Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:41:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Da ne pozabim še tukaj napisat. lejca sprašuje, če je katera za srečanje ta teden. Če rabi katera njeno številko, jo imam jaz. kdaj pa? [/quote Nič ne vem. Jaz ne morem ta teden, ti pa lahko dam št., če želiš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:41:56
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania jao punce...kaj vam je...jaz sem imela pa že ob 20ih slabo vest, ko sem si tunino pašteto mazala pa tamale koruzice zraven grizla.....joooj,,,kaj pa želodček potem ponoči pravi?...a ni težko noter?...ma če bi jaz dej kako močno hrano jedla, mi je 100% slabo ponoči, ko se mali zbudi in je treba futrat.... Če si navajen, ni panike. A mogoče veš, kako daleč uši skačejo? Mislim, če si cca meter narazen, lahko skočijo z glave na glavo? svakinja je frizerka, in mi vedno trdi- UŠI NE SKAČEJO....zdej pa ne vem no... Ja, bolhe skačejo, uši pa ne. kako pa pol uši prehajajo z glave na glavo? lezejo po posteljnini al kako? sem enkrat brala, da tudi v garderobi po oblačilih lezejo...se prenašajo...katastrofa...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:42:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix - dobro da te še samo glava srbi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:43:03
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Da ne pozabim še tukaj napisat. lejca sprašuje, če je katera za srečanje ta teden. Če rabi katera njeno številko, jo imam jaz. kdaj pa? [/quote Nič ne vem. Jaz ne morem ta teden, ti pa lahko dam št., če želiš. jaz tudi ne ker ima Naja obiskovalce... .....haha..pa ne , sej to se s šamponom iztrebi, a ne?..pa sej mame nismo najdl, sam tri
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:43:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania jao punce...kaj vam je...jaz sem imela pa že ob 20ih slabo vest, ko sem si tunino pašteto mazala pa tamale koruzice zraven grizla.....joooj,,,kaj pa želodček potem ponoči pravi?...a ni težko noter?...ma če bi jaz dej kako močno hrano jedla, mi je 100% slabo ponoči, ko se mali zbudi in je treba futrat.... Če si navajen, ni panike. A mogoče veš, kako daleč uši skačejo? Mislim, če si cca meter narazen, lahko skočijo z glave na glavo? Ne, to pa sigurno ne Smotka ...a to zato sprašuješ...kaj boš na razdalji 1 m? Pol pa vredi. yania, se kaj vidimo? Vsaj en meter. Sej felix pa tud neki glava srbi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:44:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix - dobro da te še samo glava srbi Kje maš svojega, PERSIDA? Da bo v bližini, če bo treba kaj počohat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:45:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Da ne pozabim še tukaj napisat. lejca sprašuje, če je katera za srečanje ta teden. Če rabi katera njeno številko, jo imam jaz. kdaj pa? [/quote Nič ne vem. Jaz ne morem ta teden, ti pa lahko dam št., če želiš. hvala, mam... ja, če bo to srečanje večih marčevk, bi mogoče šla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:46:28
|
|
|
|
yania
|
Feliška,slike bom kar na RR dala..a jih lahko...aja, morte vse potrdit, da se strinjate...povejte, da ne bo kaj narobe.... nil, imam še 5 % baterije, pa se mi ne da vstat po polnilc....grem v mižule...upam da sem moj danes usmili ponoči in pristavi on stekleničko.... lahk pa da bo do jutra mir, ko je zvečer imel res obilno večerjo, pa še mleko...priden je bil...kopava pa se po tanovem kar v bideju.... lepe sanje vsem februarkam in marčevkam morm se mal hecat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:47:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Da ne pozabim še tukaj napisat. lejca sprašuje, če je katera za srečanje ta teden. Če rabi katera njeno številko, jo imam jaz. kdaj pa? [/quote Nič ne vem. Jaz ne morem ta teden, ti pa lahko dam št., če želiš. hvala, mam... ja, če bo to srečanje večih marčevk, bi mogoče šla Nič ne vem. Ona je v glavnem za tak da zmente se. Jaz pa žal ne morem ta teden...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:47:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
Naja - njegova malenkost je šla spat ,ker moja princeska ni za akcijo je našminkana
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:47:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Da ne pozabim še tukaj napisat. lejca sprašuje, če je katera za srečanje ta teden. Če rabi katera njeno številko, jo imam jaz. kdaj pa? Nič ne vem. Jaz ne morem ta teden, ti pa lahko dam št., če želiš. jaz tudi ne ker ima Naja obiskovalce... .....haha..pa ne , sej to se s šamponom iztrebi, a ne?..pa sej mame nismo najdl, sam tri a šampon uniči gnide? al samo odrasle živali? Ker se spomnim, ko sem bla majhna, pa sem mela to zalego, so me našamponirali, ampak pol so mi moral še celo glavo prebrskat kot eni opici, da so gnide dol pobral
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:48:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Naja - njegova malenkost je šla spat ,ker moja princeska ni za akcijo je našminkana Persida, pa kje ti take najdeš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:49:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Feliška,slike bom kar na RR dala..a jih lahko...aja, morte vse potrdit, da se strinjate...povejte, da ne bo kaj narobe.... nil, imam še 5 % baterije, pa se mi ne da vstat po polnilc....grem v mižule...upam da sem moj danes usmili ponoči in pristavi on stekleničko.... lahk pa da bo do jutra mir, ko je zvečer imel res obilno večerjo, pa še mleko...priden je bil...kopava pa se po tanovem kar v bideju.... lepe sanje vsem februarkam in marčevkam morm se mal hecat... a bi bla taka faca, da bi jih dala na CD? sej se kmal kej vidmo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:49:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania lepe sanje vsem februarkam in marčevkam morm se mal hecat... pa na januarko Persido ne pozabi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:50:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Naja - njegova malenkost je šla spat ,ker moja princeska ni za akcijo je našminkana Pa daaaaj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:57:47
|
|
|
|
felix7
|
kaj zdej? ste šle vse spat?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:58:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj zdej? ste šle vse spat? Ne nismo. Pa sej to veš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:59:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
Tako mali princ je sit upam.Zdaj je imel še nočno aerobiko ,pa obrate je ponavljal ,da jih ne pozabi ,upam ,da počasi polkne zapre ,ker me kar košato gleda s temi črnimi okicami.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 19.9.2009 0:00:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
A prideta na pevske vaje k nam anže si poje....?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 19.9.2009 0:01:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A prideta na pevske vaje k nam anže si poje....? Katero pa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 19.9.2009 0:01:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pa prdece vama pošilja Upam ,da nebo še kake čungalunge sedaj....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 19.9.2009 0:02:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
Mi je neznana neke visoke tone ma .Zmes ,pa kolca upam ,da neboma cele koče v luft vrgla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 19.9.2009 0:02:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa prdece vama pošilja Upam ,da nebo še kake čungalunge sedaj.... No hvala. Povej mu, da Nika jih pošilja nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 19.9.2009 0:03:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa prdece vama pošilja Upam ,da nebo še kake čungalunge sedaj.... No hvala. Povej mu, da Nika jih pošilja nazaj. ČUNGALUNGE OMG, jest bom dol padla od smeha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 19.9.2009 0:04:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mi je neznana neke visoke tone ma .Zmes ,pa kolca upam ,da neboma cele koče v luft vrgla Visoki C. Imate opernega pevca pri bajt. Ajde, grem spat tud jaz. Jutri me čaka dooolg dan.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?