|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 16.9.2009 20:17:15
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi vrtec... mi imamo vse tam, razen za problečt nosimo s seboj... je pa naš lump včeraj med spanjem z ležalnika padel, sicer na blazino, samo ni nazaj zaspal... je pa vzgojiteljica rekla, da je celotna skupina full pridna, noben ne joka in so kar presenečeni, da so tako fajn... včeraj sem videla, da so imeli že ta drugič "razstavo" risbic (saj veste, "narisane" črtice in pikice )... Lovro pa menda že 15 minut pred kosilom sedi na stolčku za mizo in čaka papico ... ipak mu je kosilo glavni obrok... aja, pri nas imamo vse ob 17h... jutri pa se nam tudi začne Šola za starše - ob četrtkih bomo imeli razna predavanja o otrocih, vrtcu itd. Odlično, odlično! Pa Šola za starše - I like that a lot! - vidim, da nas je polno odgovarjalo Umpi - bravo, julijke - več glav več ve NLP - lol populis, kako danes krvavi žepek? Upam, da se je že zmanjšal! Od kje bodo padli denarci? Kdaj imaš payday? Inigo, prekrasen začetek dneva s tvojim malim poljubovalčkom - very, very cute! Sem kar vizualizirala in bila ganjena na n-to potenco! Pozdravček tvojemu vrtičkarju! g. Lulek - hi, hi, hi. populis, tebe pa obkroža tehnologija, ej - mozilla, google, google chrome - ni, da ni. Vidim, da si čist sodobna bejba. Na POP-iju zgleda pa prav simpatičen film ... hruška, Kali se bo navadila na drugačen ritem prav kmal, boš videla. Mene je tud skrbelo, kako bo naša zdržala do kosila, ki ga imajo ob 11.30 (ker je always doma zaspala malo po deseti uri), zdaj pa vidim, da je prav kul. Tudi potem v soboto in nedeljo se je že držala vrtčevskega ritma & se mi je zdelo prav kul. No, jo pa potem vsake toliko dni zvečer prej zmatra - danes, npr. Pop. pa spi zdaj (kot sem že prej napisala) samo eno urco. Umpa, opala, nagrada - hura, hura, hura!!! Boš poročala, kaj. Jaz pa zdaj spet zelo, zelo vneto pošiljam križanke, k je bil oči zadnjič izžreban (bon za Family Frost, remember?) --> nam je dalo tak zagon, da se kar kadi. Takoj sva mu z mami za rd naročili letno naročnino na ugankarsko revijo Razvedrilo (14-dnevnik), pa da vidmo, če bo še kaj sreče - he, he. gr, je blo ful mraz, a ne? Pri nas je na busu na Pokljuki kazalo 12°C - ne upam si pomislit, kolk je blo potem pri Blejski koči. Brrr. A je vas tud kaj dež dobil? Meni zdaj pridno in redno teče iz nosa - shit! ksenči, prima presenečenje ti je pripravil dragi. Lepo se pocrkljajta danes.
|