|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
20.9.2009 9:43:21   
naty6
palegia30 tudi meni se je apetit ful povečal, pravijo da se na koncu poveča, da je že to tudi znak, da gremo počasi v Rim.

Naty

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
20.9.2009 9:50:05   
palegia30
OMG, ja še majčkeno pa gremo v RIM, aaaaaaaaaa, panika, veselje sreča.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
20.9.2009 9:51:35   
Februarka08
Jutro.

Sem prišla pogledat kako je majuser posted image Pa se ni nič javila... no, mogoče pa že cartauser posted image
Jaz grem zdele mal ven pupo pomerkat, potem morm pa testo zamesit za pico, bo po dolgem času spet domača, čeprav mi čisto nič ne diši, ker mam spet problem s prebavouser posted image je blo že vse dokaj v redu, zdaj spet zaprta kot betonuser posted image user posted image prav slabo mi je karkol pojem, pa ne jem glih skozuser posted image
Lepo nedeljo vam želim, izkoristite sončne žarke, jaz bom šla popoldne tudi upam na en krajši sprehod, če bom le ok. Zdaj se ok počutimuser posted image

Papa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
20.9.2009 9:53:05   
majakla

Dobro jutro, še spančkate?

Jaz bi z lahkoto še, ampak sem si za danes zadala,
da moram lupinico in voziček, ker sem vse oprala,
nazaj sestavit, da že lepo vse čaka v pripravljenosti.

Da vam najprej povem, kaj sem včeraj naredila:
Zjutraj sem se pod tušem spodaj brila in ker to več
ni "mačji kašelj", sem si zvečer na bideju hotela še
malo "popravit". Vse lepo, pač kolikor gre, zrihtam
in hop na kavč gledat tekmo. Pa sem dobila v oz.
po trebuhu tak čuden, zategnjen občutek, ja, to pa
lahko, da mi trebuh otrdeva, povem še user posted image povem
in laika kot sva se temu čudiva in ... Nakar moram it
(spet) lulat. Lulam, se obrišem, preverim, tako kot
vedno, če je vse ok in: KRI. Panika!
"Lubi hitro pridi gledat!", se derem, se tresem ...
a HB, bila je kri od mojega "strokovnega" britja in
ko sem se obrisala, očitno bolj močno, se je pač
na papirju pikico krvi videlo - HB.

No, ampak živci so naredili svoje, tako da sem to
noč bila na straži (na wc-ju preverjala), če ne vsako
uro, pa 100 % vsaki dve.

Tako, da si sploh ne predstavjam, kakšna bom, ko
bo res šlo za res. Nočem paničarit, res ne, ampak
zgleda - da bom.
Zato danes še naredim, kar sem si zadala, potem
pa sledi sama relaksacija in psihične priprave na
porod.

Joj, koliko sem nakracala, ampak se že malo bolje
počutim.

Grem na eno brezkofeinsko, bo še katera?
user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
20.9.2009 10:01:44   
Talika19
Dobro jutro!

Hvala vsem za lepo dobrodošlico.user posted image

Februarka, si me ful namamila s temi jurčki, tako, da sem šla danes malo v gozd pogledat. No našla sem enega malega jurčka. Sem pa drugače navdušena gobarka in jedka seveda tudi. Zdej sem sicer malo utrujena ampak mi je kar pasalo. Imela pa sem bližnje srečanje z enim velikim psom, me je bilo kar strah, pa sem se probala čim bolj skulirat in ga ogovarjala, potem pa je hvalabogu šel. Je bil pa tak ogromen.user posted image user posted image
Drugače pa res nisva tako daleč.

Mi tudi že 2 dni ne kuhamo, ker nas je povabila tašča, kjer imajo žegnanje (smenj po gorenjsko). Kar paše.user posted image

Lepo nedeljo vam želim. Pa glejte da ne boste kaj prehitevale o odhodom v Rim, nas je še nekaj prej na vrsti.user posted image

Če se boste Gorenjke dobile na kakšni kavi dopoldan, sem pa takoj za. Ta teden bi bilo super, je še lep sonček napovedan.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
20.9.2009 10:36:52   
štefy
LENIKA83 javljam da sem dobila telefonsko številko.Jaz sem danes skoraj celo noč presedela ker me ta zgaga tako ubija.Imam skoz te nore krče tako da sem se že navadila na to.Imamo tako lep dan da se mi sploh ni za kuhati bom sedaj en film pogledala potem na hitro nekaj pripravla potem pa grem malo na sprehod če me bodo noge nesle.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
20.9.2009 10:41:42   
Februarka08
Talika, danes imajo tudi pri nas v sosednji vasi smenj, me prav zanima kdaj bo pri nasuser posted image to moja tašča vse ve, jaz pojma nimamuser posted image

Halo, mi je slabo ratalo, da bi šla najraj bruhatuser posted image user posted image sem vase zlila 2 deci tekočine in zdej mam user posted image

Majakla, joj, meni je se je ravno zdajle nekaj takega naredilouser posted image grem na vc, kriuser posted image user posted image šit, kaj je touser posted image takoj scenarij v glavi, takoj panika: tašče in tasta ni, kam bom tamalo dala, če morm v Puser posted image (pač - cerklaža - ob krvavenju takoj dol!) pa se obrišem, pa spet... mojega ni doma, letim po ogledalo in pogledam... me pa že ene 2 dni moti neka pikica tam spodaj. In zdaj se je le-ta odtrgala al kaj jaz vemuser posted image user posted image v glavnem, hvala bogu da ni kaj drugega... ja, smo pa kar paničarji, za brezveze včasihuser posted image bo moj zvečer strokovno pogledal kaj je to za en šmorn spodajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
20.9.2009 10:54:53   
Anonimen
Živjo punce se samo na hitro javim, sem vas res na hitro preletela. Kot vidim se vse ubadamo s približajočim dogodkom oz. z dogodki, ki vodijo k poroduuser posted image Tudi jaz sem včeraj gledala ali mi kaj voda odteka ali kaj, kadarkoli sem šla na WC je bila potem še ena majhna kapljica na hlačkah, vendar z vonjem. Tako, da nisva komplicirala. Se mi pa pojavlajo na čase krči podobni menstrualnim, vendar ne tako močni, ampak to 1x , 2x na dan, tako da temu ne dam take pozornosti. Glede otrdevanje trebuha ne vemuser posted image včasih je tred, ampak me nič ne boli. Ma jaz nič ne vem, v torek imam CTG prvič in bomo videli kako pa kaj, pa še preverjanje rasti ploda, ker je bil zadnjič na spodnji meji normalnega. Držim pesti za vse punce, da še malo zdržimouser posted image in, da naši user posted image počakajo še malo.

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
20.9.2009 10:59:39   
tea85
jutro.

palegia30- tudi jaz bi samo jedlaaa, pa ne vem kaj je to user posted image mogoče pa je res vzrok to da se telo pripravlja na dan D.

zgleda nisem edina ki je paniko zagnala, namreč včeraj zvečer grem na wc, pa na hlačkah vidim malovečjo prozorno pikico, hmm, pa dobro..pa pač lulam in vidim da je urin prozoren- seveda sem to prvič pri sebi vidla in še zdaj nisem ziher, če je možno da je urin prozorenuser posted image seveda mojemu takoj če je to možno, on seveda odgovori da je itak to možno, ja ok.
drugih znakov pa ni bilo, no, mogoče tu pa tam krči pa malo trd trebuh, drugače pa nič drugače kot ponavadi??!!user posted image
v strahu pa sem za to,ker je ena pisala pred kratkim kak je njen otroček bil  nevem kolko časa brez vode, pa sploh vedla ni da ji je voda odtekla.
vrjetno samo brezveze paničarim.

NEJA-hvala za priporočilo te ščetke, sem jaz mnenja postala da je moja ščetka vrjetno pretrda, ker je nova.

< Sporočilo je popravil tea85 -- 20.9.2009 11:01:16 >

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 3109
20.9.2009 11:12:26   
ninasiki
dobro jutro

majakla jst pa depilacisko kremo uporabljam pol pa v banjo in dokončam sam si dam špegu še zravn da vidm ker ker drgač nebi nč nardila al pa tko k ti probi z ogledalom user posted image men gre sm se že navadla

rakica tega tvojga bi pa jst na hitrco zrihtala pa na realna tla spustila upam da se vse porihta tko k se mora in da ga sreča pamet

trebuščki itak vsi popouni user posted image user posted image user posted image user posted image

grem pomagat mami kosilo prpraulat pa se slišmo popoudan

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
20.9.2009 11:23:51   
malaMravljica
Carmen, edina tekma, ki sem jo gledala, pa smo tko nesrecno izgubili. Tok sm bla jezna, sem sam po hitrem postopku tv zaprla in sla spat, mi je pa sel komentator tok na zivce, je sicer reku, da je Slovenija dalec prsla, da mamo tok poskodovanih in tok dobr igramo, sam cel cajt je hotu met Srbe naprej. Se mi je zameru do amena. Ja, nisem gledala na slo, ker se vedno ne vidim, grrr..

Majakla, ko sem te azcela brat sem tocno vedla kaj sledi, ker to je pri meni ze skor stalna praksa zadnje cajte user posted image user posted image  Sam neki ti morem pa povedat. Ne panike delat, ce bos zares mal krvi na hlackah vidla. Ves, ko se mehca in odpiras bo od spodaj, tam kjer je bilo sedaj zaprto mal krvi izloclo, to ni panika, pomen da bo porod lahko precej kmalu, lahko cez par dni. Ce bi blo pa fuuuullll krvi pa mores v porodnisnco, ker pol pride pa kri iz zgornjega dela nad postlco in to pa ni ok.

Saj jaz sem tudi ravno prilezla iz postelje, tus, zajtrk, zelezo,  ... sedaj sem prsla pa firbcat kje je Maj.

PDP 2.oktober, only 12 days to go!!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
20.9.2009 11:29:07   
Meliitak
dobro jutro punce

hmm sj smo že 20. tko da smo že dokaj blizu našim rokom a ne, pa saj se pri nekaterih že dogaja in doma že pestvujejo, tko da punce nč paničart to nas vse čaka...kako pa bomo to doživele pa je odvisno sam od nas...najbolj bi blo da se v glavi zberemo in počasi po navodilih, sj bejbi ne bo glih tko padu ven

moji pikici pa kr dogaja zadnje dni, kr ne da mira, pol pa jest tožm mojmu možku kok sem utrujena pa sam od premikanja, pa me heca kaj šele bo, tko da tud tukej ne smem paničart, čeprav me jasno skrbi in me je strah kako pa kaj bo, vedno bolj se približuje rok, vedno bolj sem zaskrbljena kako bova izvajala starševstvo...ampak se tolažim da bo

jaaa jedla bi tud jest...včerej po košarki mi je tok krulil v želodcu, sam sem se nekaj časa bremzala in počakala da možek zaspi in si šla namazat kos kruha jasno z nutello in sem kr vedla da bo bejbi pol ponorela, ampak mi je blo vseen, tko vsaj vem da se ma fajn in da bom jest potešena...sam še vedno pa ne morem velik naenkrat pojest, me moj kr krega, da kakšna fina sem ratala...ja kaj če mi telo ne da

zdej pa grem pogret govejo juhco in stenstat krompir, kosilo bo dons pravo slovensko in ob 12h he, he...držte se

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
20.9.2009 11:34:52   
Crystall
No, sem tudi jaz med tistimi, ki imajo nenormalen apetit. Pojem ogromno, na tehtnico pa sploh ne stopim več user posted image . Zdajle sem ravno puding zmazala ... NJAMI user posted image

Hitim dalje pospravljati .... papa

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
20.9.2009 11:43:53   
LINDI
talika DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image
pupa LEPO,DA SI NAM SPOROČILA NOVIČKO,ME VESELI,DA STA S PIKICO MAJO ZDRAVIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
20.9.2009 11:45:18   
LINDI
ROZILU ffffuuulll hvala za recept,sem mojemu povedala,je čisto navdušen,pa pravi,a boš naredila kmalu...pa bom še ta teden...user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
20.9.2009 11:57:50   
LINDI
iiiiii KAKI lepi bušijiuser posted image prav luštne smo žeuser posted image
RAKICA nebi si želela,da bi imela takega moškega kot ti,noro,hvalabogu gre mojemu tudi pirčkanje ful na živce,kdaj že spije kakšnega,ko dela,drugače pa ne...
FEBRUARKA naj se to vse skupaj malo umiri,ni še čas,da nam uidešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
20.9.2009 12:09:12   
Anonimen
Hei nosečke in mamice

Jst sm dons ponoč tut mela probleme z zgago, do 2h sm jeb... ježa. Pol sm pa zaspala in šla celo samo 2x na wc ponoč. Sam sm se pa zbudla, kot da bi me traktor povozu. Mal mam čudn filing, k da bi me hotla glava bolt, pa gru, pa smrkanje pa to. Tak filling mam kot pred prehladom, sam ne vem kje bi se lohk prehladila user posted image
Mah, sj bo bolš, kaj predlagate, da bom bolš, jst nimam idej, razn čajček pa postla, sam mi sploh ne paše.
Jst pa dons dobim previjalno desko ... KONČNO, samo prebarvat jo morm. Jo je od mojga user posted image deda naredu user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 20.9.2009 12:19:22 >

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
20.9.2009 12:26:24   
LINDI
Jaz imam že nekaj časa tako,ko vstanem se en večji flek prozoren pojavi na hlačkah,in ker sem takoj paniko zagnala,me zdaj ves čas čekira pri ginekologinji,kako je s plodovnico...pa je vse v redu...Imam ful butasto vprašanje,ali katera ve,do kdaj lahko user posted image user posted image user posted image ,ker nimam pojma,in o tem mi ni nihče nič povedal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
20.9.2009 12:27:09   
Nej@
Apetit imam jaz le po sladkem, mi prava hrana niti ne diši toliko posledično je naša bejbika izredno hiperaktivna, moram spremljati njene gibe in po 10 uri mi več ni treba merkati ker jih je že itak preveč user posted image

Majakla ti si me pa zdaj prav nasmejala s tvojo prigodo. Enako se je meni zgodilo v nekje 4. mesecu in takrat je bila panika ker sem takoj pomislila na ssuser posted image takrat me je moj strokovno pregledal spodaj (njemu je bilo to prvo na kar je pomislil, da sem se urezala) in od takrat me on pridno pobrije user posted image

Zdaj pa gremo k tašči na kosilo, bo spet najina user posted image dobila vso pozornost, ker jo naravnost obožuje. Me zanima če se bo tudi nad vnukinjo tak navdušila.

LINDI meni ginekologinja ni nič prepovedala PDP imam za 20 dni, in že na začetku mi je rekla, da če je vse ok potem lahko user posted image vse dokler voda ne odteče user posted image midva to 3x tedensko pa sem še čisto zaprta pa bejba niti spuščena ni. Baje pa user posted image pospeši proces, bova mogla večkrat user posted image

< Sporočilo je popravil Nej@ -- 20.9.2009 12:33:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
20.9.2009 13:16:27   
majakla

Iiii moje souser posted image in že mamice,
čim vas preberem sem boljše volje.
user posted image

Mi moj skoz govori, da ne more verjet, da
sem toliko na rač., ker ko je on, ga non
stop gnjavim; "Pa kaj te spet delaš?"
user posted image

Tako, lupinica in voziček pripravljena, jaz
stuširana, lasje oprani (to mi je muka!) in čakam
na mojega možeka, da pride iz službe, pa
še pico mi danes prinese, so jo posebej za mene
spekli v službi, aja, dela v pekarni. Mnjami
!

Ne morem verjet, kak sem dobre volje, pred
pol urce sem pa jokala.
Mi je sestra, ko sem bila pod tušem, pred vrati
pustila vrečko, not pa Pamperske (dvojko, ker je
že pred enim tednom imel skoraj 4 kg), flaško
od Aventa in 2 dudici, pa še škarjice. Sem vsa
presrečna!
user posted image

Joj, koliko je že ura, si grem lase sušit.
Pa - pa!

Aja, pa DOBER TEK!
user posted image

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
20.9.2009 13:19:13   
karmen b
jaz pa danes z mami skup kosilo kuham. Sem zadolžena za eno novo pečico, ki sta jo naše dva kupla v tv prodaji in moram rečt, da se ful dobr speče vse brez maščobe. Grem prečekirat pohane gobice kako se pečejo na zraku.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
20.9.2009 13:20:06   
majakla

Ne, še to sem pozabila:
moram vas pohvalit, kako ste pridne,
kaj vse kuhate in koliko in pečete in
pospravljate, pa da ne pozabim, ste
tudi že mamice, pa ...
Prave SUPERMAME ste!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
20.9.2009 14:00:30   
Februarka08
Majakla, prav luštno te je bratuser posted image

Moja pica je v pečici, upam na to, da bo okusnauser posted image čeprav mi ni nič za jestuser posted image
Sonček sije, princesa še spi, jaz pa mojega čakam, da mi križ zmasira ker sem zgleda predolg za pultom stalauser posted image

Prijeten dan še naprej, se javim kaj proti večeruuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
20.9.2009 15:42:20   
malaMravljica
Joj kaksen problem imam pa sedaj jaz. Itak imam jaz tudi ze par tednov sedaj nenormalen apetit. In gor berem, da se Lindi zahvaljuje za recept, pa razmisljam kaksen recept je dobila. Ja, za slivove cmoke a ne. In sedaj bi jaz tok jedla slivove cmoke da kar res ni. Ma kaj ce bi sla pogledat, ce ima nasa mala sliva kaj slivic gor in bi jih pol zvecer naredila. Saj je full dela, sam tolk pa spet ne. Drugac jih morem pa jutri naredit in bi sedaj sam par palacink spekla. Ena taka lakota me je obsla, pa sam jez ze cel dan. 

Neposredna povezava do sporočila: 3124
20.9.2009 16:57:56   
boob
hey punce,

no vidim da imamo vse isti problem. . jst bi tud sam jedla, najbol mi pa čokolada paše user posted image

jst sm tud prejšni tedn slivove cmoke delala. . sm pa dobila en res enostavn in hitr recept

1/2kg krompirja
150dag moke/pol oste-pol navadne (jst sm jo pol še dodajala ker se mi je masa mal pacala)
1jajce
sol in malo naribanega muškatnega osreščka
1žlica masla/margarine
20manjših sliv
20kock sladkorja (jst sm dala raj marmelado)

Krompir skuhamo in pretlačimo, še toplemu primešamo maslo,sol, orešček,jajce in moko. Na hitro ugnetemo testo.Razvaljamo ga na pol cm in razrežemo 5x5cm velike kvadratke. . V usako zavijemo slivo in sladkorček/marmelado.
Kuhamo v malo slani vodi, dokler ne priplavajo na vrh. . .drobtine, sladkor, cimet-po želji.

Jst sm jih dala še zmrznt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?