yania
|
julam....enak problem z mrzlo hrano smo imeli pri Timonu...res...sem bila že čisto na koncu z idejami, kako to narediti, da bo sprejel hladno...no, potem me je pa ena mamica potolažila, da je to čisto normalno na začetku (ona ima namreč 4 otročke), da bo že sprejel...no jaz mu kuham kompote vsak dan. Mogoče kdaj malo več naredim, pa dam v hladilnik, pa imava še za drugi dan, oz.vsaj za pol dneva, pa popoldan naredim novega..vodo bi pil, ampak mlačno in potem driska seveda, tako da to ne gre....je pa tako da če je fajn žejen, se pri prvem požirku skremži, da ven cucelj iz ust, se umakne in potem rečem, daj no, čajček je...pa dam še enkrat in potem pije...enako je s sadjem. Prva žlička, kot da je žeblje, druga šraufe, no tretja pa že gre...četrta mu je pa celo všeč in tako naprej...sem pa dolgooooo kuhala sadje (jabolko, nektarina in potem v toplo zmiksala še malo banane,da je bilo potem v bistvu mlačno...)....sej bo...če je naš začel, bo tudi tvoj Je pa tako, da ne mara sladkih stvari, npr.kaka kašice od frutka, no sej sem jo samo 2x poskusila dat...preveč cukra je noter... aja, pa še to bi rekla, za vse tiste ki mali nočejo jesti GH...pri nas tudi včasih noče , ampak zato KER ŠE NI LAČEN!!!!!!!!!!!!!!!...če mu dam pa kasneje, al pa po spanju (če je utrujen mi sploh ne je, in sem se že navadila, da mu raje ene 100 ml mleka dam, pa potem poje z velikim užitkom ko se zbudi)...zvečer pred spanjem pa vedno zelo veliko poje in še mleko čez...ne vem, je pač večerni tip.... nič, grem zdej, pride Svakinja (Feliks ) me postrižt, pa še po NAjo sem jo prosila, če mi gre prej v vrtec, pa da me ne bo najdla za računalnikom kao, da jaz mam še neki za naredit, pa pospravt... aja, ja Feliška...dobiš danes zvečer slike...ma nimam res časa, to si ga pa morm vzet, sej veš, ko po ene tri slike skozi spravljam čez mejl... pa če bi jih še katera rada, naj mi napiše njen mejl...Naja, tvojega imam...da vse skup pošljem..