majakla
|
Dobro jutro, še spančkate? Jaz bi z lahkoto še, ampak sem si za danes zadala, da moram lupinico in voziček, ker sem vse oprala, nazaj sestavit, da že lepo vse čaka v pripravljenosti. Da vam najprej povem, kaj sem včeraj naredila: Zjutraj sem se pod tušem spodaj brila in ker to več ni "mačji kašelj", sem si zvečer na bideju hotela še malo "popravit". Vse lepo, pač kolikor gre, zrihtam in hop na kavč gledat tekmo. Pa sem dobila v oz. po trebuhu tak čuden, zategnjen občutek, ja, to pa lahko, da mi trebuh otrdeva, povem še povem in laika kot sva se temu čudiva in ... Nakar moram it (spet) lulat. Lulam, se obrišem, preverim, tako kot vedno, če je vse ok in: KRI. Panika! "Lubi hitro pridi gledat!", se derem, se tresem ... a HB, bila je kri od mojega "strokovnega" britja in ko sem se obrisala, očitno bolj močno, se je pač na papirju pikico krvi videlo - HB. No, ampak živci so naredili svoje, tako da sem to noč bila na straži (na wc-ju preverjala), če ne vsako uro, pa 100 % vsaki dve. Tako, da si sploh ne predstavjam, kakšna bom, ko bo res šlo za res. Nočem paničarit, res ne, ampak zgleda - da bom. Zato danes še naredim, kar sem si zadala, potem pa sledi sama relaksacija in psihične priprave na porod. Joj, koliko sem nakracala, ampak se že malo bolje počutim. Grem na eno brezkofeinsko, bo še katera?
|