|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
18.9.2009 11:19:01   
skačica
boob- ja, ne vem. Jaz ne bi dala enakega, ampak sej potem nista enaka, če ima ona še eno črko zraven.

Pri nas je bla tud frka v prvo, ker si je moj želel na začetku Ano, moja sestra je bla pa tud noseča, je pa rekla, da si že od nekdaj želi imeti Ano. No, rodila je potem fantka. Skratka, men Ana ni bla tok všeč in sem rekla, da lahko je pa Hana. In če bi sestra rodila punčko, jaz bi se pa namesto za Izo odločila za Hano, bi imele Hano in Ano. Men to ni isto.
No, sej zdej pa imava Izo in Izaka. Je rodila 7 mesecev za mano in ji je bilo samo to ime všeč. Jaz nimam s tem težav, kakšni ljudje pa jih imajo, ampak mene ne briga.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
18.9.2009 11:35:04   
boob
da še jst prpopam kašno slikico, ampak ne bušija. . . no tko je če ti dolčas user posted image

user posted image

user posted image

ko mi bo pa tamala risala po zidu se bom pa križala user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
18.9.2009 11:41:51   
Anonimen
hei

boob s čem si to risala na steno?

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 18.9.2009 11:42:12 >

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
18.9.2009 11:43:33   
boob
kar s temperami. . edin rumena je pa prav tista za risat po steni. . pol sm pa mal mešala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
18.9.2009 11:53:08   
malaMravljica
Boob, ej  reeees vse cestitke za tvoje umetnine. Mi je tok vsec, ker je nekaj drugace in ne tako kot imajo vsi user posted image   Daj se kaksno slikco sobce gor no.  Pri nas bodo na steni zirafa, nilski konj, mogoce se opica ali lev.

Majakla, sam tvoj tickercek pa kaze tko k moj user posted image user posted image   jaaaa na 14 dni sva ze user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
18.9.2009 11:54:01   
boob
pa še moj buši

user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
18.9.2009 11:55:00   
gorenka
Boob - super slikce! Prav umetniškouser posted image

Kr se pa imen tiče je pa tko...midva sva zbirala med imeni ki jih v najini družbi in družini še ni. Sam če bi mi bilo eno zelo zelo všeč bi vztrajala na tem...sej ponavad tiste parkrat na leto k se vidiš s kolegi spet ne bi smel imet vpliva na našo odločitev a ne? No to je moje mnenje. Sej jst imam podoben problem ker mi je za user posted image eno ime všeč že ene 10let in sem rekla da če bo user posted image ji bo tako ime. No zdej je pa v zadnjih 2h letih to ime tko popularno ratalo da več ne vem...da pol ne bojo v vrtcu ene 3 user posted image z istim imenomuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
18.9.2009 12:01:32   
maj2009
mi2 sva tud izbrala med imeni ki jih ni v naših družinah in družbi in se mi zdi prou fajn da jih po vrhu še sploh ni velikuser posted image
naj bi blauser posted image in bo JULIJA, če nas bo pa user posted image presenetu bo pa MAKS.

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
18.9.2009 12:04:27   
skačica
maj- meni je pa Julija čudovito imeuser posted image . Je moja sestra Julija in mi je tko všeč, res. Tako večno ime. Vedno bo lepo, res mi je všeč.

boob- ja, res si lepo narisala tole na steno. Bravouser posted image

Tko, zdej pa midve res greva mal na luft.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
18.9.2009 12:06:52   
majakla

boob: prava umatnica si, fajn, da imaš cajt, ne?
Res lepo.

Glede na to, da sem tudi jaz Maja,
moram malo še za ime navijat,
jaaaa, Maja je res lepo ime! user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
18.9.2009 12:07:24   
boob
sej tudi to ime za user posted image  jih ni, v slo jih je ful mal, kar sm gledala po st.uradu
ampak zgleda da imamo isti okus user posted image

sej jo bom prej obvestila in ji povedala kako pa kaj. . da nebo glih šok ko bo dobila sms

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
18.9.2009 12:20:22   
tea85
boob- tudi meni se je enako zgodilo, da je kolegica dala enako ime za punčko ko sma imela že mi2 zbrano. sicer se midve veliko družima, sem jo skregala, ker je vedla za to ime on pa trdila da kao ji nisem povedala. tako da sem bila prisiljena novo ime iskat user posted image moj pa je bil prav jezen. tako da naša pupa se bo slišala na ime Taja. (prvo sma misla Tija- pa mi je Taja bolj všeč)

meni si tud ful lepo narisala to na steno, jaz da bi mela hiško, bi ji sobico tudi vrjetno tak porisala.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
18.9.2009 12:34:26   
boob
pa še sobica. . sicer še v razsulu

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
18.9.2009 12:36:27   
Februarka08
Boob, res ful fletnouser posted image user posted image
Jaz sem zdaj ravno nektarino pojedla, uf, pa bi še kajuser posted image tamala je v postli, zbija in trka po steniuser posted image lumpauser posted image
Zdaj pa ne vem kaj početuser posted image najraj bi kar mal zaspala, samo kaj ko potem ponoči ne bomuser posted image kosilo bo 1,2,3 narejeno, bodo danes tortelini, jih nismo jedli že 100 letuser posted image
No, bo kera kaj povedalauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
18.9.2009 12:40:35   
Emilly
Ojla!

Spet vas berem že cel dopoldne.......user posted image ne, se je fajn...

Z user posted image  sva se včer odselila na Rakitno na vikendico od kolega in danes prov uživam tukaj... Dragi je že navsezgodaj šel v najino stanovanje, kjer se dela in dela.......HBuser posted image user posted image user posted image potem pa je šibal še v službo....
Jst pa tuki sama, ampak mi ni hudga! Je user posted image  že včer pogruntal da tle je prov romantično in da bova mogla obvezno zunaj mal romantiko pod zvezdami zganjatuser posted image user posted image
Sem pa pogruntala, da imam ta teden ful manj apetita kot običajno...in jst se seveda ne pritožujemuser posted image  user posted image  zgleda da mi  trebuh prov želodček stiska, pa še vedno manj občasno probleme z dihanjem, včer sem en hip mislila, da se bom kar zadušilauser posted image  Tako da se moj trebuh očitno še nič ne spušča, HB! Kar še mal nej tko ostane, bom že potrpela...

Jao imena, vsi naju sprašujejo kakšno ime bova dala, midva pa joj ne spet.... to je res težko no.... za punčko sva se neki zdilala, ker se HB moj z vsem strinja, če so se zmotil pa bo fantekuser posted image user posted image ja velika težava....

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
18.9.2009 12:44:59   
Emilly
boob - o kakšnem RAZSULU govorišuser posted image user posted image  čudovita soba je!!!! ti pokažem sobo v razsulu...... ja raje neuser posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
18.9.2009 12:46:22   
Nea_teja_
Mi jo bomo pa dons mahnil mal na morčka .Včeraj sva kupila še previjalno sedaj pa je treba samo še zibko sestavt in to je to.Upam da nas na morčku kaj ne prehiti no sicer sem pa tko skoz v nizkem štartuuser posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
18.9.2009 12:49:53   
najčka
BOOB sem ravno hotla vprašat pa me je Emilly prehitela, prav isto bi napisala, Če hočeš vidit čemu se reče razsul lahko vidiš pri meni. sam sem skoz bl pridna, tko da bo do prihodauser posted image vse tip-top.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
18.9.2009 13:56:38   
Anonimen
boob, ful lepa sobica
ime ... vidm da nimam edina problemov. Men je kolegica dobesedno ukradla ime, je mela zbrana 2 imena niti en podobn moji izbiri, pol sm ji pa jst povedala, kako bo moji ime, če bo punčka in naslednič k sm šla z mojmu k njej na kavo jo je on prašu kako bo tamali ime in ona reče Lia user posted image user posted image . Jst sm bla ful šokerana. Pa sm ji rekla, pa je rekla, sj maš lohk isto. No in jst sm mela pol rezervo, k mi ni ušeč tko k Lia, ampak bo že (Tia)user posted image . Sam je pa tko, da vedno bl se porod bliža, vedno bl sm skeptična glede imena. Če se pa slučajno zgodi, da vn pride user posted image , mam pa ime zbran že par let in ne odstopam, pa če je cevmu svetu tko ime!!! ENEJ user posted image
Spuščanje trebuha ... men se je trebuh spustu, pa me še vseen zgaga matra, dons sm šele ob 6h zaspala, k me je tok matrala user posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
18.9.2009 14:03:41   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

, če bo punčka in naslednič k sm šla z mojmu k njej na kavo jo je on prašu kako bo tamali ime in ona reče Lia user posted image user posted image . Jst sm bla ful šokerana. Pa sm ji rekla, pa je rekla, sj maš lohk isto. No in jst sm mela pol rezervo, k mi ni ušeč tko k Lia, ampak bo že (Tia)user posted image . Sam je pa tko, da vedno bl se porod bliža, vedno bl sm skeptična glede imena.

hehe, meni je kolegica tudi ukradla ime Lia user posted image in kot praviš sem hotla dat Tija pa sem si premislilauser posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
18.9.2009 14:08:24   
emaa
Evo mene z drugega CTG v dveh dneh. Včeraj je naše dete prespalo vse. Neke krče/popadke že imam, tako da se očitno vse pripravlja, jo je pa skrbelo, ker je dete manjše nekje 2-3 tedne, danes je pa po čokoladi vsaj malo sodelovalo, vsaj nekaj. Slike sobice bom dala, ko bo moj še polepil dekoracije, ki jih še mora, če ne bom slučajno prej rodila.
Naslednji pregled 21.9.09, ko imam dopoldne priprave na carski rez, potem pa še CTG pri moji G.
Evo slikica mojega bušija, današnja 37t 4/7
user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
18.9.2009 14:11:45   
malaMravljica
emaa, sem ocitno spregledala, kaj ti imas tudi carsi rez in zakaj pa? Pa kdaj ti ga planirajo, ze 21.9 al kaj?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
18.9.2009 14:27:30   
emaa
CR zato, ker sem ga imela prvič, na priprave pa moraš iti, seveda če ne rodiš prej. Tako, da v ponedeljek imam priprave, baje kri, voda, v torek pa CTG, EKG, UZ. Bomo videli, če ne rodim prej, na datum CR pa po moje zadnji teden v septembru, tam nekje verjetno, takrat sem že itak teden pred rokom. 

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
18.9.2009 15:14:49   
LINDI
chrystaluser posted image kaj pa če poješ nekaj sladkega,poskusi,meni takrat začne bolj brcati čez nekaj časa.
ROZILU kako pa narediš maso za cmoke,jaz bi tudi delala,ker jih moj obožuje,pa jih še nisem nikoli.Da ga malo pocrkljam.
Ja ,jaz si moram tudi en verz ali nekaj najti a na netu gledaš to pod verze ali kaj.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
18.9.2009 15:22:21   
LINDI
NINASIKI še dobro,da si poklicala,samo vprašanje je,če si res ti premalo oddala,lahko,da so one zauser posted image zato je pa verjetno bila tako prijazna.
NAJČKA ful lep kompletek,drugačen je od teh,ki jih vidiš v trgovini,supercauser posted image
TEA jaz imam tudi zdaj ful apetit,ko ga prej nisem imela,pa samo sladke stvari mi pašejouser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?