Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:40:15
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, jutri ji pošlem sms!!! Pol pa takoj ko bo kak odgovor sporočim! Sam se res že full časa ni javla naša shuka...Res upam, da je vse OK!!! cita, reči Lauri naj bo pridna-da sm jst rekla! Joj kake izjave ima moja Laura sem ji rekla da si rekla da mora bit pridna ti povem odgovor enako pol pa mi naj kdo reče da mi ni lepo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:42:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, jutri ji pošlem sms!!! Pol pa takoj ko bo kak odgovor sporočim! Sam se res že full časa ni javla naša shuka...Res upam, da je vse OK!!! cita, reči Lauri naj bo pridna-da sm jst rekla! Joj kake izjave ima moja Laura sem ji rekla da si rekla da mora bit pridna ti povem odgovor enako pol pa mi naj kdo reče da mi ni lepo LEP POZDRAV LAURI!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:48:00
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea JA..... NO JUTRI FULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL DRŽTE PESTI, KER TALE EKONOMIKA JE ...no ampak je kar zanimiv predmet...... ob kateri uri naj pa začnemo držat pesti? oB 9-IH IN VSE OSTALE TUDI- PROSIIIIIIIIIIIMMMM
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:48:44
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, jutri ji pošlem sms!!! Pol pa takoj ko bo kak odgovor sporočim! Sam se res že full časa ni javla naša shuka...Res upam, da je vse OK!!! cita, reči Lauri naj bo pridna-da sm jst rekla! Joj kake izjave ima moja Laura sem ji rekla da si rekla da mora bit pridna ti povem odgovor enako pol pa mi naj kdo reče da mi ni lepo Jst sem pridna, tiho, ležim na kavču, nobenmu ne kravžlam živčkov...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:49:22
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, jutri ji pošlem sms!!! Pol pa takoj ko bo kak odgovor sporočim! Sam se res že full časa ni javla naša shuka...Res upam, da je vse OK!!! cita, reči Lauri naj bo pridna-da sm jst rekla! Joj kake izjave ima moja Laura sem ji rekla da si rekla da mora bit pridna ti povem odgovor enako pol pa mi naj kdo reče da mi ni lepo LEP POZDRAV LAURI!!!!!!! čuj tebi je pa rekla ko te ne pozna Lep pozdrav tudi vam joj pa za crknat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:51:24
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, jutri ji pošlem sms!!! Pol pa takoj ko bo kak odgovor sporočim! Sam se res že full časa ni javla naša shuka...Res upam, da je vse OK!!! cita, reči Lauri naj bo pridna-da sm jst rekla! Joj kake izjave ima moja Laura sem ji rekla da si rekla da mora bit pridna ti povem odgovor enako pol pa mi naj kdo reče da mi ni lepo Jst sem pridna, tiho, ležim na kavču, nobenmu ne kravžlam živčkov... je rekla da ona pa leži na kavču pa ni tih pa mami kravžla živčke joj joj me boste prišle obiskat če me kdaj kam odpeljejo...je rekla da lahko mal fantu al pa Gaji nagajaš....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:51:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, jutri ji pošlem sms!!! Pol pa takoj ko bo kak odgovor sporočim! Sam se res že full časa ni javla naša shuka...Res upam, da je vse OK!!! cita, reči Lauri naj bo pridna-da sm jst rekla! Joj kake izjave ima moja Laura sem ji rekla da si rekla da mora bit pridna ti povem odgovor enako pol pa mi naj kdo reče da mi ni lepo LEP POZDRAV LAURI!!!!!!! čuj tebi je pa rekla ko te ne pozna Lep pozdrav tudi vam joj pa za crknat KAKO NE?UPRAŠI fLORJANA KDO SEM-MaMi OD hANE ups ne kričim
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 18.9.2009 21:54:06 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:52:47
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea JA..... NO JUTRI FULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL DRŽTE PESTI, KER TALE EKONOMIKA JE ...no ampak je kar zanimiv predmet...... ob kateri uri naj pa začnemo držat pesti? oB 9-IH IN VSE OSTALE TUDI- PROSIIIIIIIIIIIMMMM BOmo bomo sigurnoooooo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:53:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea JA..... NO JUTRI FULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL DRŽTE PESTI, KER TALE EKONOMIKA JE ...no ampak je kar zanimiv predmet...... ob kateri uri naj pa začnemo držat pesti? oB 9-IH IN VSE OSTALE TUDI- PROSIIIIIIIIIIIMMMM si bom naštimala budilko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:53:55
|
|
|
|
|
Zdej me že poučuje tle kulk lasov izpade vsak dan in kulk jih zraste joj kak bom jaz pametna
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:54:36
|
|
|
|
sunny24
|
Ajoj jih ima ta tvoja Laura... Faca mala! (Sam ne ji tega rečt da ti ne bo še bol kravžlala... )
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:55:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Zdej me že poučuje tle kulk lasov izpade vsak dan in kulk jih zraste joj kak bom jaz pametna .....kdaj gre pa Laura spat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:58:03
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita Zdej me že poučuje tle kulk lasov izpade vsak dan in kulk jih zraste joj kak bom jaz pametna .....kdaj gre pa Laura spat? Danes ob 22 sem rekla imaš še 4 minute fore pa reče ne no dejva se še mal pogovarjat sej ležim... kok bi jo men gre pa kar na smeh
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 21:59:49
|
|
|
|
Urša08
|
Punce hvala za lepe želje Tudi jaz upam, da se kmalu spacam vn iz tega Aha Benetke nama odpadejo mlea bom držala pesti zate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 22:00:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce hvala za lepe želje Tudi jaz upam, da se kmalu spacam vn iz tega Aha Benetke nama odpadejo mlea bom držala pesti zate škoda za benetke,ampak najprej je zdravje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 22:02:32
|
|
|
|
Urša08
|
cita si prepričana da gre za alergijo? Žiga je alergičen na lešnike. Dobil je rdeče flekce, ki so kar kake dva dni ostali na koži in se je revček praskal. Malo mi je čudno da izginejo po 15 minutah. ma vsekakor upam da se flekci nehajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 22:05:17
|
|
|
|
Urša08
|
Punce grem nazaj počivat in počakat da lekadola primeta. lepo čvekajte nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 22:06:02
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 cita si prepričana da gre za alergijo? Žiga je alergičen na lešnike. Dobil je rdeče flekce, ki so kar kake dva dni ostali na koži in se je revček praskal. Malo mi je čudno da izginejo po 15 minutah. ma vsekakor upam da se flekci nehajo ma ja sej veš tudi jaz ne vem kaj naj rečem...to je tudi men čudno ko izginejo ...tebi pa želim da boš čim prej bolje pa seveda škoda za Benetke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 22:11:19
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla punce Se nisem nič javljala ker sem dobesedno obležala ja od srede naprej je šlo samo še na slabše. Taka sploh ne vem kdaj sem nazadnje bila, tako da za otročka nisem mogla skrbeti, še sama zase ne . Dons so me dali še na infuzijo in sem sedaj že malce boljše. Upam da ste ostale zdrave pa vaši sončki tud. grem nazaj ležat tele pikepoke naj te pozdravijo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 22:11:39
|
|
|
|
Čebel@
|
no zgleda sem sama ostala ......grem v posteljo........pa pa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 22:13:36
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no zgleda sem sama ostala ......grem v posteljo........pa pa jaz sem še kar tle....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 22:16:18
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no zgleda sem sama ostala ......grem v posteljo........pa pa jaz sem še kar tle.... gledat košarko, naši vodijo joj kok bi privoščila, da bi dobili tole tekmo.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 22:19:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no zgleda sem sama ostala ......grem v posteljo........pa pa jaz sem še kar tle.... gledat košarko, naši vodijo joj kok bi privoščila, da bi dobili tole tekmo.. :) se strinjam...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 22:20:29
|
|
|
|
sunny24
|
Tudi jst sm še tuki... Sm lačna, danes sm pojedla sam piškote z mlekom pa študiram, kaj bi zdej jedla...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 22:22:14
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Tudi jst sm še tuki... Sm lačna, danes sm pojedla sam piškote z mlekom pa študiram, kaj bi zdej jedla... jaz sem full jedla pa bi tudi še kaj.. :( Pa nevem kaj bi k ne bi tolk reedil, ker kilogramov mi ne manjka... :(
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?