Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:19:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha, se dogaja kaj tu al moram spat? kaj dogaja? Kokica a zaužiješ dovolj C-vitamina,da boš čimprej zdrava?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:19:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Podatki iz posvetovalnice: teža: 9480g višina 70 cm nasl.pregled: 10.12 vau. te se pa mi kar skrijemo lahko pa bravo za odsotnost joka. pri nas tega žal ni bilo danes...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:20:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps Podatki iz posvetovalnice: teža: 9480g višina 70 cm nasl.pregled: 10.12 vau. te se pa mi kar skrijemo lahko pa bravo za odsotnost joka. pri nas tega žal ni bilo danes... pri nas je tud ponavadi bil do zdaj,pa ne od bolečine,ampak od užaljenosti,ustnice čist upogne okol brade
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:20:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps Podatki iz posvetovalnice: teža: 9480g višina 70 cm nasl.pregled: 10.12 vauuu to so pa mere , pa bravo za kri, da ni nič jokal, naša pa je zadnjič kar konkretno ma upam,da kmal shodi,ker ga že mal težko nosim ha ha ha
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:20:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha, se dogaja kaj tu al moram spat? ne it spat...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:21:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha, se dogaja kaj tu al moram spat? kaj dogaja? Kokica a zaužiješ dovolj C-vitamina,da boš čimprej zdrava? Nena štekam, Spps? Saj sem zdrava...me ne boli več!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:22:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kokica zdravo. kdaj gremo plavat? kaj pa dopoldne bi vama kdaj pasalo?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:23:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps oj. končno sem papirje zrihtala v kuverto sem enmal omotična in kako ste kaj ? danes nekam mal čvekate... Kake papirje? Jaz sem okej..saj bezgavka ne boli več... ma dala sem vlogo za povračilo dela šolnine za 5. stopnjo.. zdaj bomo pa čakali,da vidimo kaj bodo odgovorili.... Držim pesti, da ti rata! Evrčkom ni nikoli preveč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:24:10
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha, se dogaja kaj tu al moram spat? jaz sam berem ne vem kje naj začnem komentirat, pa rajš sploh ne bom
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:24:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
tasa ki si zaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:24:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kokica zdravo. kdaj gremo plavat? kaj pa dopoldne bi vama kdaj pasalo? Mislim, da ja..ampak kaj niso vsi termini popoldan na Ptuju? Pa sem jim že ene tri maile poslala, pa mi nič ne odgovorijo...jih bo treba poklicati. Ti si še interesent?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:24:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha, se dogaja kaj tu al moram spat? jaz sam berem ne vem kje naj začnem komentirat, pa rajš sploh ne bom ne komentirat, kar odpri eno temo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:24:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Podatki iz posvetovalnice: teža: 9480g višina 70 cm nasl.pregled: 10.12
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:25:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mi smo bili na posvetovalnici. in smo bili pohvaljeni za mere, ki so 7430g in 68 cm bolj povprečno baje skoraj ne gre sestra naju je najprej pohvalila, da se še samo dojima potem pa je rekla, zdaj pa le GH, kot da je treba prit že najmanj do sv. krače v enem tednu zdravnica pa je povedala, da naj začnemo lepo počasi z GH... so pa vsi svetovali (sestre in zdravnica), da naj čim več surovega sadja - zmiksano ali sveže stisnjene sokove, da ostanejo vsi vitamini... dobili smo seveda tudi pikico in se drli ko šoja. no pa zakaj se tudi ne bi, če smo se drli že med tehtanjem in merjenjem. samo če se je je kdo dotaknil se je že začelo....ampak pol doma je pa bila ful dobre volje. se smejala in se je celo prvič sama vsedla v vozičku pa ne da bi jo jaz dala in bi obsedela, celo sama se je gor potegnila iz enih 45 stopinj naklona... ZA VSE, kar si napisala!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:25:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Da poročam, kako mi je prišel prav nasvet, ki sem ga dala julam! Sem malo kašice korenček - jabolko pogrela in glej no glej, odpirala je usta kot en mali ptiček! Dolg sem rabla ne, da sem ugotovila, da ne mara mrzle hrane?! Za pijačo sem to že vedla, za hrano pa ne... Ah ja, mama smotana. Tak da jutri pa štartava s kompotom. Za Niko! ja bravo Nika !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:25:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha, se dogaja kaj tu al moram spat? jaz sam berem ne vem kje naj začnem komentirat, pa rajš sploh ne bom Kar nekaj piši...kar ti pade iz glave...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:26:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha, se dogaja kaj tu al moram spat? ne it spat... smo prišli iz obiska pa sem vas prišla še mal pogledat. Ampak mislim, da bom mogla it, ker me vse boli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:26:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kokica zdravo. kdaj gremo plavat? kaj pa dopoldne bi vama kdaj pasalo? Mislim, da ja..ampak kaj niso vsi termini popoldan na Ptuju? Pa sem jim že ene tri maile poslala, pa mi nič ne odgovorijo...jih bo treba poklicati. Ti si še interesent? aja, eh ne vem na pamet terminov. sem sam tak vprašala. pa saj bi popoldne blo tudi ok. samo zdaj sem ob četrtkih ravno na pilates vpisala. keri je še bil drugi dan, ko je vama pasal? torek? lahko jaz jutri pokličem... pa ti javim. če ne bom pozabila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:26:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spps, KDAJ se bova dobili? Drug teden? V sredo ne morem, ker imava FT...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:26:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica tasa ki si zaj tu na stolu, pred računalnikom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:27:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha, se dogaja kaj tu al moram spat? ne it spat... smo prišli iz obiska pa sem vas prišla še mal pogledat. Ampak mislim, da bom mogla it, ker me vse boli boga reva. kaj ti še vedno uha nagaja? kaj nič ne pomagajo AB?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:28:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, KDAJ se bova dobili? Drug teden? V sredo ne morem, ker imava FT... jaz ne morem v četrtek, drugače pa imam čas
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:28:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kokica zdravo. kdaj gremo plavat? kaj pa dopoldne bi vama kdaj pasalo? Mislim, da ja..ampak kaj niso vsi termini popoldan na Ptuju? Pa sem jim že ene tri maile poslala, pa mi nič ne odgovorijo...jih bo treba poklicati. Ti si še interesent? aja, eh ne vem na pamet terminov. sem sam tak vprašala. pa saj bi popoldne blo tudi ok. samo zdaj sem ob četrtkih ravno na pilates vpisala. keri je še bil drugi dan, ko je vama pasal? torek? lahko jaz jutri pokličem... pa ti javim. če ne bom pozabila ja torek in četrtek je...samo sedaj pa ne vem, če so mislili ti ALI-ALI , al pa TOREK IN ČETRTEK???? Tam pa piše, da sprejemajo prijave po tel. le ob določenih dnevih, mislim, da ob ponedeljih in sredah...ne vem na pamet...saj imam shranjen link...ti ga imaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:28:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, KDAJ se bova dobili? Drug teden? V sredo ne morem, ker imava FT... to mate FT v MB? prideta na pijačo?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:29:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps oj. končno sem papirje zrihtala v kuverto sem enmal omotična in kako ste kaj ? danes nekam mal čvekate... Kake papirje? Jaz sem okej..saj bezgavka ne boli več... ma dala sem vlogo za povračilo dela šolnine za 5. stopnjo.. zdaj bomo pa čakali,da vidimo kaj bodo odgovorili.... Držim pesti, da ti rata! Evrčkom ni nikoli preveč! ma mi bi prav prišlo,da bi imela spet za šolnino (za nekaj časa )
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
izbira imena za moja dvojčkanosečka semkatero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?lovro-jure (
38%)
jon-luka (
15%)
aron-lan (
9%)
jaša-rok (
12%)
tijan-amadej (
12%)
matej-staš (
13%)
Število vseh glasov: 243Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!