Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:52:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, joj, kaj me še vse čaka...Držim pesti, da bo zobozdravnica rekla, da je vse okej..Moja nečakinja (8let) pa si je na skiroju zgornjo enko zlomila...pa stalno to...sedaj pa ima del umetnega zraven...Groza... Raje sploh ne študiram, kaj vse me še čaka, ker me začne glava bolet.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:52:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa se naša PERSIDA potepa?? Ja samo res, pa gospa Majalčica in Pocka? to so zdaj gospe in nimajo časa aja, midve to ne veva, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:52:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kdaj pa si nehala kaditi? Pa si dolgo vlekla? Ja dolgo. Nehala sem, preden sem zanosila s Tijo. Oz. me je nosečnost prisilila sama v to, ker sem od zavohanega dima skoraj bruhala. Super!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:53:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) yania, Timon je tud na začetku moral imet vse toplo, ne? Se spomnem, ko si mu grela. Kok si ga pa pol prepričala, da je tud hladno dobro? pa daj sam si boš mogla kaj drugega zmislit, kaj mi daš, ker kave ne pijem Ok, zavijanja z očmi pa ne maram, zato te nikol več tak ne pokličem. Oprosti. Sem se samo malo hecala. Daj se še naprej...je blo tako zabavno, ko jo malo jezimo... Ja pa jo ti daj. Sem mela občutek, da ji res ni všeč in je malo jezna... tak da ne bom več. eh neeeeeee. bom drugič malo več smeškotov nalepila da boš vidla da nisem jezna. no na tebe ne. mogoče na kokico pa tašo malo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:53:31
|
|
|
|
spps
|
se pardoniram,grem mal spat mali se je že prvič zbudil,zdaj pa moram izkoristit,dok ne bo spet auf.... NOČKO vsem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:53:36
|
|
|
|
tasa_m
|
ojoj, boga TIJA ipiko pa ima ja..a ima to po mami?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:54:10
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica boga reva. kaj ti še vedno uha nagaja? kaj nič ne pomagajo AB? nagaja mi Lija in uha, pa še T. mal pomaga k temu boga revica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:54:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh neeeeeee. bom drugič malo več smeškotov nalepila da boš vidla da nisem jezna. no na tebe ne. mogoče na kokico pa tašo malo čebela, čebela,to se bova še pomenli, samo naj iz dopusta pridem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:54:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne, jezna, je tolko kot jaz na vas, glede FB...a ne MalaČebelica? A ti si jezna na nas zarad fb?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:54:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) yania, Timon je tud na začetku moral imet vse toplo, ne? Se spomnem, ko si mu grela. Kok si ga pa pol prepričala, da je tud hladno dobro? pa daj sam si boš mogla kaj drugega zmislit, kaj mi daš, ker kave ne pijem Ok, zavijanja z očmi pa ne maram, zato te nikol več tak ne pokličem. Oprosti. Sem se samo malo hecala. Daj se še naprej...je blo tako zabavno, ko jo malo jezimo... Ja pa jo ti daj. Sem mela občutek, da ji res ni všeč in je malo jezna... tak da ne bom več. eh neeeeeee. bom drugič malo več smeškotov nalepila da boš vidla da nisem jezna. no na tebe ne. mogoče na kokico pa tašo malo AJA? Zakaj pa na naju si???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:54:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps se pardoniram,grem mal spat mali se je že prvič zbudil,zdaj pa moram izkoristit,dok ne bo spet auf.... NOČKO vsem Nočko. Upam, da te MArcel preseneti in se sploh ne zbudi do jutra.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:54:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa se naša PERSIDA potepa?? Ja samo res, pa gospa Majalčica in Pocka? na poročnem potovanju Res?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:54:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps se pardoniram,grem mal spat mali se je že prvič zbudil,zdaj pa moram izkoristit,dok ne bo spet auf.... NOČKO vsem Lahko noč in naspi se.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:55:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) yania, Timon je tud na začetku moral imet vse toplo, ne? Se spomnem, ko si mu grela. Kok si ga pa pol prepričala, da je tud hladno dobro? pa daj sam si boš mogla kaj drugega zmislit, kaj mi daš, ker kave ne pijem Ok, zavijanja z očmi pa ne maram, zato te nikol več tak ne pokličem. Oprosti. Sem se samo malo hecala. Daj se še naprej...je blo tako zabavno, ko jo malo jezimo... Ja pa jo ti daj. Sem mela občutek, da ji res ni všeč in je malo jezna... tak da ne bom več. ne, jezna, je tolko kot jaz na vas, glede FB...a ne MalaČebelica? točno tak
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:55:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps se pardoniram,grem mal spat mali se je že prvič zbudil,zdaj pa moram izkoristit,dok ne bo spet auf.... NOČKO vsem nočko...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:55:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ojoj, boga TIJA ipiko pa ima ja..a ima to po mami? hmmm... ja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:55:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa se naša PERSIDA potepa?? Ja samo res, pa gospa Majalčica in Pocka? to so zdaj gospe in nimajo časa aja, midve to ne veva, ne? ne, zato pa vidiva zvečer na RR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:55:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh neeeeeee. bom drugič malo več smeškotov nalepila da boš vidla da nisem jezna. no na tebe ne. mogoče na kokico pa tašo malo čebela, čebela,to se bova še pomenli, samo naj iz dopusta pridem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:55:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve z Lijiko pa sva danes imeli obisk in to zelo pomemben Kdo pa je bil pa uganite sami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:56:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ne, jezna, je tolko kot jaz na vas, glede FB...a ne MalaČebelica? točno tak Vidiš, jaz pa nate nisem bila jezna...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:56:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ojoj, boga TIJA ipiko pa ima ja..a ima to po mami? hmmm... ja? se mi je zdelo ja.. (hecam te malo)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:56:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps se pardoniram,grem mal spat mali se je že prvič zbudil,zdaj pa moram izkoristit,dok ne bo spet auf.... NOČKO vsem ha ha, kak si to posrečeno napisala - da greš malo spat tepa lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:56:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa se naša PERSIDA potepa?? Ja samo res, pa gospa Majalčica in Pocka? to so zdaj gospe in nimajo časa aja, midve to ne veva, ne? ne, zato pa vidiva zvečer na RR Ma neeee, to se sam mladoporočencem dogaja. Jaz in moj sva že staroporočenca tak da tud lahko tu visim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:56:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ojoj, boga TIJA ipiko pa ima ja..a ima to po mami? hmmm... ja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:57:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ojoj, boga TIJA ipiko pa ima ja..a ima to po mami? ha ha. to pa si jo zdaj dobla. najoo mislim
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?