Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 13:49:32
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: baki no dons je moj šel v kika in kupil niku dva kompleta eno trenerkico pa ene hlače z majčko. kik je zakon k je tok poceni pa lepe cotke...itak tko hitro prerastejo... me smo tudi bile dva dni nazaj v kiku in nisem našla ene stvari za njo sem potem šla mal naokoli po drugih trgovinah pa našla fulll pa še poceni...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 13:50:01
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ZARJI VSE NAJ ZA 7.OBMESECNICO... čestitke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 13:51:02
|
|
|
|
Onasiss
|
Na hitro... sem učim.... Tisto je koruzni škrob od Podravke in se ga v kuhinji uporablja namesto moke.... Jaz ji ga dam pri zadnjem večernem obroku v flašo... namen je, da naredi malce oblogice v želodčku in ta ima potem občutek sitosti, tako da se naj ne bi ponoči več zbujali zaradi hranjenja.... to naj bi bilo do takrat ko bi uvedli še večerni obrok GH. Ni nič škodljivo in na naši punci ni pustil nobenih sledi, le to, da smo spali bolj ponoči.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 13:51:47
|
|
|
|
Onasiss
|
Nič... šibam, se potem spet tipkamo... ajd čao.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 15:23:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Na hitro... sem učim.... Tisto je koruzni škrob od Podravke in se ga v kuhinji uporablja namesto moke.... Jaz ji ga dam pri zadnjem večernem obroku v flašo... namen je, da naredi malce oblogice v želodčku in ta ima potem občutek sitosti, tako da se naj ne bi ponoči več zbujali zaradi hranjenja.... to naj bi bilo do takrat ko bi uvedli še večerni obrok GH. Ni nič škodljivo in na naši punci ni pustil nobenih sledi, le to, da smo spali bolj ponoči. a je to to
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 15:37:30
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz ji dajem tega...ga tudi pri kuhi uporabljam....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 15:41:53
|
|
|
|
Onasiss
|
Mihailo- ne razmišljal preveč o padcu, bo bolje zate... če je z njim vse ok pa sploh!! vse raznirazne slike in posnetki bojo tukaj konec tedna, nimam časa... Pa danes sem prijavila Vita na lumpijev tek-na maraton....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 16:02:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Jaz ji dajem tega...ga tudi pri kuhi uporabljam.... ok hvala...bom probala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 16:04:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mihailo- ne razmišljal preveč o padcu, bo bolje zate... če je z njim vse ok pa sploh!! vse raznirazne slike in posnetki bojo tukaj konec tedna, nimam časa... Pa danes sem prijavila Vita na lumpijev tek-na maraton.... sej ne razmisljam,upam,da bom tut sanjat nehala...super za tek...komi cakam slikice in posnetke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 16:51:54
|
|
|
|
simonakr
|
Kolk ste pa dons zgovorne!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 17:25:54
|
|
|
|
Urša08
|
ojla punce Se nisem nič javljala ker sem dobesedno obležala ja od srede naprej je šlo samo še na slabše. Taka sploh ne vem kdaj sem nazadnje bila, tako da za otročka nisem mogla skrbeti, še sama zase ne . Dons so me dali še na infuzijo in sem sedaj že malce boljše. Upam da ste ostale zdrave pa vaši sončki tud. grem nazaj ležat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 17:54:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla punce Se nisem nič javljala ker sem dobesedno obležala ja od srede naprej je šlo samo še na slabše. Taka sploh ne vem kdaj sem nazadnje bila, tako da za otročka nisem mogla skrbeti, še sama zase ne . Dons so me dali še na infuzijo in sem sedaj že malce boljše. Upam da ste ostale zdrave pa vaši sončki tud. grem nazaj ležat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 17:55:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla punce Se nisem nič javljala ker sem dobesedno obležala ja od srede naprej je šlo samo še na slabše. Taka sploh ne vem kdaj sem nazadnje bila, tako da za otročka nisem mogla skrbeti, še sama zase ne . Dons so me dali še na infuzijo in sem sedaj že malce boljše. Upam da ste ostale zdrave pa vaši sončki tud. grem nazaj ležat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 18:01:04
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla punce Se nisem nič javljala ker sem dobesedno obležala ja od srede naprej je šlo samo še na slabše. Taka sploh ne vem kdaj sem nazadnje bila, tako da za otročka nisem mogla skrbeti, še sama zase ne . Dons so me dali še na infuzijo in sem sedaj že malce boljše. Upam da ste ostale zdrave pa vaši sončki tud. grem nazaj ležat in da se čimprej pozdraviš
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 18:37:50
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla punce Se nisem nič javljala ker sem dobesedno obležala ja od srede naprej je šlo samo še na slabše. Taka sploh ne vem kdaj sem nazadnje bila, tako da za otročka nisem mogla skrbeti, še sama zase ne . Dons so me dali še na infuzijo in sem sedaj že malce boljše. Upam da ste ostale zdrave pa vaši sončki tud. grem nazaj ležat o BOGICA..... čimprej se pozdravi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa, a ne bi mogla iti jutri v Benetke???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 19:10:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mlea koliko zlick das skroba ?eno ane?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 19:11:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla punce Se nisem nič javljala ker sem dobesedno obležala ja od srede naprej je šlo samo še na slabše. Taka sploh ne vem kdaj sem nazadnje bila, tako da za otročka nisem mogla skrbeti, še sama zase ne . Dons so me dali še na infuzijo in sem sedaj že malce boljše. Upam da ste ostale zdrave pa vaši sončki tud. grem nazaj ležat Bogica,sem te pogresala sam nikakor nisem to napisala...upam,da se cimprej pozdravis
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 19:47:24
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla punce Se nisem nič javljala ker sem dobesedno obležala ja od srede naprej je šlo samo še na slabše. Taka sploh ne vem kdaj sem nazadnje bila, tako da za otročka nisem mogla skrbeti, še sama zase ne . Dons so me dali še na infuzijo in sem sedaj že malce boljše. Upam da ste ostale zdrave pa vaši sončki tud. grem nazaj ležat želim ti hitro okrevanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 19:49:37
|
|
|
|
baki
|
nik zaspal katja še ne.upam da bo dons bol mirno spala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 20:02:54
|
|
|
|
Čebel@
|
rabim PDP-je od: -hedviga -sjmm -alter_ego -sazi -baki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 20:23:59
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea.......za jutri ti želim: .......imaš moje in Hanine pestke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 20:25:59
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.......za jutri ti želim: .......imaš moje in Hanine pestke tudi me punce se pridružujemo s pestkam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 20:27:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.......za jutri ti želim: .......imaš moje in Hanine pestke tudi me punce se pridružujemo s pestkam sem prepričana da bo šlo,ker se je tako pridno učila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 20:27:17
|
|
|
|
BarbaraGS
|
kaj pa shuko ste kaj slisale? Upam, da je vse vredu in da lepo napredujejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 20:29:49
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.......za jutri ti želim: .......imaš moje in Hanine pestke tudi me punce se pridružujemo s pestkam sem prepričana da bo šlo,ker se je tako pridno učila se popolnoma strinjam s tabo Majchy pridna študentka...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?