Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:57:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh neeeeeee. bom drugič malo več smeškotov nalepila da boš vidla da nisem jezna. no na tebe ne. mogoče na kokico pa tašo malo čebela, čebela,to se bova še pomenli, samo naj iz dopusta pridem boš dala čokolado ne?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:57:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma neeee, to se sam mladoporočencem dogaja. Jaz in moj sva že staroporočenca tak da tud lahko tu visim. aha, dobro te.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:57:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ojoj, boga TIJA ipiko pa ima ja..a ima to po mami? hmmm... ja? se mi je zdelo ja.. (hecam te malo) Kar je res je res. Zelo lep VIP obisk sta imeli, punci. So fantje razbili monotonijo, kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:57:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve z Lijiko pa sva danes imeli obisk in to zelo pomemben Kdo pa je bil pa uganite sami VAu a sta prišla bavca gugalnico testirati? Super!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:58:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica boš dala čokolado ne? ja Klari ne tebi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:58:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) yania, Timon je tud na začetku moral imet vse toplo, ne? Se spomnem, ko si mu grela. Kok si ga pa pol prepričala, da je tud hladno dobro? pa daj sam si boš mogla kaj drugega zmislit, kaj mi daš, ker kave ne pijem Ok, zavijanja z očmi pa ne maram, zato te nikol več tak ne pokličem. Oprosti. Sem se samo malo hecala. Daj se še naprej...je blo tako zabavno, ko jo malo jezimo... Ja pa jo ti daj. Sem mela občutek, da ji res ni všeč in je malo jezna... tak da ne bom več. eh neeeeeee. bom drugič malo več smeškotov nalepila da boš vidla da nisem jezna. no na tebe ne. mogoče na kokico pa tašo malo AJA? Zakaj pa na naju si??? eh pa hec. no ne bom vas več jezila. ker me očitno mate za bolj jeznorito kot sem v resnici
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:00:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh pa hec. no ne bom vas več jezila. ker me očitno mate za bolj jeznorito kot sem v resnici a potem te lahko Čebela kličem? Hec... p.s. Saj boš ostala MalaČebelica, veš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:00:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ne, jezna, je tolko kot jaz na vas, glede FB...a ne MalaČebelica? točno tak Vidiš, jaz pa nate nisem bila jezna... pa no kokica. če sem se samo hecala. saj pa me te poznaš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:00:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica boš dala čokolado ne? ja Klari ne tebi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:00:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kar je res je res. Zelo lep VIP obisk sta imeli, punci. So fantje razbili monotonijo, kaj? aha , kasneje je prišel pa še en fantič, tak da je Lija res bila blažena med moškimi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:01:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ne, jezna, je tolko kot jaz na vas, glede FB...a ne MalaČebelica? točno tak Vidiš, jaz pa nate nisem bila jezna... pa no kokica. če sem se samo hecala. saj pa me te poznaš Saj vem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:01:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VAu a sta prišla bavca gugalnico testirati? Super! ah seveda. Zdaj pa čakam še druge
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:01:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica boš dala čokolado ne? ja Klari ne tebi hmmmm. samo klara jo tudi dobi če jo jaz pojem veš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:02:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kar je res je res. Zelo lep VIP obisk sta imeli, punci. So fantje razbili monotonijo, kaj? aha , kasneje je prišel pa še en fantič, tak da je Lija res bila blažena med moškimi Bo imela izbiro, ni kaj...tak kot moj v Bistrici..joj, same dekline pozna...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:02:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh pa hec. no ne bom vas več jezila. ker me očitno mate za bolj jeznorito kot sem v resnici a potem te lahko Čebela kličem? Hec... p.s. Saj boš ostala MalaČebelica, veš! točno! Ampak na čase pa še boš vedno Čebela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:02:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VAu a sta prišla bavca gugalnico testirati? Super! ah seveda. Zdaj pa čakam še druge Kdaj lahko pridemo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:03:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica boš dala čokolado ne? ja Klari ne tebi hmmmm. samo klara jo tudi dobi če jo jaz pojem veš saj sem vedla, da boš ti takoj izgovor našla. A hočeš, da ima pol Klara ČOKOLADNO MLEKO ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:03:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh pa hec. no ne bom vas več jezila. ker me očitno mate za bolj jeznorito kot sem v resnici a potem te lahko Čebela kličem? Hec... p.s. Saj boš ostala MalaČebelica, veš! točno! Ampak na čase pa še boš vedno Čebela Ja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:03:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VAu a sta prišla bavca gugalnico testirati? Super! ah seveda. Zdaj pa čakam še druge Kdaj lahko pridemo? takoj po dopustu al pa jutri ..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:03:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh pa hec. no ne bom vas več jezila. ker me očitno mate za bolj jeznorito kot sem v resnici a potem te lahko Čebela kličem? Hec... p.s. Saj boš ostala MalaČebelica, veš! no še dobro
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:03:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica boš dala čokolado ne? ja Klari ne tebi hmmmm. samo klara jo tudi dobi če jo jaz pojem veš saj sem vedla, da boš ti takoj izgovor našla. A hočeš, da ima pol Klara ČOKOLADNO MLEKO ? al pa kakao?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:04:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VAu a sta prišla bavca gugalnico testirati? Super! ah seveda. Zdaj pa čakam še druge Kdaj lahko pridemo? takoj po dopustu al pa jutri .. jutri ne gre...po dopustu pa bo kdaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:04:44
|
|
|
|
trinity22
|
vse sem prebrala zdaj pa grem spat ..... Tiana še spi zaenkrat v svoji poteljici bomo vidli, kako dolgo bo zdržala danes se morn it hiter mal naspat, preden spet pride gospodična v najino posteljo in me začne brcat v trebuh Lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:05:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica boš dala čokolado ne? ja Klari ne tebi to pa ni vredno ploskanja
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 22:06:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VAu a sta prišla bavca gugalnico testirati? Super! ah seveda. Zdaj pa čakam še druge mogoče najudve
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?