|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
17.9.2009 8:13:17   
Meliitak
dobro jutrooo

user posted image

ooo gorenka si me razveselila s to risanko, zgleda da jest nazaj otrok ratujem he, he...pa še kaj takih user posted image ...pa Februarka, lepa jajca si nam spekla za zajtrk he, he user posted image

jaaa rozilu tud jest sm norc na šport, sicer zadnje čase ne gledam tok, ker mi sploh ne leži, sm pa včasih trenirala košarko in smo kr uspevale v tistih šolskih časih, še nekaj kolajn mam...zdej pa se (ko nisem bla noseča no he, he) vsedem na kolo in 2-3x na teden prevozm najmanj 30km...uhh kakšna uživancija...tudi kolesarske dirke portem rada gledam, pa tudi narava je lepa...moj možek je čisto moje nasprotje, še v gore si glih ne upa, čeprav jest tud ponavad jamram ko grem navzgor (kaj čem tak karakter he, he), pol pa ko gor pridem se moje godrnjanje razblini...na koš pa ne mečem več ker je vse preveč mulcev na igrišču in ni prostora za okorne babnce he, he...tko da rajš na TV...ampak narava je le narava...bo treba pol spet, da ne zakrknem user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
17.9.2009 8:14:14   
gorenka
Boob - a te je nakupovalna mrzlica napadla a kaj?user posted image No sej prou...sam kaj bi ti pa priporočala za šoping pa nimam pojma, ne vem kaj si želiš... Vem pa kako to zgleda, sm bla ta teden u šopingu za user posted image pa sm si tut kavbojke privoščla u h&m-u in sm se tkoooo sexi in dobr počutla da že dolg ne. user posted image

Imam pa eno vprašanje za vas: telesni termometer - kakšnega ste kuple, ušesnega, avtomatskega...sm jih včerej gledala pa na koncu nč kupila k nism vedla kateregauser posted image Bi prosila tiste k imate kakšna priporočila -lastna uporaba al pa od drugih, da mi mal pomagate...najboljš da napišete točno katerga imate.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
17.9.2009 8:20:53   
Meliitak
ja gorenka dobro temo o termometru si načela...tud jest nimam pojma kaj in  katerga naj...tko da dobrodošli predlogi

boob...kot pravi gorenka al si kupi kaj za oblečt da mal popraviš svoj ego in se boš še bolj seksi počutila he, he, al pa recimo pejd na masažo stopal (pa ne od tvojga lubija), pa boš kot prerojena...jest mam tud te navale, sam se hit ustavm ker vem da ni dinarčkov pa še mal preveč razmišljam kaj pa če...v glavnem prvoščit sebi mormo, da ne bomo odvisne od bejbijev in se pol zanemarmo prov?

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
17.9.2009 8:24:30   
Anonimen
Jap punce tudi meni bi prav pasalo kakšno šopingiranje zame. Saj ne da bi bila egoistka ampak pač tko si že dolgo nisem nič privoščila.user posted image user posted image

Super tema glede termometra tudi jaz sem šla že večkra v nabavo tega, ampak nikoli ne vem katerega.user posted image Tako,da pomoč doborodošla.

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
17.9.2009 8:29:15   
boob
gorenka pa sej to je problem ker se mi neda po trgovinah firbcat. . . sam sm bla pa učeri tok boga in user posted image  , da k danes pomislim . . .si res zaslužim neki zase user posted image user posted image user posted image  (vsak izgovor je dober user posted image  )

sm pa zdej mal po netu gledala pižame za dojenje. . . groza. . od 60€ naprej, pa sej niso normalni..  .

termometer. . jst bom nabavla ušesnega . .Sicer nekateri pravijo da niso uredu, da ti ne zmerijo točno. . .ampak...  Kako pa s tistim 'navadnim' zmeriš, k otrok ni prmiru pa 5 min mu moreš merit. . .

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
17.9.2009 8:38:51   
gorenka
Boob - veš tut men ne, pa je bla fora k sm šla na otr. oddelk sam uč vršt, pol pa še čez nosečniški oddelk (gledala modrčke za dojenje) in so ble ene kavbojke kr počez vržene (ne na obešalniku). Edine v temno modri barvi in to v moji številki! Šla u kabino, probala, na blagajno pa vn! Ti povem - če ti je namen uhka zapravš u minuti brez da bi se kej namatraluser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
17.9.2009 8:54:05   
Crystall
Dobro jutro!

Sem pa imela nekaj branja user posted image  Moj dragi je že cel teden na bolniški - visoka vročina in hud glavobol. Zdajle je ravno odšel na slikanje glave. Upam, da bo vse OK user posted image . Tak me skrbi. Naslednji teden bom odšla še po zadnjih nakupih za dojenčka - še tiste zadnje malenkosti kupit.

Težav še nimam - razen občasno špikanje - sam to je najbrž čisto normalno, glede na to, kako smo že daleč. Upam, da porodnišnice še vsaj kake 3 tedne ne vidim user posted image , potem pa ima mali prosto pot.

Termometer pa imam jaz ušesnega in ne meri prav user posted image . Tako, da nimam pojma, kaj bomo kupili. Najbrž digitalnega za pod pazduho. Zdajle imam doma tega z živim srebrom in je super!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
17.9.2009 8:56:08   
Aniiita
Dobro jutro user posted image

risanka je bila prav simpatična user posted image

Jaz se vsak dan bolj zgodaj zbujam..kaj bo iz tega. user posted image Mogoče priprave že.

Sem zdej pojedla eno skodelico muslijev..pa še kr bi kaj user posted image Ma se moram malo zadržat.. Drugač bom pa en kozarec mleka splila..to me ful nasiti,pa nič kej dosti ni user posted image

Termometra mi še nimamo..pa tudi nisem še nič gledala.. Mogoče pa bo kaj v kakšni akciji še..enkrat je bil v Lidlu ta elektornski ful ugoden,pa ga seveda že isti dan niso imeli več.. Ne bi pa rada ful za to zapravla, ker se tisti ta dragi ravno tako pokvarijo in je konec. Moj user posted image je kupil svoji sestri, ko je rodila, enega za kar nekaj dinarčkov,pa že nekaj časa ne dela več.

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 17.9.2009 8:58:53 >

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
   [Brisano sporočilo]
17.9.2009 9:13:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
17.9.2009 9:37:43   
rozilu
Ojla user posted image klepetulje user posted image .

Mi smo kar dobro spali, seveda ker imamo zdaj na oknu žaluzije in ulična svetilka ne sveti več not, pa tudi zjutraj je lažje podaljšat user posted image .

Hvala za risanko user posted image .

Boob - če se ti ne da v šoping, pa si kaj prek neta naroči... hm, samo tega danes še ne dobiš, pa ni enako veselje user posted image . Ali pa pejdi na kako tortico s prijateljicami, ali pa naj te user posted image pelje. Lahko tudi na večerjo user posted image .

Jaz sem pa danes točno v 35. tednu, še pet tednov, jupiiii. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
17.9.2009 10:02:48   
rakica 2
dobro jutrouser posted image !tud jst sm ponoč dobro spala,le ene dvakrat sm sla na wc,user posted image se umirjajo in vreme je hladnejše pa zato lepše pančkamouser posted image user posted image user posted image aja termometrčki,v lekarni sem nabavla elektronskega,v obliki medvedka,pokaže v minuti al še prej,ko izmeri,zapiska,je pa bil okrog 8eur,je pa tud upogljiva š****.men je ok.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 17.9.2009 10:04:07 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
17.9.2009 10:06:28   
rakica 2
  pa saj to ni res,računalnik sam od sebe dela cenzuro al kaj?sm napisala špica s k-jem pa so kar zvezdice naprejuser posted image še enkrat š****-špica ok,uglavnem špica je mehkauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 17.9.2009 10:07:40 >

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
17.9.2009 10:12:40   
Anonimen
dobro jutro.

Ne vem katera je spraševala če ma kera namen kupit Aventov aparat za pripravo hrane, sam je ful drag. No zdele je v baby centru znižan iz 125,90€ na 94,90€

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=185764

(odgovor članu rakica 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
   [Brisano sporočilo]
17.9.2009 10:26:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rakica 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
17.9.2009 10:28:37   
Februarka08
Kolk se pa men nič ne dauser posted image sploh ne vem kaj naj delam... buljim v rač. in tuhtamuser posted image user posted image najbolj da grem kakšno križanko rešituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
17.9.2009 10:33:50   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Kolk se pa men nič ne dauser posted image sploh ne vem kaj naj delam... buljim v rač. in tuhtamuser posted image user posted image najbolj da grem kakšno križanko rešituser posted image

učitno sma danes že 2, ko ne vema kaj bisi začeleuser posted image

ah seveda..hehe jutro vsem user posted image user posted image

ma grem nekaj pojest, moja user posted image je lačnauser posted image , heh zdaj se še lahko izgovarjam na user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
17.9.2009 10:46:07   
skačica
dan!

Mene tud vleče v šoping. Me je že včer pa sem se zadržala, zdele me tud pa pomoje ne bo nič iz tega, ampak jutri pa gremo kar vsi trije. Je moj že obljubil.
Bi si rada kupila še ene 2 modrca brez kosti za dojenje v HM pa igračko za Zaro, ki jo bo podarila Iza, pa darilo za Izo...pač nekaj bi zapravljala.
Pa za sobotno poroko si moram kupit ene mrežaste nogavice. Da ne govorim, da nimam skor nič za oblečt- hlače namreč. Za na lepš imam tričetrt kavbojke pa si dam nogavice spodi pa je ok, pa ene črne hlače pol se pa neha,. Za doma spravim gor pa samo 2 trenirki, bi rabila še kakšno. Ampak tako bolj pocen, za zdele. Pol ko rodim in se teža ustali, grem pa v ornk šoping. Komaj čakam.......

termometer- mi imamo ušesnega Omron, kupila v lekarni, stal nekaj čez 50 eurovuser posted image , pa je še kar ok. Sem pa zih, da ne meri čist točno, ampak ok, smo ga rabili res samo parkrat, ker je tamala zdrava in sem pač vzela tisto izmerjeno T samo kot info ali ima mala vročino ali ne in približno koliko jo ima, da sem vedela ali je treba zbijat ali ne .  So pa teli Omronovi eni izmed boljših, no, sej se vidi po ceni. Imamo še telesnega digitalnega, ta pride prav zdej, ko je mala bolj pri miru oz. ji lahko dopoveš, da mora dat mir.

O, michelle, si me spomnila, da ravno potrebujem nov puder, ta starega zmanjkuje, sem ga imela skoraj celo leto. Je pa Chanelov, sem ga dobila za RD od dveh sodelavk in je super. Pa tud kar drag.

stuhica- ker imaš zakonsko podlago, se nikar ne pusti. Izkoristi dopust ali pa naj ti res plačajo odškodninouser posted image user posted image .

Midve sva jedle toaste, zdele Iza svoje posvojene opice pedena pol pa greva k mami. Dans kuhava pomfri, polpete in zeljnato solato. Me briga, zdravo ali ne, komaj čakam domač pomfri.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
17.9.2009 10:48:26   
štefy
punce lep pozdrav.Sem prišla iz CTG so mi zaznani popadki na 6 minut in na 80 visoko misli da gre zares samo jaz negrem prej kam dokler me vredu ne zagrabi.Moje G ni bilo je bila samo sestra tako da me ni mogla pogledati koliko sem odprta tako da bom počakala če bo kaj če ne pa bomo še doma.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
17.9.2009 10:51:45   
skačica
a veste, da jaz v tej nosečnosti tud nimam linee negre. V prvo sem jo pa imela. O strijah pa raje ne bi. Jih je, samo ne vem katere so stare in katere nove, zdele sploh ne izgleda tko grdo, ker niso izrazite, ampak potem ko rodim, bo pa groza.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
17.9.2009 10:53:13   
skačica
o štefy, mogoče pa kaj bo. Ti sam sporoči, če se boš odločila spakirat v P. Da smo na tekočemuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
17.9.2009 11:36:18   
majakla
Dobro jutro!

Risanka: super, čeprav imam v službi dosti dela,
sem si jo pogledala in paše. user posted image

Šoping: Jaz bi tudi nekaj novega imela, pa saj še
rabim copate za v P, a sem preveč izbirčna.
Zakompliciram pri najmanj pomembnih rečeh.
Kakšne imate ve? user posted image

Čas: porodniška mi teče že od 4. jaz pa še kar v 
službi, tak je, če si privat. Zato mi je spet včeraj
mami prišla pomagat likat in zdaj imam zlikano
(končno) vse. Tudi lupinica in voziček sta že
oprana, se vse suši. No, počasi bom pripravljena.
Pa saj je že čas, če imam rok 2.10., ne? 

Aja, naslednji pregled:
- 21.9. - CTG,
- 23.9. - pregled pri G.

To še vam moram povedat:
Zdaj, ko imam novi priimek moram spet dat kri,
da mi ponovno določijo krvno skupino. user posted image  user posted image  user posted image
To pa mi je že skoraj vic leta, ne!?

(Ker se mi je še kri spremenila ... user posted image )

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
17.9.2009 11:39:34   
frrrr
punce kaj je to porodni načrt?

termometer - mi imamo ušesnega braun. smo zadovoljni. na začetku smo po 3x merili, pa povprečje vzeli... pol smo se pa že zverzirali in nam 3x enako pokaže... torej samo tehniko treba osvojit.

js sm dans lena na kvadrat... sem tamauga za v vrtec spravla, pol šla pa nazaj spat... zdej bom posesala stanovanje, da bo vsaj neki od mene...
lep dan!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
17.9.2009 11:46:09   
Nej@
termometer Jaz sem ga kupila v Mullerju za 37 evrov je pa od Brauna, hiter in natančen. Super je user posted image .
Moj dragi pa je kupil onega ki je v dudki za nekje 10 evrov je tudi natančen le ne vem kako funkcionalen ker, če ima dojenček vročino joka in če joka noče vzet dudke v usta, ali?

je pa dudka nekaj takega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165127

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
17.9.2009 12:18:40   
Anonimen
No sedaj pa res moram malo bolj naštudirati toplometre. Ampak mislim, da tistega za ušesa midva ne bova kupila.

Glede službe in delodajalcev povsod je živ podn. Moj dragi je že 2 dni čisto na koncu z živci, sploh ne vem kako naj mu dvignem malo moralo. Dela v pisarni, cele dneve, se j**** za en majhen denar, ni vreden zdravja. Potem pa še sama hinavščina med sodelovci. Ma najraje bi mu rekla naj išče drugam.user posted image user posted image

Punce jaz pa mislim, da sem danes doživela prvi popadek za katerega sem 100 %. Sem ravno odnesla smeti, pridem noter in se vsedem na stol in me nekaj v križu špikne, potem se pa nadaljuje tam kjer ponavadi začutiš menstrualne krče. In je trajalo ene 5 minut pa presledek pa potem še ene 10 min in potem konec.

(odgovor članu Nej@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2874
17.9.2009 12:22:27   
Anonimen
Jst bom mela vrjetn kr un termometer za pod pazduho.

No jst sm moji mami pojambrala, da mi niso dnarja nakazal in je tja klicala, ne vem kaj je rekla, ampak dobim jutr al pa v pondelk najkasnej denar od CSD. user posted image user posted image user posted image
So pa oni neki zaj... ne pa jst user posted image

Sm nenormalno happy

(odgovor članu Nej@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?