Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:05:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 iii, še ena ! iskrene čestitke! madonca, ste mi lušte nardile! meni tudi ne vem če bova počakala do 2011
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 iii, še ena ! iskrene čestitke! madonca, ste mi lušte nardile! meni tudi ne vem če bova počakala do 2011 nama z Estrello tudi a ne? bi nas morale videti včeraj ko sve prebirale cunje, tudi tiste čistoooo micaneeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:11:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 iii, še ena ! iskrene čestitke! madonca, ste mi lušte nardile! meni tudi ne vem če bova počakala do 2011 DEJMO PUNCE AKCIJA, NE SE ŠPARAT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:11:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa dober dan! Danes sta šla otroka v vrtec,jaz pa malo po nakupih.Sem si kupila nov modrček,ker sem se zadnjič uštela pri številki in premajhnega kupila.Še niso šle skupaj tako kot prvič Pa mal osem v Mullerja zavila,sedaj pa še malo pospravim in tukaj prečekiram,potem pa po moja srčka Meni so se pa zdaj ful skrčile Na srečo mi vsaj še stojijo, kot je treba- meni pa ne več kot prej, zdej so res čist kapljičaste oblike Eh nebi, tudi moje so take ratale, da jih moraš z povečevalnim steklom iskat moje miniaturne niso, ampak stojijo ne več meni nikoli niso, ker so prevelike. Jana, potolaži se, če ti zize ne stojijo več, ti bodo pa lasje pokonci stali ob norčijah Nejca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:13:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 iii, še ena ! iskrene čestitke! madonca, ste mi lušte nardile! meni tudi ne vem če bova počakala do 2011 nama z Estrello tudi a ne? bi nas morale videti včeraj ko sve prebirale cunje, tudi tiste čistoooo micaneeeee Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......ne izzivaj edinaos Jaz zelo uživam ob nosečkah, da le nisem sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:14:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa dobro jutro! Danes smo tako spali,da bi kmalu zaspali za v vrtec,pa čeprav gremo šele ob 8.10 od doma . Je pa Tilen ratal pravi frajer.Že dva dni zjutraj ne pojoka več,samo malo zbegano gleda,se lepo igra v vrtcu,tudi kosilo je že začel jesti .Je bil pa včeraj po celi glavi napacan od marmelade,tako da sem ga najprej dala pod tuš,ko smo prišli domov.Nejc je bil pa ves od mivke,ker si jo mečejo en v drugega.Pove,da mečejo vanj,to pa ne,da prvi začne.Lump!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:16:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 iii, še ena ! iskrene čestitke! madonca, ste mi lušte nardile! meni tudi ne vem če bova počakala do 2011 jana, pol pa kar v akcijo! hehe ti tudi !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:21:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 iii, še ena ! iskrene čestitke! madonca, ste mi lušte nardile! meni tudi ne vem če bova počakala do 2011 nama z Estrello tudi a ne? bi nas morale videti včeraj ko sve prebirale cunje, tudi tiste čistoooo micaneeeee Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......ne izzivaj edinaos Jaz zelo uživam ob nosečkah, da le nisem sama se mi je kar zdel kaj bo na koncu napisan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:31:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa dober dan! Danes sta šla otroka v vrtec,jaz pa malo po nakupih.Sem si kupila nov modrček,ker sem se zadnjič uštela pri številki in premajhnega kupila.Še niso šle skupaj tako kot prvič Pa mal osem v Mullerja zavila,sedaj pa še malo pospravim in tukaj prečekiram,potem pa po moja srčka Meni so se pa zdaj ful skrčile Na srečo mi vsaj še stojijo, kot je treba- meni pa ne več kot prej, zdej so res čist kapljičaste oblike Eh nebi, tudi moje so take ratale, da jih moraš z povečevalnim steklom iskat moje miniaturne niso, ampak stojijo ne več meni nikoli niso, ker so prevelike. Jana, potolaži se, če ti zize ne stojijo več, ti bodo pa lasje pokonci stali ob norčijah Nejca vsaj nekaj pokonci stoji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:32:31
|
|
|
|
suzy85
|
jana danes popoldne boma verjetno z evo v celju. kavica?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:40:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana danes popoldne boma verjetno z evo v celju. kavica? kdaj pa ? smo imeli it namen k stari mami, samo če prideš bomo prestavili.. do 16.30 tako nimam avta,.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:40:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa dober dan! Danes sta šla otroka v vrtec,jaz pa malo po nakupih.Sem si kupila nov modrček,ker sem se zadnjič uštela pri številki in premajhnega kupila.Še niso šle skupaj tako kot prvič Pa mal osem v Mullerja zavila,sedaj pa še malo pospravim in tukaj prečekiram,potem pa po moja srčka Meni so se pa zdaj ful skrčile Na srečo mi vsaj še stojijo, kot je treba- meni pa ne več kot prej, zdej so res čist kapljičaste oblike Eh nebi, tudi moje so take ratale, da jih moraš z povečevalnim steklom iskat moje miniaturne niso, ampak stojijo ne več meni nikoli niso, ker so prevelike. Jana, potolaži se, če ti zize ne stojijo več, ti bodo pa lasje pokonci stali ob norčijah Nejca HEHE to pa mnda res ja..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 9:51:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana danes popoldne boma verjetno z evo v celju. kavica? kdaj pa ? smo imeli it namen k stari mami, samo če prideš bomo prestavili.. do 16.30 tako nimam avta,. rečema okrog 17., 17.30 ure? kje pa? da se bosta lahko ta mala dva znorela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 11:18:32
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 iii, še ena ! iskrene čestitke! madonca, ste mi lušte nardile! meni tudi ne vem če bova počakala do 2011 kr hitr v akcijo punce :)))
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 11:21:06
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdaj pa lahko noč tudi od mene..sem se eno uro matrala da je Nejc zaspal.. in sem ubita Kako pa kaj vaši zaspijo zvečer? dam jo v posteljo,naštimam flaško mleka z eno žlico čokolinota,ko to spije ji dam dudo,sama se obrne na bok in ponavadi kr hitr zaspi oj nisi v službi? neeee, z Tjašo se crklava doma ....Tjaša mau kašlja,meni je pa mau slabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 12:28:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še tule vprašam, če mi lahko kdo pomaga: http://www.ringaraja.net/forum/rizev-narastek/m_4502818/mpage_1/tm.htm#4502843 za količine ti ne znam povedat, ker delam po občutku, ga imam zelo rada...za 4 osebe dam recimo en kozarec (2,5 dl) riža kuhat, je pa odvisno kateri riž imaš, eden se zelo napihne v melku, drug pa ne.. Dajem pa vmes različno sadje, vsakič drugo.. Je uspelo In celo ni ostalo kaj dosti Čeprav sem dala 3/4 kile riža. Koliko časa pa ti vse skupaj vzame? Mogoče ga bom celo ju3 probala naredit, ampak imam neke obveznosti dopoldan, bom videla. to da pripraviš pol urece mogoče, pol se pa peče pol ure.. Glihkar ga delam . Zanima me le, če moram mleko z rižem čisto ohladit, ali je lahko še toplo, ko ga primešam k ostalemu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 13:18:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še tule vprašam, če mi lahko kdo pomaga: http://www.ringaraja.net/forum/rizev-narastek/m_4502818/mpage_1/tm.htm#4502843 za količine ti ne znam povedat, ker delam po občutku, ga imam zelo rada...za 4 osebe dam recimo en kozarec (2,5 dl) riža kuhat, je pa odvisno kateri riž imaš, eden se zelo napihne v melku, drug pa ne.. Dajem pa vmes različno sadje, vsakič drugo.. Je uspelo In celo ni ostalo kaj dosti Čeprav sem dala 3/4 kile riža. Koliko časa pa ti vse skupaj vzame? Mogoče ga bom celo ju3 probala naredit, ampak imam neke obveznosti dopoldan, bom videla. to da pripraviš pol urece mogoče, pol se pa peče pol ure.. Glihkar ga delam . Zanima me le, če moram mleko z rižem čisto ohladit, ali je lahko še toplo, ko ga primešam k ostalemu? Zdaj pa se že peče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 13:57:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
PozdravljenE! Evo,malo bolj vzpodbudnih besed od mene, Taja je danes že za 50% boljša, in z njo je tud meni boljše in lažje, smo se malo bolj naspali ponoči, včeraj pa je res bil grozen dan, preden sem šla ajat, sem se tako razjokala, ker sem bla že čisto out! No, danes je že bolje, tud vikend je in bo at idoma, tako da bo... Taja je že nekaj več pojedla, celo apetit se ji je malo nazaj prikradel, je zjutraj me kr vlekla k hladiliku, mami baso, baso Hvala za pikepoke vsem iz srca!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 14:03:25
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO danes imam dopust in še cel naslednji teden , včeraj sem imela veliko paniko v službi , eni sem premalo nakazala plače drugi pa velikooooo preveč dinarčkov poslala sem imela kar precej težav da sem strasti umirila in zadevo rešila, bolj je bil problem ker sem eni pozabila nakazati dodatek za ned. delo v višini 51.26 eur, madonca baba se je name drla celih 25 min, ni in ni se hotla umirit , drugi pa valda je bilo všeč da je dobila trojno plačo , je.bat ga se zgodi, sicer sem se včeraj kar presekirala, ampak sem se pogovorila z našo šefinjo in je zdaj bolje. Zdaj sem pa ušla na dopust, da se sodelavci malo umirijo hehe Drugače sem se pa danes vzela dopust da pospravim in operem cote, saj gremo že jutri v bosno (imamo BAJRAM), iz tam pa v ponedeljek direkt v Čatežke toplice komaj čakamo MARTINA: ISKRENE ČESTITKE tebe pa iskreno še nisem pričakovala kot , čuvaj malega in le hitro sporoči spol Uživajte na dopustu, pa upam, da se tačas kolegice pomirijo
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 18.9.2009 14:05:01 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 14:03:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Joj, mala je Tak boga... nič noče jest, samp pila bi, jokca skoz, nič ji ne paše...na srečo danes ni več temperature... ...meni se pa prvič meša zraven nje, ker več ne vem kaj bi z njo...pa samo mami velja Na pregledu pa vse ok... smo slišali, težav itak nimam, odprta še nisem za tajo! samo da pije! ko je eva mela afte, so ji ful pasale kakšne juhice in je par dni samo to jedla. pa za pregled! Aha, tud Taja ko jo vprašam kaj bi papala, pravi samo juhi juhi... včeraj ji še to ni šlo revici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 14:03:44
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Jana,upam da rata pri majčku 2011!!!! Čmrlika bom te dodala!!! Srčekgirl teeeenxx!!! Sma že prijateljici, hvala!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 14:03:51
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdaj pa lahko noč tudi od mene..sem se eno uro matrala da je Nejc zaspal.. in sem ubita Kako pa kaj vaši zaspijo zvečer? jst dam evo v kinderpet, včasih še flašo mleka, pol se pa jst vležem na posteljo in čakam, da zaspi. včasih hitro zaspi, včasih pa traja tudi po pol ure ali še več. Midve se skupaj vleževa na veliko posteljo, stegne mleko in kr hitro zaspi, pol jo pa dam v njen posteljo. Zaenkrat, tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 14:03:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Jaaaaa kassooo čist hudo a ne,pa nismo planirali da bi imeli spet majčka!!!!Ful sem vesela da nam je ratalo!!! Čmrlika pomoje da nisva na fb-ju prijateljici,pa tud težko te dodam ker ne vem tvojega imena,niti priimka ok, če želiš me daj... Me najdeš tud ne pod čisto pravim imenom amapk Natka Golob R Drugače sem Nataša Jst sm te tud dodala na FBju. Sm pa P.U. (sam kratice povem) , saj sm ti sporočilo poslala. Ok P, si že moja prijateljica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 14:04:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa dober dan! Danes sta šla otroka v vrtec,jaz pa malo po nakupih.Sem si kupila nov modrček,ker sem se zadnjič uštela pri številki in premajhnega kupila.Še niso šle skupaj tako kot prvič Pa mal osem v Mullerja zavila,sedaj pa še malo pospravim in tukaj prečekiram,potem pa po moja srčka Meni so se pa zdaj ful skrčile Na srečo mi vsaj še stojijo, kot je treba- meni pa ne več kot prej, zdej so res čist kapljičaste oblike Eh nebi, tudi moje so take ratale, da jih moraš z povečevalnim steklom iskat A vam dam malo vstran, jaz bi pa raje mela kaj manjšega,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.9.2009 17:04:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hoj! Dan kot vsak dan, danes je sončen in greva z Vidkom nazaj vn.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?