Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 12:01:09
|
|
|
|
Dudica1
|
poki uživajte popoldne,dobro se najejte Mi smo pa že pokosilu...že pospravljeno...večji že v postelji,Maja pa ati daja ravno spat...tako da bo kakšno urica ali pa dve miru Pol pa tudi mi gremo na lepše...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 12:04:11
|
|
|
|
Dudica1
|
Aja za sušilni stroj bi ti itak najprej rekla da vsakega posebej če pa to ni možno jih maš pa na izbiri res veliko...odvisno kolk hočeš dat za njega...jaz mam gorenjevega,z njim sem ful zadovoljna.če bi pa kdaj menjala bi pa whirpoolovega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 12:06:00
|
|
|
|
Dudica1
|
poki poglej tukaj imaš enega candy-jevega v akciji http://nakup.merkur.si/
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 12:20:48
|
|
|
|
Tanja_
|
Hej! Smo vstali že ob 6.30, pa ponoči sem jo dvakrat futrala in zdej mam podočnjake do kolen. Je pa komej zaspala pred 20 minutami. Upam, da bo dolgo spala... pokica midva imava tudi majhno kopalnico, pa kar porecej prostora v kuhinji. Tako da bova zdaj,ko bova naročila novo, dala v eno oamrico sušilni stroj. sva se ravno včeraj pozanimala in se to da naredit. A imaš to možnost?Drugače pa bova kupila Boschevega, tistega ki je energijski razred A in deluje po principu toplotne črpalke.Je sicer malo dražji, ampak imam zelo dobre izkušnje z Boschevimi aparati. Vreme je pa spet kr neki....Sploh se mi nič ne da, bom šla kr mal pred TV. flaska obvezno moraš slike s krsta pokazat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 12:20:50
|
|
|
|
Dudica1
|
Petrazg Extra special wishes For an extra special day, May you have much Happiness in every Single way!
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 20.9.2009 12:22:31 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 12:23:20
|
|
|
|
Tanja_
|
PETRAZG IN ZMAJAMA VSE NAJBOLJŠE!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 12:24:39
|
|
|
|
Dudica1
|
ZMAJAMA
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 12:30:57
|
|
|
|
Anonimen
|
PETRAZG IN ZMAJAMA VSE NAJBOLJŠE!!!!! no jz sem bla pa pridna sem bla pr maši jz pa še ne vem kaj bomo danes popovdne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 12:37:13
|
|
|
|
Leela
|
SLAVLJENKI VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 12:46:16
|
|
|
|
Tanja_
|
Punce, dejte mi še kako idejo kje naj kupim žabice ali pajacke za malo?Sem že bla v CA, HM, BC, Leclercu, Kanz-u, S.oliver...Kam naj še grem?Jih rabim, k je stare že skor prerasla.Lahko v Lj. ali izven....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 13:08:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce, dejte mi še kako idejo kje naj kupim žabice ali pajacke za malo?Sem že bla v CA, HM, BC, Leclercu, Kanz-u, S.oliver...Kam naj še grem?Jih rabim, k je stare že skor prerasla.Lahko v Lj. ali izven.... jz sem jih vidla v tušu BTC in mercatorju ( supernova rudnik) KIK,
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 13:41:27
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja žabice maš tud v interšparu pa v bc-ju majo lepe nevem kako da jih nisi nč dobila...pa v H&M-u sm vidla da majo po dvoje skupi tud lepe... Zdej so se pa zbudili in gremo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 13:48:45
|
|
|
|
KatMat
|
ekola,tija je spet bila super pridna...sve eno kavico z lake spile pol sem sla pa se u mehisko...in sem cist pozabla kaj ne smem jest...in sem jedla fizol,svezo zelenjavo rahlo pikantno hrano...jao jao...ce je dons ne bo zvijal pol jo ne bo nikol....tok mam rada mehisko res da sem sam narocila pa vase zmetala pol pa nabasana gledam v kroznik pa mal razmisljam....o sit...bomo vidl zvecer in ponoc kako bo...ce ji ne pride do zivega pol bom tud doma zacela jesti zelenjavo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 13:52:05
|
|
|
|
KatMat
|
dudi fajn se mejte na roj.dnevu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 13:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
katmat sej ne bo tojk hudo no mi smo pa po kosilu, in smo se odločili da bomo doma, jz grem pa pol z eno kolegico k je nisem vidla že 100let na eno pijačko možek bo pa otroke mirkal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:01:20
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja žabice maš tud v interšparu pa v bc-ju majo lepe nevem kako da jih nisi nč dobila...pa v H&M-u sm vidla da majo po dvoje skupi tud lepe... Zdej so se pa zbudili in gremo V BC sm jih nekej dobila, ampak bi še kake druge barve kot imajo tam.Da nima vse isto.V Sparu bom še pogledala.V H&Mu sem bla pa včer pa je blo ful pobrano.Pa tud nočem da je vse roza, belo, bež...Te 3 barve so prevladovale. kati če jo bo, jo bo edin po pekoči hrani.Nč se sekirat, kar je,je.Če mama ne je pestro se tud otrok ne more dobro redit .Jst pa čakam, da mož kitajca prnese. Se mi ni dal kuhat. Drgač mam pa tud jst mehiško ful rada.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:07:30
|
|
|
|
KatMat
|
pol se mormo pa dobit kdaj pri meni,pa se kaksna ki ji je usec mehiska na gurmanskem veceru...pa bom jest pripravila super pojedino....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:11:29
|
|
|
|
KatMat
|
tanja...moj je pa nor na kitajsko....cist...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jz bi tud kdaj probala kitajsko, mehiško..... hrano, k moj dec ne mara pol pa nikamer ne gremo in jz je še nisem probala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:15:08
|
|
|
|
Anonimen
|
pa kaj hudiča mam narobe nastavlen da mi ne pokaže avatorja???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:19:30
|
|
|
|
KatMat
|
cveki se nis nc probala????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:21:42
|
|
|
|
mama11
|
Punce, velika novica - MI IMAMO PRVEGA ZOBKA Spodnja desna enka je pri Juliji zunaj, leva pa čisto blizu. In sem za štos preverila še usta od velike in ima pol ene petke že zunaj, druga se pa že vidi čez dlesen. Skratka, imamo pestro, prvi zobek še pred dopolnjenim 4. mesecem. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ PETRAZG IN ZMAJAMA VSE NAJBOLJŠE!!!!! Podpišem. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pol sem sla pa se u mehisko...in sem cist pozabla kaj ne smem jest...in sem jedla fizol,svezo zelenjavo rahlo pikantno hrano...jao jao...ce je dons ne bo zvijal pol jo ne bo nikol....tok mam rada mehisko res da sem sam narocila pa vase zmetala pol pa nabasana gledam v kroznik pa mal razmisljam....o sit...bomo vidl zvecer in ponoc kako bo...ce ji ne pride do zivega pol bom tud doma zacela jesti zelenjavo Ko je bila Julija stara okoli 1 mesec sem se spozabila in jedla pikanten golaž. Moj me gleda, potem pa ko končam vpraša, če to smem zaradi dojenja... sem ga nap***** kot žival, zakaj mi ni prej rekel. Jaz pa nič pomislila... pa ni bilo nič hudega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:23:58
|
|
|
|
majana79
|
Mmmmm kitajska in mehiška! Midva sva šla včeri na mehiško, pa je bla večinoma sveža zelenjava, mal ga je sicer napenjalo ampak ne več kot ponavadi. Sem pa pazila da ni blo lih ful pekoče. No, jst sem prvič jedla mehiško v Romeu, in zmeri ko greva tja, se moj norca dela, ker me je on tja pelou in vsakič znova pove, da mu ni jasno, kako je nisem prej jedla. Kaj naj nardim za kosilo? Aja, nimam poli, da bi jo spohala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?