skačica
|
dan! Mene tud vleče v šoping. Me je že včer pa sem se zadržala, zdele me tud pa pomoje ne bo nič iz tega, ampak jutri pa gremo kar vsi trije. Je moj že obljubil. Bi si rada kupila še ene 2 modrca brez kosti za dojenje v HM pa igračko za Zaro, ki jo bo podarila Iza, pa darilo za Izo...pač nekaj bi zapravljala. Pa za sobotno poroko si moram kupit ene mrežaste nogavice. Da ne govorim, da nimam skor nič za oblečt- hlače namreč. Za na lepš imam tričetrt kavbojke pa si dam nogavice spodi pa je ok, pa ene črne hlače pol se pa neha,. Za doma spravim gor pa samo 2 trenirki, bi rabila še kakšno. Ampak tako bolj pocen, za zdele. Pol ko rodim in se teža ustali, grem pa v ornk šoping. Komaj čakam....... termometer- mi imamo ušesnega Omron, kupila v lekarni, stal nekaj čez 50 eurov , pa je še kar ok. Sem pa zih, da ne meri čist točno, ampak ok, smo ga rabili res samo parkrat, ker je tamala zdrava in sem pač vzela tisto izmerjeno T samo kot info ali ima mala vročino ali ne in približno koliko jo ima, da sem vedela ali je treba zbijat ali ne . So pa teli Omronovi eni izmed boljših, no, sej se vidi po ceni. Imamo še telesnega digitalnega, ta pride prav zdej, ko je mala bolj pri miru oz. ji lahko dopoveš, da mora dat mir. O, michelle, si me spomnila, da ravno potrebujem nov puder, ta starega zmanjkuje, sem ga imela skoraj celo leto. Je pa Chanelov, sem ga dobila za RD od dveh sodelavk in je super. Pa tud kar drag. stuhica- ker imaš zakonsko podlago, se nikar ne pusti. Izkoristi dopust ali pa naj ti res plačajo odškodnino . Midve sva jedle toaste, zdele Iza svoje posvojene opice pedena pol pa greva k mami. Dans kuhava pomfri, polpete in zeljnato solato. Me briga, zdravo ali ne, komaj čakam domač pomfri.
|