Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 7:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro Mene bo to zgodnje vstajanje pobralo . Sem na delovnem mestu, prehlajena kot sto . Upam, da mi hitro mine, za nameček pa imamo še ekološko presojo in je nornhaus okoli nas. Res ne vem zakaj celo leto čakajo in urejajo stvari zadnji hip? Hvala za čestitke mojemu Mr M. Ga je zapil konkretno Prav rada bi ga vidla sedaj ko je na poti v službo Tudi mene križ je.be in to že 14 dni Šibam delat. jutro evo z mojim križem je malenkost bolje, da sem lahko nekako miško oddala v vrtec in prišla do svojega stola Estrella moj dec je bil kar priden je bil kar zgodaj doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 8:22:47
|
|
|
|
kasso
|
vidim, da so ga dedci žurali . Estrella pripravi se na tečnobo danes popoldne edinaos, kaj pa je s tvojim križem , pazi nase
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 8:23:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro Mene bo to zgodnje vstajanje pobralo . Sem na delovnem mestu, prehlajena kot sto . Upam, da mi hitro mine, za nameček pa imamo še ekološko presojo in je nornhaus okoli nas. Res ne vem zakaj celo leto čakajo in urejajo stvari zadnji hip? Hvala za čestitke mojemu Mr M. Ga je zapil konkretno Prav rada bi ga vidla sedaj ko je na poti v službo Tudi mene križ je.be in to že 14 dni Šibam delat. jutro evo z mojim križem je malenkost bolje, da sem lahko nekako miško oddala v vrtec in prišla do svojega stola Estrella moj dec je bil kar priden je bil kar zgodaj doma Jaz nimam pojma kadaj je moj prišel domov, ga nisem slišala Super, da je križ bolje Jaz bom šla do DR.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 8:24:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso vidim, da so ga dedci žurali . Estrella pripravi se na tečnobo danes popoldne edinaos, kaj pa je s tvojim križem , pazi nase Me popoldan sploh doma ne bo, se bo moral kar z mulci ukvarjat, da ga sitnoba mine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 8:24:44
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Super, da je križ bolje Jaz bom šla do DR. telovadba da bo boljše sosed hodit po ene par ur, kadar ga zagrabi. Pravi, da je to edina stvar, ki mu pomaga...hoja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 8:25:45
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso vidim, da so ga dedci žurali . Estrella pripravi se na tečnobo danes popoldne edinaos, kaj pa je s tvojim križem , pazi nase Me popoldan sploh doma ne bo, se bo moral kar z mulci ukvarjat, da ga sitnoba mine potem se pa pazi zvečer v postelji, da ne bo vse svoje sitnobe spravil nate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 8:26:09
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro! evo, kavica za vse, ko jo potrebujete! jst bi kar obe skodelici vzela, pa še verjetno ne bi bilo dovolj! evi še kar teče iz noska, snoči pa je mela vročine 37,2. upam, da ne naraste srečanje je v soboto uspelo se nas je zbralo okoli 120 in je blo res luštno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 8:28:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evi še kar teče iz noska, snoči pa je mela vročine 37,2. upam, da ne naraste srečanje je v soboto uspelo se nas je zbralo okoli 120 in je blo res luštno. boga eva , k sreči pri nas smo še vsi brez vročine, čeprav vsi šmrkavi. zqa srečanje in hvala za kavo, jo ravnokar pijem, potem pa se vržem v delo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 8:40:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso vidim, da so ga dedci žurali . Estrella pripravi se na tečnobo danes popoldne edinaos, kaj pa je s tvojim križem , pazi nase vsake toliko me zagrabi, HB sem jo tokrat odnesla brez blokade, samo boli pa še fuuul.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 8:41:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro Mene bo to zgodnje vstajanje pobralo . Sem na delovnem mestu, prehlajena kot sto . Upam, da mi hitro mine, za nameček pa imamo še ekološko presojo in je nornhaus okoli nas. Res ne vem zakaj celo leto čakajo in urejajo stvari zadnji hip? Hvala za čestitke mojemu Mr M. Ga je zapil konkretno Prav rada bi ga vidla sedaj ko je na poti v službo Tudi mene križ je.be in to že 14 dni Šibam delat. jutro evo z mojim križem je malenkost bolje, da sem lahko nekako miško oddala v vrtec in prišla do svojega stola Estrella moj dec je bil kar priden je bil kar zgodaj doma Jaz nimam pojma kadaj je moj prišel domov, ga nisem slišala Super, da je križ bolje Jaz bom šla do DR. le sporoči kaj pravi tvoj DR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 9:07:53
|
|
|
|
špelin@
|
Dan Spanje: katastrofa edinaos, super, da je križ bolje Estrella*, dobro opravi suzy85, za Evo, da ne bo kaj bolj zbolela. kasso, kako je pa kaj tvojemu sinu všeč v šoli? Aja, naša velika pika bo hodila s v pasjo malo šolo To bo heca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 9:12:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Spanje: katastrofa edinaos, super, da je križ bolje Estrella*, dobro opravi suzy85, za Evo, da ne bo kaj bolj zbolela. kasso, kako je pa kaj tvojemu sinu všeč v šoli? Aja, naša velika pika bo hodila s v pasjo malo šolo To bo heca tako mu je všeč, da včeraj ko sem ga prišla iskat ob treh bi on kar še bil v šoli...so imeli namen it igrce na računalnik...ostala je le še ena sošolka in ne vem al je kdo jo bo pa vozil v malo pasjo šolo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 9:15:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Spanje: katastrofa edinaos, super, da je križ bolje Estrella*, dobro opravi suzy85, za Evo, da ne bo kaj bolj zbolela. kasso, kako je pa kaj tvojemu sinu všeč v šoli? Aja, naša velika pika bo hodila s v pasjo malo šolo To bo heca tako mu je všeč, da včeraj ko sem ga prišla iskat ob treh bi on kar še bil v šoli...so imeli namen it igrce na računalnik...ostala je le še ena sošolka in ne vem al je Odlično, da mu je všeč kdo jo bo pa vozil v malo pasjo šolo? Zraven bomo izmenjaje hodili , moja mami ali jaz + P. in Gregor. Lahko zraven poligona posediš in spremljaš vadbo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 9:38:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Spanje: katastrofa Aja, naša velika pika bo hodila s v pasjo malo šolo To bo heca za veliko piko! upam, da bo dobro naučila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 9:49:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro... Mojo miško še kr kuha tako da greva k zdravniku... držte pesti, da bo boljša čimprej, pa da bo moj dan danes vseeeno lepši, če me že EMŠO ne ubOga
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 9:54:03
|
|
|
|
špelin@
|
Čmrlika, VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 9:54:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Mojo miško še kr kuha tako da greva k zdravniku... držte pesti, da bo boljša čimprej, pa da bo moj dan danes vseeeno lepši, če me že EMŠO ne ubOga za Tajo. Dobro opravita pri zdravniku.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 10:01:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, VSE NAJBOLJŠE!!! še od nas vse najlepše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 10:13:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Aja, pa jutro! Kofi še z moje strani. Sva bla včeraj pri dr. pol sva šla pa še k zobarju - babico pogledat, pa še mal je zobke pokazal teti zobarci in je dobil 2 štempiljki k je biu priden. Jst sm 2 dni na bolniški za Vidka (nega), tko mi je reku njegov dr.. V četrtek bo šel v vrtec. Spali smo fenomenalno. Bomo vidl kaj bo pol k bo spet v vrtcu. Zdej sm pa jst neki prehlajena. Nos zamašen,...ah, sej bo. Zdej si grem pa kofe skuhat , smotano ga je sama pit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 10:16:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
To ste verjetn že vidle, pa vse eno. Ali veste kaj delajo snežaki poleti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 10:25:02
|
|
|
|
tilči
|
Pozdravljene! Mi smo pa zboleli .Tilen je že tako imel poln nosek,ponoči je pa dobil še vročino.Bomo videli,kaj bo,drugače greva k P. Čmrlika...vse najboljše Špelin@... za spanje Nia...kako ste spali na dormeu? Srčekgirl..se ti pridružim ob virtualno Pa za Vidka in Tajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 10:37:46
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, VSE NAJBOLJŠE!!! vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 10:45:40
|
|
|
|
jana81
|
KASSO tale igra ki so dala včeraj gor od hotela B. nas je čist zasvojila...mami špila že pol ure, sploh ne neha, je bla že na 12000 pa je padla na 5000, je rekla da ne bo nehala..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.9.2009 10:47:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, VSE NAJBOLJŠE!!! tudi jaz ti želim vse najboljše
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?