|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
14.9.2009 21:11:17   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

1. wejlaaa...ura je 11.08 in moja čmrlika še vedno spi!!! kaj čem jo pustit???..joj že vidim kakšne borbo bodo od jutri dalje ko bo treba v vrtec...

2. danes sem sanjala da sem nosečka...tk čist mimgredesalatkekrompirjainkoruze

1. vau

2. opala

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
14.9.2009 21:12:44   
neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - to pa je nateg pri Merkurju.

se strinjam..nikjer ni objavljeno da se za katere izdelke ne vleče srečke

Ja, če se mi bo dalo, se bom malce poigrala s kako pritožbo. Za štos, ničesar ne pričakujem.

Neposredna povezava do sporočila: 4327
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 21:12:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 21:13:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4329
14.9.2009 21:14:18   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Oooo, samo pozdravim na hitro.

Lara zjutraj ni imela povišane temperature in je noč lepo prespala, zbudila se je ob 06 30, ko je budilka zvonila. Dragi jo je peljal v varstvo, jaz jo grem pa iskat po službi, tako da kosilo še tma poje in greva domov, da bo ninala lepo v svoji posteljici.

user posted image  user posted image  user posted image

Metuljčica, Metuljčica, kje so tvoji dooolgiii posti??? Tu je smajli, ki zmajuje z glavo.

Populis pa internet, pravzaprav Telemach zeza.

Bor, user posted image user posted image , Lan user posted image za boljše počutje.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
14.9.2009 21:15:23   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za trenutek (beri: do jutri) sem odložila svoje delo...

majuska... saj sem res koka, da nisem na dopustu... pa saj samo še ta teden, potem gremo pa vsi trije na poročne počitnice za en teden...

kratek povzetek... in detajli za bodoče neveste... rebeca, populis, pa še ena je rekla, da bi se 15.5.2010 poročila... sem pozabila user posted image

nič kaj naj rečem, najprej mi je petek rahlo zagrenila pecivo in torto pekačica, ker se mi ni javljala na telefon in sem jo kratko malo na poti k njej dobila in ji samo rekla, da prihajava po stvari... no problem... ko sem zagledala torto in pecivo je bilo vse pozabljeno (slikce pripopam od doma user posted image )... mi je pa zato fotograf eno malo ušpičil in me klical zvečer, da je prišlo nekaj vmes in da pride njegov sodelavec namesto njega... ok, ajde, kaj čem... kličem namestnika se oglasi, začne navijat čisto po dolenjsko in se že po telefonu od srca nasmejiva en drugemo, in čisto nič drugače ni bilo v soboto...
sobota... jah itak... Lovro je spal pri babici in dedku... zjutraj frizer in ličenje... sta me moje dve gospe napedenale, potem še mojga bodočega moža ostrigle in na koncu je bil račun: TO JE PA NAJINO POROČNO DARILO ZA VAJU user posted image ... bi se kar zjokala od hvaležnosti, pa sem bila namazana in nisem smela user posted image ... skratka, je prišla ura cajt, se pripeljejo gospoda starši in naš Lovro... in drage moje, moj sin me sploh ni poznal, tudi pri meni ni hotel biti, pa še drisko je imel, revček mali, verjetno od vsega dogajanja, no, do večera sem bila že njegova user posted image ... se spokamo v avtote... midva skromna deteta sva se peljala s malim citroenčkom user posted image , po še to bi se na Prulah kmalu v nas zaletela ena že konkretno v letih (80+) gospa... user posted image ... e, na gradu pa itak turistov k muh, in tudi dobro, da harmonkarja nismo imeli, ker jih je bilo že na gradu dovolj... ker smo bili zgodni smo se šli lahko že malo fotkat in dvomim, da je kakšna fotka sploh resna, ker sta najini priči stalno hece pokala in smo se samo smejali... obred?... se itak ne spomnim kaj sta matičarja govorila, ker sem bila čisto lesena, še mojega sem hotela prepričat, da mi napačno roko rine za prstan... aja in matičar je bil pa en stric, ki je bil do pred pol leta še upravnik našega bloka in se je takrat z njim najina priča na smrt skregala user posted image user posted image user posted image ... after party smo imeli v skalni dvorani, šampanjček, sokec in tam sem tudi simbolično dala šopek najboljši prijateljici, ker zdaj je pa že dovolj stara, da postane mati in žena, čeprav se njen fant kar nekaj upira user posted image ... potem še malo fotkanja, pozdrav županu, ko je ravno uletel na grad in via Grandvid hotel na Lavrico na kosilo... kosilo pa njamsi hamsi... predjed pečen sirček z jurčki na rukoli in pršut, gobova in zelenjavna juha, potem sem bila pa že sita... v bistvu ne, potem sem ugotovila, da mi je mami preveč zategnila obleko in me je zaradi tega vse tiščalo... glavna jed pa, kaj že, pariški zrezek, telečji zrezek z jurčki, štrukeljci, zelenjavca in krompirček... torta je vsa šla, pecivo pa še vedno jemo... skratka bili smo bolj na easy, ob 9h je Lovro že hrčkal v svoji preljubi posteljici, midva pa... kaj vas briga... user posted image

poročna darila, čeprav sva rekla, da nič... oče in mama sta nama dala denar, brat in sestra z družinami pa so kupili full lepo sliko (en del Izole, bomo drug teden raziskali kater) narisano z usti, moja deset letna nečakinja pa je sama na platno narisala poročni povštrček s prstančki, pikica moja user posted image ... ta druga poročna priča in prijateljica pa so bolj praktično naštimani in sta nama nakupila drobnarije za dom, ki pa so že vse našle svoje mesto v stanovanju user posted image

drugače pa, drage moje bodoče neveste, poroko si naredite tako, da boste ve uživale... sem naletela na dva dolga obraza nevest, ena je ganjala 2 fotografa in ženina po gradu in ni bila ravno dobre volje, ta druga je pa šla mimo mene ko tank s tako grdim pogledom, da bi najraje nekoga ubila, ženin pa ne vem kje je bil... user posted image
jaz sem uživala (čeprav me je skrbelo za Lovra, samo je moja mami zlata mami full lepo skrbela zanj) in ne bi čisto nič spremenila...

no, zdaj se pa naložila, upam, da vam bo uspelo skidat za mano... user posted image

mega dobr, 3jemi

kar čuti se, kako fantastično ste se imeli

čestitke še 1x, from the bottom of my heart!

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
14.9.2009 21:16:54   
neboglasnica

Madoniš, to pa je teden bolniških, pri nas v službi smo vse novopečene mamice na bolniški - se vidi, da se je začel september

Pri vas v službi jim bo še žal za tisti sindikalni izlet, user posted image . Najprej sedem ali koliko že user posted image , potem vse na porodniški, sedaj vse na bolniški..

Ja ja, saj vem, da niste imeli sindikalca. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4332
14.9.2009 21:17:50   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

2. danes sem sanjala da sem nosečka...tk čist mimgredesalatkekrompirjainkoruze

2. opala

Nič opala. Sanje o nosečnosti oz. rojstvu nikoli ne nakazujejo neposredno situacije, ki jo sanjaš. Sanje o nosečnosti/ rojstvu bolj simbolizirajo "rojstvo" novih idej, novih projektov, spremembe v življenju ... in HD se odloča za skok v šolo, mar ne? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4333
14.9.2009 21:18:50   
ksenci
drage moje čestitajte mi-v celem dnevu mi je ratal vas prebrat do koncauser posted image
dopoldan sem imela morfologijo in je vse okuser posted image ampak vrjen imajo tehtnico pokvarjenouser posted image
potem pa smo se sprehajal po secskem sejmu- vsak drug štant peči&sončni kolektorji ali pa jakuzijiuser posted image no vglavnem nabrala nekaj materilala da ga preštudirava do maja ko zavihamo rokave in primemo za lopato.

in kratek povzetek

AD3- še mormo mi tud dajat
umpa-slog pisanja zakon-rada berem take knjige in je zihr en izvod moj, ampak s podpisomuser posted image
metuljček- upam, da ti rata skombinirat vse in greš z možekom na kitajsko. je res fajn priložnost, ki je ni za ispustit.user posted image glede povzetka pa se ne mudi hudo, rabim nekje v roku 14 dni, odvisn od mentorjevga časa.
3jemi- fajn povzetek poroke, tista tatretja pa sm jzuser posted image iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4334
14.9.2009 21:23:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Oj, ne-ćveke.... user posted image

V glavnem, moja migrena se me še kar drži, ampak računam na kak dober seks, da jo odplakne stran. Zdaj lahko z možgani na off, ker mirena šiba svoje hormončke.

Mislim, da so me danes nategnili v Merkurju. user posted image Šla sem tja, ker so imeli tisto akcijo od 5 do 90 %. Skratka, kupila sem dva poleta z balonom, še darilo za Sarin RD in nisem smela vleči srečke, ker kao ta škatla nima črtne kode, ampak je črtna koda na posebnem listu. Tako mi je razložila zelo prijazna prodajalka. No, lahko bi šla tudi kak drug dan tja.

hi, hi, kar z mehkim č-jemuser posted image

škoda, da nisi vzela še kakšne drobnarije - al je predpisan najnižji znesek? Mariška, naš oči je bil pa tudi danes v Merkurju - za rd je dobil nov brivski aparat - mašina, da ga moram vprašat, če je imel kaj popusta.

bolančki & padalčki:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo brat, da so Lara, Lan in Bor bolje!

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Metuljčica, Metuljčica, kje so tvoji dooolgiii posti??? Tu je smajli, ki zmajuje z glavo.

hi, hi, samo zgornje razdrobljene poste skupaj sestavi, pa ga dobiš - enega doooolgega kot ponedeljekuser posted image

ksenči, bravo za uspešno opravljeno morfo. Povzetek bo ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4335
14.9.2009 21:24:53   
metuljcek321
Ashton Kutcher me kliče, direkt s POP TV-ja.

Kar šibam tja.

Čau, mirno noč ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4336
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 21:25:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4337
14.9.2009 21:27:51   
neboglasnica

3jeMi - se ful strinjam s teboj glede poroke - vse ki jo planirate- to je vaš dan - ne se ozirat na druge, kaj bi jedli, kje bi plesali ipd. Mi2 sva imela fantastičen dan, pa sva ful poslušala, pa zakaj v Bovcu,pa zakaj ni harmonike, pa hrana ni OK (no,ta res ni bila dobra), itd - uspešno sem ignorirala vse pritožbe in imela popoln dan

Tudi midva nisva imela problemov s svati, ker sva jih pustila pred gradom Bogenšperk in se odpeljala po ljubi domovini. Jap, bila sva glavna, kamorkoli smo prišli.

Jaz imam pa pozno večerjo: skodelico vročega mleka in čokoladne Leibnitz piškote. Njami...

Neposredna povezava do sporočila: 4338
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 21:30:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4339
14.9.2009 21:34:57   
neboglasnica
Imam en telefon...

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4340
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 21:35:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4341
14.9.2009 21:46:34   
Majuska

3jeMi - se ful strinjam s teboj glede poroke - vse ki jo planirate- to je vaš dan - ne se ozirat na druge, kaj bi jedli, kje bi plesali ipd. Mi2 sva imela fantastičen dan, pa sva ful poslušala, pa zakaj v Bovcu,pa zakaj ni harmonike, pa hrana ni OK (no,ta res ni bila dobra), itd - uspešno sem ignorirala vse pritožbe in imela popoln dan

Se strinjam. Od povabljenih ima itak vsaj svoje ideje, kako naj bi bilo - ampak splanirajte si tako, da boste na VAŠ dan ve uživale ... midva sva imela malo povabljenih in sva se lahko zato ukvarjala z vsemi, itak je bila pa povsem neklasična poroka. In menda so se vsi imeli krasno.

Nič komplicirat, prepustite se in ne delajte si preveč skrbi - pa bo vse steklo tako, kot je treba user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4342
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 21:52:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
14.9.2009 21:52:15   
Majuska

potem se pa sprašujem zakaj mi trebuh rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, obstaja tut drugačen razlog ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4344
14.9.2009 21:55:39   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

ajme, dio mio... mala že ene 3, 4 dni noče zaspat drgač, kot da se nosi. noro. in jo nosim in spi, se usedem ali jo odložim - u luft. zej se je pa po ene 5 poskusu dat jo v postlo čist prebudila in žura user posted image user posted image user posted image  to ni res...

a misliš da ji kaj ne paše, al je sam razvadauser posted image
sm jz tud misla da mu ne bo ratal zaspat, je kr neki tečnaru v postlci, pol pa sem se z umpo začvekala in je zaspal ko topuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4345
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 21:55:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
14.9.2009 21:57:01   
ksenci
zdaj pa še dam perilo sušit in spat- ni lešega kot spanje v svoji postliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4347
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 21:57:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
14.9.2009 21:59:02   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

potem se pa sprašujem zakaj mi trebuh rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, obstaja tut drugačen razlog ... user posted image

Ja, jaz se tudi čudim čemu meni tako hitro trebuh raste... user posted image

le od česa meniuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4349
14.9.2009 22:02:45   
anikabd
Ojla julijke,

no pa sem se le oglasila po dolgem času. Dopust je za nami. Še vedno sem doma. Na porodniški bom še slabih 14 dni potem pa še  4 tedne dopusta. Filip še ne hodi v vrtec. Z uvajanjem začnemo v drugi polovici oktobra. Naš fant  hodi že 14 dni in na polno uveljavlja svojo voljo.user posted image

Zimska - tudi mi imamo za Filipa Roditeljski sestanek v sredo ob 16.uri. Tudi jaz sem presenečena da je tako zgodaj.
V vrtcu kjer sem zaposlena imamo roditeljski sestanek ob 17.uri.

Mi3je - čestitke za porokouser posted image user posted image

Mi imamo se fajn ce vam prav je al' ne nam važno je le da imamo se fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?