yania
|
Evo, mi smo plačali predračun na pošti, tako da upam, da jutri že telovadimo, kot se šika Timon in Naja še gledata eno knjigico...mater jo tako posluša v stolčku,ko mu govori barve in slikice, kakšne barve je kaj,kot bi šlo čisto zares... za oceno ... Najaa, ja super da si vsaj ugotovila...sej včasih res nisi več pameten, kje začet in kaj je še lahko narobe....jaz se spomnim, ko so mi pri Naji rekli, da naj prvo hrano, naribam korenček na strgalniku in čez gazico ožamem ...po mojem tega tudi Timon ne bi jedel, čeprav mi vse je...jooj, punce, kaj sem mu danes namešala eno čorbo .....sem se mu prav smejala...nič kaj ni bila okusna,,,,sem dala malo zelja, pa malo bučke, pa malo paprike-prvič jo je jedel, pa sem mu jo olupila en košček, potem pa sem imela kuhano rdečo peso (domačo), no od Tašče ( zdej mi bo vedno tule pri veliki črki šlo na smeh), pa sem še to vmiksala noter...no bil je lačen in je zelo odpiral usta, ampak, ko bi videle faco, kako je delal brrr vsako 2.žličko, ko mu ni glih bilo najboljš....potem pa mi moj reče prej ko mu to povem: ti pa si no, a pa si vsaj probala kakšen je bil okus?...jaz pa: sem, ni bilo glih za pohvaliti..no sej je tudi pojedel samo ene 100ml, tolk da je lakoto potešil, potem pa VOZI MAMI V KANTO.... Sem pa prej jedla nektarino, pa sem mu jo dala,,,ma tako je grizkal, pa cuzal...da jo je ene četrt sigurno pomalical....je bila boljša kot kosilo... pa probal je od Naje sok, fructal ananas 100%, pa mu je bil zelo všeč...tudi če ni bil topel, je ful pil, od prvega požirka...je za šalo pocuzal enih 15 ml.... evo, zdej pa se knjiga zaključuje, Naja je na wcju, otroke dam ajat, pa pridem nazaj.....ane Felix?...imam še dolg