mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi jutro , kaj sem spet med prvimi . sem že slabo uro na šihtu, ampak bom kmalu skliznila, ker morm mojga pelat v Krško po avto. sva nabavila še en krš, ki pa je crknil po dobrih 60km , no zdej je poštiman sam morva ponga. Pa daj, no... Tole je bil pa res krš Upam, da bo zdaj delal, kot mora DELA (za enkrat)- kaj češ midva sva pač baksuza a ja pa še eno neumnost sem naredila,vpisala sem se naprej na študij , čakam sam da mi delodajalec odobri plačevanje, no pa mal cvikam kako bom to sfolgala glede, da imam doma dva pajacmana in da mi že tako primankuje časa -zgleda da nisem dala v plan učenja . Dobra si, kapo dol Jaz sem tudi hotela nekaj, ampak se mi žal ne izide, ker so predavanja 4 dni v tednu ob 16h (PO-ČE), takrat pa ni šans, da bi mi kdo pazil na otroke Mami je zdaj zelo zbolela, stara mati je itak na čakalni listi za v negovalni oddelek doma za starejše, ker ji je treba menjati plenice, jo hraniti,... Je skoraj popolnoma nepokretna, Na srečo hodi ena gospa vsak dan za 1 uro opoldne k njej, da nam jo pomaga rihtat. No, izobraževanje, ki sem ga želela, je v MB ob petkih popoldne in ob sobotah dopoldne, kar bi mi zneslo, ampak je predaleč Sem mislila, da je pri nas enako, ker to bi šlo - bi ob petkih hodil prej domov in sem se že veselila... no pa še ena orenk doza za vse mamice
|