in mokra (tako sem še našvicala), doma pa samo pod tuš in med rjuhe ma fantastično Včeraj pa me je večer kolegica zvlekla v fitness na body pump.....so meli dan odprtih vrat, sem mislila da bomo samo tako pogledali in pol...........hallloooooooo sem gvihtala tiste uteži in skakala.....da sem danes vsa zatečena, mam občutek kot da rok ne moram imet ob telesu, ker mam tako nabrekle mišice (nevem od kje so se vzele), vsako stopnico prav posebaj čutim in korak tudi..........je bla fina mučka.......bo pa treba ponovit.....je blo superrrr!!! nič zdaj grem pa malo med papirje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 8:55:11
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A na tak način on poteši svoje potrebe? Ne to ne, jaz pa del svojih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 8:56:12
|
|
|
|
Olivija*
|
oh, ta prehlad...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 9:01:52
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* oh, ta prehlad... Tudi Lano nekaj muči prehlad. Alenka upam, da bo Sara hitro ozdravela. L tudi nekaj smrklja. A ima katera kak pameten nasvet razen čiščenja noska s fiziološko?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 9:34:40
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A ima katera kak pameten nasvet razen čiščenja noska s fiziološko? se bojim, da bližnjice ni. je treba potrpet par dni... sicer pa hvalijo inhalacijo, ampak je treba kupit nek drag strojček
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 9:46:44
|
|
|
|
KAHLO
|
Olivija, ko je Ronja prehlajena ji jaz preden gre spat k posteljci postavim vročo (posodo daš na tako mesto da ne pride malček zraven) , vodo s par kapljic eteričnega olja za inhalirat in tud pomaga.......preizkušeno.....cela soba diši po olju...in ne rabim nobene drage naprave.....mi je pa za to povedala tetka v lekarni!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 9:48:36
|
|
|
|
KAHLO
|
Drgače pa sem ji tud v avstriji kupla vodno kopel od penatena, in prav piše na njem da je erkeltunksbad (se pravi kopel ob prehladu) in takrat tud vdihava to eterično olje.....se ga pa pri nas v SLO ne da dobiti!?!?...skoda, ker mi smo lani celo zimo z njim skozi gurali.....in prehlada tud ni blo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 9:49:18
|
|
|
|
pf
|
Kahlo hvala za nasvet. Super za Crveno jabuko in body pump. Tudi jaz štartam z neko vadbo, ko končam z bolniško. Petra fajn delaj danes in naj ti hitro mine. Boš videla kak je fajn.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 12:03:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
...hallloooooooo sem gvihtala tiste uteži in skakala.....da sem danes vsa zatečena, Ja Kahlo.... matr božja... hahaha.... Bravo, bravo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.9.2009 12:28:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes bi imela eno leto Ela.... nej počiva v miru.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?