mama11
|
Končno malo časa za RR - grem kar hitro čez telih 20 strani: IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 No, pa še nova slikca za na seznam. Ful bejba, pa ful frizurca. Sosedova Manca je edina, ki je še bolj lasata - rojena začetek aprila, pa so jo pred dobrim tednom že strigli. Ima tako močne lase, da bi se od tal odbila, če bi padla na glavo . Pa ena za zdravje. Blue, jaz imam še vedno enako divje oranžen RR. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zdej imam pa en kveščn Tamala se že nekej časa cele dneve dere. To izgleda tako, da čim ni nikogar v njeni bližini in jo animira (seveda je obvezna frekventna menjava animacijsega programa), se joka in je huda. Spi popolnoma nič (danes je spala celih 15 minut). Aptamil ali novalac ji ne laufata po grlu (zelo malo poje), na joški se samo heca. Torej, kaj naj naredim?? Zdele je rabila več kot eno uro, da je zaspala in ves čas je pojokavala. Men je pa hudo, ker sploh ne vem, kaj naj. Mislim, da me prav zafrkava Pridem zraven- se reži. Grem- joka. Ji dam dudo- se reži Če grem, joka. Pol sem jo pa kar pustila, pa mi je bilo hudo A so možni že zafrkavat Mislim, da oni ne gledajo tako na to. Enostavno so budni in pričakujejo, da bo dogajalo. Jaz imam HB starejšo, ki jo animira na polno Bi jih morali slišati, kako se pogovarjata - starejša je slišala, kako moj Juliji govori "reci ooooo" in potem to ona ponavlja s tem, da zleze tamali čisto k obrazu. In potem se Julija reži kot utrgana, potem pa še starejša za njo. Daj jo v ležalnik in si jo prinesi tja, kjer delaš, da te vidi, pa ji sproti govori, kaj delaš. Bo zih zadovoljna. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat skratka...najin izlet se je kmalu koncal...izid??? bolna jaz,bolna mala,bolan Mat Ne, no. Klinc pa take toplice. Ma, spet moram šibat.
|